Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem örülök, hogy nem megy neki, én is csak reménykedem a jobb folytatásban, épp úgy mint Te vagy bárki más egy másik játékos miatt.
ÉS tessék meglõtte a gólt!!!!!!!!!! BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Pedig nagyon sajnálom õt, Lyonban hihetetlen dolgokra volt képes, ennek sajnos még csak a töredékét sem tudta átmenteni Madridba. 😞
¡Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na mindegy kibírom valahogy ezt a fél szezont míg Fikabayor itt lesz...
¡Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"A Bajnokok Ligája-közvetítésekre járó Vincze Ottó segítségével eljutott a Real Madrid edzõjéhez a névjegykártyám. Mourinhóval együtt dolgoztam Portóban és örült az újbóli kapcsolatnak. Azóta két-három levélváltás történt" - nyilatkozta Lipcsei a Sportandmedia portálnak.
Lipcsei 1995-96-ban a Porto játékosaként futballozott, akkor Sir Bobby Robson egyik segítõje José Mourinho, a Real Madrid jelenlegi szakvezetõje volt.
"Kértem tõle egy lehetõséget, hogy meglátogathassam Madridban és megnézhessek pár edzést. Az válaszolta, hogy szívesen lát" - mondta Lipcsei.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Sok trénerrel dolgoztam, de mind közül magasan Mourinho az elsõ - olvasható a Marca címû spanyol napilapban.
- Azt hiszem, jóval több elismerést érdemelt volna nálunk, Olaszországban. Csodálkoztam is, hogy annak idején nem õ, hanem Massimiliano Allegri kapta meg az év legjobb klubedzõjének járó +Arany Kispad+ díjat."
A portugál szakember - aki tavaly nyáron a Real Madrid irányítását vette át - a 2009/2010-es szezonban Bajnokok Ligáját, olasz bajnokságot és Olasz Kupát nyert az Interrel."
elképzelem õt real mezben :?AS😄?:ASD
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
nah mer agüeroval aztán beljebb vagyunk....
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
No ki lesz az új edzõ kéremszépen? <#idiota>#idiota>
Ancelotti, Benitez?
Tegyék meg tétjeiket! <#idiota>#idiota>