81624
-
#67203 Nem bal szélen? -
pacclacc #67202 az ujságirok igy gondolják! Vajon Mou s igy gondolja? Még szerencse h ő fog dönteni!
-
#67201 konszentrálj! -
#67200 Mivel hazai pályán leszünk, ezét jobban szeretném ha mi irányítanánk.
Kolompár jobban tudná segíteni a támadásokat, ezért én őt raknám be a mostani meccsre.
Viszont a visszavágón sanszosabban többet kell védekeznünk, oda pedig Coentrao-t kezdetném. -
#67199 A Marca szerint, a Barca elleni kezdőcsapatban már csak egy poszt kiadó. A kérdés az, hogy Di María vagy Coentrao kezdjen-e a jobb szélen? Az argentín mellett szól a sebesség és a jó cselezőképesség, ellene viszont a kiegyensúlyozatlansága, míg a portugált a sokoldalúsága tenné ideális kezdőjátékossá.
én Konszentraót :D raknám be...:D -
#67198 gif-et nem szúrunk be. -
#67197 szemét volt egy picit...:DD de ez az U-zás...tök hülyén hangzik... -
#67196 C. Ronaldo alázott egy riportert, mert rosszul mondta csapattársa nevét - videó
-
#67195 Azért is beszúrtam a barcás topikba^^ -
#67194 egy barcás barátod tudta mit hova kell, mert ő az el clásico topikba rakta...biztos tud valamit amit te nem.... -
#67193 Linkben tessék..szerinted EZ flémkeltő? Érdekes.. -
#67192 Vicces látni a vergődésed, hogy beszúrsz egy-egy topikba egy-egy flémkeltő hsz-t, aztán gondolom az F5-re tapadva vered a f.szod, hogy melyik idióta áll le veled vitatkozni :D
Szegényes szórakozás, dehát tudod.. kinek mi jut :) -
#67191 Szmájlit azért szúrhatok nem? -
Monoton #67190 Igen csak neked nem lehet, szia. -
#67189 Más rakhat gifeket csak én nem?@160 pl .
Köze nincs a topik témájához. -
#67188 nem, semmilyen formában nem szeretném őket, sem a flamekeltő, okoskodó, saját értékrended szerint viccesnek szánt beszólásokat -
#67187 Szóval akkor spoilerbe szeretnéd a vicces gifeket? -
#67186 nem, viszont te mindenképp itt éled ki magad, és már az első 5 perc elég volt belőled anno. -
#67185 Baszki mi volt ebben a bántó? xDD Rakjam spoilerbe? Vagy csak simán itt éled ki magad ? -
#67184 viktorka, a szarjaid bepakolgatásáról mondj le már most, mert kibannoltatlak a picsába záros határidőn belül. remélem két betépés között fel tudod fogni amit írtam. -
#67183 Megnyerhetitek, de azért azt igencsak kétlem, hogy 5-0 lenne. Tavaly egyetlen meccs sem volt, ahol 1-nél többet rúgtatok volna. -
#67182 nem kell ez a ha elverjük őket 100, 500, 3252232-0-ra, mer minden más esetben pár idióta ide talál és magyaráz, hogy megin keménykedtünk meg mittom én és megin csak fasságok mennének a topikban....
én optimistán várom a mérkőzést és úgy érzem, hogy megnyerhetjük, mert biztató volt, amit láttam, de majd kiderül, mikor mindenki derül...:DD -
Neoncsoves #67181 ja ha meg a bajnokságban vernénk meg őket akkor jönne a szöveg hogy tartalék csapattal álltak ki, guardiolának hasmenése volt, vagy valami -
#67180 sztem benne van még a tavaly őszi tüske :D
a vicc, hogyha tényleg nyernénk 5-0ra hogy menne a herpegés katalán részről h ez csak szuperkupa meccs, nem is igazi clasico :D -
pacclacc #67179 Azittem kapusmez. -
#67178 5-0 :DDDDDD
Szerintem nagyon be volt állva, mikor ezt a nyilatkozatot tette. -
#67177 Paco Buyo, a Real Madrid korábbi kapusa szerint a fővárosi alakulat a Szuperkupa esélyese. Az első mérkőzésre 5-0-ás a Real, a visszavágra pedig 3-1-es katalán győzelmet jósol.
Paco nem nézett tv-t vagy csak kurva optimista....5-0 mondjuk télleg nem lenne rossz...:D -
Neoncsoves #67176 ennyi erővel lehetne rózsaszín is hello kitty logoval az elején -
#67175 mivel az első számú szereléssel nem csinálhatnak semmi radikálisat, ami eltér a klub színeitől ezért a többi mezen próbálnak meg ezt-azt....először jó ötletnek tartottam, de így tiszta pirosan nem a legjobb.....:D -
#67174 lol what? O.o -
#67173 2. rész -
Dean Winchester #67172 piros színű idegenbeli BL mez? :D -
#67171 Ráadásul a premiumok elvileg még csökkentik is a bevételt. Ha jól tudom idén nálunk is több lett volna a bevétel, ha nem nyerjük meg a BL-t. -
#67170 09/10-ben az Inter triplázott,a Real trófea nélkül maradt,és mégis a legnagyobb bevételekre tett szert,jócal nagyobbra mint az Inter. a trófeák utáni pénzdíjak csak kiegészítések a jogi meg marketing bevételekhez -
pacclacc #67169 Ezeknek a kluboknak nagy pénzekbe fáj 1-1 kupa megnyerése! Mivel Minusba vannak! Mior mennek behajtani, viszik a stadiont a kupákkal 1üt! :D Tudom kicsit erős... -
#67168 Én meg azokon röhögök akik szerint a bevétel a kupák számától függ :D -
#67167 Cool. Ezért röhögök azon, aki lehúzza a csapatot csak azért, mert sokat költ... Sokat beruház. :)
Mostanában a focira is összpontosítva, ennek kell örülni. -
#67166 fenntartható-e a féktelen költekezés??? -
#67165 -
#67164 Végén is elvannak:DDDDDD