81624
-
#67495 Te kezdtél el "gecizni" itt. -
#67494 Cabell, az eredmény tükrében az értelmes hozzászólásaivel megpróbált egy kis jókedvet csempészni a topic életébe! :DDDD Sikerült öreg, jót nevettem... -
IXEMGabeo #67493 csak pl volt a külső tényezők hatására. Állítom neked, hogy Kassai itthon "báb". Miért van az, hogy majdnem minden magyar meccset (amikor véletlenül látom), félrevezet kb főleg a Fradit sújtja, de volt egy Újpest-DVSC meccs, ahol egy nevetséges műesésért adott 11-est. Magyarországon a valóban szar NBI-ben mégis félvezeti a meccseket valamiért...ugyebár azt mondják róla a bíráskodás mintaképe. Itthon közel sem.... -
#67492 Nem ismerem Kassai hazai ténykedéseit, mert semmilyen magyar focit nem nézek.
Erős Gabit ismerem eléggé régóta, és jóltudom, hogy mennyi munka van abban a szintben ahol most ő van. -
#67491 Na akkor ezt próbáld már meg 2 érthetetlen ember szájába rágni:)) -
#67490 S\erntem Kassait ne keverd bele ebbe, inkabb azon gondolkozz el, hogy lehetseges az, hogy a mi nulla labdarugasunk mellett van egy olyan bironk aki, magasan a vilagszinvonal felett tud merkozest vezetni, hogy egy olyan szinvonaltalan merkozesek mellett mint az NBI ki tudd tunni. -
pacclacc #67489 Ha tényleg terrorizálná, akkor ezt a meccset 2 befujt 11esel megnyertük volna xDDDDDDD -
#67488 de egyébként nem értem miért nem lehet rögtön ezt írni, miért kell rögtön a gecizés.
De tök mind1, nem fogom én megreformálni a fórumot, már amúgy is élvezkedem a dolgon:D -
Neoncsoves #67487 gyökér vagy, egy bíró miért féljen egy edzőtől? roflmao -
#67486 OKÉ.AKKOR JM-ET RÚGJUK KI MERT TERRORIZÁLJA A BÍROKAT!VITA LEZÁRVA! -
IXEMGabeo #67485 sajnos nem sajnos, elképzelhető, hogy Pepe durvaságai miatt kompenzált a bíró;)
lényegtelenek ezek a viták:D 2-2 és kész, a Barca otthon nem ilyen lesz, ebben totál biztos vagyok... -
#67484 spanyol bírók imádnak szerepelni, the argument is invalid -
pacclacc #67483 Azt értem h biro nem akar mindenáron kiállitani játékosokat, de h jogos tizenegyeseket nem ad meg az már felháboritó! -
#67482 hát ez jó volna ha így lenne. -
IXEMGabeo #67481 OFF: sajnos nekem lenne egy észrevételem...
Kassai Viktor külföldön zseniálisan bíráskodik, itthon pedig egy kalapszar, bűnrossz ítéletei vannak, na ez miért van pl? szvsz pont ő az ellenpélda a külső tényezőkre -
#67479 Jólvan, akkor elmondanám, hogy személyesen ismerem Erős Gábort (talán mond Neked valamit a neve, ha nem akkor kérdezd meg Hegyi haverodtól, ő hátha ismeri.)
Vele dumáltam egyszer erről a bírót befolyásoló külső tényezőkről, mint Mourinho, mint sajtó, mint előző meccsek stb stb. És azt mondta, hogy a profi bírók egész egyszerűen minden meccset tiszta lappal kezdenek, minden külső tényezőt kizárnak, és semmivel nem lehet befolyásolni őket.
Nincs olyan, hogy megrettennek a médiától, pistikétől vagy bárki mástól is, csakis 1000%-ban az adott meccsre koncentrálnak, és azt a legjobb tudásuk szerint próbálják meg levezetni. -
#67478 Pedig de. Hagyni kellene a jatekokat, jatszani szineskedes nelkul.
A foci nem a szineskedesrol szol, hanem a nyerni akararasrol, minden mellekes effjkt nelkul.
Mar pedig ennek az RM-nek meg vannak a jatekosai a gyozelemre ennelkul is, csak egy tiszta ferfias osszecsapast kellene egyszer vegigjatszniuk J. DiMaria szineszkedes vagy C. Ronaldo szineszkedese miatt vegigjatszniuk a valos, igazi kuzdelemben, mert a kepesegeik alkalmasak ra. -
IXEMGabeo #67477 mi oka lenne egy bírónak pont egy Mourinhotól félnie??? ennyi erővel akkor teszem azt egy Hiddink, Van Gaal, vagy a nagy bíró kritizáló Ferguson miatt is rögtön félnének a bírók és máris a javukra ítélnének:D:D:D ez kb ilyen -
#67475 De eleve nem értem, hogy ezen mit nem lehet felfogni, teljesen egyértelmű h a tavalyi cirkusz után egy El Classicón hatszor meggondolja már egy bíró, hogy ad-e lapot egy Madridinak, ami pedig teljesen helytelen, nem a botrány elkerülése a cél, hanem a szabályok helyes alkalmazása -
#67474 Szerintem elég elrettentés egy bírónak, hogy nem akarja, hogy tele legyen vele a sajtó. Ott ha a visszavágón leküld egy Madridit (le kellett volna) akkor pedig ez lett volna. -
#67473 Fogd már fel,hogy Mourinho nem terrorizálja őket..:DDD Ne beszélj már ilyen hülyeségeket,hogy Mourinho miatt gyökerek a bírok:D -
#67472 Kit érdekel hogy mit csinál? De most őszintén? Toporzékolhat bármennyire, bárki, csak ezmiatt nemfogja fefüggeszteni a bíró(ka)t az UEFA.
A BL oda-visszavágót szerintem meg nyugodtan hagyhatjuk mert a színvonaltalan rugdosódós, színészkedős meccsekért mindkét fél felelős volt. -
#67471 Igen, a Barcelona a szerencsnek koszonhhet latatlaban mindent, nem annak, hogy iszonyat eros. :D -
#67470 Én beszélek a BL-ről wazze, mert szerintem az odavágó óta be vannak szarva fújni a bírók egy ilyen meccsen. Látom még mindig nem sikerül összerakni a képet. -
#67469 menjetek már aludni, a faszom ki van veletek -.- -
#67468 Kibeszél a BL-ről?! Na mindegy hagyjuk ezt a témát,nyugodj meg JM nem terrorizálja a bírókat:) -
#67467 Arról beszélek, hogy nevetségesnek tartottam a tavalyi cirkuszt a BL párharcok alatt...
Egykét hibás bírói ítélet még nem jelenti azt, hogy csalnak valaki javára. Ha 2002-ben ő esik ki az olaszokkal Dél Kórea ellen akkor mit csinál?
A visszavágón is a BL-ben szanaszét rúgtátok a Barca játékosokat, és mitől volt hangos a sajtó? Higuaín "meg nem adott góljától" amit már előtte rég lefújtak, egy olaan szituban, amit meg tényleg be lehetett nézni.
Erről beszélek, és szerintem eléggé gondolkozok is:D -
#67464 "Semmit nem mernek már csinálni az El Classicócon és ki miatt? Mourinho nevetséges cirkuszai miatt."
Faszság úgy ahogy van:D
"Röhejes, hogy ez a Pepe nevü gyerek ma a pályán maradhatott. Gratula hozzá, szimpi gyerek"
Mert nálatok nincsenek ilyen szimpi fazonok mi?:D -
#67463 egy dolognak köszönhetitek a 2-2-t.... Csakis fortunának, de neki kurvára! -
#67462 De most komolyan, hogy írhatsz ilyen baromságot:
Semmit nem mernek már csinálni az El Classicócon és ki miatt? Mourinho nevetséges cirkuszai miatt.
Mondj már egy esetet amikor megbüntetették a bírót az esetleges rossz döntései miatt..
Csak egyet mondjál..
Ezek a bírók hosszú évek munkájával érnek oda, hogy classicot vezessenek... szerinted befolyásolja őket egy Mourinho cirkusz, vagy bárki másé?
Gondolkozzál már.. -
#67461 Hát nem arról beszéltem,hogy melyik csapat volt a jobb.Szóval nincs mit átértékelnem:) -
#67457 Én is így látom. Remélem Higany lenyomja. -
#67456 Ugy gondolom aki birozik, az nem latja a valosagot.
Kerlek ertekeld at a modanivalodat. -
#67455 jézusom, te jó tenyérbemászó gyerek lehetsz.
Mindenesetre sajnálom a real szurkereket, hogy ilyen eszeveszetten nagy kreténeknek kell szorítaniuk, egy Interben mondjuk megszokottak az ilyen emberkék mint Pepe, sőt el is várják, hogy legyen ott egykét hasonló mentalitású valaki, de Hegyi jól mondta, ez a real mítoszba nehezen illik bele -
IXEMGabeo #67454 Nyilasival és a fiával találkoztam 10 évvel ezelőtt egy vendéglőben...:) pontosabban a fater szólította le, mert nagy futball fan volt én meg nem...megkérdezte tőlem Tibi bácsi h szeretem e a focit én meg gyerek fejjel azt válaszoltam neki h nem érdekel:D:D -
#67453 Mellesleg ki ez a Valdes gyerek? Az ilyen mit keres a válogatottba.<--- Látod én is tudok ilyen faszságokat írogatni :) -
Dean Winchester #67452 azért az is vicc volt ,hogy khedira fejrugásért nem kapott semmit majd pár perccel később egy kis lerántásért sárgát :D
valdes meg egyértelmüen egy büntetőt akart kiharcolni a realnak csak a bíró nem fujta be :D
visszavágó 2-2 lesz megint és jön a hosszabbítás -
#67451 Te már megint szokás szerint fasságokat írsz :D
most se csalódtam :) -
#67450 Haha,legyen JM a hibás,hogy a bíró egy balfasz.Sííírooooook:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#67449 Minden új dolgot ki kell próbálni:D