Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ne forgasd ki a szavaim, nem azt mondtam h Benzema az isten és a többiek szarok. De mivel egyik kedvenc játékosom, nagyon is figyelem a játékát és érdekel mi lesz vele, nem úgy mint a többiek... Pontosabban, jobban érdekel jelenleg mint bárki más a csapatból. Te is ugyanúgy lennél, ha egyik kedvenc játékosod itt játszana és neki is nehezen menne. Te nem bíznál abban hogy menjen neki?
Nem örülök, hogy nem megy neki, én is csak reménykedem a jobb folytatásban, épp úgy mint Te vagy bárki más egy másik játékos miatt.

ÉS tessék meglõtte a gólt!!!!!!!!!! BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

horpeti
Kösz! 😄

lee86
atdhe.net-re már kikészítették a linket, ha az nem mûködne, innen mazsolázgass.

¡Hala Madrid!

Voyager5
Reteksportklubon majd megint nézhetjük szünetben, hogy ki a kedvencük 😄 <#eljen><#taps>
lee86
Szerintem tehet arról, hogy mért nem szolgálják ki labdával. Egyszerûen alig kerül megjátszható pozícióba. Nézd meg a helyezkedéseit egy-egy meccsen: lesen áll, amikor nem kéne, képtelen leválni a védõitõl, lassan mozog, helyezkedik.

Pedig nagyon sajnálom õt, Lyonban hihetetlen dolgokra volt képes, ennek sajnos még csak a töredékét sem tudta átmenteni Madridba. 😞

&#161;Hala Madrid!

horpeti
Tudtok valami jó streamet majd? Nincs reteksportklubom... :S

szerintem repkedni fognak a sárgalapok.

miilann04
a sevilla ellen játszunk. vannak még kétségeid?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
kíváncsi leszek ki fogja jobban darabolni a másikat...Ramosék vagy Navarroék...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Remélem 10 meccs alatt 12 golt rug h jobban érezd magad a szezon végére 😄

+1
persze az összes többi játékos szar Benzema nem. ekkora góltalanságot rég láttam. néztem 1-2 helyzetet és azokat még talán én is berúgtam volna. nem való a Madridba a francia, persze szeretném én is hogy jól menjen neki, de úgy tûnik nem fog

horpeti
Ha nem bírod ki, akkor vagy Te, vagy Adebayor menni fog. 😄DD

lee86
+1

&#161;Hala Madrid!

SLICK
na majd kiderül. Amúgy arról meg nem Benzema tehet, ha nem bírják kiszolgálni labdával. Labda nélkül meg nehéz gólt lõni. Igaz most is volt olyan mikor már belekavarodott, de ez mindenkinél elõfordul, Higu is többször baszta el a lehetõséget, CR is bénázott....
Na mindegy kibírom valahogy ezt a fél szezont míg Fikabayor itt lesz...

engem pl rohadtul nem érdekel mit csinál a hétköznapokban, jelenjen meg edzéseken és vágjon gólokat. a többi k*vára nem érdekel, nem vagyok én az anyja

lee86
Pedig le merném fogadni, hogy egy drogos, részeges, fegyelmezetlen Adebayor még így is gólveszélyesebb lesz, mint egy teljesen egészséges Benzema. Aztán ha nem teljesít az elvártaknak megfelelõen, nyáron mehet vissza Manchesterbe melegíteni a kispadot. Szerintem van mit bizonyítania. De legalább a csatárprobléma rendezõdött egy darabig.

&#161;Hala Madrid!

örülnék ha már láthatnánk végre. kiváncsi vagyok rá

LasDen
bl-be, mindenhol játszhat majd....csak attól függ mikor áll munkába....ha mondjuk már a héten edz akkor a hétvégén is játszhatna....de valószínûbb a jövõ hét....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én tippmixen nem mertem rakni erre a meccsre. ha mélyponton leszünk megint, akkor egy X is jó, de ha jól gurigázunk akkor még lehet ebbõl gyõzelem is... amúgy szorítsatok mert ha minden összejön tippmixen akkor 77ezret nyerek 200forintból 😄

Rockynhooo
Lass , Khedire és Xabi is kezdenek ma elméletileg. Idegenben jó lenne egy döntetlen is mondjuk egy 2:2 , itthon meg lehozni 1 góllal.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
nincs igazad 😊

Adebajorimre mikor mutatkozik be? játszhat a kupában?

baaaaaaaaaaaaszki 😄 na majd a faterja mesél 😄
Voyager5
Egykori portói kapcsolatát felelevenítve José Mourinho vendégeként megtekintheti a Real Madrid edzéseit Lipcsei Péter, a Ferencváros NB II-es labdarúgócsapatának vezetõedzõje.

"A Bajnokok Ligája-közvetítésekre járó Vincze Ottó segítségével eljutott a Real Madrid edzõjéhez a névjegykártyám. Mourinhóval együtt dolgoztam Portóban és örült az újbóli kapcsolatnak. Azóta két-három levélváltás történt" - nyilatkozta Lipcsei a Sportandmedia portálnak.

Lipcsei 1995-96-ban a Porto játékosaként futballozott, akkor Sir Bobby Robson egyik segítõje José Mourinho, a Real Madrid jelenlegi szakvezetõje volt.

"Kértem tõle egy lehetõséget, hogy meglátogathassam Madridban és megnézhessek pár edzést. Az válaszolta, hogy szívesen lát" - mondta Lipcsei.
AS:_DF_S:ADFASDFsadsad
ProGabe
bárkit igazolunk, ezt írtad volna 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
de nem örülök ennek a gyökérnek :|

Akkor elbasztad 😄

én retusáltam😄

Ennyi erõvel mikor a képet retusálták a JOINT-ot nyugottan a szájában hagyhatták volna! xD

jöjjön csak<#finom>
Voyager5
Már official, szóval hamarosan láthatod is 😄
zaki
😄DDD

csak hogy szokjad<#hehe>

LasDen
Úristen...Adebayor.....agyamat meg a kukába dobom.....

"Massimo Moratti, az Internazionale elnöke azt nyilatkozta, hogy mióta õ irányítja a milánói labdarúgóklubot, José Mourinho volt a legjobb vezetõedzõje.
"Sok trénerrel dolgoztam, de mind közül magasan Mourinho az elsõ - olvasható a Marca címû spanyol napilapban.
- Azt hiszem, jóval több elismerést érdemelt volna nálunk, Olaszországban. Csodálkoztam is, hogy annak idején nem õ, hanem Massimiliano Allegri kapta meg az év legjobb klubedzõjének járó +Arany Kispad+ díjat."
A portugál szakember - aki tavaly nyáron a Real Madrid irányítását vette át - a 2009/2010-es szezonban Bajnokok Ligáját, olasz bajnokságot és Olasz Kupát nyert az Interrel."
most ezen akkorát nevettem 😄DDD
elképzelem õt real mezben :?AS😄?:ASD
Voyager5
Adebayor kölcsönvétele már szinte biztosra vehetõ.
Remélem jól fogja tolni.
Gyerekek amilyen hirek napvilágot látnak... Eldobom az agyam!!

Lcapitant
na azért még ne temessük Josét

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
A Cadena Ser szerint a Real Madrid júniusban kifizeti Sergio Agüero 45 milliós kivásárlási árát. Szintén beszéltek arról, hogy Benzema távozása esetén Fernando Llorentét is kivásárolnák a kontraktusából.

nah mer agüeroval aztán beljebb vagyunk....

WuFraZselic
Leonardo, Zsozé meg visszatér <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
ha a Chelsea nem lesz bajnok idén,akkor szerintem celotti megy hozzátok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Az AS szerint José Mourinho kizárta Valdanót a csapat öltözõjébõl a legutóbbi mérkõzés közben és után (hagyomány volt az igazgató látogatása), az edzésen is csak Pardezát látja szívesen, Valdanót nem. A hírek szerint Mourinho azt mondta az elnöknek és a játékosoknak: a nyáron vagy õ távozik, vagy Valdano...

No ki lesz az új edzõ kéremszépen? <#idiota>
Ancelotti, Benitez?
Tegyék meg tétjeiket! <#idiota>
komolyan, reklámozták, hogy Zizou fia is játszik
U13??? nézni kell 😄D

csütörtökön a digin Real - MU U13-as meccs 😄
ki tudja<#idiota>

LasDen
Mou-val nem lennénk beljebb ha játszana...😄