Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
A mai nyílt kapus edzést közel 5.000 drukker figyelte a helyszínen, az Alfredo Di Stefano stadionban. Kaká, Gago és Canales a többiekkel együtt, velük azonos ritmusban edzett. A mai hiányzók: Higuaín és Dudek sérülés miatt, Diarra pedig a klub engedélyével, személyes ügy miatt maradt távol.

Egy átlagos magyar bajnokin vannak 5ezren?
horpeti
Csak 90%.. 😄DD
90%, hogy én nyerem az aranylabdát jövõre, de az is 90%, hogy Te! 😄

robotnyk
szal az már gariban van nekik, hogy eligazol, asszem felhívom õket lottószámokért <#wilting>
kazai21
A brit Daily Mail szerint 90% az esélye annak, hogy Kaká jövõ nyáron nem az Interbe szerzõdik, hanem a Chelseabe. Az angol klub állítólag 50 millió eurót fizetne a Real Madridnak.

Persze..................

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo

😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lcapitant
szokásos események történnek évrõl évre.... majd ha lesz komolyabb esély, hír, tárgyalás majd akkor elhiszem .D

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

lee86
Hát ez érdekes, mert Mourinho 27-én még épp arról beszélt, hogy csatárra van szükség. Újabb átigazolási idõszak, újabb szarkavarás... mint ahogy azt már megszokhattuk.

&#161;Hala Madrid!

ProGabe
+1 😞

mondjuk az ilyen listák még tudnak érdekelni 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
látszik egyre jobban leszarom a focit, idei UEFA GOTY 2010 szavazáson a jelöltek felét nem is ismerem D:
SLICK
Aki elmegy a Citybe kurvulni, az meg is érdemli...

Lcapitant
ja Dzeko is vicces, egyszer lenyilatkozza h olaszországban szeretne játszani.... most meg city....viszont akkor a city is tele lesz csatárral, mehetnek kölcsönbe...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Valdanonak azt sem hiszem el ha kérdez.

De ha jól olvastam a nyilatkozatát, akkor azt is hozzátette, hogy valami nagyon-nagyon jó ajánlat esetén akár távozhat is valaki.

Volt itt pletyka régebben Dzekoról, hogy leigazolnánk. Az új hírek szerint nagyon közeli a megegyezés a Cityvel (link).
Én szívesen láttam volna itt :-(
A Real Madrid általános igazgatója Jorge Valdano kijelentette egy sajtókonferencián, hogy senki sem hagyja el a klubot a téli átigazolási idõszakban, hozzátette még azt is hogy a sérült Gonzalo Higuain pótlására nem igazol senkit sem a klub! Valdano kitért az aranylabda szavazásra is, õ Xavi-ra tenné a voksot.
Valdano nyilatkozatával próbál rendet tenni a sorok között, mivel az utóbbi idõben számtalan átigazolási pletyka látott napvilágot a királyi klubbal kapcsolatban. Canales (Sampdoria, Arsenal), Lassana (MU, Chelsea, Portsmouth) Garay (Schalke) Kaka (Inter)
azemberakimadridistanakhiszimagat
zaki
õ sárga<#beka2>

miilann04
zidane nem is.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Igen meg Raúl meg Zidane is.

tviktor91
De az a lenyeg h Cambiasso egy neger.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Rockynhooo
Ott vége van a mondatnak még raktam írásjelet is. A 3 játékosnál meg már a mentalitásra gondoltam , hogy futok mint a barom és harcolok.

WuFraZselic
most akartam mondani 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

robotnyk
Cambiasso mint néger, az derék 😛
Rockynhooo
Pont õ kell a csapatba. Robosztus hajtós nigger (már bocsánat) vadállat. Makalele , Essien , Cambiasso féle 😄 Mindig kezdenie kellene. Xabinak meg kicsit többet vállalni messzirõl és akkor elégedett lennék a szûrõ játékkal.

Lcapitant
hát én igazolnék valakit, mert ha Benzema-nak nem megy akkor jó lenne más is...egy Dzekot mindenképpen szívesen látnék 😊

robotnyk
1 hónapja még eladta volna JM, most nem vagyok benne biztos
SLICK
hétfõ, 10:55 - A Manchester United továbbra is igényt tartana Lassana Diarra-ra! A Daily Mail szerint, Ferguson még a télen szeretné megszerezni a francia játékost, akiért 14 millió eurót sem sajnálna kifizetni.

na meg lószart!

LasDen
nem kell mindenképp....ha nem kell mûteni, akkor szerintem felesleges....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
jó lenne egy csatár mindenféleképpen... olvasni olyanokat, hogy a dortmundi kagawa is jöhet...

na most mivan... Higut akkor mûteni kell vagy nem? télen kéne hozni egy csatárt ha kell, mivel ha Benzema is lesérül akkor majd csak nézhetünk

barnuska665
ügyes vagy

Rockynhooo
😄DD tegnap haverjaim megakartak már verni kocsmába annyit mondogattam részegen hogy dö szpesöl ván az isten a legjobb ferguszon egy szar A_SD?ASDASD?AS

tviktor91
6:2----special one..2...3..4----->5:0😄DDD

horpeti
Jaja, a Madridot csak az 5:0-val lehet cikizni, de meg is teszik az ellendrukkerek. 😊 Evvan, uncsi is lenne, ha semmivel sem lehetne piszkálni (bár akkor meg a sok pénzzel piszkálnak). 😄
Persze most nem piszkál senki, hisz Boldog Karácsonyt van! 😊

Moratat szívesen nézném, bár tény, hogy Mourinho nem akar várni, a komoly eredményhez komoly emberek kellenek már idén is. Ha jönnek az eredmények, akkor kevésbé lesz zabos, de lehet õ is érzi,hogy azért nem egy meggyõzõ a csatárteljesítmény Benzemával. De remélhetõleg erre rácáfol õ is, és majd Morata is. Mourinhonak olyan csatár kell, aki ha megkapja a labdát, már gólt lõ. Benzema is hasonlót mutatott korábban, úgyhogy focizni csak nem felejtett el.

Taki 122
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! <#smile>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
köszi. már csak felkészülésit kell kigyûjtenem hogy haveroknak tudjak visszavágni az 5:0ra 😄 ha meglátnak mindig ezzel kezdik de beszopatom az aljasokat 😄

lee86
Primera Division-t elszúrtam, így viszont már rendben van.

&#161;Hala Madrid!

lee86
Primera Division

Bajnokok Ligája

Copa Del Rey

Habár lehet egyszerûbb lett volna a soccerway.com-ra irányítanom téged. :-)

&#161;Hala Madrid!

hedonist
Boldog Karcsit mindenkinek!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Boldog Ünnepeket minden focirajongónak!
Lcapitant
azért vicces lenne, ha Perez nem lenne hajlandó kiadni egy csatárért 10-20 millát 😊

igen csak az a baj hogy Perez nem akar pénzt adni csatárra... tehát ebbõl elõbb-utóbb probléma lehet

Rockynhooo
Hát nem tudom ... kérdés hogy Morata beválik e?! am én még szívesen néznék egy csatárt... Benzinról nem lehet eldönteni h jó e vagy sem , Higany meg bajnokságban isten , de egy Chelsea , Mu védelem ellen már bakfitty... (csak úgy írtam valamit példának). Aztán ha bejön még egy sérülés akkor meg ott a baj , szerintem jól jönne még valaki. Mondjuk gondolom maradunk az egy csatáros játéknál egész évben, ami nem is baj.

reméljük hogy erre Mou is rájön

SLICK
Ha Morata is megkapja a lehetõségeket és be is válik akkor eleve nem is kell csatár...

Mou össze fog kapni Perez bácsival...

Az AS szerint Perez szeretné, ha Mourinho elfelejtené a csatárigényeit. Higuaínt nem kell megoperálni, így január végén visszatérhet. Benzema a Levante ellen mesterhármassal jelezte, hogy lehet rá számítani. Morata is bemutatkozott a nagyok között, akire a következõ hónapokban az elsõ csapatnál is számíthatnak.

Rockynhooo
Valaki nem tudna egy olyat benyomni hogy Mourinho irányítása óta (dátummal) lebontva egy számítást a felkészülési meccsekrõl , bajnoki meccsekrõl , kupameccsekrõl , bl meccsekrõl. mind a 4 dologhoz lebontva csak annyira hogy hány nyert,döntetlen illetve vesztett és kapott és rúgott gólok száma.

kazai21
Az egész állítás egy hülyeség,mivel JM megmondta,hogy télen 2 remek igazolás lesz.Mégpedig Kaká és Garay,de õ már bevethetõ.Plusz még ha úgy lesz,hogy Benzama is lesérülne akkor CR csatár,Kaká meg szélsõ...
Védelem meg tökéletes szvsz.

Mi equipo favorito: Real Madrid

tviktor91
Boldog karit
+ egy easter egg realosoknak😄DD

SLICK
"A tegnapi nap folyamán a Corriere dello Sport arról számolt be, hogy abban az esetben, ha Leonardo lesz az Inter edzõje, akkor Kakával szeretné megerõsíteni csapatát. A mai napon már arról szólnak a hírek, hogy az Inter Maicont is belevonná az üzletbe."

Hát ezt a gyíkságot.. Maicon ratyi, pont nem hiányzik ide... Kaká meg nem menne az Interbe szvsz. Meg amúgy is meg kell várni, hogy egyáltalán milyen formát mutat.

Boldog Karácsonyt! 😊

REAL MADRID

Boldog Karácsonyt Habcsókok!😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lcapitant
Boldog Karácsonyt Madridisták! 😊