81624
  • szabii98
    mert a barca többet fizetett mint mi :D
  • LasDen #67574
    1, mert nem is tudják hogy létezik
    2, mert egyenesen a reálosok pofájába akarják tolni a fasságokat....
  • homeless
    Szóval a pénz:) Akkor a reálnak miért nem sikerült 3 év alatt felmutatni semmit, a spanyol kupán kívül?
  • toysoldier
    csak halkan kérdezném meg, hogy ezeket miért nem az El Clásico topicban beszélitek meg?
  • [HUN]FaTaL
    Igen, arra gondoltam :DDD
  • LasDen #67570
    trállálálálálá....
  • szabii98
    Nem a színészkedés meg a bíró döntések, hanem a pénz. Köszipuszi
  • Voyager5
    +1
  • homeless
    Vicces, hogy pont a realosok beszélnek színészkedésről, olyan színész tehetségekkel mint dimaria meg ronaldo. A barca ellen csak azért nem tudnak annyit színészkedni, mert a barcánál nincs annyi agresszív állat, mint nálatok. Egyébként ha Abidal színészkedett, akkor Ronaldo is, a szerintetek jogos 11-esnél.

Már évek óta csak a kifogásokat keresitek, mert képtelenek vagytok felfogni, hogy egy csapat hosszú távú teljesítményét nem a színészkedés meg a bírói döntések határozzák meg.
  • Csabesz6
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • tviktor91
    De valdezé legalább vicces volt :DD
  • tviktor91
    Aha..de karaterúgásokat kell csinálni a pályán nem? Simán sárga.
    Viszont valdez okoskodása cr 7 ellen is 11-es és sárga...de a másik oldalon is volt egy egyértelmű 11-es amit szintén nem fújtak be.
  • hedonist
    Max magaslábért, és talpalás, nem talpazás, az meg más szitu.

Legtöbb focista szimulál, sajnos ilyenné vált a foci, ha nem esnének el nem fújnák be, de amit a Barcások csinálnak ez az örökös fejfogás meg sípcsontvédő szorongatás mindenen túlmegy.
  • Dean Winchester
    picit eltalálhatta de ha rendesen odaér a stoplis alja akkor bizony réges rég vérzett volna a feje , viszont talpazásért a sárga a minimum lett volna!
  • Casillas
    persze mielőtt félreértené valaki, magas lábért ez simán lehet sárga, de olyanokat is olvastam hogy "szétrúgta az arcát", amit enyhe túlzásnak érzek, emiatt írtam csak.
  • Casillas
    na most már nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz-e, vagy komolyan gondolod amiket írsz, mivel Khedira tényleg nem találta el Abidalt.
    nézd meg, miután elmegy a lába az arca előtt, Abidal gyorsan megnézi, hogy saját vagy ellenfél játékos volt-e, majd mikor meglátja a fehér mezt, gyorsan megfogja a feje tetejét (!), amihez köze nem volt senkinek...

persze lehet hogy csak manipulálták a videót az arabok, ilyen jellegű információim nincsenek
  • horpeti
    Igen, az a szar, hogy bár elvitte a lábát, de nem az fájt neki. :D
  • horpeti
    Tavaly is volt egy olyan, hogy az egyik visszajátszáson nem volt rajta egy védő a képen, hogy les legyen, amikor meg az eredetin rajta volt. :DDD
  • pacclacc
    Sahinal mi van? Teljesértékü egyzésmunkátvégez annak ellenére h még sérült? Tud erről valaki valamit?
  • Taki 122
    +1 Teljes mértékben egyet értek! Nem hiába illettem ilyen durva jelzőkkel őt és a hozzá hasonlókat. ( #67542)
  • pacclacc
    Felrobbanok mikor ilyeneket látok! Persze Oda tette magát Pepe, de az is látszik h ezt aaLEVES nagyon jol látta, és szépen felugik, és engedi magat elnyomni, utána meg fogja a sipcsontját undorito az ilyen játékos! Csak akkor tudnám embernek nézni 1 ilyen után ha leviteti magát hordágyon a pályárol, és le kell cserélni! Akkor lenne teljes a szinészi pályafutása!

Sry ez van!
  • hedonist
    Igen és aki focizik tudja, h ezt tanítjak, h ha ilyen rössel rádmennek szépen felemeled a labaid és így kimegy alólad a talaj és úgy néz ki mintha vmi brutál belépő lett volna...
  • Taki 122
    Erről van szó! Örülök, hogy vannak akik értik, hogy mire gondoltam. ;)
  • kazai21
    Tavaly is eljátszotta ezt.Jó pepe tényleg csúnyán rátartott a lábára,de nem találta el..
  • Neoncsoves
    csak a térdével találta el, de azzal se teljesen, szóval ez egy sima leütközés volt gyakorlatilag... semmi több
  • robotnyk
    akkor nincs mese, ez egy francoista összeesküvés az elnyomott katalánok ellen!
  • Taki 122
    Pepe vs Dani Alves

0:47-nél állítsd meg, látszik, hogy a lábára nem lép rá, ha pedig komolyan eltalálta volna a sípcsontját akkor 1 perc múlva nem rohangált volna tovább.
  • [HUN]FaTaL
    Aha biztos én takarítottam el a képekről a lesnél egy embert, röhögés is volt tavaly rendesen.

Ott a képeken még abidalt sem találta el khedira nézd meg. Aztán nézd meg a tv-s visszajátszást.

Bármilyen más híroldalon látszott, az meg, hogy pepe most eltalálta alvest szintén látszott a tvben.
  • Taki 122
    Sry! De már nagyon elegem van a színész fajtájukból! Kicsit sok amit csinálnak főleg Alves és Pedro...

#67544: Ez hülyeség, de amúgy sem a Marcára alapozok, hanem a TV-s visszajátszásokra. ;)
  • Neoncsoves
    :DDDDDD ez ilyen... azért csökkent a cikkek és hírek színvonala madridistán mert most mindenki a kép és videó manipulálással van elfoglalva...
  • robotnyk
    manipulálják a képeket :D

megfizethetlen figurák vagytok, az biztos.
  • [HUN]FaTaL
    Elrúgta most, látszott a lassításon. Ne a marcaról tájékozódj, ahol manipulálják a képeket. Nézd meg a meccset megint valami tv felvételről.
  • robotnyk
    a cigányozásból, férgezésből vegyél vissza
  • Taki 122
    *De nem egy ilyen...

Tipikusan úgy viselkedik mint egy rossz cigány, undorító aljas patkány ember! Ez a véleményem Alvesről, Busquetsről és Pedroról is. Ha nem tetszik sajnálom! :)
  • Taki 122
    De megtanított! De egy nem egy ilyen aljas színész féreggel szemben! Szóval lehet menni a Barcás, Milanos meg stb. topicokba! :)
  • kazai21
    [b]"Hahaha,mikbe van ez az Inter:)))"[/b[

Ki hitte el?

• miilann04
    csak én látom úgy, hogy az elmúlt pár hónapban a madridista színvonala kurvanagyot esett vissza?
    szvsz a fórum már régebben se volt valami magas szintű, de mostmár a hírek, cikkek is kezdenek átmenni komolytalanba..
  • limperatore
    haha mien butaságokat elhiszel :D
  • szabii98
    Szép álom :D
  • DONGUBA
    Cigány?Anyád nem tanitott jomodorra?