81624
-
#66803 ...bár nem egy poszton játszanak, azt akartam ezzel mondani, hogy akár Lass is lehetne kezdő ember...reagálásként egyből értelmes hsz-ek születtek, gondolom most se lesz ez másként :| -.-" én kérek elnézést, hogy véleményt nyilvánítottam, végtelen bölcsességetekhez nehéz felérni :ÉÉÉÉ -
#66802 így kel fel,és egy picit vasal rajta,ennyi :D -
Neoncsoves #66801 vajon zselézi, hajlakkozza, vagy reggel eleve így kel fel? :DD -
#66800 ejj de mikurvajó haja van ennek a coentrao srácnak -
pacclacc #66799 Még vannak jó épek a hivatalos weboldalon is :) -
pacclacc #66798 képek. -
#66797 irány az éjszaka! :DD -
#66796 Hm? Mit szíttá? :D -
#66795 Mourinho mosolya kurva ijesztő. -
#66794 -
#66793 nájsz -
Neoncsoves #66792 fakkye -
#66791 OFFICIAL ANNOUNCEMENT: Sergio Ramos and Pepe have extended their contracts with Real Madrid C. F. to the 2016/17 and 2015/16 seasons, respectively. -
Neoncsoves #66790 lehet keverem valakivel :)
megmondom őszintén játszani még nem nagyon láttam, de kíváncsian várom hogy teljesít majd. azt tudom hogy Real nevelés... -
#66789 nem emlékszem ilyenre szerencsére. jó kis kiegészítő ember lesz Ő. -
Neoncsoves #66788 basszus de jó dolguk van! én már annak is örülnék ha tartalékos lehetnék a Madridnál... erre Lass meg itt pattog... persze nyilván a technikai adottságaink nem azonos szinten vannak, de azért na... :D -
Neoncsoves #66787 gyerekek amúgy nem úgy volt hogy Callejónért bejelentkezett valami csapat és tovább is adjuk? Mintha 1-2 hónappal ezelőtt olvastam volna valami ilyesmit... -
#66786 bírom ezeket az életképeket edzésekről illetve utcáról vagy akárhonnan. mindig azt nézem ki kivel spanol , de általában az egy nemzetiségűek meg az egy nyelvet beszélők együtt :) -
Én kocsival megyek! -
pacclacc #66784 Pár kép indulásról! -
#66783 Los Angeles-be utazó keret: Casillas, Adán, Tomás Mejías, Jesús; Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Carvalho, Marcelo, Coentrao, Casado, Nacho; Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil, Kaká; Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé és Joselu
egy pillanatra megijedtem hogy nincs higuain de eszembe jutott hogy ő a copan van...:D -
pacclacc #66782 -_-" -
#66781 +1 -
#66780 nem is értem, hogy egy ideje miért nem olvasom át rendesen ezt a topikot... -
#66779 Ha egy Pepe szintű ember befér akkor nem értem, hogy Lass miért nem! -
pacclacc #66778 Olyan helyre akar menni, ahol nem kell küzdeni a kezdőért, hanem egyből helye van! -
#66777 Lass :( -
pacclacc #66776 Drenthe Pedro Leo és Lass úgy van h nem utazik! -
#66775 :DDDDDDDDDD -
#66774 - A Marca szerint Villas Boas személyesen beszélt Pepével és Di Maríával, hogy hajlandóak lennének-e átigazolni a Chelsea-be. Pepe úgy tűnik mozdíthatatlan, azonban Di María esete nem reménytelen. Coentrao érkezésével a klub egy nagyon jó ajánlat esetén megfontolná a transzfert.
idióta marca.... -
karajjj #66773 nekem az tetszett, hogy sikerült kisírni a szolgáltatónknál másfél év után, hogy tegye már be a kínálatába a digisportot, rá bő egy hónapra elindult a digisport+ olyanunk persze megint nincs -
#66772 biztos valam gonosz lélek lakik ott....:D -
#66771 igen,ideje lenne,csak tudod ez a kedves román cég(rohadjanak meg ahol vannak),a mi utcánkban az 1. számtól kezdve a 110.-ig mindenhol elérhetővé tette az optikai kábeles megoldását,KIVÉVE A MI lakóházunkban,valamilyen furcsa oknál fogva a mi lakóházunkat kihagyták... -
karajjj #66770 na most már nekem is betöltötte a képet, eddig nem értettem, hogy mi lesz a digin :D
amúgy ez azért van, mert gondolom beletartozik az MLS meccsek közvetítési jogába és azt meg a digi vette meg -
NLN #66769 ez a 21. század ideje áttérni digire o.o -
#66768 Én honnan tudhatnám, hogy kinek milyen csatornák érhetők el!? Csak beraktam, hogy akinek van DigiSport az tudjon róla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nem Digi tv van, hanem egy olyan kábelszolgáltató amely elérhetővé tette a DigiSportot és a DigiSport Plus-ot is. -
#66767 azaz :D -
Monoton #66766 július 16. -
karajjj #66765 ? -
#66764 fasza, mind a hárman nézhetitek, akiknek van digisportjuk az országban :)