Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ilyen szinten motiválatlanul játszunk szerintem a bajnoki címet nyugodtan elfelejthetjük, de még a többi címet is
adsadsads 😄 másodosztályu csapatokat nemszoktak nagyon fényezni...DDDDD
Meg msot láttam a Sport 2-n egyik átvezetõben egy Messi összeállítást, majd a végén Lionel Messi 2009 és 2010 aranylabdása. Na most ez ki a szart érdekel, mit kell ennyire látványosan az õ seggét is nyalni?
Elismerem hogy jó játékos, na de nem kell ennyire hanyattvágódni...
sry az OFF-ért
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
tv : Sport2
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Persze aki sportfogadásból kérdezte, annak okozhat fejtörést. Nekem nem, hajrá!! Nem lehet botlani többet! 😊
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Nincs vonalban a kamera, de ebbõl a szögbõl úgy látszik, hogy még így is les.
Ha esetleg talalnak egy golt,akkor realnak mar 2 kell hogy sima tj legyen..marpedig talalni fognak a tegnapi alapjan.
Ahogy hajdu b. is mondta; nagyon fontos hogy ki szerzi az elsö golt,mert ha esetleg a lyon akkor gaz van.
Amúgy az egész csapat valahogy el volt nyomva, estek keltek, de a második félidõben meg a Lyon is.. ez a pálya miatt volt? Olyan nehézkesnek tûnt mindenki, elsõ félidõbe a madridiak... Ennél gyorsabb játékot szoktunk, meg nem ennyi esést kelést. Lehet fizikálisan jobban pörögtek a franciák.
Néha olyan esetlennek tûnt a játék, csak pattogott összevissza a labda.. megye2. 😄
Chelsea és Barcelona ellen nem egyszer a saját 16osnál szerelt Eto'o, hiába nem lõtt túl sok gólt, de az egyik leghasznosabb játékos volt
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
milyen szép sarkazásos passzt adott 😊
kommentátor meg épp mondja,hogy benzema milyen jól játszik -> pont eladta a labdát 😄DDD
de összességében jó volt a srác
Egyébként tegnap még CR is hátrafutott 1x vagy 2x...
Amúgy nem tudom feltûnt e másnak is hogy Benzema mennyit hátra rohangált ? nem egyszer õ mentett hátul. Ez az ami nekem nagyon tetszik hogy Mou kezdi õket megtanítani védekezni és hogy a fejükbe veri hogy igenis mindenkinek ki kell vennie a részét a védõ munkából is.