Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a vélemény arrol hogy nem a 80. PERCTÖL kéne nekiállni focizni?? mindenki egyetért??

ez már bõven késõ. ezt a pár percet fetrengéssel meg cserékkel elhúzzák és csáááá

SLICK
remélem nem túl késõn tértek észhez a srácok, 1 gólt kotornának be végre...

BAZDMEG mekkora kapufa már megint<#falbav>

jah! jol levetted a lényeget..!de beszoptam vaze...most nemfogok tudni aludni este...

SLICK
beszoptad... nincs húgom. 😊

hát ha legalább 1 góllal nemnyertek eléggé meglepödöm...már nem azért...de a játék alapján jah...eléggé X...

nemszoktam oda irni ha nemlátnád 😄 menyét arcu? szerintem te a hugodrol beszélsz...tegnap este itt volt...tök szük a puncija...vagyis...tök szük VOLT...

ebbõl megint döntetlen lesz!

ha ilyen szinten motiválatlanul játszunk szerintem a bajnoki címet nyugodtan elfelejthetjük, de még a többi címet is

jah tökre PONT ezért mondtam és erre gondoltam honnan jöttél rá..? jesszus...

SLICK
felesleges itt cigánykodnod menyétarcúkám... Menj és nyald a "csapatod" seggét a topikjában.

SLICK
ezt úgy mondod, minrha kötelezõen nekünk is annyival kéne menni, meg pont ugyanabban a percben kéne gólt is lõni, meg ugyanannyit mint a barcának. <#zavart2>

"Majd átálnak ránk és a minket fényeznek..."
adsadsads 😄 másodosztályu csapatokat nemszoktak nagyon fényezni...DDDDD

SLICK
amíg megy a barca szekér ez lesz, ha nem megy akkor is lesz egy darabig. Majd átálnak ránk és a minket fényeznek...
Meg msot láttam a Sport 2-n egyik átvezetõben egy Messi összeállítást, majd a végén Lionel Messi 2009 és 2010 aranylabdása. Na most ez ki a szart érdekel, mit kell ennyire látványosan az õ seggét is nyalni?
Elismerem hogy jó játékos, na de nem kell ennyire hanyattvágódni...

sry az OFF-ért

DaniX14
Hát nem sajnos , de már kezd eléggé idegesítõ lenni hogy mindig ez van..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

SLICK
nem újdonság...

DaniX14
Hát ez az Iván is nyalja a Barca seggét , de tövig..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

banok
22.00 Deportivo la Coruna-Real Madrid
tv : Sport2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Utobbi 7 hozzászolás <#banplz>

Han Solo kapitány

LasDen
Hook kapitány....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

amerika kapitány XD
LasDen
én meg má aszittem a bolygó kapitánya....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
hát számomra örökre Õ marad az El Capitano 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

balu kapitány <#idiota>

LasDen
néztem ám, hogy milyen kapitány lövi a gólokat....

Rockynhooo
Amúgy a kapitányunk elég szépen lövögeti a gólokat német honban <#worship>

robotnyk
nem.
horpeti
Hát csak nem! 😊

G man
En igen,ugy ertettem de lehet csak x2-re teszek..depor csak nem fog nyerni?-.-😄

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

horpeti
Teljesen mindegy, mi lesz, nyerni kell.
Persze aki sportfogadásból kérdezte, annak okozhat fejtörést. Nekem nem, hajrá!! Nem lehet botlani többet! 😊

Rockynhooo
Depor a kiesés ellen küzd és otthon nagyon menni fognak plusz a tendenciánk nem túl jó ott. De nyerünk nem vitás de szerintem nehéz meccs lesz.

Lényegtelen! Nyerni kell!!!

G man
A multkori 6-1 utan is ezt gondolod? ( igaz az otthon volt,de a csapat nem valtozott azota)

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

LasDen
nem...de mútkó má sikerült...😄

Rockynhooo
Riazorba nem nyerni járunk 😄

G man
Deportivo ellen mi lesz a helyzet?

horpeti
Ja de az AS ráadásul a lábát karikázta... Kb. nulla tudás a fociról. Nem csodálom, hogy mindenféle hírek születnek, lövésük sincs😄

Mivel a fejet kell nézni valoszinû!

Voyager5
Én is ezt akartam mondani 😄
Nincs vonalban a kamera, de ebbõl a szögbõl úgy látszik, hogy még így is les.
Mondjuk csalás nélkül is les volt...
G man
Csak az a helyzet hogy nem is muszaj nyerniük.
Ha esetleg talalnak egy golt,akkor realnak mar 2 kell hogy sima tj legyen..marpedig talalni fognak a tegnapi alapjan.
Ahogy hajdu b. is mondta; nagyon fontos hogy ki szerzi az elsö golt,mert ha esetleg a lyon akkor gaz van.

horpeti
Kb. ennyire hihetõek az igazolások is. 😄

horpeti
Jah, Benzemára most nem lehetett panasz, pörgött szépen. 😊
Amúgy az egész csapat valahogy el volt nyomva, estek keltek, de a második félidõben meg a Lyon is.. ez a pálya miatt volt? Olyan nehézkesnek tûnt mindenki, elsõ félidõbe a madridiak... Ennél gyorsabb játékot szoktunk, meg nem ennyi esést kelést. Lehet fizikálisan jobban pörögtek a franciák.

Néha olyan esetlennek tûnt a játék, csak pattogott összevissza a labda.. megye2. 😄

tobias88
Komoly ez az AS <#zavart1>

WuFraZselic
többek közt ennek köszönhetõ, hogy tavaly BL-t nyertünk...
Chelsea és Barcelona ellen nem egyszer a saját 16osnál szerelt Eto'o, hiába nem lõtt túl sok gólt, de az egyik leghasznosabb játékos volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tegnap néztem meg azt is ,hogy benzema csak szerintem játszott jól?
milyen szép sarkazásos passzt adott 😊
kommentátor meg épp mondja,hogy benzema milyen jól játszik -> pont eladta a labdát 😄DDD
de összességében jó volt a srác
Nem azt mondtam, hogy rossz munkát végzett. De lehet gyorsabb középpályásokkal jobban járnánk.

Egyébként tegnap még CR is hátrafutott 1x vagy 2x...

Rockynhooo
Ja csak ha lehet ha nem tudna ilyen jól rombolni meg indítgatni akkor meccsenként beszopnánk 2-3 gólt illetve nem vezetnénk ennyi támadást. Párszor dicsérték haverok hogy milyen jó munkát végez , aztán egy ideje figyelem direkt mert nekem nem tûnt fel és ha nagyon figyel rá akkor meglátod hogy az egyik leghasznosabb tagja a keretnek.

Amúgy nem tudom feltûnt e másnak is hogy Benzema mennyit hátra rohangált ? nem egyszer õ mentett hátul. Ez az ami nekem nagyon tetszik hogy Mou kezdi õket megtanítani védekezni és hogy a fejükbe veri hogy igenis mindenkinek ki kell vennie a részét a védõ munkából is.

lehet jó munkát végzett, de szörnyû milyen lassú és ahogy forgolódik... te jó isten 😄