81624
-
#66843 pár perces??? másodperces....:DD -
#66842 A Sport 24-ben volt egy pár perces összeállítás a Real felkészüléséről:
(2:57-től) DIGI Sport HD - Sport 24 (július 14.) -
Neoncsoves #66841 ok -
#66840 viszont ilyen jó kis szakemberkből nagy hiány van, sztem keresd fel josét mielőbb! -
Neoncsoves #66839 Neymar max szélsőként hozna valamit, de szélsőkből viszont tele vagyunk... -
#66838 ha jól értem 'Rockynhooo' arra céloz, hogy senkit nem érdekel a hajviselete vagy a kinézete (Di María, Neymar...) ha a pályán azt hozza amit kell! -
Neoncsoves #66837 mit hoz? az hogy cigánymódjára majd agyontapos egy földönfekvő embert? ő miért nincs miatta fikázva? Pepét mindenki oltogatja hogy milyen elmebeteg... meg Neymar amúgy is kevés lesz Európába, figyeld csak meg! -
#66836 Ki a f*szt érdekel ki hogy néz ki ha a pályán hozza amit kell ? jézusom... -
#66835 [center]Mou: Ennyi hülyét egy rakáson! Pff... :DDDD
Mielőtt még balhé lenne, csak poénnak szánom! :DDD -
Neoncsoves #66834 omg a végét kicsit elkúrtam :D bocs csak 3 órát aludtam... tehát a viselkedésével bebizonyította, hogy normálisan is tud viselkedni ha kell (mondjuk a pályán) az meg nem nagyon érdekel pályán kívül mit csinál -
Neoncsoves #66833 egyébként megmondom őszintén, lehet büntit kapok érte, de Neymarra ránézek és egy pujárorajshávó jut eszembe, ehhez még jön a szokásos rajképűség, az agresszív magatartás... teljes a kép. lehet rasszista vagyok, de akkor is... DMaria is hiába néz ki úgy, a viselkedésével bebizonyította nálam hogy a viselkedése viszont nem olyan -
#66832 Az igaz, én is láttam már Ramost úgy viselkedni ami focipályára nem igen való, de nem mindegy, hogy milyen gyakran produkál ilyet.
#66831: Nem is olyan régen linkelt valaki egy képet amint Neymar épp nekiront egy földön fekvő játékosnak. -
Neoncsoves #66831 de most mondhatnám, ha jönne Neymar ő se lenne az a nagy madridista magatartású... -
#66830 néha eltud szállni ez igaz, de ez ramosra is igaz.... -
karajjj #66829 fogadjunk Ronaldo a kedvenc játékosod... -
#66828 Pepe szerződéshosszabbítása nem ment könnyen
A Confidential szerint Pepe szerződéshosszabbításában Mourinho kulcsszerepet játszott. Nélküle lehet, hogy meg sem történt volna. Az egyik gond az volt, hogy a vezetőség néhány tagja nem akarta meghosszabbítani a szerződését, mondván Pepe nem azt képviseli a pályán, amit egy Real Madrid játékosnak kell.
Forrás: madridista
-
#66827 Olvasd el mit írtam! :) (#66820) Tudom, hogy nem pozitívan gondolt a kilógásra...én viszont írtam, hogy ha ki is lóg akkor is inkább pozitívan mint negatívan...ez szerény véleményem. -
#66826 Annyira jó kis játékos csak attól tartok hogy ez a sérülékenység kisírni is fogja és áldani fogjuk az eget ha nem a tornateremben lesz. -
Neoncsoves #66825 szerintem meg inkább most kéne egészségesnek lennie, új playernek elég fontos az első felkészülés a csapattal... kár hogy nem év közben sérült le... -
#66824 inkább még most..... -
pacclacc #66823 Sahin lesérült :/ 2-3 hét !!! -
#66822 egészen biztos vagyok benne, hogy nem dicséretnek szánta a kilógást. -
#66821 Úristen, durva futballszakma vonult fel ma este. :D
Pepét én se szoktam látni kitűnni, egyszerűen csak helyzete nincs az ellenfélnek mellette... Lehet azért nem veszem észre. :D -
#66820 Az elejével abszolút egyetértek! Marceloval kapcsolatban pedig ha ki is lóg, akkor is pozitív irányban! Idén számomra nagy meglepetés volt, jól teljesített az egész idényben.
#66818: Én nem ugatlak le csak azért mert ebben nem értünk egyet. Megoszlanak a vélemények. Én még mindig többet várnék tőle, inkább fejben mint technikailag. -
#66819 láttam már eleget játszani pepet, szerintem a top középhátvédek közé tartozik.
egyébként pepe és lass is ugyanúgy odateszi magát a meccseken szvsz. azt meg nem is értem, h lass miért nem stabil kezdő, ahelyett, hogy azon megy a huzavona, hogy kinek adjuk el.. nc..
és ha már megemlítetted ramost, carvalhot és marcelot, szerintem marcelo az, aki kilóg ebből a védelemből, remélem coentrao jobb teljesítményt hoz majd magával. -
pacclacc #66818 Tévedni emberi dolog! Pepevel nincs semmi gond. Teszi a dolgát! -
#66817 nem posztom senkit bírálni, sőt azt sem mondtam, hogy igazam van. én csak egy egyszerű véleményt alkottam, akit érdekel elolvashatta, esetleg reagált rá (ki így, ki úgy) azt gondoltam, hogy lehet ilyenekről beszélgetni, de úgy látom ha nem egyezik a nézetem a tiéddel vagy még pár emberével itt, akkor egyből jön az oltogatás mivel ezzel belegázoltam a lelki világodba :| :D szóval tényleg hagyjuk... :) -
#66816 Jól van. Hagyjuk. -
#66815 persze.. ezt nem is mondtam :D de a állítólag ő is védő csak ő nem jobboldalon tolja mint Ramos -
#66814 remélem ez vicc :DDDD a 2-3 Barca elleni meccset kivéve nem sok vizet zavart -
Neoncsoves #66813 Én inkább azt nem értem, hogy egyesek honnan veszik hogy Ramos világklasszis középső védő, holott évek óta nem azon a poszton játszik... :D -
#66812 Nemtudom Te milyen meccseket néztél, de Pepét gyengén játszani idén alig láttam :D. -
#66811 ha szerinted nem így van indokold ne csak oltogass :) azt mindenki tud :| magyarázd el, hogy miért gondolod azt, hogy Pepe azon a szinten focizik mint mondjuk Ramos, Carvalho vagy Marcelo...és hogy a meccsek nagy részén odateszi magát. persze senki sem játszik mindig jó formában, de ő mióta itt van igen ritkán erőlteti meg magát :É -
#66810 Pepe szintű?? nem kell magyarázkodnom, elég ha nézed a meccseket...10-ből nagyjából 2 meccsen odateszi magát, míg Lass-ot nem nagyon láttam szarul játszani :| -
#66809 kaka egy szar ezt eddig is tudtuk.....CR meg...passz...nekem mindegy...:D -
Neoncsoves #66808 szerintem CR meg Kaká "nem real szintű játékos"
-
#66807 már csak a "nem real szintű játékos" duma hiányzik -
#66806 ha már így belementél, akkor kíváncsi lennék, hogy mit értesz a 'pepe szintű' kifejezés alatt. -
#66805 ...erről beszéltem (Y) ez kellett öreg! :| -
#66804 akár Torghelle is lehetne kezdő!