Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
Cristiano Ronaldo sérülés miatt tíz napot fog kihagyni. Nem játszhat a Racing és a Hércules ellen, a Lyon ellen viszont ott lehet.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
Cristiano Cristiano Ronaldo
I got injured last night after scoring 3rd goal but it doesn't look bad. I hope to be ok for next game and help the team.
55 seconds ago

@Cristiano

Ronaldo valami izom problémálya van a bal lábával! Klinikai vizsgélatok késöbb.

Remélem nem vészes..

dragon11
ja, azt nem láttam..😊

köszi

Mert Cala lesérült.

REAL MADRID

dragon11
már miért?

Rockynhooo
15perc volt hátra és 7gólos különbség...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

10 v 9

REAL MADRID

dragon11
hát bakker nincs több cserelehetõség, õ meg veszni hagyja az emberelõnyt..😄

így 10v10..

Két lábán lesétált, vagy, hogy érted? :|

REAL MADRID

SLICK
na CR vajon mennyire esik ki?

dragon11
lol nincs több csere lehetõség, de ronaldo meg lement

LOOOOOOOL ? ez hogy?

robotnyk
kicsit jobban is eloszthatnánk a gólokat azé'
dragon11
CRRRRRRRRRR

Rockynhooo
most kapcsolódtam be. Gago a pályán 😄

SLICK
több ilyen sima meccset elnéztem volna már...

sima

reméljük nem sérül le

LasDen
Marcelo meghívott kapott a válogatottba

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
remélem ma mellénk áll kicsit a szerencse mert az elõzõ meccsen nagyon hiányzott 😄 hala madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

bakkerman
azóta már Ancelotti neve is felmerült a romanal,szal ennyit a koriellóról

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Nagy bullshit az egész. 😄
Random faktor megint mûködött. 😄

robotnyk
"Az olasz Corriere dello Sport mai számában arról ír, nagyon könnyen elképzelhetõ, hogy"

"A sztorit egyelõre semmiféle tény nem támasztja alá, puszta spekuláció"

a kettõ között minden lényegtelen.
pfff 😄 inter után romával nyerne meg mindent? :S nemhogy egy olyan klubbot keresne aki régen nyert trófeát és akivel lenne is esélye (persze nem az arsenalra gondolok xD milyen szép is lenne ha a chelsea utan velünk is kupákat nyerne...
LasDen
Blablablabla Mourinho, blalblabla fasság.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az olasz Corriere dello Sport mai számában arról ír, nagyon könnyen elképzelhetõ, hogy José Mourinho az AS Roma szakvezetõje lesz.

José Mourinho nem tudott csodát tenni Madridban, a Real Madrid továbbra is csak a második legerõsebb csapat a Primera Divisionban, ami a klubvezetés és a szurkolók számára egyértelmû csalódást jelent. A portugál szakembernek az utóbbi idõben megromlott a kapcsolata a vezetõkkel, és elképzelhetõ, hogy nyáron veszi a kalapját, és továbbáll egy olyan klubhoz, amely jobban megbecsüli a munkáját.

- Ha a Real Madrid kirúgna, akkor sem mennék el egy olyan klubhoz, mint a Malaga - cukkolta elõdjét, Manuel Pellegrinit, aki jelenleg a spanyol kiscsapatot irányítja. - Egy nagy angol, vagy olasz klubnál folytatnám a munkát.

Az olasz sajtónak ennyi elég volt, hogy elõálljon a sztorival: Mourinho a Roma vezetõedzõje lehet. Az olasz klubot hamarosan amerikai tulajdonos veheti át, aki ígérete szerint óriási pénzeket áldoz majd a csapat megerõsítésére, és a tervekben szerepel egy sztáredzõ szerzõdtetése is.

A sztorit egyelõre semmiféle tény nem támasztja alá, puszta spekuláció, csakúgy, mint Carlo Ancelotti esetleges szerepvállalása a farkasoknál, amirõl pár napja írtak a lapok.

Visszavehetjük de h itt sokat nem rugnak labdába az szinte biztos!

LasDen
A Cadena Ser információi szerint, a Real Madrid visszavásárolja nyáron Daniel Parejót a Getafétõl és José Callejónt az Espanyoltól. A terveket maga Florentino Perez árulta el a Cadena Ser rádiónak nyilatkozva.

Parejo??? akkor Kaka ugrik...Callejón meg szerintem León v Canales helyett.....

megint este 10kor kezdõdik a meccs.. komolyan beszarok ezen

nincs hát, és a viselkedése és a focihoz való hozzáállása is példaértékû... egy-két R.Madrid játékos példát vehetne róla

végülis ezzel nincs semmi gond 😊
Rockynhooo
nem tudom. azt tudom hogy idén tétmeccsen a sálkéban 15öt. jó lehet én vagyok elfogult de én miatta szerettem meg a futballt.

robotnyk
39 meccsen 7 gól.

Benzema tavaly 33/9, idén 35/13.
bajnokságban 10/3
bl-ben 4/2
->
16/5
szóval ennyi ,végülis nem kevés de nem is sok!
azt kéne tudni,hogy benzema most ebben a szezonban hány meccs/gólnál jár
Sokat 😄DDDDDDDDD

Olvastam valahol h a napokba már pályán labdás gyakorlatogat végez Higuain!

#64350 1etértek

mennyi gólt lõtt az utolsó szezonjában arealban?????
mert én nem nagyon emlékszem rá h a hálóba talált volna...
LasDen
ugyan azt ajánlotta mint materazzinak...õ elment...ennyi....
de mivel hibáztatni kell valakit ezért a madridot mert a "kapitány" ugyebár kikezdhetetlen.....

Rockynhooo
normális feltételek mellett nem hiszem hogy elment volna valaha is.

LasDen
nem a real küldte el hanem õ döntött így....de ha ennyire fáj akkor vedd meg....

Rockynhooo
Jah még ilyen idõsen is többet ér mint Benzema meg Adebayor de hát így kellett meghálálnia a madridnak neki ezt a cirka 17 évet...

Raúl gólt lõtt megint... hihetetlen még mindig vágja a gólokat!

horpeti
Meg persze túl nagy tüzet sem látok benne egyelõre...

horpeti
Hát én régóta Kaka fan vagyok, Avataromból látszik még egy régebbi képe 😄
Sajnálom, hogy nem jön össze neki, egyébként ha nem is dominán, de még mindig tök jól gyorsulnak rajta a támadások... És amennyit játszott eddig ezzel a csapattal, az nem rossz, szerintem csak kell egy kis játékidõ.

horpeti
Tudom.
2x átmentem, aztán 2x kaptam is érte, igaz ugyanattól. Most már elég volt. Tiltani meg nem lehet, a kedvem meg nem akarom elrontani. Majd akkor dumálunk itt. 😊

ne jöjjön Madridba, nem szeretem õt... szívesebben látnám Barca v. Manchester mezben, azokat utálom enivéj...
LasDen
még korábban olvastam valamit, hogy õ már az áprilisi barca meccsre szeretne visszatérni...

Rockynhooo
Higu amúgy kb mikor térhet vissza?

egy kis pletyka:
A Real Madrid és a Barcelona is érdeklõdik Marek Hamsik után. A 23 éves szlovák középpályás becsült értéke 25 millió euró. A két spanyol klubbon kívül, a Manchester United is figyeli õt.

miilann04
(meddig fog még itt havazni? <#wow2>)

Rockynhooo
A fene vigye el hogy nem tud jó formát mutatni :| Annyira várnék egy karmester Kakát ha csak egy kicsit is mutatna valamit idén tuti maradna aztán jövõre hátha felpörögne jobban , nagyon sok van benne de valahogy ez nem akar felszínre törni...