81624
-
#67535 csak di María a célpont, és rá is csak amitt lehet esély, hogy kevesli a fizetését...
ettől függetlenül akárcsak Quaresma, elég gyorsan eltűnne a Serie A-ban... pedig nagyon bírom -
#67534 Csodálkozok,hogy Ronaldo nincs benne a "listába".
#67533: Mintha a Barcelona nem szabálytalankodik és futás közben nem rakja ki a könyökét egy Valdes:D -
#67533 kedd, 09:50 - Támadások érték a vasárnapi El Clásicón mutatott durva játéka miatt Pepét, főleg Dani Alvessel szemben történt belépéséért. Sergio Ramos nyilatkozatában megvédte csapattársát:"Dühítő, ahogy Alves látványosan színészkedve játssza a futballt."
Nem akarom védeni Pepét, mert elítélem a durvaságot a focipályán, de az oldalvonalál történt belépője egyáltalán nem volt durva. Több kameraállásból is mutatták és látszott, hogy nem ért lábat de a cigány egyből feldobta magát. Ramos nyilatkozat: +1 -
karajjj #67532 ópersze -
#67531 A Corriere dello Sport szerint az Inter nem kevesebb, mint három játékost szemelt ki magának a Real Madridból, Higuaint, Marcelot és di Mariát is szeretnék leigazolni.
Hahaha,mikbe van ez az Inter:))) -
#67530 Hát nem tudom,hogy magára talál-e,ugye nem kell az eredményekből kiindulni de azért az edző mérkőzésein is kikaptak azt hiszem 2szer..
De lehet így lesz,hogy magára talál...Majd eldől szerdán.De én bízok benne,hogy irányítjuk majd a játékot ismét és Barca nem lesz szerencsés:D -
#67529 Szerintem az lesz, hogy a Barca magára fog találni, járatja a labdát ezerrel, és jön majd a rugdosódás, amikor labdát akarunk szerezni. Ez a rosszabik forgatókönyv.
A jobbik, hogy mi irányítjuk a játékot, vagy felesben megy a labdabirtoklás, akkor valszeg kevesebb lesz a kasza, bár valszeg brutális presszió kell, ami elkésett belépőkkel járhat (Pepe). :D
Biztos jó lesz. Bár félek, hogy megint nagy lesz a Barca dominancia. De talán annyira még nem állnak össze 1 hét alatt. :D -
#67528 Hát kitudja mi lesz szerdán:) Úgy igazán nincs vele bajom csak a tegnap meccsen nem volt szimpi a játéka:D -
#67527 Egyébként nem nagyon kedvelem, mint játékost, de azért ha nem is látványosan, de rombol. :D Azért van ott. -
#67526 Jah, de valahogy nagyon durván ütközik, és a lomha darabos lépése ellenére hullanak mellőle az emberek. :D Szóval azért hasznos munkát végez. Sajna tegnap pont peche volt. -
Neoncsoves #67525 -
#67524 nem kergették meg eleget a szavannán aztán nem bírja.....:D -
Neoncsoves #67523 gyorsabb csapatok ellen nagyon feltűnő a lassúsága és a lassúsága miatt többször szabálytalankodik... -
#67522 Nemtudom mi bajotok Khedirával. Tavaly egész szezonban stabilan teljesített, tegnap ugyan nem volt a legjobb, de szezon elején szerintem ez simán benne van. -
#67521 Hát azért remélem Khedira most nem kezdő lesz... -
#67520 Viszont amikor Messi, vagy Alexis megindult, 4 védőt is otthagyott. :D Ha emellé lesz megint összjáték, akkor kénytelenek leszünk megint szarrá rúgni Titeket. :PP -
#67519 jah, de azért nagyon látszott, hogy sok új ember volt a Barcában, meg nem voltak ott azok a kulcsemberek, akik hozzák a stabil Barca focit (Xavi, Puyol, Piké).
Viszont Abidal nagyon jól nyomta, párszor azt hittem sikerül elvenni tőle a labdát, amikor utolsó emberként el kezdte végigcselezni magát, de nem sikerült. :D -
#67518 úgy készülnek igen,videóznak,taktikai beszélgetések,ellenfél játékának begyakorlása. nekem ez számít felkészülésnek,és "komolyan vételnek",nem az hogy most egy xavi helyett kezd thiago,vagy pique helyett mascherano. van valami olyasmi mondás,hogy az a legerősebb tizenegy,aki a pályán van -
Neoncsoves #67517 egy khedirával nem vagyunk 110%osnak nevezhetőek... -
#67516 Persze , de nem lett,pedig többek között én is azt mondtam kivételesen hogy ez a tiétek lesz...miután láttam az első tíz percet akkor már azt mondtam h ez handicap-el is a tiétek lesz..aztán tessék.
70%-os barca,a 110%-os real ellen..murinnyo is csak nézett 1-2nél:DD -
#67515 ez a leszarom mentalitás érdekes...ha jól emlékszem egyszer pep azt mondta, hogy nem számít ki ellen játszanak mindig ugyanúgy készülnek a meccsekre...akkor mégse??? -
#67514 Hagyd, egy ostoba troll, nálunk is trollkodik. :) -
Neoncsoves #67513 nem kell a kifogás... puyol sérült. Pep döntött úgy hogy ilyen csapattal állt ki, így is a Barca ellen játszottunk, nem csökkenti az érdemeinket ez a döntetlen. szóval viszlát. ha meg nézted volna a meccset akkor simán lehetett volna 4-2 vagy 5-2 nekünk -
#67512 Höhö milyen vita volt nélkülem.
Egyébként csak ennyit mondok.: Piké,puyol,xavi,pedro,buszketsz + egy leszarom a meccset hozzállás barca részről...ÉS még így is csak 2-2. -
#67511 Jo meccs volt szerintem. -
#67510 hát igen,erősen barca-real háború dúl ebben a 2011-es évben,eddig 5 clasico volt,és még hátra van 2,szóval mehet a szájkarate :DD -
karajjj #67509 mindenki feltette a szemellenzőt (tisztelet a kivételnek), aztán jött a szokásos de ha ezt kiállítják, meg azt megadják... illetve a sporttv basszameg, majd hegyi ivánt a barcások szentté avatták és kb ennyi :D -
#67508 én csak most reggel néztem be üdvözölni a realos népet,mi volt a vita tárgya éjszaka amúgy?? -
#67507 Már megszokták,hogy minden Barca-Real meccs után ez van:D -
karajjj #67506 csoda, hogy nyitva van a topik... -
#67505 Ronaldo: Büntetőt kellett volna kapnom -
#67504 A csapat jól játszott nagyon, lefocizta a Barcelona-t. A Barcanak két helyezte volt , belőtték, az egyik szép volt , de a Messi gól csak szerencse volt. A visszavágon is ilyen jól kell játszani és akkor miénk a kupa ! -
#67503 "Korrekt", ez is nézőpont kérdése, főleg ha a játékvezetőről van szó! :) De eszemben sincs vitázni, sajnos el kell fogadni, hogy "kétes körülmények" közt de nem kaptunk meg két jogos büntetőt. -
#67502 Erre a meccsre értettem, most ti voltatok a gyengébbek és tényleg a szerencséteken múlt,h nem kaptatok még 2-t. -
IXEMGabeo #67501 akkor te mást néztél...
nekem ez a meglátásom...Itthon a Viktorka bábja, hisz az is milyen érdekes, hogy mennyi 11-est ítéltek tavaly a Videotonnak jogtalanul és milyen érdekes, hogy pont tavaly óta van hatalmon Viktor a felcsúti lovag...a többit tudjuk, hogy miért nevezik FIDESZotonnak a Vidit... ez már eltért Kassaitól, de azt hiszem, hogy nagyon kevés olyan bíró van manapság, aki nem csábul el és nem lesz korrupt, és hű marad az elveihez -
#67500 grat a tegnapi meccshez,nagyon jól játszottatok,és korrekten,szerdán visszavágó,hajrá hajrá! :) -
#67499 osztották rendesen az FB-sek a "szakértőket" :D -
#67498 AZt k3ll mondjam, hogy nem valsagnak megfeleloen vonod le a tanultsagot.
Hazai playan is kifelyezettemn magas szinvonaluan vezette le szinte az osszess merkozeseit KAssai. -
#67497 +1 A Valdeses szituáció egyértelmű piros lap + büntető. Még a bíróra is kinézett mielőtt ütött volna ... -
pacclacc #67496 Jó éjt srácok majd szerdán ugyanit! :) Ti is fejezzétek be.