Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon hasonlít a Senna féle szóláshoz...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Az AS címû spanyol lap információi szerint a Real Madrid vezetõsége eladná a brazil játékmestert, s várja a komoly ajánlatokat.
Kaká immár José Mourinho haragját is kiváltotta a Depor elleni mérkõzésen, amikor nem siette el a pályáról való lejövetelt, a portugál mester indulatosan szólt oda a brazilnak, hogy talán jobban tenné, ha sietne, hiszen a csapat nem áll gyõzelemre, s végül pontokat is veszített. A királyi gárda vezetõi a nyáron eladnák Kakát, s informálisan fel is hívták az érdeklõdõk figyelmét, hogy tegyék meg ajánlatukat.
A hírek szerint elsõsorban Angliából van érdeklõdés, a Chelsea és a Manchester City mellett a Blacburn Rovers is szívesen látná soraiban a kiváló támadót.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én többet nem nézek a topikba, ki is vettem a kedvencek közül, nincs szükségem az extra provokálásra, mert ha szar napom van, reagálok, mint múltkor itt, azért nagyon sry, és kösz a törlést. 😊
Utana meg a hosszabitasban olyan luftot rugott, hogy hanyatt esett tole, na ez a lol. 😄
egyébként bárkivel elõfordulhat életében egyszer kétszer 😄
jó benzema esetében ez nem 1-2 alkalom volt hanem meccsenként 10-20 XD
még most is csodálkozom,hogy bírta belöni a lyonnak a gólt...
de összefoglalót valaki nyomhatna ám 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sebaj, amúgy se vártam sokat az elsõ évtõl, de határozottan vannak javulások. nem lesz ez rossz 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
REAL MADRID
REAL MADRID
Magadat égeted amúgy én meg jót röhögök 😄 Csináld még tovább elvitatkozunk veled poénból.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de a kép akkor is tetszik 😊
majd valaki ha tud dobjon egy összefoglalót legyen oly kedves! THX!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
wáááááááááááááááááááááá
BAJNOK CSAPAT ÁLÉÉÉ ÁLÉÉÉ egyszerüen LESÖPÖRTÉTEK A DEPORT a pályárol !! szép gyözelem!!!!!!! grat!!