81624
  • [HUN]FaTaL
    Story TV-n valamelyik humoristával? Ne röhögtess már :D

Sport TV-n talán még Nyilasi a legnormálisabb, csak látszik rajta is, hogy nem mondhat amit akar (válogatott meccseknél pl.)
  • IXEMGabeo
    Benzema a Lyonban focizott jól utoljára...
  • kazai21
    Nem arról van szó,hogy ki volt a jobb vagy nem?! Ha nem itt arról,hogy a bíró rengeteget hibázott főleg ott amit Valdes csinált..Jó Khedira is megérdemelte volna a büntetést,de hát akkor is...

Ivánka szurkolói nagykövet?:D (#67437)
  • Cabell
    Kár hogy az okosok azon kevés embereket kritizálják mint Hegyi Iván, aki legalább kimondja amit kell.

Sajnos erre a találkozóra kifogtatok egy hatalmas gyökér bírót. 2 nem megadott tizi (az elsőt nektek kellett volna kapnotok) plusz nem zavart le nálatok egykét embert.

Semmit nem mernek már csinálni az El Classicócon és ki miatt? Mourinho nevetséges cirkuszai miatt.

Röhejes, hogy ez a Pepe nevü gyerek ma a pályán maradhatott. Gratula hozzá, szimpi gyerek
  • [HUN]FaTaL
    És 6v6, átköltöznek valamelyik madridi terembe és lenyomnak egy teremfoci meccset :D
  • Rockynhooo
    Szerintem már annyi ideje járok ide hogy tudd nem 12 éves vérpistike vagyok és vaktába nem írogatok faszságokat. Igen néztem felkészülésit meg előtte éveken át szinte minden meccset és Benzema 2 éves teljesítménye alapján kurvára nem való ide. Tele vagyunk halál veszélyes gyors játékosokkal ezek elé még beraknának egy életveszélyes csatárt aki nem gyök2vel mozog és lassítja csak a támadásokat, illetve két nap kell neki hogy leforduljon valakiről. Volt pár jó megmozdulása de összeségében lehetne ennél sokkal jobb ék is elől mint a francia töketlenkedése. Majd most rúg kb santander szintű csapatnak pár gólt a bajnokságban aztán újra megkapja a bizalmat de nagyon nem tetszik ez nekem.
  • Voyager5
    Persze nincsen. De azért nem kell átesni a ló túloldalára..

A storytv-n vagy hol, jobb team van mint a sporttv-n esküszöm..
  • Jakuza001
    Bocsi de szemet es Realis leszek amig ilyen gondolkodasu szurkoloi lesznek az RMnek, addig sok fereg lesz a csapat mellett, mert ez a csapat nem errol szol.
    Hegyi Ivannal nincs semmi gond, foleg ha ugy veszuk hogy o az RM magyarorszagi szurkoloi csoport nagykovete.

Az RM jol jatszott ma, nem volt egyszeruen szerencsejuk.
    Mint Barcelona szurkolo ma azt mondom, hogy jatekban az RM jobban jatszott, ellenben taktikailag Guardiola jobban , ill. sikeresebben alkalmazta a taktikat , amit jatszatni akart, ennek koszonheto a 2:2.

Egy dolog derult ki ebbeol a merkozesbol, hogy egyenrangu ellenfele kuzdotte fel magat a Real Madrid, es komolan kell venni, nem ugy mint pl ket eve.
  • IXEMGabeo
    Hegyi Iván durván oltotta a Madrid játékosait:d mondjuk Pepé és Ramos tényleg túllő a célon minden szezonban van valami brutális időszakuk...
  • kazai21
    Ja még Valdest is ki lehetett volna simááán:D
  • shevy
    utána meg Pepét, Alonsot, meg Marcelot
  • Voyager5
    facebookról:

ennél a hegyi ivánnál nagyobb divatdrukkert még nem láttam... a sport tv csak égeti magát, hogy ilyen embert hív meg "szakkommentátornak"... "aki szereti a focit örül, h nem a real nyert", hogy lehet ilyet mondani... grrrrrrrrrrrrrrrrrr

:DDDDDD
  • kazai21
    Utána kiállíthatták volna Abidalt kezelés miatt és akkor 10v10:)
  • Attila8805
    Ha nem veszitek meg a bírót akkor nyerünk :D
    Ennyi téma lezárva!
  • [HUN]FaTaL
    Csak Magyarországon egy szakértő sincs.
  • REALista
    Tét nélküli meccsen könnyű jól játszani.Benzema tényleg hajlamos elbaszni a helyzeteket ha van ideje gondolkozni.Sajnos ha eddig Mou-nak nem sikerült ezen segítenie akkor ez után se fog de lehet bízni a csodában.Az biztos hogy ma benne maradt minimum 2 gól megint...
  • kazai21
    Ez valami tompa ember:DD Hogy kerülhet egy ilyen a TV-be?:/
  • [HUN]FaTaL
    Ha Khedirát kiállítják Abidal fejbetalpalásáért, akkor az egész meccs nem így alakul, lehet ezt ragozni csak értelme nincs.
  • kazai21
    És még egyszer bocsánatot is kért.:DDDD
  • Attila8805
    Ha a Real 11-est befújják nem biztos hogy lett volna olyan szituáció hogy barca 11-est nem adnak meg ;)
  • SLICK
    Iván megint nem tudja mit beszél...
    Pepének szezononként 25 ulyen belépője van. Majd ezután: Meccsenként 3-4 ilyen belépője van.
    Na jó ez tényleg húzzon már a faszba!
  • hedonist
    Mint a kommentátornak ugye?:D

amugy ma kivételesen többször is normalisan beszélt az eseményekről.
  • kazai21
    Látom nem érted:DD
  • Voyager5
    Tudom én nagyon jól.. A Zomborival karöltve akkoriban a Real seggét nyalták.
    Pontosan az ilyen embereknek nincs helye ebben a műfajban szerintem.

Pártatlannak és objektívnak kéne lennie egy "szakértőnek".
  • kazai21
    Mondjuk nem tudom,Kakát megnézném:D
  • [HUN]FaTaL
    Aha persze :DDDD

Pedro magától esett el.
  • hedonist
    első gólt azért ő csinálta meg.

Sztem jó volt ez jobb volt a Real ma!
  • SLICK
    néztél felkészülési meccset... Faszságokat ne írjál már! Bár tény ma nem volt a legjobb.
  • Rockynhooo
    Benzemat felejtsük már el. megint egy éven át kell majd nézni a bénázását. baromi erős csapatunk van csak előre valami vérbeli gólvágó kell.
  • kazai21
    Az biztos:DDDDDDDDDDD
    Jó meccs volt igen,hát remélem sikerült még jobban össze szedni magunkat és nem kapunk gólokat szerdán..:/
  • Gaba94
    Azé' jó látni, hogy focizni is tudtok :) Grat nektek is!
  • horpeti
    Ja, 3-2nél szarrá rúgtuk volna a barcát, nem jutott volna el a 16osig. De hát nem így lett. :D
    Azért jó meccs volt, a Barcelona ennél sokkal többet tud, remélhetőleg minél később talál magára.
  • miilann04
    ja, csak nálunk kettő.
  • robotnyk
    Figo-Zidane-Ronaldo időben a barcások írkáltak hasonlókat
  • Voyager5
    Egyébként jó meccs volt!
  • kazai21
    Nem véletlen:)))
    Lényegtelen,hogy utána mi volt:D Ha nem,hogy előtte....
  • Voyager5
    Nem szoktam felb@szódni embereken, de ezt a hegyiiván nevű férget kilőném már a picsába a gránátvörös marsra...
  • Jakuza001
    Grat sacok jol jatszottatok, mondom ezt ugy hogy Barclona szurkolo vagyok.
    Pontositok a meghatarozas nem mervado, mivel a lelkemben ott el, mind Kocsis es Puskas teljesitmenye is.
    Viszont azt hiszem, hogy az elmulv 10 ev legjobb teljesitmenyet nyujtotta az RM, akar talan gyozelmet is megerdemelte volna, dwe Benzema szintu csatarokkal ezt nem lehet megoldani.
  • [HUN]FaTaL
    Hagyjátok már ezt a bírózást, mindkét oldalon elmaradt egy tizenegyes.
  • REALista
    inkább 2-3...