Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nyugi,Barca-Real döntõ lesz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
azért jó ezt kimondani végre hogy ELÕDÖNTÕT játszunk valamelyik hadszíntéren 😊 Sevilla kemény dió lesz...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

értem én de vicces, hogy amikor Arbeloa vagy Ramos szabálytalankodik, akkor el kéne õket tiltani a focitól, de amikor majdnem kitörik egy játékosunk bokáját, az természetesen teljesen sportszerû 😊

SLICK
na nem kell a flémkeltés... Szar meccs volt ilyen szempontból ez tény.
Nem kell foglalkozni a barcával és "szurkolóival" sem.

gondolom a drága Barca szurkolók szerint ez sportszerû volt -.-

akkor én meg megyek barca topikba körberöhögni õket

Lcapitant
nem jó a meccs 😄
de a továbbjutás meglesz 😊

u.i.: meccs után jöhetnek a "barcások" ide és lecseszhetik a csapatot,mert mi sportszerûtlenek vagyunk xD

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
0-1 CR!!

Mou 😄DDDD

SLICK
a magyar zászló ott díszeleg az atletico kapuja mögött 😊

most jöttem egy vesztes jégkorong meccsrõl, most azért remélem nyerünk legalább fociban 😄

<#hamm><#eljen>

Voyager5
REAL MADRID: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Marcelo & Ronaldo.
Ez a Valdano miért ekkora ember Madridban? 3 évet játszott összvissz a csapatban, utána edzõsködött itt. Persze a 40 gól nem rossz teljesítmény, de ilyen alapon Raúl sokkal nagyobb ember. Remélem ha Raúl abbahagyja a futballt akkor azért eljön a Madridhoz edzõnek vagy valami ilyesminek... simán átvehetné Valdano helyét (legalábbis én így érzem).

Hát csapaton belül itt lehet a legtöbbet változtatni! Amugy teljesen megértem az olvasokat mert Grenero sokkal támadobb szellemü játékos mint a többi felsrolt játékos! Ha Kaka is oda lehetett volna jelölni nyilván azt szavazzák meg! Nem akarnak a szurkolok, 2 védekezõ középpályást látni! Ezért mive Grenerot oda sorolták, igy meg is nyerte! Igy látom a helyzetet!

LasDen
A Marca olvasói szavazatai alapján, a legmegfelelõbb társ Xabi Alonso mellé Granero! Utána következett Gago(13%), majd Khedira(10%), Lass(7%), míg Mahamadou Diarra(2%) szavazatot kapott.

Granero...érdekes....inkább Lass...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De ugyis fog annyit golt rugni mint benzema eddig a bajnokságba! 😄 És ehhez képest jó vétel lessz .

LasDen
annyit is ér....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hoznak ide csatárt kölcsönbe 0 euroba kerûl kb. ne aggodj 😄

Lcapitant
ha ez lenne az ára, hogy legyen kupa, akkor legyen 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
az még Calderón volt ne feledd...😄
de szerintem a költségvetés miatt nem akarnak költeni....gondolom ha kiadnának 10-30 millát még a nyárin felül, akkor a szezon végén negatív lenne a dolog.....

Rockynhooo
jah egyetértek... értelmetlenül elbasznak több 10 millákat de egy kurva csatárt nem tudnak hozni ne hogy már véletlen összejöjjön valami... ahhoz képest 1 vagy 2 éve ide tudták hozni Huntelaart.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Nyáron hozták neki Carvalhot, Khedirát, Özilt és Di Maria-t is. Canales is még kölcsön lett volna adva erre a szezonra, csak Jose kitalálta, hogy kell neki.
Télen meg nemnagyon szokott a csapat igazolni, meg egyes hírek szerint már van titkos szerzõdés Llorentével és azért nem akartak csatárt hozni eddig.
limperatore
vicc amit a real vezetõsége csinál, több 100 milliókat költenek igazolásokra felborítják a rendet, de josénak nem képesek 1 csatárt venni.. bár nekem ez jó 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Morata miért nincs benne a keretben?<#zavart2>

Voyager5
Esély mindig van mindenre 😄
Tizen x éve követem többé-kevésbé az európai profi focivilág eseményeit, és voltak már érdekes dolgok, szóval soha ne mondd, hogy soha.
Valóságalapja annyi lehet, hogy Perezék nem úgy táncolnak, ahogy JM fütyül, azt õ meg nemszereti.
De valamiért úgygondolom, hogy kicsit túlvan lihegve ez a JM <---> Valdano dolog. Az egésznek a bulvár szagot a Manchester City adja, velük manapság mindenhol címlapra lehet kerülni.
A forrás egyébként az as.com (mindjárt a címlap).
lee86
Ha ez igaz, akkor remélem valamelyik madridi Peña leöleti ezt a Valdano-spiclit, bármennyire is ikonja a csapatnak. (amúgy honnan a forrás?)

&#161;Hala Madrid!

Lcapitant
valóságalapja szerinted mennyi? 😊

Voyager5
A másik mai hasonló hír, hogy Mourinho Június 30-án lelép vagy az Interbe, vagy a Manchester Citybe, vagy a Manchester Unitedbe..
lee86
A cikk öltözõi összetûzésrõl beszél. Abban van igazság, hogy kell védekezõ az Arsenalba, de az is tény, hogy ezeket az öltözõbõl kiszivárgó intrikákat helyén kell kezelnünk.

&#161;Hala Madrid!

robotnyk
milyen bust-up?
lee86
ProGabe
nem haragszom, már csak azért sem, mert félreértettél. nem várom el a csapattól, hogy jobban játszom, ellenben a vezetõségtõl követelem, hogy mindent úgy csináljanak, ahogy José mondja

ha valakire rámutat, hogy meg kell venni, vegyék meg. olyan meg, ami Beckham idejében volt (kiemelt lista, akiket játszatni kellett), nehogy még egyszer elõforduljon, mert elgyalogolok madridba és felgyújtom Perezt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Annit még az egészhez!

Lehet reménykedni, de mellette lásd reálisan a dolgokat! Ne csak a Rozsaszin ködöt lásd!

egyébként engem mindig büszkeséggel tölt el amikor dicsérik Puskást külföldön. Sokat tett a Real Madridért... többek közt miatta is szurkolok a Madridnak 😊

CR-t idézném:
"Megtisztelve érzem magam, hogy olyan legendás játékosokkal hasonlítanak össze, mint Di Stefano és Puskás."

ezt számomra jól esett elolvasni 😊

mindegy, hagyjuk. én is remélem hogy botlik a Barca, de erre nem lehet építeni sehol. szezon közben más, igazából az lett volna a gáz, hogyha a szezont kezdtük volna így, hogy "reméljük bukik egyet a barca".

zárjuk le a témát, én nagyon örülnék ha nyernénk BL-t, bajnokságot, kupát, minden szart... csak nagyon elkeserítõ amikor az utolsó helyen álló csapat 1-1et hoz ellenünk, úgy hogy õk rúgták az elsõ gólt.

LasDen
Dik Mari 10 gólpaszt adott eddig a szezonban....az egész fasza....de az meg durva, hogy Cé 23 gólja után Higany 7 gólja a legtöbb....durva különbség.....😄

Casillas
most komolyan te mi a picsáról beszélsz?
minden ország minden bajnokságának minden második helyezettje azt reméli, hogy az elsõ helyen álló csapat hibázik, különben hogy elõzné meg? tényleg nem látod át, hogy 4 pontos hátrányból ha az összes hátralévõ meccset megnyerjük az El Clasicot is beleértve, akkor is 1 pont hátrányban végzünk Barca-betli nélkül, akkor hogy a rákba ne reménykednénk abban, hogy botlanak majd? igen, most olyan formában vannak hogy hatvanezer gólt lõnek meccsenként, és akkor mi van? a Chelsea is így kezdte, és nézd meg hogy állnak az utóbbi hetekben... sok van még hátra, úgyhogy bocs hogy nem szurkolunk a barcának.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Nem is a barcával versenyzünk, hanem saját magunkkal. A Barcával kb. csak el Classicon. Egyébként a barca mindent nyer, így nekünk is nyerni kell. aztán gyõzzön a jobb.
A Barca játéka olyan, hogy mindig benne van 3-4 gól, ha szarok, akkor is, magából a taktikából adódva, mindig náluk a labda, gyorsan járatják, rövid passzok.
Madrid játéka más, nem rossz, elég stabil, viszont meg lehet fogni jobban, kevesebben vannak elõl. Bár a tegnapi meccset még így is meg lehetett volna nyerni, de jóval kevesebb ember támad, mint ami pl. a barcánál, kevésbé vannak odaszegezve, ki lehet bekkelni.
Barca játékában bennevan, hogy 1x úgyis bemegy. és be is megy. Utána meg kontrából még 4. 😊
Viszont a BL-re jó lehet a csapat, mert a kikapási ráta Mourinhoval azért nem rossz, hála a stabilitásnak. Persze csodát akkor sem várok. Viszont Kaka' remélem sokat fog dobni a játékon, látszott, hogy amikor nála van, egész más ritmusba jön a csapat. Ugyanúgy mint Özilnél.
Szal hajrá. 😊 C. Roni elõtt le a kalappal, nem volt hisztis (mielõtt beszólnak😄), nagyon akart, ideges sem volt, koncentrált, húzta a csapatot. Majdnem összejött, még a végén is nagyon koncentrált a hiszti helyett.

Lcapitant
Te aztán ráértél 😊
de amúgy igaz! 😊

na már most ne haragudj meg, de ha ezt bármelyik másik bajnokságban mûveli a csapat, amit ebben a szezonban láttunk, sírva adják oda nekik a többiek a bajnoki címet, de pont ott kell teljesíteni, ahol a Barca is vitézkedik, ettõl nem lehet jobban teljesíteni, volt már egyáltalán olyan, hogy valakik 100%-osan maximális ponttal lettek bajnokok?
ProGabe
mi már ELÉG régóta ÍROGATJUK, hogy "csak" IDÕT kell adni az edzõnek, a csapatnak, de ezek a f*sz elnökök nem olvassák a topikot 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tudom hogy elég szar amikor valaki reálisan látja a dolgokat és nincs belebuzulva a csapatba. én hajlandó vagyok elismerni hogy néha szarul teljesít a csapat. és ilyet még soha nem basztam, hogy abba reménykedjenek egyesek, hogy hátha az ellenfél majd hibázik a tabella elején... nem a másik hibájára kéne építeni, hanem olyan teljesítményt hozni, hogy szerencse nélkül is elsõk lehessünk. persze ez jövõre esedékes leginkább

Lcapitant
majd jövõre, egyben marad a csapat, jók leszünk. nem egybõl kell várni eredményt szvsz 😊

De fog! Hozzáteszem h mi is! Szerintem a különbség az maradni fog, de ezzel a Barcelonával még mindig nem tudunk versenyeni! Nem álmodoznák én!

SLICK
😄

Casillas
komolyan a te hsz-eidet olvasva visszasírom Slick rinyálós kommentjeit inkább

Vivimos por ti, vence por nosotros.

értem én, de nem a szerencsében kéne bízni, hogy hátha egyszer rosszul játszanak... hozni kéne ezt a teljesitményt mint õk és akkor azt mondom hogy tényleg jobbak vagyunk náluk

Lcapitant
vesztettünk két pontot...van még fél szezon, de szerintem sincs sok sanszunk nyerni. de majd söszejön jövõre. van idõ, nem kell besz@rni 😊

Voyager5
igazándiból az okfejtésedet jól tudják Madridban is, ezért a hatalmas tehertõl nemfognak tudni szabadulni, és kikapnak a Mallorcától.

Neoncsöves: nézd meg a Chelsea-t vagy a Bayernt, mindkettõ bajnok volt tavaly, egyikük döntõs is volt BL-ben, aztán most mi újság van?!
szezon 2. meccse... azóta nem hibáztak ekkorát. Bilbao még mindig jobb csapat mint egy Almeria vagy Levante, szóval igazából nem tudom melyik a gázabb...