Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindegy, aki utálja a csapatot az úgyis mindig a negatívumokat fogja keresni.
Egyébiránt én is örülnék RvN-nek feltéve ha nem lesz állandóan sérült. Pont egy olyan típusú játékos kéne Higuain mellé majd mint õ volt anno.
mikor itt volt, akkor is utáltam....ne jöjjön má ide megint....ezerszer jobb csatárokat találunk nála.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#63391 mikor írtam akkor én voltam beállva 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nekem meg ez fáj,hogy itt pampogsz a hülyeségeiddel,szerintem told el a biciklit😉
Mi equipo favorito: Real Madrid
Én nem bánnám ha visszajönne, de azt sem ha valaki más az opcio!
Ramos megint megmutatta hogy egy idegbajos ****
ez fáj.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi equipo favorito: Real Madrid
gyerünk-gyerünk....10 év múlva a nagycsapat kispadján akarom látni...😄
RvN??? ne tessék má ilyenekkel viccelni....😄
Szerintem jót tenne neki egy kis felfrissülés nálatok!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Klosének szerintem jót tenne, mert Bayernben leszarják, itt meg szükség lenne rá, ha meg jól megy neki akkor maradhatna is 1-2 évet. (ugyanis opciós vásárlási joggal akarják a transzfert)
kakához: a villareal ellen 20 percet kapott, engem meglepett milyen jól mozog, meg ugye gólt is lõtt, komolyan azt hittem hamar visszatérhet a korábbi formájához. de tegnap az atletico elleni 40 perc erre rácáfolt, fõleg a sebességén látszik, hogy sérülésbõl tért vissza, de a cselei se jönnek úgy, tehát még van mit visszanyernie a régi játékából.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!