Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>#idiota>

Rudi imádom és elhiszem h vissza akar jönni még ha genpát kéne leraknia! Szerintem a Hamburgnál se lehetnek ekkora hülyég 2 milla 2 milla a 4 meg még jobb! Igy csak kibasznak magukkal, velünk, és fánival is!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De ezt a nyomorult Hamburgot sem értem.. Júniusban lejárna a szerzõdése és menne Katarba vagy hová. Most kapnának 2M-t meg egy teltházas meccset érte...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ilyen nincs,hogy valaki fizet azért h játszhasson majd aztán tökre ingyen 😄DDDD
Az AS szerint Van Nistelrooy felajánlotta a klubnak, hogy az átigazolási árának a felét saját zsebbõl állja, és ingyen is játszana, mivel "szeretné karrierjét a Bernabeuban befejezni, és ennek érdekében a pénz nem számít". A Hamburg azonban nem fogadta el az ajánlatot, Madridban pedig ma döntenek a folytatásról.
Mindenesetre ha Mou-t hagyják elmenni akkor tényleg le lehet húzni a rolót. Évek óta arra várok hogy Del Bosque (a híres delvoszke) visszajöjjön vagy érkezzen Mou. A kettõbõl jött az egyik. Az oké hogy ilyen gyenge személyiségeket elnyom a vezetõség mint Suszter volt. de ha még Josét is elnyomják akkor ott már baj van tényleg.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de én pl. akárhányszor nézek meccset özilen látom a gyõzni akarást, próbálgat elõremenni és ha kell rálõvi azt a tetves labdát nem ugy mint másik pléja ki inkább hazapasszolja :S
"A Sunday Mirror értesülései szerint nagyobb változásokra készül Roman Abramovich a nyáron. Idõsebb játékosok távozásáról is szó lehet, sõt Carlo Ancelotti jövõje sem biztosított hosszú távon a Chelseanél.
A hírekre beindultak a pletykák Didier Drogba Madridba igazolásáról. A 32 éves gólvágó ideális megoldás lenne a Real Madrid számára, ráadásul Drogba és Mourinho már dolgozott együtt a Chelseanél és mondhatni mind a két fél csak a legjobbakat nyilatkozza egymásról Mourinho távozása óta is."
szerintem inkább maradjon a focinál 😄
Ha meg ennyire bassza a csõrödet hogy Madrid ellen Barcát hozzák fel, akkor ne olvassál fórumokat. Kit hozzak fel mégis? Egy Levante-t? Atletico nem túl nagy fenyegetés ránk nézve és mint mondtam Barca az örök rivális. Mindenki hozzájuk viszonyít minket, ezért kéne felnõnie a csapatnak a feladathoz.
Összehasonlításképp nézzétek meg Raúl játékstílusát és Higuaínét. Ne a játéktudást nézzétek, hanem azt ahogy hozzááll. Amikor kihagy egy gólhelyzetet akkor mi látszik az arcán. Az, hogy majd legközelebb, vagy az hogy "basszus buktam a gólprémiumot". Sajnos lassan minden sport megtelik azokkal akiknek van egy minimális tehetségük az adott sporthoz, viszont igazából annyira nem szeretik, de pénzt tudnak vele és akarnak keresni. Puskás Öcsi sem azért focizott mert utált, hanem mert szeretett. Volt egy istenadta tehetsége is ehhez és ezért csinálta. Szerintem ha nem kapott volna pénzt (persze megélni meg kell, de mondjuk fõállás mellett) akkor is focizott volna.
Meg lehet nézni a Barcát (de utálni fogtok ezért, mert õket hozom fel), náluk én azt látom, hogy szeretnek focizni. Élvezik a játékot... persze ott is akad 1-2 kakukktojás akiken látszik az, hogy tudnak focizni de nem a fociért játszanak hanem a pénzért.
Ezt a mentalitást egy zseni se tudja megváltoztatni (Mourinho).
Nagyon kemény lenne ha elmenne :S Még a legjobb is feladná! Akkor ki segit rajtunk? Gondolom akkor Perez ül a kispadra 😄
nah ezért van para kettejük közt....Valdanot bassza, hogy nem vele beszél és valószínû fúrja is Pereznél, míg Mou meg leszarja Valdano fasságait...úgyhogy nyáron valaki menni fog...az ésszerû választás term Valdano a távozásra, de mint tudjuk ennél a klubnál és elnöknél az észszerû sokszor mást jelent.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
de azóta már a leverkusenbe vittem tovább 😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Iker szomszédja lehet Ronaldonak 😄
JM távozik juniusban? 😄
"José Mourinho, a Real Madrid portugál edzõje azon gondolkodik, hogy június végén feláll a Real Madrid kispadjáról - legalább is az As címû spanyol sportnapilap szerint.
Az újság internetes oldalán azzal magyarázza a tréner távozási szándékát, hogy szembekerült a klubvezetéssel, elsõsorban is Jorge Valdano sportigazgatóval szakmai kérdésekben. Mourinho leginkább azt fogadta rosszul, ahogyan Valdano csatárszerzési igyekezetére reagált.
Amikor a rendkívül gólerõs argentin támadó, Gonzalo Higuaín megsérült, és hónapokra kidõlt, Mourinho megkongatta a vészharangot, mondván, tarthatatlanná vált a helyzet, hiszen egyetlen csatára maradt, a francia Karim Benzema, aki mellé sürgõsen leigazolandó társat keres. Csakhogy Valdano nem támogatta meg a vezetõedzõ nyilván nem kevés pénzmozgással is járó erõsítési tervét, ami miatt - a lap értesülése szerint - nagyon megromlott a viszony a felek között.
De Mourinho egyéb szerzõdtetési ötletei is kiváltották Valdano nemtetszését, illetve a portugál szakvezetõ orrolt meg azért fõnökére, mert máig nem hosszabbította meg a védõ Pepe kontraktusát, a portugál futballista ismételt kérése ellenére sem. "
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Bármennyire is imádom a Real Madridot, ez a vezetõség isten csapása... ha már egybeforrt a csapat nevével az esztelen költekezés, esküszöm jobban járnánk ha valamelyik közel-keleti emír öntené a petrodollárjait a keretbe, mint hogy ezek a paprikajancsik tegyék ugyanezt.
¡Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Én örülök neki meg minden, de azért a sérülékenysége.. ha megint kidõl akkor semmivel sem vagyunk elõrébb.
vagy Valdano, vagy Mourinho de egyiküknek mennie kell.
hát, már megszoktuk tõle 😊
de nagyon remélem maradni fog...