Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Egy Suárez kaliberû csatár kéne a nyáron és semmi más kívánságom nem lenne évekig csak hogy maradjon így együtt az egész banda 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hát egy ilyen mûtét után ki tudja mennyi idõ lesz Higunak visszanyerni a formáját, szóval akár maradhatna télig Raúl. Benzema elmenne nyáron, Raúl elsõszámú csatár, Higu meg csereként (úgy mint Kaká)

Rockynhooo
Jah aztán meg húzzon vissza németbe...

szerintem nem csicskítgatás lenne. szükségünk van rá és ennyi

Rockynhooo
szerintem az megalázó lenne. a kapitány vagy vonuljon vissza szépen németországból vagy jöjjön vissza ide egy teljes évre (kizártnak tartom) és szépen búcsúzzon el. de õt ne csicskítgassuk azzal hogy fél évre kellesz meg ilyenek.

és még RvN kapott sárgát a végén lol

de egyébként ha már ilyen idõsebb csatárt akarunk, akkor visszahívhatnánk Raúl-t is.

hát ahogy olvasgatom a híreket nagyon Van Nistelrooy az esélyes a pót-csatár posztra... hát meglátjuk

Lcapitant
no comment kategória 😉

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Casillas
milyen érdekes hogy a Real a köcsög, mégis az Atletico nem adta vissza a labdát miután Kaká kirúgta az oldalvonalon kívülre, de gondolom ezt az 1 percnyi folyamatos undorítóskodást épp átaludtad

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ProGabe
Raul-t nem lehetne visszahozni erre a fél évre? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Abban a 3 percben aztán rohadtsok lerúgás lehetett, fõleg úgy, hogy kettõscsere volt.
Mindegy, aki utálja a csapatot az úgyis mindig a negatívumokat fogja keresni.

Egyébiránt én is örülnék RvN-nek feltéve ha nem lesz állandóan sérült. Pont egy olyan típusú játékos kéne Higuain mellé majd mint õ volt anno.
LasDen
úgy beszélek ahogy akarok <#duhos2> 😄
mikor itt volt, akkor is utáltam....ne jöjjön má ide megint....ezerszer jobb csatárokat találunk nála.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Leírtad azt ahogy én gondolom 😄 nekem is külön kedvencem , nagyon örülnék a jó öreg Fáninak 😄

#63391 mikor írtam akkor én voltam beállva 😄

bakkerman
lehet felöntött a garatra 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sztem kérjük meg Zidane-t hogy erre a 6 hónapra ugorjon be<#idiota>

REALista
Szerintem Klose és RvN is jó megoldás lehetne erre a pár hónapra.Simán bennük van hogy nagyüzemben termeljék a gólokat.RvN-nek külön örülnék szerintem jól teljesítene egy olyan középpálya elõtt mint a mienk ráadásul még nagy kedvencem is...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
<#rolleyes>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kazai21
És mit foglalkozol velünk?-.-"
Nekem meg ez fáj,hogy itt pampogsz a hülyeségeiddel,szerintem told el a biciklit😉

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo
hogy beszélsz már!!!?

Én nem nagyon foglalkoznék azzal mennyit rugott ott, az teljesen más környezet! Itt nagyrészt ment neki a játék! Emlékszem hosszu sérülés után kapott itt lehetöséget csereként, és ott is golpassz és golt rugott, persze ezután ujból lesérült :S!

Én nem bánnám ha visszajönne, de azt sem ha valaki más az opcio!

Kérlek ne is foglalkozz a Realmadriddal!

robotnyk
QQ moar.
gondolom mikor minket aprítanak, az sosem zavar.
Cabell
Az fáj, hogy 3-1 után elkezdték felrugni a játékosaitok az Athleticosokat, teljesen 1értelmû módon, a balfék bíró meg ki sem állított senki tõletek.

Ramos megint megmutatta hogy egy idegbajos ****

ez fáj.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
8 gól bazmeg....annyit Benzema is rúgott faszom....nehogy má azt a faszt ide hozzák....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
A holland RTL 7 szerint a Real Madrid tárgyal a Hamburg csatárával, Nistelrooyjal. A klub korábbi gólvágója a télen nagy valószínûség szerint elhagyja a német együttest, a vezetõség pedig szeretné kihasználni a lehetõséget. Nistelrooy idén nyolc gólt rúgott.

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LasDen
Ruben De la Red az õsszel jelentette be, hogy profi karrierje véget ért, s edzõként folytatja a Real Madridnál. Alejandro Menéndez, a Castilla trénerének menesztésével Alberto Toril, a Juvenil A edzõje vette át a második csapatot, míg az ifiket Tristán Celador és De la Red, mint újdonsült másodedzõ vezeti majd.

gyerünk-gyerünk....10 év múlva a nagycsapat kispadján akarom látni...😄

RvN??? ne tessék má ilyenekkel viccelni....😄

Voyager5
Újabb hírek szerint visszaakarják hozni RvN-t 😄
Mor3llo
Azért annak a leszarásnak van oka, mondjuk az, hogy a válogatottban szárnyal, és megmeri csinálni a váratlant is, míg nálunk gólképtelen, és még a 100%-os helyzetben is a passzt keresi...mondjuk ez alapból így mûködik a Bayernben, még a kapu torkánál is passzolunk inkább egyet. Nade akkoris...
Szerintem jót tenne neki egy kis felfrissülés nálatok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
Ja most ez a 6 hónap szerintem is olyan hogy ha jól tolja meg bele illik totálisan a képbe akkor úgyis megvennénk vagy valami.

6 honapra hoznának valakit... Teszem fel ha bebizonyitaná az a valaki h nagyon is menne ebben a csapatba a játék, h nem lenne e szerzödésmodositás.

miilann04
az én következtetésem inkább, hogy egyelõre hullámzó, mert tegnap amíg fent volt végig gyenge volt, nem csak a meccs végére.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Kölcsönszerzõdésrõl hallottál már? 😄 (mint nálatok Ibra)

Klosének szerintem jót tenne, mert Bayernben leszarják, itt meg szükség lenne rá, ha meg jól megy neki akkor maradhatna is 1-2 évet. (ugyanis opciós vásárlási joggal akarják a transzfert)
LasDen
következtetés....20 perc megy, 40 még nem....

miilann04
mi már csak ilyen gecik vagyunk, ideje hozzászokni! ja és pepet el kéne tiltani!! örökre!!!!

kakához: a villareal ellen 20 percet kapott, engem meglepett milyen jól mozog, meg ugye gólt is lõtt, komolyan azt hittem hamar visszatérhet a korábbi formájához. de tegnap az atletico elleni 40 perc erre rácáfolt, fõleg a sebességén látszik, hogy sérülésbõl tért vissza, de a cselei se jönnek úgy, tehát még van mit visszanyernie a régi játékából.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
mondjuk az tényleg gecidolog,hogy képes lenne elhozni egy Kloset 6 hónapra,hogy aztán nyáron kibassza. Ahelyett hogy felhoznának valami fiatalt

jóval lassabb mint régen (ilyen sérülés után érthetõ), viszont néha gondjai akadnak a labdavezetéssel (legalábbis tegnap)

Rockynhooo
Mióta Kaká újra játszik nem láttam még egy meccset sem csak elolvasgatni szoktam összefoglalókat. Vélemény az eddigi játékáról ? illetve mennyiket volt eddig pályán?

Voyager5
😄

Voyager5
Biztos az a baj, h Valdano aztmondta, hogy csak fél évre akarnak csatárt igazolni 😄
robotnyk
mi fáj már megint?
bakkerman
Barca-Real döntõ a bajnokságban,Barca-Real a kupában is? 😛

Cabell
szimpatikus csapat vagytok, gratula.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Lcapitant
esélye most megvan, de b*szik kihasználni

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
de nálunk legyen sikeres, ne máshol 😄

Lcapitant
ja ha visszamegy Franciaországba, esetleg Hollandiába 😄

Voyager5
Kicsit Anelkára emlékeztet. Remélhetõleg sok ideje lesz végre belendülni, ha meg nem akkor mehet nyáron. Bár úgy meg biztos vagyok benne, hogy a köv. klubban õ lenne a legjobb 😄
Lcapitant
fejlõdnek 😄

LasDen
Amúgy mintha ez a sportklubos kommentátor sokkal kompetensebb lenne mint pár éve volt....már múltkor is feltûnt....😄

kazai21
Na remélem idegenben nem kapunk gólokat és jól kezdjük a meccset😊

Tetszett a csapat játéka az elejét leszámítva,sok helyzetünk volt de sajnos nem mindet lõttük be...

#63355: Azthittem a mesterhármasok után magához tér,de nem...:S