Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy néz ki Xavi mellett Pepe is kimarad. Két kulcsember, fasza...

Kíváncsi leszek a jövõ évi szezonra. Az Atleti valószínûleg szét lesz cincálva. Barcánál nagy változásokat lebegtetnek. HA maradnak a tiki-takanal jövõre sem nyernek semmit. Ha fel akarnak hagyni vele, akkor Messi és még pár klasszis, akit direkt erre a játékra neveltek ki imho mehet a levesbe.

Én nem a játéktudása miatt örülnék annak hogy ha Costa nem lenne ott, hanem az alattomossága miatt. Valahogy érzem hogy ha õ a pályán lesz, büntetõhöz fog jutni az atma.

Természetesen elismerem a képességeit, nem errõl van szó, csak tiszta játéknál a védelmünk szerintem képes lenne kivédekezni.

A két sérült játékos nélkül is nagyon erõs az Atma, de szerintem összefoltozzák õket a döntõre.

REAL MADRID

SLICK
hát az Atleticónak kijárt már a siker, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.
Jó hír nekünk, hogy sérült Costa és Turan. A BL-t meg kell nyerni, nincs mese.

szomferi
hát azért az utolsó otthoni meccsen illene játszani, ha más nem, akkor a közönségnek 😄 (plusz pénzem volt rajta, pont emiatt)

pont láttam az 1. gólt, utána el kellet menjek, pont visszaértem a hosszabbítás vége elõtt 13mp-cel 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
utolsó tét nélküli meccsen mit idegesíted magad? 😄

szomferi
hát ez eddig egy büdös nagy vödör hígfos <#boxer><#gun>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kosarasaink 100:62 arányban kiütötték a Barcelonat. <#taps> Az Euroliga döntõjében a Maccabi Tel Aviv csapatával fognak összecsapni.

REAL MADRID

LasDen
jó kis promo

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
semmi, idõközben kaptam választ, a 2. megmozdulására emlékeztem:

szomferi
arra emlékeztek, amikor jobb szélen egyszer Di Maria egy olyan gólpasszt adott, hogy keresztbe vágta a lábait? (de hülyén hangzik magyarul, a crossed legs jobb 😄)

Ilyet mondjuk sehol nem látok a Twitterén.

horpeti
A BL-ért szerintem a Reál is oda fogja maximálisan tenni magát. Onnantól meg jó meccs várható szurkolói szemmel.
Ha meg nem hajtanak, akkor valszeg rohadt nagyot fogok csalódni a csapatban, de az már egyéni szoc. prob. 😊

REALista
<#idiota><#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ez kész 😄DDdD

Guti (Twitter):
"Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával..."

REAL MADRID

Szerintem ez kétélû fegyver most. Ha nyerik a bajnokságot, akkor az újabb lökést adhat nekik, míg ha bukják, akkor még inkább hajthatnak, hogy nyerjenek legalább a BL-ben.
Egy tuti, 24.-én mindmeghalunk

LasDen
talán nem is baj, hogy már buktuk a bajnokságot. Az AtMa-nak folyamat oda kell tennie magát a hátralévõ meccseken, és mintha kezdenének elfáradni a legutolsó kanyarban. Egyik tippem, hogy a végén az AtMa mindent elbukik. A BL-t és a bajnokságot is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Ja tényleg. De hát nem nyertünk. 😄

SLICK
picsába, pedig idén elsõ alkalom hogy szépítem az eredményt <#idiota>

amúgy az kavart meg hogy barca és AtMa meccsek eredményeit néztem legutóbb 😄

Ha mi nyertünk volna, meg az utolsó körben is, akkor 90 pontunk lenne. Ezt leszámítva lényegtelen. A bajnokságot le kellett adni.

Hagyjuk már ezt a "ha" dolgot, már vártam, hogy írja valaki. Ha az Elche megnyeri minden meccsét, akkor õk a bajnokok. Ha ha ha ...

REAL MADRID

horpeti
Ha jól számolom, akkor se nyertünk volna már, mert 89, 86, 86 lett volna.
És a végén ha a Barca nyer, akkor 89-89-89, és egymás elleni miatt Barca a gyõztes. Gondolom én. Minden esetre a végén a Barcának nyernie kell, ha bajnokságot akar.

Meg is érdemeljük , hogy ne legyünk bajnokok. Ha nem adjuk fel és ma nyerünk, még bajnokok is lehetnék figyelembe véve az eredményeket. Dehát Reál feladta, ezek után akkor röhög, ha majd BL ben is kiszopnak 😄

Szép is lenne, de 2:0 a Celta javára, az nem igazán X 😄
MI kikaptunk 😄

REAL MADRID

Na ez megint érdekes forduló volt 😄

REAL MADRID

SLICK
LOL mind 3 éllovas X-el? 😄

Nos eladtuk nem csak a meccset hanem a bajnokságot is! Szomorú látni, hogy lehetett volna még küzdeni!

REALista
Ja akkor pacsit rá...😄
Csak nehogy felrúgják a megállapodást..:S

Shep
Nem lett feladva, le van zsírozva, hogy Atlétásoké a bajnokság, Realé meg a BL 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
Azért kicsit kellemetlen hogy ilyen szépen feladtuk ezt a bajnokságot, pedig nagyon könnyedén nyerhettünk is volna így a végén elnézve a többi csapat szenvedését...

Nálunk pont itt volt az évszázad vihara, úgy hogy még sem láttam a meccset. Döntõre nem egy ilyen csapat fog felállni 😄

REAL MADRID

szomferi
mi ez a kibaszott vicc?????

és így akar a csapat BL-t nyerni, HÁH

horpeti
Én orosz sopcaston nézem.
BL meccseken néha leakad, de most annyian nem nézik. 😄

Valami stabil jó minõségû stream van? Amit én nézek most az eléggé elmosott 😞

REAL MADRID

Prince <#taps>

REAL MADRID

REALista
Khedira visszatééér!

Diego López; Arbeloa, Nacho, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira Casemiro; Modriæ, Isco, Morata.
<#idiota>

REAL MADRID

horpeti
De a játékosaik közül sokan igen sok mindenen túlvannak már. De ez csak egy szempont.
Pl. év elején miért nem volt motivált Isco? Meg miért vannak sokszor a beleszarós meccsek? 😊 Ezeket szurkolóként utálom, mert azért szurkolok, hogy mindig tegyék oda magukat.

LasDen
nem mondanám erre a csapatra hogy olyan sokmindent megnyert már 😄

horpeti
Én se. 😄 Nekem "mindegy", ki játszik, de az legyen motivált. Madridnál ez a nehéz. 😛 Mindenki aki ide igazol, addig nagyon hajt, aztán ahogy madridba ér, eljött a Kánaán, mehet a szieszta. Na persze ez túlzás és tisztelet a kivételnek.
De aki sok mindent megnyert már, az kevésbé motivált.

Sajnos tegnap Morata is gyenge volt, nem hozta azt a pluszt, amit kéne. Nem olyan egyszerû ám, mint ahogy azt hinnénk.

Én azt hittem szétrobbanok este, de akkor még vezettünk. A cserék...anyám...na, akkor gurult el a gyógyszerem. Szerintem Ancelotti kicsit sokat ivott Bayern elleni este, azóta sem józanodott ki. Inkább Khedirát hozta volna be, abban most biztos bizonyítási vágy él.

Megérdemelten kaptunk ki. Ronaldo nélkül is simán hozni kellett volna ezt a meccset, bõven anyag, amibõl lehet dolgozni.

Nem fogok sírni, ha Benzemát, Marcelót eladjuk, az biztos.
szomferi
szerintem sok esélyük nem lesz a közeli jövõben, hogy bajnokok lehessenek megint, így arra kegyetlenül rá fognak startolni, és elég egy X is az utolsó meccsen, ha a barsza behúzza az Elche ellen (de nem fogják, mert azok is még bõven ki tudnak esni, ez a forduló mindenhol a kiesés elõl menekülõké 😄)

horpeti
Hát az elõzõ meccsen látszott, hogy õk is kipukkadtak. Majd kiderül, biztos hajtani fog mindenki. Kár, hogy a Reál már nem. De igen, a BLért még lehet izgulni és nyerhetõ is. 😊 Ha nem lesz sérült mindenki.

szomferi
az ATMA-nak is, bennük azért több az erõ

jól kifáradnak, a BL-t meg 3-1-re behúzza a Real 😄

horpeti
Ronaldot sajnálom, biztos felrobbant az idegtõl. Õ biztos szétgürizte volna magát egész meccsen. Kár, hogy sikerült kipukkadni pont a végére. Mintha már fejben a VB-n lennének. Kár érte.
A végén még tényleg a Barca nyeri meg a legvégén. Ha azon az egy meccsen múlik, biztos rástartolnak keményen, nekik ez a szezon lehetõsége.

Firerock
Minimax után lesz,ha jól tudom 20:00-tól

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ma is az lett volna.

SLICK
a BL-t ezentúl kötelezõ megnyerni