81624
  • WuFraZselic
    csak di María a célpont, és rá is csak amitt lehet esély, hogy kevesli a fizetését...

ettől függetlenül akárcsak Quaresma, elég gyorsan eltűnne a Serie A-ban... pedig nagyon bírom
  • kazai21
    Csodálkozok,hogy Ronaldo nincs benne a "listába".

#67533: Mintha a Barcelona nem szabálytalankodik és futás közben nem rakja ki a könyökét egy Valdes:D
  • Taki 122
    kedd, 09:50 - Támadások érték a vasárnapi El Clásicón mutatott durva játéka miatt Pepét, főleg Dani Alvessel szemben történt belépéséért. Sergio Ramos nyilatkozatában megvédte csapattársát:"Dühítő, ahogy Alves látványosan színészkedve játssza a futballt."

Nem akarom védeni Pepét, mert elítélem a durvaságot a focipályán, de az oldalvonalál történt belépője egyáltalán nem volt durva. Több kameraállásból is mutatták és látszott, hogy nem ért lábat de a cigány egyből feldobta magát. Ramos nyilatkozat: +1
  • karajjj
    ópersze
  • kazai21
    A Corriere dello Sport szerint az Inter nem kevesebb, mint három játékost szemelt ki magának a Real Madridból, Higuaint, Marcelot és di Mariát is szeretnék leigazolni.

Hahaha,mikbe van ez az Inter:)))
  • kazai21
    Hát nem tudom,hogy magára talál-e,ugye nem kell az eredményekből kiindulni de azért az edző mérkőzésein is kikaptak azt hiszem 2szer..
    De lehet így lesz,hogy magára talál...Majd eldől szerdán.De én bízok benne,hogy irányítjuk majd a játékot ismét és Barca nem lesz szerencsés:D
  • horpeti
    Szerintem az lesz, hogy a Barca magára fog találni, járatja a labdát ezerrel, és jön majd a rugdosódás, amikor labdát akarunk szerezni. Ez a rosszabik forgatókönyv.
    A jobbik, hogy mi irányítjuk a játékot, vagy felesben megy a labdabirtoklás, akkor valszeg kevesebb lesz a kasza, bár valszeg brutális presszió kell, ami elkésett belépőkkel járhat (Pepe). :D

Biztos jó lesz. Bár félek, hogy megint nagy lesz a Barca dominancia. De talán annyira még nem állnak össze 1 hét alatt. :D
  • kazai21
    Hát kitudja mi lesz szerdán:) Úgy igazán nincs vele bajom csak a tegnap meccsen nem volt szimpi a játéka:D
  • horpeti
    Egyébként nem nagyon kedvelem, mint játékost, de azért ha nem is látványosan, de rombol. :D Azért van ott.
  • horpeti
    Jah, de valahogy nagyon durván ütközik, és a lomha darabos lépése ellenére hullanak mellőle az emberek. :D Szóval azért hasznos munkát végez. Sajna tegnap pont peche volt.
  • Neoncsoves
  • LasDen #67524
    nem kergették meg eleget a szavannán aztán nem bírja.....:D
  • Neoncsoves
    gyorsabb csapatok ellen nagyon feltűnő a lassúsága és a lassúsága miatt többször szabálytalankodik...
  • Voyager5
    Nemtudom mi bajotok Khedirával. Tavaly egész szezonban stabilan teljesített, tegnap ugyan nem volt a legjobb, de szezon elején szerintem ez simán benne van.
  • kazai21
    Hát azért remélem Khedira most nem kezdő lesz...
  • horpeti
    Viszont amikor Messi, vagy Alexis megindult, 4 védőt is otthagyott. :D Ha emellé lesz megint összjáték, akkor kénytelenek leszünk megint szarrá rúgni Titeket. :PP
  • horpeti
    jah, de azért nagyon látszott, hogy sok új ember volt a Barcában, meg nem voltak ott azok a kulcsemberek, akik hozzák a stabil Barca focit (Xavi, Puyol, Piké).
    Viszont Abidal nagyon jól nyomta, párszor azt hittem sikerül elvenni tőle a labdát, amikor utolsó emberként el kezdte végigcselezni magát, de nem sikerült. :D
  • bakkerman
    úgy készülnek igen,videóznak,taktikai beszélgetések,ellenfél játékának begyakorlása. nekem ez számít felkészülésnek,és "komolyan vételnek",nem az hogy most egy xavi helyett kezd thiago,vagy pique helyett mascherano. van valami olyasmi mondás,hogy az a legerősebb tizenegy,aki a pályán van
  • Neoncsoves
    egy khedirával nem vagyunk 110%osnak nevezhetőek...
  • tviktor91
    Persze , de nem lett,pedig többek között én is azt mondtam kivételesen hogy ez a tiétek lesz...miután láttam az első tíz percet akkor már azt mondtam h ez handicap-el is a tiétek lesz..aztán tessék.
    70%-os barca,a 110%-os real ellen..murinnyo is csak nézett 1-2nél:DD
  • LasDen #67515
    ez a leszarom mentalitás érdekes...ha jól emlékszem egyszer pep azt mondta, hogy nem számít ki ellen játszanak mindig ugyanúgy készülnek a meccsekre...akkor mégse???
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd, egy ostoba troll, nálunk is trollkodik. :)
  • Neoncsoves
    nem kell a kifogás... puyol sérült. Pep döntött úgy hogy ilyen csapattal állt ki, így is a Barca ellen játszottunk, nem csökkenti az érdemeinket ez a döntetlen. szóval viszlát. ha meg nézted volna a meccset akkor simán lehetett volna 4-2 vagy 5-2 nekünk
  • tviktor91
    Höhö milyen vita volt nélkülem.

Egyébként csak ennyit mondok.: Piké,puyol,xavi,pedro,buszketsz + egy leszarom a meccset hozzállás barca részről...ÉS még így is csak 2-2.
  • DONGUBA
    Jo meccs volt szerintem.
  • bakkerman
    hát igen,erősen barca-real háború dúl ebben a 2011-es évben,eddig 5 clasico volt,és még hátra van 2,szóval mehet a szájkarate :DD
  • karajjj
    mindenki feltette a szemellenzőt (tisztelet a kivételnek), aztán jött a szokásos de ha ezt kiállítják, meg azt megadják... illetve a sporttv basszameg, majd hegyi ivánt a barcások szentté avatták és kb ennyi :D
  • bakkerman
    én csak most reggel néztem be üdvözölni a realos népet,mi volt a vita tárgya éjszaka amúgy??
  • kazai21
    Már megszokták,hogy minden Barca-Real meccs után ez van:D
  • karajjj
    csoda, hogy nyitva van a topik...
  • szabii98
    Ronaldo: Büntetőt kellett volna kapnom
  • DaniX14
    A csapat jól játszott nagyon, lefocizta a Barcelona-t. A Barcanak két helyezte volt , belőtték, az egyik szép volt , de a Messi gól csak szerencse volt. A visszavágon is ilyen jól kell játszani és akkor miénk a kupa !
  • Taki 122
    "Korrekt", ez is nézőpont kérdése, főleg ha a játékvezetőről van szó! :) De eszemben sincs vitázni, sajnos el kell fogadni, hogy "kétes körülmények" közt de nem kaptunk meg két jogos büntetőt.
  • hedonist
    Erre a meccsre értettem, most ti voltatok a gyengébbek és tényleg a szerencséteken múlt,h nem kaptatok még 2-t.
  • IXEMGabeo
    akkor te mást néztél...

nekem ez a meglátásom...Itthon a Viktorka bábja, hisz az is milyen érdekes, hogy mennyi 11-est ítéltek tavaly a Videotonnak jogtalanul és milyen érdekes, hogy pont tavaly óta van hatalmon Viktor a felcsúti lovag...a többit tudjuk, hogy miért nevezik FIDESZotonnak a Vidit... ez már eltért Kassaitól, de azt hiszem, hogy nagyon kevés olyan bíró van manapság, aki nem csábul el és nem lesz korrupt, és hű marad az elveihez
  • bakkerman
    grat a tegnapi meccshez,nagyon jól játszottatok,és korrekten,szerdán visszavágó,hajrá hajrá! :)
  • abletonext
    osztották rendesen az FB-sek a "szakértőket" :D
  • Jakuza001
    AZt k3ll mondjam, hogy nem valsagnak megfeleloen vonod le a tanultsagot.
    Hazai playan is kifelyezettemn magas szinvonaluan vezette le szinte az osszess merkozeseit KAssai.
  • Taki 122
    +1 A Valdeses szituáció egyértelmű piros lap + büntető. Még a bíróra is kinézett mielőtt ütött volna ...
  • pacclacc
    Jó éjt srácok majd szerdán ugyanit! :) Ti is fejezzétek be.