81624
-
#67575 mert a barca többet fizetett mint mi :D -
#67574 1, mert nem is tudják hogy létezik
2, mert egyenesen a reálosok pofájába akarják tolni a fasságokat.... -
homeless #67573 Szóval a pénz:) Akkor a reálnak miért nem sikerült 3 év alatt felmutatni semmit, a spanyol kupán kívül? -
#67572 csak halkan kérdezném meg, hogy ezeket miért nem az El Clásico topicban beszélitek meg? -
#67571 Igen, arra gondoltam :DDD -
#67570 trállálálálálá.... -
#67569 Nem a színészkedés meg a bíró döntések, hanem a pénz. Köszipuszi -
#67568 +1 -
homeless #67567 Vicces, hogy pont a realosok beszélnek színészkedésről, olyan színész tehetségekkel mint dimaria meg ronaldo. A barca ellen csak azért nem tudnak annyit színészkedni, mert a barcánál nincs annyi agresszív állat, mint nálatok. Egyébként ha Abidal színészkedett, akkor Ronaldo is, a szerintetek jogos 11-esnél.
Már évek óta csak a kifogásokat keresitek, mert képtelenek vagytok felfogni, hogy egy csapat hosszú távú teljesítményét nem a színészkedés meg a bírói döntések határozzák meg. -
#67566 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#67565 De valdezé legalább vicces volt :DD
-
#67564 Aha..de karaterúgásokat kell csinálni a pályán nem? Simán sárga.
Viszont valdez okoskodása cr 7 ellen is 11-es és sárga...de a másik oldalon is volt egy egyértelmű 11-es amit szintén nem fújtak be. -
#67563 Max magaslábért, és talpalás, nem talpazás, az meg más szitu.
Legtöbb focista szimulál, sajnos ilyenné vált a foci, ha nem esnének el nem fújnák be, de amit a Barcások csinálnak ez az örökös fejfogás meg sípcsontvédő szorongatás mindenen túlmegy. -
Dean Winchester #67562 picit eltalálhatta de ha rendesen odaér a stoplis alja akkor bizony réges rég vérzett volna a feje , viszont talpazásért a sárga a minimum lett volna! -
#67561 persze mielőtt félreértené valaki, magas lábért ez simán lehet sárga, de olyanokat is olvastam hogy "szétrúgta az arcát", amit enyhe túlzásnak érzek, emiatt írtam csak. -
#67560 na most már nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz-e, vagy komolyan gondolod amiket írsz, mivel Khedira tényleg nem találta el Abidalt.
nézd meg, miután elmegy a lába az arca előtt, Abidal gyorsan megnézi, hogy saját vagy ellenfél játékos volt-e, majd mikor meglátja a fehér mezt, gyorsan megfogja a feje tetejét (!), amihez köze nem volt senkinek...
persze lehet hogy csak manipulálták a videót az arabok, ilyen jellegű információim nincsenek -
#67559 Igen, az a szar, hogy bár elvitte a lábát, de nem az fájt neki. :D -
#67558 Tavaly is volt egy olyan, hogy az egyik visszajátszáson nem volt rajta egy védő a képen, hogy les legyen, amikor meg az eredetin rajta volt. :DDD -
pacclacc #67557 Sahinal mi van? Teljesértékü egyzésmunkátvégez annak ellenére h még sérült? Tud erről valaki valamit?
-
#67556 +1 Teljes mértékben egyet értek! Nem hiába illettem ilyen durva jelzőkkel őt és a hozzá hasonlókat. ( #67542) -
pacclacc #67555 Felrobbanok mikor ilyeneket látok! Persze Oda tette magát Pepe, de az is látszik h ezt aaLEVES nagyon jol látta, és szépen felugik, és engedi magat elnyomni, utána meg fogja a sipcsontját undorito az ilyen játékos! Csak akkor tudnám embernek nézni 1 ilyen után ha leviteti magát hordágyon a pályárol, és le kell cserélni! Akkor lenne teljes a szinészi pályafutása!
Sry ez van! -
#67554 Igen és aki focizik tudja, h ezt tanítjak, h ha ilyen rössel rádmennek szépen felemeled a labaid és így kimegy alólad a talaj és úgy néz ki mintha vmi brutál belépő lett volna... -
#67553 Erről van szó! Örülök, hogy vannak akik értik, hogy mire gondoltam. ;) -
#67552 Tavaly is eljátszotta ezt.Jó pepe tényleg csúnyán rátartott a lábára,de nem találta el..
-
Neoncsoves #67551 csak a térdével találta el, de azzal se teljesen, szóval ez egy sima leütközés volt gyakorlatilag... semmi több -
#67550 akkor nincs mese, ez egy francoista összeesküvés az elnyomott katalánok ellen! -
#67549 Pepe vs Dani Alves
0:47-nél állítsd meg, látszik, hogy a lábára nem lép rá, ha pedig komolyan eltalálta volna a sípcsontját akkor 1 perc múlva nem rohangált volna tovább. -
#67548 Aha biztos én takarítottam el a képekről a lesnél egy embert, röhögés is volt tavaly rendesen.
Ott a képeken még abidalt sem találta el khedira nézd meg. Aztán nézd meg a tv-s visszajátszást.
Bármilyen más híroldalon látszott, az meg, hogy pepe most eltalálta alvest szintén látszott a tvben. -
#67547 Sry! De már nagyon elegem van a színész fajtájukból! Kicsit sok amit csinálnak főleg Alves és Pedro...
#67544: Ez hülyeség, de amúgy sem a Marcára alapozok, hanem a TV-s visszajátszásokra. ;) -
Neoncsoves #67546 :DDDDDD ez ilyen... azért csökkent a cikkek és hírek színvonala madridistán mert most mindenki a kép és videó manipulálással van elfoglalva... -
#67545 manipulálják a képeket :D
megfizethetlen figurák vagytok, az biztos. -
#67544 Elrúgta most, látszott a lassításon. Ne a marcaról tájékozódj, ahol manipulálják a képeket. Nézd meg a meccset megint valami tv felvételről. -
#67543 a cigányozásból, férgezésből vegyél vissza -
#67542 *De nem egy ilyen...
Tipikusan úgy viselkedik mint egy rossz cigány, undorító aljas patkány ember! Ez a véleményem Alvesről, Busquetsről és Pedroról is. Ha nem tetszik sajnálom! :) -
#67541 De megtanított! De egy nem egy ilyen aljas színész féreggel szemben! Szóval lehet menni a Barcás, Milanos meg stb. topicokba! :) -
#67540 [b]"Hahaha,mikbe van ez az Inter:)))"[/b[
Ki hitte el?
-
#67539 csak én látom úgy, hogy az elmúlt pár hónapban a madridista színvonala kurvanagyot esett vissza?
szvsz a fórum már régebben se volt valami magas szintű, de mostmár a hírek, cikkek is kezdenek átmenni komolytalanba.. -
#67538 haha mien butaságokat elhiszel :D -
#67537 Szép álom :D -
#67536 Cigány?Anyád nem tanitott jomodorra?