81624
-
Neoncsoves #67083 "Jézusom hogy néznek ki ezek a kínaiak?" -
Monoton #67082 -
#67081 ez a barátságos klasszikus hááát, ez azért nem az igazi... tét nélkül a klasszikus sem ugyanaz azért. pl ha egy szuperkupát oda tudnának vinni, vagy esetleg mindkettőt, ha Real-Barca lesz legközelebb, az más tészta. -
#67080 "Az amerikaiak azt tervezik, hogy jövő nyáron az első Klasszikus Amerikában legyen. A befektetők hajlandóak lennének bármilyen árat megfizetni azért, hogy a Real Madrid és a Barcelona az előszezonban játsszon náluk egy "barátságos" klasszikust."
semmi jó nem sülne ki a barátságos meccsből :D -
#67079 szuper....szar....jah... -
bigatti #67078 A tegnapi Leicester - Real meccs szuper volt! -
Monoton #67077 Ja, Varane most nem volt rossz szerintem. -
#67076 szar meccs vúút.... -
#67075 Langyi mérkőzés. :) De nekem jó, legalább megismerem az új szerzeményeket (eddig még nem néztem "idén" Madrid meccset).
Sahin csereként beállhat? Vagy sérült? Kiváncsi lennék rá is. -
#67074 LEICESTER CITY VS REAL MADRID: Adán, Sergio Ramos, Albiol, Varane, Marcelo, Esteban Granero, Sami Khedira, Callejón, Ricardo Kakà, Coentráo & Benzema. -
#67073 HALA MADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hajrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
nem igaz 2perc múlva kezdődik és a sport 2 baxakszik:@ reklám megy -
#67072 streamek meg itt -
#67071 Esetleg ha valaki még nem tudná, a Sport2 élőben közvetíti a Leicester elleni meccset. -
Monoton #67070 bwin a mezszponzor 2013-ig -
#67069 audival gurulunk, emirates-cel repülünk.....:D -
#67068 főtámogató. -
#67067 kicsit lemaradtam, az Emirates lesz a mezen is, vagy csak főtámogató, mint pl az Audi? -
Neoncsoves #67066 A brazil Folha napilap szerint José Mourinho és Florentino Pérez telefonon felhívta Neymart, majd megmondták neki, hogy igazoljon a Real Madridba. :D -
pacclacc #67065 Vajon ezt az infót honnan szedték :/ ???
-
#67064 A brazil Folha napilap szerint José Mourinho és Florentino Pérez telefonon felhívta Neymart, majd megmondták neki, hogy kapja be. -
#67063 ki lett zsugázva gyönyörűen :) -
#67062 -
#67061 mekkora kamu :D sevilla.. de attól még rá tekintek a legnagyobb madridistaként Casillas után a mostani csapatból. -
karajjj #67060 Ramosról annyit, hogy a múltkor egy srác be akarta magyarázni nekem, hogy Real nevelés :DDDD -
#67059 Én meg azt hogy Ramos ilyen régen jött :O meg hogy játszott még együtt Zidaneal :O meg Robinho is. de akkora lazaságot istenem :D hatalmas assist -
#67058 Én nem (felejtettem el Gravesent) :D
De a gólra is emlékszem. :D -
mrroma #67057 ez viszont mindenidok egyik legnagyobb pasza! -
#67056 Ne nosztalgiázzunk már, mer' könnybe lábad a szemem :D
De lol Gravesen.. már el is felejtettem azt a tagot :DDD -
karajjj #67055 ezek milyen meccsek voltak már :D -
-
#67053 nexmar nem megy sehova a barca meccsig....elpicsázza őket a barca aztán meg nagy örömmel jön európába, hogy húde jó lesz itt.....ha az utóbbi évek brazil játékosok pályáját nézzük, akkor 6-7 éven belül ő is visszamegy a santosba mint örökígéret.....várni kell míg lesznek újra olyan brazilokra mint akik régen voltak (rc, ronaldo, cafú stb) -
#67052 :DD jól látod a lényeget. -
Neoncsoves #67051 viszont a Neymar igazoláshoz jól jöhet az az "aprópénz" -
#67050 Ja. Csak amikor 2000-ben átvette az elnöki pozíciót Sanztól, mélyponton volt anyagilag a klub. Felröppentek a hírek miszerint kiviszi tőzsdére a csapatot, ő mindvégig azt hangoztatta, hogy a klub a szurkolóké és csakis akkor lépi ezt meg, ha végképp nem lesz más választása.
Volt más választása.. felépült a Valdebabas, idehozta Európa legjobb focistáit, és mégcsak csődbe sem ment a csapat.
Nehezen hiszem, hogy most amikor mértékrendekkel jobb anyagi helyzetben van a klub, pont akkor neveztetné át a stadiont némi aprópénzért. -
Neoncsoves #67049 de ha jól tudom vannak Perez felett álló emberek is, akiknek talán van beleszólásuk a stadion nevébe... -
Neoncsoves #67048 ami üzletemberként nem is furcsa dolog. -
#67047 perezt a pénz érdekli. -
Neoncsoves #67046 hát én valami ilyet látok a szemekben
Casillas: "mikor megyünk már haza?"
Ramos: "vajon a légy fejjel lefele miért nem esik le a plafonról?"
Arbeloa: "aztak*rva, hogy nem esik le a légy a plafonról?"
Albiol: "ez a 2 idióta itt mellettem azt a gyökér legyet nézi..."
Callejón: "hmm.. érdekes"
Pepe: "világ életemben féltem a legyektől"
Özil: "Pepe hogy be van szarva, pedig az csak 1 légy"
Benzema: "Vajon ezek mi a francról beszélgetnek ott elöl?" -
#67045 "Az Emirates, a szponzoráción felül a csapat hivatalos szállítója lesz a nemzetközi repülő utakon, az elkövetkező 5 esztendőben."
Casillas: Fhúúú de jóó...
Ramos: Én figyelek ám
Pepe: Apu??!
Benzema: Én is itt vagyok ám batya...
Özil: Brekk... -
#67044 Nem valószínű, hogy ezt Perez hagyná.