Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
"In my philosophy, finishing second just makes you the best loser. Pellegrini partially told the truth when he said that Madrid did pretty good last year," said Mourinho during today's press conference ahead of Thursday's home game against Malaga.

Nagyon hasonlít a Senna féle szóláshoz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha marad marad, de ha eladjuk akkor se fogok könnyeket hullajtani érte....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morvaigaben
A Manchester City kiért nem jelentkezik be? <#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

nem is tudtam,hogy kaka a depor ellen kurva lassan jött le a pályáról mikor a csapat nem is állt vezetésre 😄

Az AS címû spanyol lap információi szerint a Real Madrid vezetõsége eladná a brazil játékmestert, s várja a komoly ajánlatokat.

Kaká immár José Mourinho haragját is kiváltotta a Depor elleni mérkõzésen, amikor nem siette el a pályáról való lejövetelt, a portugál mester indulatosan szólt oda a brazilnak, hogy talán jobban tenné, ha sietne, hiszen a csapat nem áll gyõzelemre, s végül pontokat is veszített. A királyi gárda vezetõi a nyáron eladnák Kakát, s informálisan fel is hívták az érdeklõdõk figyelmét, hogy tegyék meg ajánlatukat.

A hírek szerint elsõsorban Angliából van érdeklõdés, a Chelsea és a Manchester City mellett a Blacburn Rovers is szívesen látná soraiban a kiváló támadót.
bakkerman
a mi meccsünk után akárhány madridos itt átjöhet véleményezni,normál,és intelligens hangnemben. a két csapat rivális,nem két fórumozó...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
😄
Én többet nem nézek a topikba, ki is vettem a kedvencek közül, nincs szükségem az extra provokálásra, mert ha szar napom van, reagálok, mint múltkor itt, azért nagyon sry, és kösz a törlést. 😊

Voyager5
Szerintem menj vissza rinyalni a barceelonas topicba a tobbi spanod koze.
horpeti
Igazoljuk le!!! 😄

ja láttuk pár napja 😄 a bíró szépen megette :S
lol

Jakuza001
A masodik bal lababa lovi, azert az nem mindegy. 😄
Utana meg a hosszabitasban olyan luftot rugott, hogy hanyatt esett tole, na ez a lol. 😄

a saját lábába belelövi 😄DD

egyébként bárkivel elõfordulhat életében egyszer kétszer 😄
jó benzema esetében ez nem 1-2 alkalom volt hanem meccsenként 10-20 XD
még most is csodálkozom,hogy bírta belöni a lyonnak a gólt...

de összefoglalót valaki nyomhatna ám 😊
horpeti
Jó , hogy nem láttam a meccset, pár évet biztos elvett volna az életembõl. 😊

<#idiota>

LasDen
majd a city elviszi...úgyis csatár gondjaik vannak.....😄

visszamenne a Lyonba és jövõre megint a Lyont kapnánk és vágna nekünk 3at. Én sírógörcsöt kapnék esküszöm 😄

Rockynhooo
Benzema tényleg felejtõs, majd magára talál valamelyik másik csapatban ami kiejt minket a BL-bõl jövõre 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

*csatára ...

LasDen
nem láttam már a meccs végét, de azt álmodtam, hogy 1-0-ra kikaptunk így nézve egész jó ez a 0-0....😄

robotnyk
nem tudom ki a nagyobb marha, akinek ez a legjobb szombat esti szórakozása, hogy itt fossa a baromságokat, vagy az aki habzó szájjal válaszol a szar provokátor lúzereknek, de egy biztos, a faszom tele van mindkét csoporttal.

Voyager5
61 olvasatlan hsz. abból a fele baromság 😄

Szvsz Benzema mehet a nyáron.
😄😄szerinted mi izgat jobban hogy buktam vagy az AHOGY? 😄én vagyok a béna? nem a csapat? te melyik meccset nézted? 😄 de most komolyan ha aztmondod hogy a real nem játszott szarul és ez még enyhe kifejezés akkor te egy epix fail vagy...még a kommentátor is mondta szezon egyik legszarabb formáját hozta ma a real 😄 erröl ennyit grat..

robotnyk
hupsz.
Lcapitant
azért valljuk be, nem mi vagyunk a legszerencsésebb csapat idén 😊
sebaj, amúgy se vártam sokat az elsõ évtõl, de határozottan vannak javulások. nem lesz ez rossz 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
sztem te se vagy 18-28 között....nagyon értelmes ember lett belõled, gratulálhatsz a szüleidnek...(is)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

White QVAS
Mindennemû rosszindulatot mellõzve, elárulod melyik csapat elkötelezett híve vagy? Csak kíváncsi lennék.

REALista
Hú neked aztán szar életed lehet ha ez a szórakozásod szombat este...😞((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vergödésen? DD azthiszed én nemröhögtem? 😄 😄DD föleg hogy egy DEPOR ellen leixeltek? 😄DDDDDDDDDDDDD meg a csatáraitok a labda helyett a másik lábukat találják el? 😄D ezen is nevettél? 😄 én igen 😄

Casillas
kár hogy Benzema olyan szar, mint amilyennek vártam a leigazolásakor :\ milyen jó lenne most Raúl, aki legalább "öregen" is hozza a góljait....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki meg hülye a sportfogadásokhoz, ne játsszon nagy téttel, de legalább tippmix topik utolsó két oldalát visszaolvasva jót mosolyogtam a vergõdésén 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Innen törlök minden off, flém, spam jellegû hozzászólást. Aztán ha sok lesz nem csak törölgetek.

REAL MADRID

Ha nem tudsz veszíteni ne fogadj. Gumiszobában lehet kiélni magad.

REAL MADRID

gabi89
Nyilván pár év és a másodosztályba leszünk mikor még sose voltunk ott is nálunk ha nem megy a szekér akkor is ezt azt jelenti, hogy 2. vagyunk a Barca mögött.

Magadat égeted amúgy én meg jót röhögök 😄 Csináld még tovább elvitatkozunk veled poénból.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rockynhooo
Szokásos Riazor... mondjuk már párszor leírtam de megteszem újra hogy már vagy 10 meccse nem izgat a bajnokság mert lefutott dolog. Pár hónapja a cél az volt hogy menjünk túl a Lyonon meg legyen meg a kupadöntõbe jutás. Fele már meg van. Lyonig meg még van több mint 2 hét ahol elõnybõl indulunk.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

D:😄😄 real fanok..birlak titeket 😄DD"milyen messze van a másodosztály..." DDD😄😄 kéész vagy te is 😄 nyugodj meg amugy 😄 2-3 év mulva és 423423423 csrillió eurot elköltve már oda kerültök 😄 de a lényeg "BL-re meg KUPÁRA még van esély " 😄😄:😄D:😄😄

bocs ezen is most nevetek 😄
de a kép akkor is tetszik 😊

majd valaki ha tud dobjon egy összefoglalót legyen oly kedves! THX!
Ne etessétek a Trollt

azért ha szerencséje van a realnak akkor az egyik kapufáról a labda a hálóba pattant volna de kijött most is a különbség h idén a real a barcával nemtudja felvenni a versenyt!
gabi89
Másodosztály igen ? Nézd már meg a tabellát milyen messze van a másodosztály.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

<#nevetes1>
Befejezted?

REAL MADRID

Köszönöm a kérdésed...nem... ^^

Visszaállt a rend! Gondoltam h többet fogunk mi bugdácsolni a bajnokság végéig mint a Barca! Hát ez nem engedhetjük meg magunknak! Babona meg a faszságok! Ilyen nics! Kib...tul ideges vagok ! Szerencsétlen banda, passzolni meg 1 egészségeset se tudunk belebõkni a labdába <#szomoru1>

wáááááááááááááááááááááá

BL MEG A KUPA? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ASD😄S:AD:ASD:SA😄 ez az év vicce amit hallottam 😄DD de most komolyan de "TÖK KOMOLYAN" 😄 ezt te komolyan gondolod? 😄DDDDD

gabi89
Nem unod ?

JAH NEM VÁRJUNK CSAK!! X LETT!!! DDASDSAD 😄😄D😄 indul a buszotok a másodosztályba....

hát a lyon idegenben 1 gólt tuti fog lõni és megmerem kockáztatni,hogy rendes játékidõben a real nem fog továbbjutni...

BAJNOK CSAPAT ÁLÉÉÉ ÁLÉÉÉ egyszerüen LESÖPÖRTÉTEK A DEPORT a pályárol !! szép gyözelem!!!!!!! grat!!

Lcapitant
benzema takarodj

SLICK
na BL még összejöhet meg talán a kupa is