Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
I got injured last night after scoring 3rd goal but it doesn't look bad. I hope to be ok for next game and help the team.
55 seconds ago
@Cristiano
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Remélem nem vészes..
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A sztorit egyelõre semmiféle tény nem támasztja alá, puszta spekuláció"
a kettõ között minden lényegtelen.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
José Mourinho nem tudott csodát tenni Madridban, a Real Madrid továbbra is csak a második legerõsebb csapat a Primera Divisionban, ami a klubvezetés és a szurkolók számára egyértelmû csalódást jelent. A portugál szakembernek az utóbbi idõben megromlott a kapcsolata a vezetõkkel, és elképzelhetõ, hogy nyáron veszi a kalapját, és továbbáll egy olyan klubhoz, amely jobban megbecsüli a munkáját.
- Ha a Real Madrid kirúgna, akkor sem mennék el egy olyan klubhoz, mint a Malaga - cukkolta elõdjét, Manuel Pellegrinit, aki jelenleg a spanyol kiscsapatot irányítja. - Egy nagy angol, vagy olasz klubnál folytatnám a munkát.
Az olasz sajtónak ennyi elég volt, hogy elõálljon a sztorival: Mourinho a Roma vezetõedzõje lehet. Az olasz klubot hamarosan amerikai tulajdonos veheti át, aki ígérete szerint óriási pénzeket áldoz majd a csapat megerõsítésére, és a tervekben szerepel egy sztáredzõ szerzõdtetése is.
A sztorit egyelõre semmiféle tény nem támasztja alá, puszta spekuláció, csakúgy, mint Carlo Ancelotti esetleges szerepvállalása a farkasoknál, amirõl pár napja írtak a lapok.
Parejo??? akkor Kaka ugrik...Callejón meg szerintem León v Canales helyett.....
bl-ben 4/2
->
16/5
szóval ennyi ,végülis nem kevés de nem is sok!
azt kéne tudni,hogy benzema most ebben a szezonban hány meccs/gólnál jár
#64350 1etértek
mert én nem nagyon emlékszem rá h a hálóba talált volna...
de mivel hibáztatni kell valakit ezért a madridot mert a "kapitány" ugyebár kikezdhetetlen.....
Sajnálom, hogy nem jön össze neki, egyébként ha nem is dominán, de még mindig tök jól gyorsulnak rajta a támadások... És amennyit játszott eddig ezzel a csapattal, az nem rossz, szerintem csak kell egy kis játékidõ.
2x átmentem, aztán 2x kaptam is érte, igaz ugyanattól. Most már elég volt. Tiltani meg nem lehet, a kedvem meg nem akarom elrontani. Majd akkor dumálunk itt. 😊
egy kis pletyka:
A Real Madrid és a Barcelona is érdeklõdik Marek Hamsik után. A 23 éves szlovák középpályás becsült értéke 25 millió euró. A két spanyol klubbon kívül, a Manchester United is figyeli õt.