81624
  • LasDen #67861
    köszi az eddigieket...és remélem azé nem fogsz eltűnni...:D
  • Rockynhooo
    Köszönjük az eddigi kitartó munkádat. Annyi ellenvetésem lenne hogy Slick néha itt is összekap emberekkel, de ahogy gondolod. Remélem jól fogja vezetni a topicot.
  • robotnyk
    amíg moderátoroknak, vagy házigazdáknek nem lesz lehetőségük embereket kitiltani bizonyos topicokból, a foci részlegben nem lehet rendet tartani. az utóbbi kb egy év abszolút mélypont, előtte ennyi mocskot nem kellett törölnöm.
    az ilyen hozzászólások egy részét senki nem látta, mert még azelőtt takarítottam azokat, mielőtt lehetett volna rá reagálni.
    ordenáré beszólások, magukat viccesnek képzelő trollok, permbant megkerülő nickek észosztása stb. de gyakorlatilag ugyanolyan egyszerű visszaírni a baromságokat, mint nekem kitörölni, és meguntam.

megbeszéltem Slickkel, hogy átadom neki a házigazdaságot. azért választottam őt, mert ő az aki a meccsek alatt aktív, régóta regisztrált. akinek ellenvetése lenne (most nem a más csapatoknak szurkoló, de ide beírogató emberekre gondolok): ne legyen. Elhihetitek, hogy egyátalán nem szórakoztató feladat, főleg mostanában.
  • Casillas
    és "a meccsen mondta" azt is, hogy lehetett volna például 6-tól is, Casillas is nyilatkozott erről....
  • ProGabe #67857
    félretéve a vitát és a kirohanásokat: nagyon jó építkezés folyik 2-ik éve. kezd összeállni egy csapat

akarnak a srácok, tudnak is, csak még egy kicsit jobban össze kell szokniuk. ez igaz mind a védelemre, mind a támadójátékra

a kontra: Benzema kapja be! leszarom, ha az off-seasonben villog, ha egyszer tétmeccsen nem tud egyeneset rúgni a labdába

a másik meg a durva szabálytalanságok: na ezeket mielőbb felejtsék el a srácok, mert egyszerűen undorító, amit néha művelnek. én sokáig védtem Pepe-t, de amit az első meccsen művelt, arra nincs mentség

folytatódhat a flame...
  • LasDen #67856
    de meccsen is mondta hogy uefa nem engedte.....meg egy 2od osztály nem ugyanaz mint a real-barca.....
  • banok
    Angol másodosztályú meccsek rendszeresen vannak a BL-el egyidőben.
  • Dean Winchester
    akkor legyen már teljes a tár :D
    Kurva nagy ez a tag xDDDDD
  • neogabe
  • tviktor91
    no comment..
  • LasDen #67849
    a bl miatt mer az uefa nem engedi, hogy az ő sávjában legyen más meccs....
  • Casillas
    nyilván nem is véletlen rakatták este 11-re a visszavágót...
  • tobias88
    Sajnos a véna megjelent pár Barca játékosban is, mint Villa, Busquets, Alves
  • limperatore
    mi lett volna ha jól van :D
  • miilann04
    nem kéne annyi szteroidot szedni.
  • Sippie
    Messi már a vasárnapi meccsen sem volt jól, mondták is a tv-be hogy hányingerrel küszködött a melegben, nem bírt futni.
  • bakkerman
    inkább így kapjatok ki,küzdve hajtva,jól játszva mint 11 emberrel védekezve,én is jobban viseltem volna egy esetleges vasárnapi vagy tegnapi vereséget mint a spanyol kupa döntőt...
  • kazai21
    Jól van te kis pujáró :DDDD Feküdj le és tedd magad lükvercbe!:)

Istenem ne vitatkozzunk már,nem volt rossz meccs kikaptunk de ez van :)
  • Pukkka
    Így van ezért húzódott végig kifele és futott be mélységig, véletlenül sem azért hogy onnan beadja. Szakértő 2.
  • Pukkka
    Ez így van, tökéletesen igazad van, de meg lehet nézni a meccs statot, hogy mennyit passzolt Messi és mennyit CR. Nyilván több energiája van megindulni, ha a meccs 90%-ban nem csinál semmit, mint annak aki végigfutja.
  • Rockynhooo
    Ja. Azt nem értem hogy CR mikor 4edjére megy bele 1on1be Alvesre és csinálja a nagy cseleit meg biciklizget és elakad szinte mindig akkor a fasznak próbálkozik miért nem inkább adja be vagy próbál valami mást..
  • pacclacc
    semmit nem jelent nem 1edül vannak a pályán!
  • IXEMGabeo
    arról már ne is beszéljünk, hogy Messi szinte mindig jobb volt az egymás elleni meccseken, mint CR.
  • bakkerman
    Persze fontos megjegyeznem,hogy Ronaldo a címvdéő spanyol gólkirály,tehát nagyon tud az biztos,de teljesen más a játékstílusa mint Leonak.
  • bakkerman
    Leoba az a jó,hogy nagyon sok olyan meccse van,amikor semmit nem csinál,sétálgat,passzolgat,csak ha kap egy labdát,és megtud indulni,akkor vagy gól,vagy gólpassz. Villoghat CR7 egy meccsen,bedobhat 12 cselt félpályánál,játszhat látványosabban,de ha nem lő gólt,akkor mit sem ér. Messinek tegnap elég volt 3 jó megmozdulás,mind a háromból gól lett. Lehet ha elkezdett volna biciklizni meg flip-flapolni,akkor meg elbassza,és nincs helyzet
  • Pukkka
    Most őszintén, Messi egész meccs alatt nem csinált semmit, volt 3-4 megmozdulása, a meccs többi részében "pihent". A Barcelona megteheti hogy 10 embert dolgoztat, 1-et pihentet, aztán ha kell az a 10 kiszolgálja, azt az egyet. Ennyi...
  • Rockynhooo
    Jó volt nagyon ez a párharc. Nem sok van már a két csapat között. Sajnos igen egy MEssivel jobbak... Pedig volt egy meccs tavasszal mikor Pepe leradírozta MEssit , elővehetné majd azt az énjét újra. Igazából magunkkal is kibasztunk mert az első meccsen kellett volna előnyre szert tenni. Nem vagyunk még készen de a Barca sem, mind2 csapat fejlődni fog még. Engem ami vigasztal hogy remélhetőleg nem Khedirat kell majd néznem a kpályán hanem Sahin felépül és jól fog játszani. Benzemaval sem vagyok még kibékülve bár voltak jó dolgai is de néha a bénázásaitól a falnak megyek. De egy esélyt mindenképp megérdemel mer annyira nem volt szar mint ahogy beállítottam a múltkor.
  • IXEMGabeo
    ezt a tavalyi 5-0 is bizonyította...sőt az elmúlt 8-10 meccs is bizonyítja ezt. abból 1-et nyert a Madrid méghozzá a Spanyol kupát...
  • Rash87
    Mint pártatlanként, s látott meccsek alapján,csak egy Messi-vel vagytok jobbak. Erre pedig annyira nem lennék büszke.
  • Monoton
    Egyszercsak majd nyitom.
  • Taki 122
    De még milyen nyugodtan, zsebre tett kézzel ment oda... :D Jobb kedvre derített JM, az biztos!
  • Pukkka
    Elmés kommentek, elmés emberektől.
  • kazai21
    De majd akkor se csodálkozz ha a Camp Nou-ba egy repülőszál bele;)
  • Taki 122
    Viszlát, téged is vár Hollywood!
  • Dean Winchester
    jaja :DDD
    ezért bírom , bakker más ilyet nem merne megcsinálni xD
  • Neoncsoves
    ja ti meg tizet :)
  • [HUN]FaTaL
    Erre nagy szükség volt...
  • kazai21
    Tudtam,beleőrültél volna ha nem írhatsz ide...Igen most írták le előtted,hogy már nem csak a bírokat terrorizálja...Most ezen mit nem értesz?
  • Neoncsoves
    viszlát 1 hónap múlva
  • Cabell
    Nem tudom feltűnt-e amit Puhl Sándorunk mondott a meccs elején arról, hogy a bírói tevékenykedést hogyan befolyásolják Mourinho kirohanásai...