Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Ronaldooo😊 2:0😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

kettõ nyúl Céerrrrrrrrrrrrrrrrr

LasDen
"Most már tényleg csak a gyõzelembe menekülhet a Real Madrid a spanyol bajnokságban, miután..."

Menekülés a gyõzelembe??? akkor hol van Stallone??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát azt a "beadást" meg is foghatta volna. legalábbis régen megfogta az ilyeneket, nem pedig kiöklözte

Egy streamet valaki adna? nagyon megköszönném!

SLICK
Casillas mentett meg minket megint

Casillas is egyre amatõrebb hibákat ejt. gondolom kevés dolga akad mostanában azt kijött a gyakorlatból 😄

Rockynhooo
Kaká iz bekk

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
GÓL!!!!!! KAKÁ!!!!!!!

kazai21
Kakááá😊😊😊

1:0

KAKÁ!

ezeknek a távoli lövéseknek sok értelmük van 😄

kazai21
halamadrid!

és Garay is, örülök nekik

kommentátor aszondja. nem került be a keretbe a verekedõ Pedro León <#zavart2>

1 félidõt kap sztem nem többet

Talált 1 gol, és kezdõ! Beszarás???? Benzema 10 meccsen talál 1 golt! Neki kéne kezdeni xD

Taki 122
Remélem Benzema összeszedte magát és Ronaldo is ver vagy 2õt mert a hobbit megelõzte tegnap 😄 Na jó meccs nézést, Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Fikabayor kezd, hát beszarok! <#falbav><#levele>

ProGabe
remélem is, hogy azt fog verni és nem a f*szát 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Na volt jó sok Benzema szidás, úgyhogy este verhet 1-2 gólt. 😊
Rockynhooo
"Benzema kikerül végre a kezdõbõl, hogy ne kezdjük emberhátrányban mindenki ellen?"

: DDDDD

horpeti
22:45
Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 22. forduló, Real Madrid-Real Sociedad

Ja de látom, Sport1en élõ... 😄
Kösz!!! 😄DD

LasDen
te mirõl beszélsz??? a meccs 7-kor kezdõdik...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
A meccs tényleg 22:45kor kezdõdik, vagy megint késõbb adják 1 félidõvel?

horpeti
A kupára most már nagyon nem kell koncentrálni. Lesz egy döntõ és szevasz. 😄
Arra a meccsre meg valszeg koncentrálnak, Barca ellen. Elõre koncentrálni valóban a BLre kell, mert ott még van pár meccs, ahol tervezni kell formát, stb.

LasDen
csak nem ittá?? 😄

Rockynhooo
geci buták.

LasDen
nem veszem...(akartam még írni, de a lényeg megvan) 😄D

igen rasszista vagyok utálom a Benzemakat<#idiota>

egyébként remélem ezt nem veszed haragszításnak meg ilyenek, csupán eszmecsere ez számomra. nekem ez a véleményem. 😊 egyébként megmondom õszintén 05-06ban nem nagyon néztem Real meccseket mivel akkoriban lett bekötve a net nálunk, TV-ben meg asszem csak Eurosport volt, azt meg fene se nézte 😊 csak újságból informálódtam 1-2 meccsrõl azt ennyi...

LasDen
05-06....nincs 10 gólja a szezonban....hmm...érdekes......és a rákövetkezõ évben se volt fantasztikusabb....úgyhogy ez csak diszkrimináció Benzema felé mer õ nem Raúl....de ha már halott neked akkor mindegy...😄

Mert Raúl fel is mutatott valamit, nem hébe-hóba berúgott egy mesterhármast meg özönvizente 1 gólt

na inkább nem hergelem a hülyeségeimmel a jónépet...

jóccakát aztán gólokban gazdag esti mérkõzést kívánok <#worship>

LasDen
honnan tudod??? honnan a faszból tudhatnád, hogy nem??? az osasunanak az almerianak nem lõtt gólt, de a kibaszott auxerrenek meg vágott egy 3-t....bármikor lõhet gólt....
de érdekes, hogy mikor Raúl volt hasonlóan szar, akkor mindenki kitartott mellette....

azért nem ezt mondom. de szerinted ezzel a benzemaval fogunk gólt lõni barcának? nem. lyonnak? talán.

LasDen
nah akkor ennyi erõvel ki se kellene állni....

hát ha úgy számolok hogy Higunak még egy ideig el fog tartani mire formába rázódik... és ki tudja milyen állapotban lesz miután felépül... nem is olyan hülyeség a 4-6-0. egy Benzemaval és egy Adebayorral szerintem nem fogunk senkinek sem olyan rohadt sok gólt begyûrni

LasDen
Fabregas...De rossi...persze....csatár meg kell a fasznak....játszunk egybõl 4-6-0-t....

lol Mourinho 😄 ezen mennyit röhögtem a meccsen

SLICK
ez jogos

persze azt el is felejtettem mondani, hogy egy normális csatár megint kurvasokba kerülne ugyebár, illetve az új fiatal tehetségeket nem hiszem hogy bárki is eladná - amennyiben így tesz, nyílván okkal teszi (nem vált be, szar, magatartás problémás, stb)

nem. középpályán sokkal nagyobb gondok vannak szerintem. gólokat úgyis Özilék hozzák meg CR... azt vettem észre hogy egy bazinagy lyuk van a védelmi vonal és a támadók közt, mivel a középpálya valahol lebeg éppen és "nincs ott". egyébként következõ szezonban Morata-t ki lehetne próbálni...

amúgy Mourinho teljesen meghülyült? szerinte a kupára nem kell koncentrálni csak a bajnokságra és a BL-re... ebbõl a 2-bõl maximum csak az 1ik megnyerése lehetséges, a másik esélyes amire megérné figyelni az a kupa...

LasDen
csatár eladása után nem csatárt kéne venni inkább???

hát ez nem nagyon mutatkozott meg mostanában... ugyanazt csinálja mint a többiek. ívelgeti fel mint valami hülye. persze pontosan meg üres területre csinálja ezt, csak sajnos semmi értelme nincs ezeknek. bár ez lehet hogy inkább a célszemélyek hibája

LasDen: mind1, Benzema a szememben már "halott", azt hiszem elég idõt adtam neki, hogy igazi csatár legyen. Nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket, szerintem túl kéne lépni rajta. Eladni és hozni helyette inkább egy jó középpályást (De Rossi vagy Fabregas).
Tudom Adebayor nem a legjobb példa erre, de én mindenképpen pozitívan állok hozzá, mint minden új és régi játékosunkhoz. Ha Õ is ilyen foscsi lesz mint Benz, akkor már nem fogom õt se "isteníteni".

robotnyk
Xabi jelen pillanatban olyan fontos elem a középpályán, mint néhány éve Makelele.
LasDen
milyen adatok???
összehasonlítod Benzem 65 meccsét Adebayor 45 percével....??? ez azért már elég abszurd...mér nem egybõl Enzo Zidanenal hasonlítod össze Benzemat???

jó.. számoljunk eddig a tények alapján:

Benzema 3 meccsenként betalál egyszer, úgy kb 10 meccsenként egy mesterhármas becsúszik.

Adebayor eddig a Realnál tolt kb 45percet és 1 gólt lõtt. persze lehet nem fog 100x annyi gólt lõni mint Benzema, de az adatok eddig mellette szólnak.

Özil-t meg össze sem lehet hasonlítani Benzzel mivel Özil sokkal stabilabb és jobb formát szokott hozni mint Õ.

Egyébként szerintem Xabi egy kicsit lassú ehhez a gyors tempóhoz amit a Real Madrid játszatni akar...

robotnyk
azért abban megegyezhetünk szerintem, hogy mióta idejött - sõt, az EB-t is beleszámolhatjuk - nem hogy 30 milliónyit, de 3 milliónyit sem mutatott.
SLICK
ROTFLOMG!!!!!!!
Mert Benzema egyszer sem talált még be, így van értem!

LasDen
Adebayortól nem kell azé hasra esni mer most betalált.....õ sem tartozik a nagy gólzsákok közé....