81624
-
Neoncsoves #67043 jó, nincs is baj, csak anno felröppen olyan hír, hogy átnevezik a stadiont Emirates Bernabéu-ra :D -
Monoton #67042 Nincs ezzel semmi baj, nem főszponzor (mezszponzor). Kb. olyan mint az Audi. -
Neoncsoves #67041 nana... -
#67040 Na, akkor vehetünk 3 Neymart :D -
Neoncsoves #67039 Emirates to sponsor Real Madrid over five seasons
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU -
#67038 elvégre emberek vagyunk. -
pacclacc #67037 akkor elnézést. tévedtem :(
-
Monoton #67036 -
#67035 2011.07.30. Szombat , 18:00 , Felkészülési mérkőzés, Leicester City - Real Madrid
TV: SPORT 2 , ÉLŐ ! -
#67034 elano hagyta ki a 11est. -
karajjj #67033 hát, ha a spanyolok megoldják, hogy 22 helyett 30 ember legyen a pályán, nem fog... -
#67032 Ne ugy legyen......bar per pill en se tudom kit hagynek ki hogy kezdo legyen.. -
#67031 Szerintem igen. -
#67030 Szerinted a padra igazoltuk? -
#67029 Ha Madridban rúg 2 ilyen gólt, valszeg nem lesz 4-5 a vége. :D -
pacclacc #67028 Amugy kár h az ilyen videorol nem kapunk teljes képet :S Most olvasom h 3-0 ról elbukta a Santos a meccset! Neymar 2 Gólt rugott! Mind2ő zseniális, mellete egy gólpasz. Kihagyott egy 11est is. A meccsen még Ronaldinho mesterhármast rugott :) végeredmény 4-5 lett.
-
pacclacc #67027 Ilyen goljai vannak :D
-
#67026 Aztaqrva mekkora csel :DD -
pacclacc #67025 Amugyis mit is akarunk? Nevenincs játékosok is 10 misibe fájnak! Ez van! -
#67024 Ez igaz, viszont nem az én pénzemet költik (sajnos :D), úgyhogy nem is igazán mozgat, hogy 10M-ért vagy 50M-ért igazolnak a padra. (lásd: Barca-Sanchez)
A lényeg, hogy legyen minőségi csere csatár, ha esetleg úgy hozza a sors.
Aztán, hogy Adebayornak, Neymarnak, Teveznek stb stb -nek hívják az már mindegy.
Mostanában mennek a pletykák Neymarról, azért írtam pont őt. -
pacclacc #67023 Erről van szó! Egy jo játékos megtudja azt csinálni amit más nem! Beszéltek arról h Braziliából zsákbamacska vásárolni! Nagyon sok europai játékos is megbukott nálunk, és egy zsák pénzt kiszortunk értük! Nem akarok neveket mondani :/ -
#67022 hát a spanyol bajnokságban is elég hulladék védelmek vannak, CR/Messi 30-40 gólt, a csapataik 90-100at lőnek egy szezonban... -
Monoton #67021 Viszont egy Neymart luxus lenne megvenni, főleg annyiért amennyit éppen kérnek. -
#67020 Én nem szívesen indítanám a csapatot 3 fronton
egy hullámzó teljesítményű Benzemával
egy BL-ben tulképp gólképtelen Higuainnal
ill. egy nemzetközi szinten tapasztalatlan Callejonnal.
Kaka-t be lehet rakni előre, de mit várjunk tőle ott, ha a saját posztján is gyengén muzsikált eddig?!
Ronaldo meg tényleg vészmegoldás.
Nem azt mondom, hogy rossz ez így, de egy hosszú szezonban (remélhetőleg az lesz) kevésnek tartom. Könnyen becsúszhatnak sérülések/eltiltások bármi.. egy-egy fontos meccs előtt, és lehet, hogy pesszimista vagyok, de nem hinném, hogy pl. egy AC/Inter Milannak pont Callejon rúgna gólt. -
Monoton #67019 Szerintem elegen vagyunk, ott van csatárnak Benzema, Higuain, Callejon. Ha mindhárman sérültek, akkor oda lehet tenni Ronaldot vagy akár Kakát is. -
#67018 Én igazándiból magasról lexarom a média hype-ot, (ami amúgy már most is megvan) meg az önteltséget is ha szórja a gólokat.
A két bajnokság közötti különbségekkel is tisztában vagyok. Brazíliából elhozni egy spílert az esetek egy részében zsákbamacska. Vagy tud alkalmazkodni az adott ország bajnokságához.. vagy nem.
Csatár viszont kellene, mert megint könnyen előfordulhat az ami tavaly volt. -
Neoncsoves #67017 egy Flamengo szintű csapat védelme messze le van maradva egy Sevilláétól vagy mondhatnám a Lyont esetleg... a brazilok támadófocija jó, de a védelmük kb. olyan szintű hogy egyes védők mellett még talán én is el tudnám vinni. meg már elmondtam, hogy nem a játékával van a baj (bár azzal is, rengeteg fölösleges cselt megcsinál amikor simán passzolhatna, ez kb olyan mint amikor CR elrúgja 25 méterről passz helyett), hanem a magatartásával, illetve egy ilyen fiatal "gyereknek" ekkora média hype nagyon nem tesz jót, akarva vagy akaratlanul öntelt lesz tőle. -
#67016 Azért annyira nem bánnám ha ideszerződne.
-
Neoncsoves #67015 maradjon a Santosba még 2-3 évet -
#67014 Én sem értem, biztosan nem jön a Barcába, főleg, hogy most igazoltuk le Sanchezt. -
#67013 Neymar facebookján láttam :D -
#67012 -
#67011 Biztos megírta a katalán sport. -
#67010 nem értme mi hogy kerültünk egyáltalán hírbe vele -
#67009 or Santos -
#67008 Where Neymar Will Play Next Season?
Barça Or Real Madrid...
-
#67007 jajjj csúnya volt, nem reál szintű!!!!4nééégy
Megfelelt Gardzsi? Vagy kérsz egy pofont? -
Neoncsoves #67006 elég csúnya volt, szerintem mehetett volna jobban a sarokba :D -
karajjj #67005 na, kritizáld gyorsan a gólt is -
#67004 csúnya a mez, na meg ez a védelem mi volt most?