Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
az Internél nem volt ekkora a nyomás rajta, legalábbis szerintem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
😄DD Ámen. 😄

egyébként lehet azért vesztettünk mert azon gondolkodtam hogy megrakom Osasuna-t tippmixen<#rolleyes><#lookaround>

Voyager5
Ezekkel a tippmix herokkal foglalkozni sem érdemes.
robotnyk
elõbújt ám a rengeteg SZAGember. még jakuza hiányzik, mint a hétfõ reggeli szorulás.
Lcapitant
grat neked is...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

<#szomoru2>

Ja, beállt védekezni 8 emberrel , nagy csoda <#taps><#szomoru2>

Lcapitant
azzal az Interrel is csodát tett és nem az elsõ évben...sztem ne temessük a csapatot, ha Perez megérti h kell az idõ, akkor lesz gyümölcs is

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Csak ennyit :

Bûn összehasonlítani a Barcelonát, a Reállal

nem a vereség bassza a csõrõmet teljesen... ha focit láttam volna a csapatunk részérõl és tényleg azért nyert volna az Osasuna mert jobbak, akkor azt mondom ok. De csak azért nyertek mert nem tudtunk focizni és balfaszkodtunk. ennyi

horpeti
Tuti lesz majd egy két hír, hogy Murinhot leváltják, mert 2 bajnokin 1 pont. 😄

falhoz kéne állítani a játékosokat és mehet a sortûz!!! széééééégyen... hogy tudnak kikapni 😞 el se hiszem, hogy ilyen megtörténhet, borzalom, olyan öngyi hangulatom lett, megyek és szurkolok inkább a barcának, õk olyan tökéletesek...

csak hogy a hangulathoz illõen reagáljak -.- amúgy nem tudom mit paráztok, ez foci, nem lehet papírforma minden meccs
LasDen
rinyáltok ám mintha a világ dõlt volna össze.....kikaptunk...és?? ki nem szarja le...a következõ meccsre kell koncentrálni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Persze, de azért mégis drukkolunk már ennek az épülõ csapatnak is, hogy sikeres legyen. 😊 És eddig úgy tûnt, hogy még így épülve is fel tudjuk venni a totál kész és topon levõ Barcával a versenyt a bajnokságban, de mivel minden meccset nyerni kell, azt elég lehetetlen hozni egy nem teljesen kikristályosodott játékkal.
Persze mindenki tudja, hogy nem, csak mivel jöttek azért az eredmények, ha nehezen is, pariban voltunk. De a realitás kijön, és ez nem baj.
A fröcsögõkkel meg nem lehet felvenni a versenyt, amikor nyer a Madrid, akkor is a Madrid képviseli a labdarúgás legalját (csak mázlija volt, nem akart az ellenfél nyerni, bíró segített stb).. 😄

Egy valamit meg kéne értenie mindenkinek... Mourinho egyedül nem ér szart se, a gyõzelemhez kéne a játékosok odaadása, küzdõszelleme, stb... Inter se Mourinho miatt nyert, Õ csak a gyõzelem felét vette ki, a maradék felet a játékosok tették ki, akik küzdöttek a csapatért és az edzõért meg persze a szurkolókért. Képesek voltak 1 csapatként játszani, nem pedig személyi akciókat vezettek le tök egyedül.

Mourinho megtette már a tõle telhetõt, már csak a játékosoknak kéne a lelküket adni az edzõért, a csapatért és a szurkolókért...

Rockynhooo
Ezen a bajnokság témán nem kell kibukni szerintem. Mou már a szezon elõtt elmondta hogy senki se várjon csodát rögtön... csak ezt sokan elfelejtik. Az én elvárásom még mindig annyi hogy Lyonon menjünk túl illetve jussunk be a kupadöntõbe.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
És ki a gecit érdekel, hogy az ügyeletes divatbarcadrukkerek és egyéb gyökerek mindig megtalálják a Madridot ha lehet vmiért szidni õket???
Facebookon is van pár ismerõsöm, akik a csillagokig felnyalnak a barca seggébe és fikázzák a Madridot, hogy nem csapat meg hasonló faszságok.
Nehéz, de lesz ez bõven másképp is! Ilyen a foci.
Ez a barca-lufi is kipukkanhat elõbb utóbb, semmi sem tart örökké.

Tuti kihat ez a Valdano vs. José ügy a csapatra. Lehet Perez is nyûgölõdik már ezen.
Én azt mondom, ha nem hagyják Mout rendesen dolgozni akkor tényleg lehet temetni a Real-t. Egyedül õ az aki csodát tudna tenni itt. Idõvel jönnek majd a nagyobb siekrek és eredmények.

robotnyk
tviktorral együtt jól mutatnátok egy tó alján betonba öntve, a süket troll dumátokkal együtt. <#puszi>
Voyager5
Ki nem szarja le, hogy min röhögnek?
Taki 122
Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet. Ezeknek volt egy beverték, visszaálltak védekezni, lezárták a területet és megnyerték. Nem véletlenül írtam már az elsõ pár meccs után, hogyha nem változtatunk a helyzetkihasználáson akkor ilyen eredmények születnek. Ha egy csatár 3-4 helyzetbõl nem tud érvényesülni ilyen szinten akkor nem való oda, pedig tisztelem Benzemát de ma semmit nem ért, akár csak a többiek. Az elején volt egy szép megmozdulása de más semmi. A bajnokság már elment, ha pedig bejutunk a kupadöntõbe, ez a hozzáállás megint csúnya vereség okozója lesz.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

limperatore
inkább mind a kettõn röhögnek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

robotnyk
nem, a világ azon röhög, hogy százmilliókat költünk játékosokra, aztán fél évente kirugdossuk az edzõket, mert nem csinálnak csodát azonnal.
és? legalább igazam van. ezen röhög a fél világ hogy egy elvileg sztárokból álló Real Madrid kiszop egy Osasuna-tól...

robotnyk
úgy látom, most te lettél az ügyeletes rinyagép.
ProGabe
<#eljen><#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha Osasuna-ban benne van az X és a vereség akkor Lyon és a többi ellen? ezen kéne változtatni... azon kéne változtatni hogy "mindig is"...

SLICK
annyira azért nem szar a helyzet. Osasuna mindig is egy ratyi ellenfél volt.
Abszolút benne volt a vereség vagy az x...

7 pont elöny xD 3 is bõven sok!

Lcapitant
ne az elsõ évtõl kell a csodát várni...a bajnokságnak annyi sztem, de Mou nem véletlen az egyik legjobb...

én azt hiszem most egy ideig inkább nem nézek meccset mert hülyét kapok<#gonosz3>

Xabi semmivel se csinált többet mint Lass. jelenleg a béka segge alatt a 36. hatványán állunk....

Mikor helyzetünk van be kell dobni 1 ladát és nem tudunk golt rugni 😄

SLICK
ez most hülyeség...

Semmi köze hozzá! Nagy hülyeség!

egyszerûen az van, hogy a pénzért fociznak nem azért mert szeretnek. ilyen szarul játszani...

Voyager5
Én is ezen gondolkodtam.
Amióta felszínre került az ügy, azóta szarul játszunk 😞
Casillas hatalmas kirúgásai egy marék szart érnek, nem értem hogy minek kell felrugdosni örökké?

SLICK
nem tom mi a baj a csapatnál, elég nagy szarban vagyunk :S
Mourinho vs Valdano fight ennyire kihatna?

most ez minek kell? -.-

cesc fábregas

Lcapitant
bajnokságnak lõttek...

ja érthetõ.

robotnyk
mert ezen múlik a jó évük, más öröm nincs, csak a madridot, vagy a barcát meg tudják verni.
sok fasszopó osasuna drukker<#boxer> minek dobálják a kibaszott labdákat?

ettõl az ivelgetéstõl hányingerem van

Voyager5
Nem lesz itt ma fordítás sajnos 😞
Adebayor eddig jó <#taps>

limperatore
real fordításra 3,7x
befosok h ien kevés 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

na ezután a meccs után elkezdhetünk BL-re és a kupára koncentrálni

Aranda hamar meggyógyult <#szomoru2>