81624
  • Monoton
    Na nem baj, majd Khedira játszik Modric és Kroos mellett
  • 6unn3r
    Ő éppen lábtörésből lábadozik, nem?
  • karajjj
    én Negredot se bántam volna
  • Casillas
    be is baszna ha benzemánál rosszabb tudtunk volna igazolni.
    az a baj, hogy kurvára nem vagyunk kisegítve vele, mert ötösön kívülről úgyse tud gólt lőni, inkább jött volna vissza soldado...
  • LasDen #80294
    Én próbálom pozitívan tekinteni. Chicaritoval mélyült a poszt, lesz kit bevetni Benz töketlenkedése során. Tény, nem egy klasszis csatár, de Benzemánál nem rosszabb, a tavalyi Moratánál meg főleg nem...
    Ha mindkettőnek többnyire kijön a lépés, akkor lesz egy decens csatárunk :D Meg a szezon későbbi részére ott lesz Jesé is...
  • contraste
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Black on whites - new brazzers episode xDDD
  • karajjj
    bejelentették a borsót
  • karajjj
  • szomferi
    jobb félni, mint megijedni :D
  • Rockynhooo
    Te minden évben ezt mondod
  • karajjj
    Az AS szerint Pérez még a mai napon le akarja zárni Marco Verratti ügyét, ezért személyesen tárgyal a játékos leigazolásáról. Továbbá Reus megszerzéséről sem tett le véglegesen a klub, de a német játékos érkezésé nem tűnik valószínűnek.
  • karajjj
    bízok benne azért még
  • szomferi
    de a képviselt játékerő meg nem... ez ott ül majd a padon, benzin szerencsétlenkedik tovább, aztán el van baszva a szezon, ahogy azt kell
  • SLICK
    szerintem már nem. Szopás lesz ez az év, Perez elintézte
  • karajjj
    gazdaságilag jó húzás, duplázódik a muchacho real drukkerek száma
  • Monoton
    Mit gondoltok lehet még egy meglepetés érkező?
  • szomferi
    itt a B-terv... méghogy Falcao

• karajjj
    Pont arra céloztam, hogy nem ő a hibás ezért, hanem az, aki így játszatja, aztán a végére gondolom ő is megunta és elkezdte osztogatni a labdákat, vagyis leginkább én ezt láttam az utolsó percekben.
  • Monoton
    Szerencsétlen Jamest hibáztatni szerintem nem nagyon lehet. Idehozták úgy, hogy nincs helye a 433-ban, jó hogy csak szédeleg a pályán. Vagy le kell ültetni a padra és lassan beilleszteni, vagy át kell állni más taktikára (4231, 41212, ...)
  • karajjj
    Hátöö, tegnap inkább nem írtam semmit, gondoltam alszok rá egyet, lehet, hogy jobban is tettem...

Igazából nem is tudom, hogy mit írjak. Fociztunk 12 percet aztán ezzel le lett tudva a meccs? Hátul az egyszemélyes védelem (Ramos) igencsak kevés, főleg ha még támadni is felszalad. A többiek csak keringtek, mint lapos fing a liftben, hiába jött Carvajal helyett Arbeloa, adtunk vele a szarnak egy pofont. Először azt hittem, hogy máris hiányzik Xabi Alonso, de a lófszt! Ez a védelem hibája volt leginkább. A támadó szekcióból meg pontosan az hiányzik, ami Hamesz posztja. Kár, hogy erre a 90. percben jött rá csak, akkor kezdett szervezőt játszani, addig próbálkozott minden mással, csak ezzel nem. Benzema helyzete meg hihetetlen, várják tőle, hogy majd megváltja a világot egyszem csatárként, és rugdossa a gólokat szarásig. Most meg mindenki csak pislog, mint hal a szatyorban, mert nem sikerült. Van még 15 óránk igazolni. Szerintem Carlo bácsi este szólt is az illetékeseknek, hogy jöhet a B-terv... Most annyi dolgunk van, hogy hátradőlünk és várjuk a fejleményeket.
  • shala
    Sajnálom, hogy ilyen szarok vagyunk.
  • Monoton
    Jól láttam, hogy Carlo még cserélni is akart? :D Ott állt valaki az oldalvonalnál pinkben.
  • Rockynhooo
    no CR no party
  • Shep
    Hát ö izé, mi folyik itt kérem szépen? Már a szuperkupánnál sejtettem ,hogy gond lesz, na de azért ekkorára nem gondoltam. Védelem sehol.
  • Tibi7
    Írni kéne egy peticiót a madridistáknak, hogy Khedirát takarítsák el a bánatba. Hátha :D
  • Firerock
    De ne aggódjatok! Jön Picseritó! Meg ittmarad Khedira és Arbeloa! Full jó lesz!!!
  • shala
    Mai meccs után mindkettő kezdő lesz jóideig -.-
  • REALista
    Ez kezd nagyon kínos lenni...
  • Firerock
    Rubeóla is bejön,hát ez egy csoda lesz.
  • shala
    ajajaj
  • Monoton
    :Dddddddd
  • SLICK
    és bejön a nyomorék... na innen lesz bivaly támadásunk

jó éjt
  • Firerock
    Jön KEDIRA!!!!!!! :ASDASDASDASD
  • Monoton
    Na jon a herceg, fusson ki merre lat
  • szomferi
    most is belebassza valakibe ez a majom a 16-os sarkában... aaaahhh
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.31. 22:26:43
  • SLICK
    az idei keret el van baszva nem kicsit, ebből idén semmi sem lesz ezt már most látom.
  • Firerock
    Felháborítóan szar védelmünk és csatárunk van.
  • Monoton
    Szanalmas teljesitmeny
  • Monoton
    Es akkor a padon van egy szem tamado jellegu jatekosunk, a Castillas Raul de Tomas szemelyeben.
  • karajjj
    Szarok rá, hogy mennyit kapunk, amíg egyel többet lövünk...