81624
-
bigatti #67123 Ebben mi volt a gyönyörű? Az hogy szétgyaláznak egy űbergyenge csapatot miért szép?
Szép ha egy nehézsúlyú boxoló kiüt egy rokkant nagypapát?
Bár a parádé szép volt jó volt, de jobb lett volna ha az ellenfél lemegy a pályáról az elején ill be sem jönnek. És Ronaldóék dekázgattak volna, trükközgetnek, tartanak egy kis focibemutatót két félidőben. De végül is, így is ezt történt tulajdonképpen; csak éppen ellenfél nélkül, meccsről, meg fociról nem nagyon beszélhetünk... -
Monoton #67122 Mindenkinek így a legjobb. -
#67121 Canalest kölcsönadtuk a Valenciának 2 évre. 2év után a Valenciának opciós joga lesz megvenni őt 15M-ért és ha megvették akkor nekünk lesz 2év elővásárlási jogunk rá 15-18M-ért
-
pacclacc #67120 Még szép, ilyen csapat elen kötelező volt :)
-
#67119 fúú bazeg, ez gyönyörű :o -
#67118 alig hogy mondhatni véget ért az előző szezonja szinte már kezdődik is neki a következő....ideje sem volt hogy kiessen a kerékből...:D -
#67117 egy les szitu után coentrao gólt is lőtt rabonázva. amugy dm kurvajó volt ahhoz képest hogy még csak most tért vissza a csapathoz. -
#67116 mária rabonázott??? az igen...szép volt...Jesé szépen tette bele magát...:DD -
Kommenteknél:
that's how you do a backheel mr.mario balotelli
-
#67114 vannak gólok valamerre??? több mint sokról lemaradtam...:D -
#67113 Mehet "Gágóval" együtt :D -
pacclacc #67112 Lehet h még nem de ha igy folytatja akkor lehet! :D
-
pacclacc #67111 Hát hihetetlen h a cipöárusok ellen mennyi helyzetet kihagyunk :S
-
#67110 miért, átváltozott bordásfallá? -
pacclacc #67109 Lehet h Sahin az egész évet tornaterembe tölti?
-
#67108 pfhej kiezte?:D -
#67107 nemtom mit akar....münchenbe se volt több.... -
Monoton #67106 Török lapinformációk szerint Altintop kijelentette, hogy januárban a Galatasarayba akar igazolni. A játékosnak nem tetszik, ahogy a Real Madridnál gondolkodnak róla, hiszen Mourinho egyértelműen kiegészítőemberként számol vele.
wtf? Mondjuk ha pénzért megy mi csak jól járunk :D -
#67105 ronaldo mit látott, repülő mókust?? mert ezt olyan messzire lőtte a kaputól ahogy csak tudta.... -
#67104 Na Benzama szépen tovább tette CR-nek:) -
#67103 nem akarom bántani a kínaiakat de ez egy komolyabb csapat ellen nem megy be...:D azé szép volt...
am Callejón sok lehetőséget kap Moutól és egészen jól él is vele...remélem a szezonban is jó lesz...:D -
#67102 Khedira:D 0:1 :) -
pacclacc #67101 http://www.scentral.org/2011/07/feed-2.html -
#67100 jah....nagyon elmés dolog volt...:D -
karajjj #67099 a leicester elleni meccsen a szünetben átöltöztek a csapatok? -
pacclacc #67098 xD
-
#67097 Aztat olvastam a blikkben h szexpartnerek is. -
#67096 Marcelo most simán beugorhatna egy balcsapottal:D -
#67095 jaja :D a vagáányok ;DDD
-
#67094 mekkora spanok lettek ezek ketten :D -
#67093 Azért a tánc is jól megy nekik :D -
#67092 SzegényMarcelo:S -
#67091 Hiányzott belőle a feszültség, agresszió, piros lap. :DD De majd lesz nemsokára az is :P -
bigatti #67090 "szuper....szar....jah..."
Nekem tetszett. Coentrao parádésan játszott. Nagyon örülök hogy megvették! A második félidő elején katartikus volt a nagycsere, ahogy bejött átöltözve feketébe a végzet angyalainak sora, az igazi (jelenlegi) "nagy" Real, az aranycsapat...
Ronaldo is villant jó párat. Nem tétmeccstől mit vártál volna? Fociünnep gólzápor? Nem azt mondom, hogy az utóbbi idők leglátványosabb, legizgalmasabb meccse volt. De ne feledjük hogy nem is olyan túl rég volt egy csúnya 5-0 is... Szóval én azért azt nem mondanám hogy szuperszar... ;)
Node végül is, ízlés dolga. -
#67089 ronaldo hogy különcködik....ő csak azért is fordítva tette keresztbe a kezét....:D -
#67088 fasza a sportszár :D -
pacclacc #67087 Szerda!
DigisportPluSssSSssss
13:40
Labdarúgás (élő)
Felkészülési mérkőzés, Real Madrid-Kuangcsou
-
NLN #67086 Özil X:DSADasd -
#67085 Ott is aktuális lesz. :D -
Neoncsoves #67084 ja ez még LA-ben volt. nem szóltam :)