81624
-
#67901 Szálljál már le viktorkáról b+ nem én flémeltem tele a topikot baromsággal és nem is miattam kellett zárni te iq harcos. -
#67900 új szezon, új HG, új banner... :p -
karajjj #67899 szívesen segítek a script beiktatásában, illetve csinálni kellene valami új bannert is az új szezonra -
Dean Winchester #67898 de döntő többség nem fog leállítani semmi szkriptet sem ,ergo szerintem a topik 99.99%-a nem fogja látni amit viktorka művel , viktorka meg ugyis ráunna a hülyeségre ha mindenki szó nélkül hagyná (viszont ha nem látják akkor szó nélkül lesz hagyva :D) -
#67897 A probléma az hogy nem kell minden scriptet letiltani, elég azt az egyet, ami figyeli. Viszont Chrome, Opera és Safari alá van kieg az sghez, ahol tudsz egyénileg tiltani embereket. -
#67896 hsz eltűntetése nem biztos, nagyon megkerülhető .:/ -
Dean Winchester #67895 a szkripthez annyit: ugye belehet állítani , hogy az adott személy hozzászólása ne jelenjen meg illetve megjelenhet spoilerbe!
Javaslom, hogy viktorka (tudom rendes vagyok meg minden :S )kapjon még 1 esélyt és ha elbassza akkor spoilerbe jelenik meg a hozzászólása , ha meg ezzel is visszaél majd akkor alkalmazni a hsz eltűntetése szkriptet!
Bár ezt is kilehet játszani , hiszen ha kikapcsolja a szkriptet akkor tudni fog írni , ám lássuk be ki az aki szkript futtatása nélkül böngészne?:D Senki mert szinte minden oldalon van ilyen tartalom... -
#67894 Hát persze,arc kell ahhoz is,hogy ilyet kitalálni:DDDD -
pacclacc #67893 nem xD -
Pukkka #67892 Jövőheti lottó számok? =) -
#67891 mindkét kérdésre a válaszom igen. -
#67890 biztos a marca retusálta a videót, hogy úgy tűnjön nem rúgta meg -
#67889 lásd be hogy tetszett és hogy nagy arc az öreg. :D
csak egy csöppet elvesztette a fejét. -
#67888 naaaaagyon messze volt ez a kettétöréstől....10-ből 10 ember egy ilyen után feláll és elsétál...a focisták meg....hát igen....
Mou meg ezzel azért kicsit messzire ment...ő az edző ne rúgdosson már mindenkit.....a csípést még elnéztem, de ez már sok....jó nem rúgta meg, de a szándék megvolt....azé nem engedhet meg magának mindent mer ő a szpesöl ván..... -
Pukkka #67887 Te mindig tudod kinek mi a szándéka? Láthattak már a Budapest TV-n? -
#67886 Hogy megütötte:OOO Ezt nem is láttam..csak a lökést. -
Mozes13 #67885 azért nem kell egyből mindent elhinni a sajtónak
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek -
#67884 ne haragudjatok basszameg de azért ez durva ami idén megy a két csapat közt...hogy egy edző bemenjen a pályára,és megrugjon egy ellenfél játékost,azért ahhoz kell arc...jó,nem fejbe rúgta izomból,de azért a szándék mégiscsak ott volt,ahogy ott volt Marceloban is hogy kettétörje Cesc lábát mindjárt első meccsén -
#67883 Persze meg is forgatott benne egy kést majd bele lőtt egy tárat. -
zsotesz #67882 Mourinho is megrúgta Fabregast? Villa az iszlámot szidta? -
#67881 :DDDDD -
#67880 mekkora poén így a reggeli briósom mellé ASD:ASASF:ASSFA -
#67879 Pusztuljon a férgese!
Sok szerencsét! :)
Robo neked pedig köszönet az eddigi munkádért! -
#67878 :DDDDDDDDDDD -
#67877 gondolom az nem converse volt...:DD -
#67876 Nincs ellenvetésem,és megértem a döntésed én is jártam már hasonló cipőben:) -
Monoton #67875 -
#67874 Mostantól nézni fogja , ha megkapja hozzá a hatalmat. -
#67873 Jogos :D -
#67872 ez már barca topikban sem volt vicces. egyébként én arra szavazok, aki viktorka hszeire alkalmazza az instant törlő szkriptet.
amúgy Slick, nem lesz nehéz úgy moderálni, hogy nem látod a meccseket?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legalábbis úgy emlékszem, hogy CR leigazolása miatt te már nem nézed a Real meccseit -
#67871 Én magamra szavazok úgyhogy az 1. -
#67870 nekem sincs ellenvetésem....ha jó vagy, akkor jó...ha rossz....akkor bizony szívás...:D -
#67869 Mindenkinek más a véleménye, madridisták között is természetes ez... Ez van én elfogadom mindenki véleményét, csak normális hangnemben tegye. Mint ahogy visszábbolvasva IXEMGabeo meg bakkerman is tette az ellentáborból. -
#67868 No offense tényleg meg semmi ellenvetésem én csipázlak. Csak emlékszem néha voltak összezördülések itt madridosok között is amiben benne voltál te is :D de elhiszem ha hg leszel akkor a rendre fogsz inkább koncentrálni :D részemről mehet a dolog. -
#67867 Már elkezdtem visszafogni magam... Meg más, hogy átlag user vagyok vagy házigazda. Nem egy házigazda jogom van/volt, tehát tudom mire vállalkoztam.
Természetesen a Ti döntésetek is számít, tehát ha valaki nem csipáz engem megértem. De akkor ki vállalná el, aki ráér, szinte minden meccsen itt van aktívan, meg tud "igazságosan" rendet tartani?
Én mindenesetre megpróbálom, persze ha minden topiklakó elfogad. -
#67866 ha valóban működnek ezek a dolgok, legfeljebb könnyebb dolga lesz :) -
#67865 Vannak ilyen scriptek, de ettől függetlenül megértem a döntésed. -
#67864 van olyan script is, ami azonnal törli, ha ír -
#67863 steam topikban van olyan, hogy "kitiltott felhasználó". ha ír, az automatikus spoilerbe megy -
#67862 most őszintén, aki rendszeresen itt van, főlek meccsek alatt, ki az aki nem kap össze emberekkel? :)