Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Özil ennél csak jobb lesz, szerintem. Benzema meg szar, próbálkozik de az igazából nagyon kevés... egy csatárnak nem próbálkoznia kell, hanem gólt rúgnia. úgy mint pl. Adebayornak

sztem túlzás egy kicsit pár hónap utan azt mondani,hogy igazi madridistát látsz benne meg reméled itt marad örökké
sztem ha (ne legyen igazam!!!!) jövõre és aztán való évben vmi rohadt szar szezont futna egybõl küldenéd a halál faszára is, mintahogy benzemát is sokan elküldenék 😊
nagyon jók, csak a zenék nem illenek szerintem igazán, valami pörgõsebb jobb lett volna talán
hát ja... Mesut nagyon nagy vétel volt, remélem örökké itt fog focizni nálunk és soha nem igazol el. Én egy igazi madridistát látok benne!

horpeti
Öziles jobban tetszett! 😄

hedonist
flawless!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

tviktor91
Sporthiradon egy komment😄DDDDDDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

LasDen
O_O wait...what...??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tviktor91
Cr 7 szülinapi jokivansag.:

,, Boldog Születés napot kivánok neked CR7 és remélem hogy meg lesz a BL ahogy monta a CR7 de remélem hogy meg lesz neki a születésnapi ajándéka hogy meg lesz a BL nagyon bolfog születés napot CR7"

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

<#eljen>

Taki 122
Mesut Özil

Cristiano Ronaldo

Érdemes megnézni a srác többi videóját is, mindegyik hasonló minõségû;D Ha már volt akkor sry!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Jó, én nemtom, én a hivatalos bejelentéseknek hiszek. 😄 Addig meg nem izgatom magam elõre 😛

LasDen
õk is ugyanzokból írják a híreket...😄 csak van forrás aminek lehet hinni valaminek meg nem...pl az AS és Marca a biztonság kedvéért megír mindent ami létezik és még ki is találnak dolgokat...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bár az sem feltétlenül szent ami fent van ott 😄

madridistán van ez 😄

horpeti
Ja persze. A sport gézán meg írták, hogy Mourinho elvágyódik Portugáliába és idény végén elhagyja a Madridot. 😄
Meg a többi okosság. 😄

Morata fanoknak jó infó 😊

Mourinho:
"A következõ idényben Moratát is akarjuk majd az elsõ naptól fogva. Most azt teszi, amit tennie kell a Castillánál."

Rockynhooo
Jaja a semmibõl jött szinte, és tetszik hogy hatalmas alázattal játszik. Szerintem õ jó pár évig maradni fog, és a teljesítménye is javulni fog még.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kicsit még huzzák az idöt, h addig se kelljen plusz millakat kiadni 😊

péntek, 12:12 - Az AS úgy tudja, Pepe szerzõdését nem fogja meghosszabbítani a Real Madrid! Hiába hangsúlyozta Mourinho többször is, hogy az egyik legfontosabb játékosáról van szó, a klub nem hajlandó 3.5 millió eurónál többet adni a játékosnak. Pepe elõször 5 milliót kért, azonban ezt 4-re csökkentette.

ne basszanak fel!

bakkerman
Özil szimpatikus játékos,szinte a semmibõl jött,minden sztár allûrt mellõz,és még csak pár hónapja van a spanyol bajnokságban,de szerintem remekül beilleszkedett az új közegbe.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én viszont most figyelmeztetek utoljára.

REAL MADRID

*h nemroni
ja õt bírom a legjobban 😄
kedvencem a realban :S
lehet égõ h roni fan vagyok 😄
Rockynhooo

<#worship>

LasDen

Voyager5
Van egy ilyen fasza kis script ami eltünteti a vérpistikék trollkodását.
Javaslom bevezetésre.
robotnyk
fejezd be az 5-0zást, már többször szóltam.
REALista
Ennyire nem bízol a csapatodban.:S
Tuti találnátok legalább egy gólt.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bakkerman

Rockynhooo
egyezzünk ki egyben és találkozzunk a döntõben 😊

bakkerman
plusz ha BL-ben is úgy ügyködnek a kis gömbökkel,akkor már plusz 2 meccs 😊

Rockynhooo
illetve 5 ha a köv. szezoni liga meccset belevesszük. jézus..

Rockynhooo
az komoly bazdmeg hogy idén még lesz tutira 4 Classico 😮

a kezdõbe helyezést se rögtön gondoltam.. de szerintem 1 hónap múlva ha továbbra is termeli a gólokat, bekerülhetne a kezdõbe.

adebayor szép gólt vert, de valóban tulzás h 1 gól miatt már kezdõbe tenni, de én szívesen látnám már alapból a kezdõben!
egyébként bárkinek összejöhet bármikor hképes egyszer villanni...
döntõre kíváncsi leszek ,és örültem volna ha kb 1-2hét múlva már spanyol kupa döntõt láhattunk volna 😛
adebayor azért elég nagy golt lött! Meg jöttök azzal h mindenki belöné! STFUU

robotnyk
egyetértek, azért mert belõtt egy gólt, nem kell mindjárt kezdõvel jutalmazni. kapjon több lehetõséget, de hamar dagonya lenne, ha egy gólért kezdõ járna neki.
Voyager5
Na joejt. Ne felejtsetek, hogy nyaron lesz meg 2 el clasico!(szuperkupa). Joerzes dontoben lenni...😊

Hat CRt sem akarom kezdoben latni ugy ket meccsig..

SLICK
egy olyan helyzetet amit, bevert volna bárki más? ezért kezdõbe? ROTFL! Tök üresen volt, a védõk nem figyeltek. Ha azt kihagyta volna bárki más akkor tényleg eláshatta volna magát.
Ennyi erõvel Cr helyett is kezdhetne, mert õ is kihagyott sok helyzetet...

Jo akkor legyen a golimpotens Benzema a kezdonk. Egyebkent sokat fejlodik o is, nem mozdul annyit lesre,stb. Orulnek ha lenne szezon vegere 2 goleros csatarunk (benz es ade).
Amugy bocs hogy ekezet nelkul irok, csak telorol vok

Tizedannyi idõt játszott mint Benz es az elso helyzetet be is rugta. Benz meg miket hagyott mar ki???

Mind1,oruljunk a dontonek egyutt! Hala Madrid!

LasDen
de megcsapkodnálak hallod....

Adebayor még nem való kezdõbe...edzenie és szoknia kell a dolgot...aztán majd...ahogy Kaka sem....

SLICK
csak mert talált egy gólt?

LasDen
jaja...nagy meccs lesz....csak még messze van...

Adebayort a kezdõbe! Amúgy ezt a gólt kicsibenz tuti elbalfaszkodta volna. Azért sajnálom...:\

Rockynhooo
DÖNTÕT JÁTSZUNK EMBEREK!!!!!!!!!