Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jajj ne keresd má a kifogásokat hogy a barca verhetetlen.....senki sem az....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Barca szerintem bajnokságra illetve BL-re koncentrál... kupán nem nagyon fogják fárasztani magukat

LasDen
kupa meccs volt...és??? mindenki játszott, aki szokott.....rengetegszer eldönthették volna a meccset és mégse tutták....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az kupa vagy ligameccs volt?

LasDen
nincs elõre lefutott meccs....még a hatalmas barcanak is lehet olyan napja mikor semmi nem jön össze....lásd Bilbao elleni 0-0....

nézd meg, rosszabb napjaikon is 2-1, 3-1re hozzák a meccset

SLICK
mert szerinted a Barca nem fog X-elni? Vagy esetleg kikapni?

tviktor91
Ugy ertem h akkor mar vege is van a bajnoksagnak,mert meg 3 pontot hozzaszamolhatunk a Barcanak a köv el classico utan es akkor eleg X-re hozniuk a meccseket akkor is megvan.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

bakkerman
akkor kész,edzõváltás is lehet a vége...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tviktor91
Komolyan kerdeztem😄 Hetvegen ha megint jön az X akkor baj baj szasa van..

Hát ja már nem is tudunk focizni!

bakkerman
<#taps><#banplz>

Voyager5
Igen.
tviktor91
Hetvegen jön az ujabb zako?

Voyager5
Jó hát az õ korukban a Duna is visszafelé folyt, tudjuk jól 😄

#63487 - Marca meg az AS megmagyarázza 😄DDDDDD
Nem ezeken múlott a tegnapi meccs, lekvár volt az egész csapat. Esküszöm kiemelni sem tudok senkit...
Úgylátszik elfáradtak a hétközi kupameccsen.
LasDen
nekem a papám ilyen...csak õ messitõl van eltelve....ha odaszar a pálya szélére akkor is zseniális.....míg Cé rúg 4 gólt az egy nagy 0....de szerinte Casillas is túl van már a csúcson...😄
néha már nem bírom megállni, hogy ne vitatkozzak vele, de az teljesen veszett ügy...ha õ úgy gondolja, akkor a tények sem változtatnak rajta....ha nem öntött ki a duna, de õ azt mondja, akkor az úgy van....😄

bakkerman
anyázott volna egyet 😄 félreértés ne essék,csak faterom picit túlreagálja a dolgokat ha Barca meccset néz,vagy Real meccset,ha Xavi sarkaz egyet,vagy ad egy jó labdát,üvölt egyet általában,hogy mekkkora jááátééék,ha meg CR cselez,és elbassza,akkor is üvölt,csak akkor azt kiabálja,hogy neszeee megmondtam,ennyit tud stb...😄DDDD élmény ilyen emberrel meccset nézni 😄

robotnyk
nem is tudom mi történt volna ha bevágja, és odanéz.
bakkerman
pont akkor kapcsoltam oda,amikor ez volt 😄 Ronaldo utána 10 másodpercig összetett kezekkel rimánkodott az égiekhez 😄D Uccsó percben nem semmi volt a kapufája,faterral néztük,mondtam is neki,hogy "ne nézz oda apa,mert ezt bevágja CR kegyetlenül" majdnem igazam lett...

Frissített beszámolójukban már a Marca és az AS is azt írja, hogy "Pérez Lasa az utolsó negyedórában három tizenegyest is elvett a Real Madridtól." Meglátásuk szerint Ronaldót és Benzemát is szabálytalanul szerelték, mint ahogy MBami kezezése is a tizenhatoson belül történt.

az egyik az lenne, mikor Ronaldo úgy kapaszkodott a gyerek mezébe, hogy asztem levetkõzteti? 😄
REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Casillas
mert te is csak cigánykodni jössz ide, amit meg én írtam neked a labda vissza nem adásáról, afelett VALAHOGY VÉLETLENÜL átsiklottál, és megintcsak reakció nélkül hagytad, és tovább folytatod Ramos csesztetését

de gondolom szerinted, mint pártatlan futballkedvelõ, a tegnapi meccs végén is Casillas volt a hibás, amikor Vargas odament izomkodni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
Kb én is így gondolkozok...
Bár szerintem a bajnokság sincs veszve.Végülis még van egy Barca elleni meccsünk hazai pályán amit ha bárki is bajnoki címrõl álmodik idén a csapat körül akkor tudja hogy nyernünk kell és akkor csak 1 pont a hátrányunk ami semmit sem jelent...😊
Na persze más kérdés hogy mostanában nem sok babér terem ellenük de hazai pályán akkor is mi vagyunk az esélyesebbek.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Amugy kell 1 csatár ma nagyon látszott h 1edül Benzemanak nem fog menni! Csatárt a golok minösitik, kár h nem jön össze! Nem elég h csak a spanyol kupában rug 1 meccsen hármat. Golpasszok még csak csak mennek, de nagyon sajnálm h nem megy a golszerzés!Pedig meccsrõl meccsre ugy ülök le tévé elé h Bezema golt akarok látni😊

Én itt annyit mondok, h engem egyáltalán nem zavar h ide irod a véleményed! Megvan rá a jogod! Tedd is ezt, ezzel is emeld a REAL MADRID forumot! 😊

Amugy persze másoknak gözölög a feje az meg ne zavarjon! Örülök h te is velünk nézed a meccset...

robotnyk
u mad?
Voyager5
Szerinted az amúgy "SG színvonal emelõ", hogy ironikusan beírsz egy topikba, amivel jól tudod, hogy nemtetszést fogsz kiváltani az adott topik olvasóiból?

Vagy jómagad is csak szinten tartod a színvonalat, esetleg rombolod?
Csak az objektivitás miatt.
kazai21
Hagyjuk....:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

észrevettétek hogy a Barca labdavesztés után rászáll akár 2-3 emberrel is a labdát birtokló emberre? közben úgy helyezkednek hogyha kicsit nem pontos a passz akkor már be tudnak zavarni... de nálunk persze mindenki sétálgat, tökmindegy hogy éppen támadunk vagy védekezünk

Lcapitant
fogadjunk ha mi irkálnánk egy-egy szar meccs után a szeretett csapatod topicjába, olyanokat, mint te írsz, te lennél legjobban kiakadva...
nem azzal van bajunk hogy néha-néha benyögsz vmit, csak hogy hogy teszed...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Cabell
Az is egy másik dolog. És azt is mondhatnám, csak annyira meg nem érdekel az egész.

Viszont annyira meg tartsátok már magatokat bszki, hogy ha valaki beír egy véleményt, akkor egyéb reakciót is fel tudtok mnutatni, mint, hogy "MENNYÉ INNEN MENNY A TOPICODBA"

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
Pepét kihagytad meg hogy kevés büntetést kaptunk a szándékos pirosokért.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Cabell
komolyan ti azt hiszitek, hogy azért mert valaki drukkol egy csapatnak, azért már nincs is semmi másra feljogosítva, csak arra, hogy abba a topicba írogasson.

Mint fociszeretõ nem csípem, mikor a nagy real madrid játékosai azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, és ilyen elmebajosok, mint Ramos a másik játékos arca elé tartják a csukájukat, hogy ne tudjon felállni a földrõl.

Komolyan mostantól Real Madrid Milan Lyon Chelsea Arsenal szurkolónak fogom magam nyilvánítani, hogy "feljogosult" legyek arra, hogy a topicjukba írjak.

valaki tegyen már valamit az SG színvonaláért...

kazai21
Menj már innen kutya!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Cabell
ne azzal foglalkozz hogy én mit keresek itt. oda írok ahova akarok, nem véletlen lehet más csapatok topicjára is rákattintani az egérrel.

Lcapitant
a topicotok kihalt??? ezért kell állandóan ide jönni és irkálni az idiótaságodat????

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Cabell
remélem ez a 21. század nyelvén azt jelenti, hogy "igazad van."

Szokásos mellébeszélõ ostoba fórumozó stílus. szánalmas.

kifejezetten szegényes szókinccsel rendelkezõ, tizenkevés éves nagyarcú trollnövendék, ne várj tõle sokat.

Voyager5
Raikkonen már nem menõ? 😞
WuFraZselic
tizenéves divatoktól mit vársz?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
😄😄😄😄😄😄:😄😄D:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

mert nyomorék barcás divatdrukker 😄

Rockynhooo
Egyszer az életben megérteném miért kell a trollkodás állandóan..

meg egy nagy büdös lófasz a seggedbe

LasDen
takarodsz....

Lcapitant
remélem igaza lesz Josénak és nem az elsõ évben kell várni a kupákat...

LasDen
döntetlen...semmi más...nincs itt szó semmilyen szégyenrõl...egyszerûen ma nem jött ki a csapatnak, míg az Almerianak meg nagyon ment....
az meg hogy barca ellen nem, de a real ellen hajtanak, ez is fasság.....

Rockynhooo
Õszintén megvallva a bajnokságra alapjába véve nem sok esélyt láttam így annyira nem is érdekel a pont hullajtás. Jussunk be a király kupa döntõjébe illetve menjünk el valameddig a BL-ben és akkor már elégedett leszek. Ha oda érünk a copa del rey döntõjébe akkor meg már bármi lehet.