Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menekülés a gyõzelembe??? akkor hol van Stallone??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
: DDDDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 22. forduló, Real Madrid-Real Sociedad
Ja de látom, Sport1en élõ... 😄
Kösz!!! 😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Arra a meccsre meg valszeg koncentrálnak, Barca ellen. Elõre koncentrálni valóban a BLre kell, mert ott még van pár meccs, ahol tervezni kell formát, stb.
egyébként remélem ezt nem veszed haragszításnak meg ilyenek, csupán eszmecsere ez számomra. nekem ez a véleményem. 😊 egyébként megmondom õszintén 05-06ban nem nagyon néztem Real meccseket mivel akkoriban lett bekötve a net nálunk, TV-ben meg asszem csak Eurosport volt, azt meg fene se nézte 😊 csak újságból informálódtam 1-2 meccsrõl azt ennyi...
jóccakát aztán gólokban gazdag esti mérkõzést kívánok <#worship>#worship>
de érdekes, hogy mikor Raúl volt hasonlóan szar, akkor mindenki kitartott mellette....
amúgy Mourinho teljesen meghülyült? szerinte a kupára nem kell koncentrálni csak a bajnokságra és a BL-re... ebbõl a 2-bõl maximum csak az 1ik megnyerése lehetséges, a másik esélyes amire megérné figyelni az a kupa...
LasDen: mind1, Benzema a szememben már "halott", azt hiszem elég idõt adtam neki, hogy igazi csatár legyen. Nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket, szerintem túl kéne lépni rajta. Eladni és hozni helyette inkább egy jó középpályást (De Rossi vagy Fabregas).
Tudom Adebayor nem a legjobb példa erre, de én mindenképpen pozitívan állok hozzá, mint minden új és régi játékosunkhoz. Ha Õ is ilyen foscsi lesz mint Benz, akkor már nem fogom õt se "isteníteni".
összehasonlítod Benzem 65 meccsét Adebayor 45 percével....??? ez azért már elég abszurd...mér nem egybõl Enzo Zidanenal hasonlítod össze Benzemat???
Benzema 3 meccsenként betalál egyszer, úgy kb 10 meccsenként egy mesterhármas becsúszik.
Adebayor eddig a Realnál tolt kb 45percet és 1 gólt lõtt. persze lehet nem fog 100x annyi gólt lõni mint Benzema, de az adatok eddig mellette szólnak.
Özil-t meg össze sem lehet hasonlítani Benzzel mivel Özil sokkal stabilabb és jobb formát szokott hozni mint Õ.
Egyébként szerintem Xabi egy kicsit lassú ehhez a gyors tempóhoz amit a Real Madrid játszatni akar...