81624
  • Nuno88
    Komoly a magyarázkodás meg méregetés az elején! :D - Megterhelő edzés lehetett :D
  • LasDen #67162
    megerőltetőek ezek az edzések....:DD de milyen komolyan magyaráznak már az elején....idióták...:DD
  • LasDen #67161
    igen....elég elbaszott kijelentések....de én csak legyintettem azt olvastam tovább...:DD
  • robotnyk
  • szucsy89
    No offense srácok, de ezen 5 perce szakadok, egyik haverom küldte most:

madridista.hu-ról

"Benzema, Cristiano Ronaldo és Mesut Özil a három legjobb formában lévő futballista ma Európában."

"A három futballista lehet a fehérek nagy csapása a Barca ellen. Elég volt nekik 20 perc, hogy lesöpörjék az ellenfelet Tianjinban. Karim és Cristiano hét mérkőzés alatt 15 gól termelt együtt."

megérteném ha valami gportalos oldal lenne... de ez kééész :DDDDDDDD
  • Monoton
    Nem lehet olyan nagy tehetség, hogy ha az Arsenal nem érdeklődött utána.
  • LasDen #67157
    - Leonel Angel Coira, becenevén "Leo" a fővárosba igazolt. A 7 éves argentín szupertehetség szeptember 6-án áll edzésbe a Real Madrid korosztályos csapatában. A maga 7 évével a klub legfiatalabb igazolása. Az Atlético Madrid szintén szerette volna megszerezni a játékost.

szupertehetség??? jóhogy nem már gigasztár...biztos tehetséges meg minden, de szuper??? nemtom.....:D
  • Monoton
    Én meg inkább Albiolt favorizálom az egyre lassúbb Carvalho helyett.
  • Rockynhooo
    Mert akkor hogy nézne ki most egy alap kezdő ?

Casillas,Ramos,Pepe,Karvaj,Marcelo,Xabi,Coentrao,Özil,CR,Di Maria,Benzin?

Callejon is kurva jó. Higanyban meg még mindig jobban bízom mint Benzinben :D

• Dean Winchester
    egyébként én is azt mondom nem szép ennyire megszégyeníteni egy csapatot de hát most itt ennyi különbség volt a két csapat között...
  • Dean Winchester
    talán ha megnéznéd a gólóka akkor látnád ,hogy a játék volt szép és a gólók meg gyönyörüek :) vetekszenek a barca bekapott góljaival!

Előre sosem lehet tudni ,hogy mi lesz a végeredmény...
    Most a real nyert 7-1re és akkor mivan???? Ha a barcanak sikerült volna nyerni több góllal akkor az is szégyen , hogy nyertek több góllal? ha kevés góllal nyer valaki vagy kikap akkor meg szar a csapat :( Egyszerüen elszomorító , hogy a győzelemre és a vereségre is mindig van valami kifogás és sosem jó az ami...

Játszottak a srácok és szép gólókat lőttek , elvégre ezért játszák a focit! Ha mindenki megállna max 2 gólós különbségnél mert ugye "ne alázzuk meg az ellenfelet" akkor nem ismernénk a gólzápor fogalmát :D
  • tviktor91
    109 éves Real 109 gyermek ellen.:
  • kazai21
    Mourinho előtt tisztázódott a kezdőcsapat. A mester továbbra is a 4-2-3-1-es felállást fogja használni. Két kérdés maradt még. Az egyik, hogy ki legyen Xabi párja a középpályán (Granero, Sahin, Khedira vagy Coentrao), a másik, hogy ki támadjon jobb szélen (Di Maria vagy Callejón)

Coentrao,Di Maria:D
  • robotnyk
    akkor ki üljön a padon tartalékban? 20-23 játékosnál több nem kell, mert ha valaki jól játszik, akkor úgyis kezdeni fog, ha valaki meg szar, akkor a rotáció sem segít rajta. ha olyan lesz, hogy egy posztra elfogynak az emberek, lehet bármikor Castillából pótolni - nyilván nem lesz olyan, de nem lehet 11 emberhez 15 hasonló kaliberű helyettest padon tartani... látod Diarra egy fél évben nem volt alapember, és már unja a banánt
  • bigatti
    Ez a "kínai" Real jelentősen jobb, mint a "mexikói" Barca. Ha ez a különbség a következő el classico-n és a szezonban is meglesz ugyanígy, akkor változni fog a megszokott képlet...
    ;)
  • SLICK
    jajj ne kezd már megint ezt a dumát. Unalmas...
    nyílván nem leszek soha olyan szakember mint ő, egyszerűen csak jobb felkészülni olyanra, mint ami az elmúlt szezonban meg azelőtt is volt, hogy sokan lesérültek és alig volt normális pótló ember. Aztán idehoztak ilyen Faubert meg Adebayor féléket...
  • tviktor91
    :DD Naja
  • Casillas
    Valakinek a kisebb csapatokat is el kell verni, ha már egyeseknek nem megy.
  • Monoton
    Biztos jobban tudja nálad, hogy mit akar.
  • SLICK
    "Mourinho: "Azt akarom, hogy a csapatom 20 játékosból álljon és nem többől. Olyan keretet akarok, ahol mindenki be van vonva a munkába egyformán. Remélem holnap nem fogok arról olvasni, hogy Mourinho új játékosokat szeretne."

20 játékos... ja aztán ha bejön egy sérüléshullám akkor nagyon jó, meg happy lesz minden...
  • tviktor91
    Szarokat jól elvertétek..aztán majd kiderül mi lesz vasárnap^^.
  • Voyager5
  • Voyager5
    Nemrég a Bayernnek volt valami hasonló meccse csak azthiszem ők 22 amatőr ellen játszottak , de úgyis nyertek vagy 7-0ra :D
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDD

http://www.pepsifoci.hu/node/96324
  • miilann04
    kurva mérges leszek ha dm nem lesz kezdő.
  • SLICK
    mindjárt El Clasicó... sztem tökéletes mindenkinek a bizonyításra
  • Monoton
    Az a baj, hogy tavaly is jó volt felkészülési időszakokban.
  • SLICK
    hopp rosszat másoltam :D

szal: ‎83' Tianjin Teda 0-6 Real Madrid (8' Ricardo Kakà, 13' Di María, 63' Higuaín, 70' Cristiano Ronaldo, 75', 78' Benzema)

Benzema 3 percen belül 2 gól! Nagyon remélem végre magára talált és egész szezonban jól fogja tolni!
  • SLICK
    ‎71' Tianjin Teda 0-4 Real Madrid (8' Ricardo Kakà, 13' Di María, 63' Higuaín, 70' Cristiano Ronaldo)
  • ROCKnROLLA
    25. percben már 2-0 ide, Kaká és Di Maria.
  • shala
    remélem nézi valaki a meccset
  • karajjj
    Tianjin Teda Vs Real Madrid: Mejías; Álvaro Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Albiol, Xabi Alonso, Coentrão, Jesé, Ricardo Kakà, Di María & Higuaín.
  • Taki 122
    Aáá a barkások a "b" keretre fogják :DDD De azt az első két gólt nem értem miért akarják meg magyarázni xD Az ollózós góllal alázott a gyerek! ;D
  • SLICK
    jajj de buta vagy :|
    Természetesen a megoldásokra és a gólokra értettem.
  • Voyager5
    "mondjuk 4-1-re"
  • robotnyk
    pláne ha mondjuk kikaptunk volna 4-1re, képzelheted hogy temetnék a csapatot

• Voyager5
    Ha meg félvállról veszik a meccset és ellazsálják az egészet egy x-re, vagy vereségre, akkor meg az lenne a bajod, hogy milyen szar a Real..

köszihello
  • banok
    A második mondat nagyon demagóg hasonlat és nagy marhaság is.
    By the way ezért hívják Ázsiába a Realt meg a többi nagy nyugati focicsapatot, hogy játszanak és hát az ottani meg az itteni foci között ekkora a spektrum. A Real játékosai semmi mást nem tettek mint megdolgoztak a fizetésükért.
  • LasDen #67125
    szórja a gólokat...remélem a szezonba is így lösz....hajrá hajrá.....most méh higyannak kéne megtalálnia magát a sérülés után....
  • kazai21
    Ha nem kötözködnél és eltűnnél innen az lenne már a szép:)