81624
-
#67814 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#67813 De utána az a fej! Áhhh, kegyetlen forma az öreg! xD -
#67812 én úgy láttam CR nem ütött meg senkit, félre állt..
vagy rosszul láttam esetleg ? -
#67811 cr nem bunyózott, féltette a séróját. -
#67810 megütötte a főnyereményt... -
#67809 hm.. srácok ? -
pacclacc #67808 Már nem csak a birokat terrorizálja xD -
Neoncsoves #67807 baazz tényleg, de azt úgy terveztem hogy magyaroknak hagyom :DD -
#67806 Vilanováét... -
Dean Winchester #67805 JM kinek a fülét cibálta meg? -
#67804 az EB-t kihagytad.... -
#67803 Mert zoral:D -
Neoncsoves #67802 muszáj volt egy kis útravaló katalánéknak -
Dean Winchester #67801 marcelonak miért kell így belépnie???? :O
-
Neoncsoves #67800 bl bajnokság kupa szuperkupa, világolimpia, intergalaktikus bajnokság, intergalaktikus BL, etc... magyarul MINDEN létező dolgot be kéne húznunk :D -
#67799 Jól van szerintem ne is foglalkozzunk a színészekkel....:) -
#67798 Murinho xD Hááát megfőttem az öregen :DDD Ez mekkora volt már! ;D
Amúgy sajnálom, hogy így alakult, reméltem, hogy 3-4 percet kihúzunk de...nem! :/ -
#67797 jövőre....márhogy a szezon végén, bl bajnokság...:DDD és még az olimpiátt is megnyerjük...:D -
#67796 Most a Szuperkupánál van fontosabb is, de megmutattuk megtudjuk őket szorítani, szóval én bizakodva nézek a jövőre. Meg lehet a BL és bajnokság. Én csak bizakodok :). -
Neoncsoves #67795 amúgy meg srácok... Majd jövőre... -
Neoncsoves #67794 másik topikban mi vagyunk a legundorítóbb csapat már :DD
érzem hogy kezdődik a buli -
#67793 álljon fel és ne fetrengjen mint egy kislány....nem porcelánból van és ennyitől nem hal meg senki.... -
Neoncsoves #67792 Marcelo-nak szerintem béke nobeldíj kéne :D -
#67791 csalódott vagyok a végét illetően, de ez a mi hibánk is. Tetves helyzeteket nem igaz, hogy nem bírnak kihasználni. Benzema, Ronaldo...
Annyiban optimista vagyok viszont, hogy legalább úgy állnak hozzá a Barca ellen is, hogy játszani kell. Meg lehet őket fogni, nem lehetetlen.
De poén, hogy so ka támadás, erre a védelemben meg akkora hibák, hogy elhalok :|
Na mindegy písz -
#67790 Hát igen nagy tűrőképesség kell,hogy így vissza tudják fogni magunkat,én is már mindenkinek neki mentem volna:D -
#67789 Hát jah kár érte,remélem azért Marcelo megkapja a letolást... -
Neoncsoves #67788 esküszöm örülök hogy semmi komolyabb focis karrierem nincs, mert hasonló esetben én törnék zúznék már meccsen is :D azért maximum riszpekt kijár a játékosoknak hogy fegyelmezték magukat (már aki :) ) -
#67787 kopogd le kérlek:D És ne mondj ilyeneket:DDDDDDDDDDDDDD -
#67786 Nem voltatok rosszak az egész meccsen, kár itt a végéért. -
#67785 CR nem ütött ugye srácok ???????
am mourinho mekkora arc, egy segítőnek lecsavart egyet és tova sétált, mintha mi sem történt vna..:) -
Neoncsoves #67784 majd a szezon során! :D -
#67783 Mit csináljon?:DDD
#67774: Első pár percbe jók voltunk... -
#67782 :DD Amúgy ha én Real szurkoló lennék ilyenkor idegbeteg módon verném a falat. Az oké, hogy az Arsenal és a Juve nem fogja a Barcát megverni ilyen komoly meccsen még évekig de a Realnak minden alkalommal megvan rá az esélye. Aztán minden alkalommal jön a Barca és mintha nekik ez nem is számítana lőnek egyet...
Még így is Ti álltok a legközelebb ahhoz, hogy megtörjétek az egyeduralmukat. -
#67781 Gyerekek..a bunyó volt a legjobb meg murinnyó csípése:DDDDDDDD -
Neoncsoves #67780 nemtom én Pepetől vártam volna ilyet :D -
#67779 de most nem vágom...oké marcelo beverte, de ezé fetrengeni a földön....szánalmas amit a focisták a mai világban művelnek..... -
#67778 Nem trófea kell nekik hanem Oscar-díj :D -
#67777 Azért nem volt szép ott amit odacsípett Mourinho. Az úgy eltiltás gyanús. -
Neoncsoves #67776 D::AD:ASDD -
#67775 Mou meg le se szarja...csak ott nézelődik...:DDD