Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó tényleg. bocs csak ma agyilag kicsit hulla vagyok matekdoga óta 😄D

robotnyk
livery az más, liver a máj
bocs, májdaganata van. (Livery az ugye máj csak én úgy emlékeztem hogy vese. bocs)

Hallottátok mi van Abidallal? vese daganata van :|

LasDen
mari szól a haveroknak aztán volt nincs....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
remélem nem beteg libafosszín jön ki belõle.

bazz, ezen a fejen minden alkalommal röhögök😄
amúgy érdekes lesz, szeretem az ilyen különleges mezeket, bár a vörösréz nem a legszebb szín😄
ellopják majd a cigányok me azt hiszik vörösréz <#nevetes1>

LasDen
- Az Adidas továbbra is a 3 hivatalos Real Madrid mez tervezésén dolgozik. Radikális változtatás lesz a 3. számú meznél, ugyanis a megszokottnál eltérõen vörösréz színû lesz a mez is és a nadrág is.

vörösréz???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jó nap ez a mai. jégkorong elõdöntõ, majd ha hazaértem egybõl pattanhatok is a TV elé 😄 kábé kezdésre érek haza. legalábbis remélem

Rockynhooo
Múlt pénteken együtt ebédelt Mourinho és Perez, s a felek megállapodtak abban, hogy az idény kimenetelétõl függetlenül maradni fog a portugál edzõ. A klub ugyanakkor szeretné, ha Zidane általános sportigazgató lenne, míg Valdano a Mourinhóval való összevetése miatt a klubszóvivõjeként folytathatná.

áldásom rá

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Ott volt egy "ha" is, gondoltam a provokátorokra, hátha elolvassák a teljes hsz-t. De nem jött be. 😛

Rockynhooo
Csoport után elsõk a másodikokkal de azonos nemzetû csapatok nem kerülhetnek össze. 8tól meg már teljesen random.

tviktor91
😄DDDDDDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Casillas
de legalább az iskoláidnál nem viccelõdtél az adatlapodon, hanem beírtad a valósat, ez is értékelendõ.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ProGabe
hú-hú, micsoda humor herold ereszkedett le közénk! 😛

hóesést vegyétek ki pls! inkább szép tavaszi virágok hulljanak! természetesen rózsaszínû legyen mind! <#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tviktor91
Miért gondolod azt hogy ez lényeges szempont számotokra?xDD Tudod van még egy lyon..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

horpeti
Aha, szóval csak a köv körtõl lesz világos, hogy ki kivel mérkõzhet.
A csoportkörök után meg a csoportelsõk a csoportmásodikokkal sorsolódnak ugye (hogy meglegyen az elõnye az 1.nek, de utána meg random)?

Mert akkor értem a logikát. 😄

Rockynhooo
nem. ha meg van a 8 továbbjutó akkor sorsolnak és bárki kaphat bárkit. majd amint sorsoltak kisorsolják az ágakat is.

horpeti
Pedig az álmainkat nem vehetik el tõlünk, azért jó! 😊)))

BL-ben várok továbbjutást, aztán majd kiderül. Megvan már, hogy kivel játszunk, ha továbbjutunk (melyik 2bõl)?

Persze én is örülök h szorosabb a bajnokság, de arról már nem álmodom h meg is nyerjük!

horpeti
Ja, de legalább újra kicsit van tétje a bajnoki meccseknek. Bár igazán csak akkor lesz, ha mondjuk El Classicot megnyerjük és addig is mindent és 5bõl csak 2 pont lesz.
De még akkor is 2õt kell bukniuk (vereség elég esélytelen max 2 döntetlen), hát nem sok esély van rá. De pontegyenlõségnek is örülnék, az megint poén lenne, ha azzal nyerne a Barca.
De hát nem lehet tudni. Bajnokik jók lesznek edzõmeccsnek a BLre. 😄 meg jövõre..

Realisnak kell maradni! Mi is fogun még botlani, + még ott van Classico! könnyen meglehet hogy 7 pontnál is több lesz :S

Persze örülni lehet ! A rozsaszin ködön probáljatok meg átlátni! Igen a Remény hal meg utoljára!

Casillas
ráadásul az 1 vereség elkönyvelésére jó lehetõség lesz az el clasico, és akkor mindjárt csak egyet kéne bukniuk a hátralévõ maradék 9 meccsbõl, ahol pl. még mennek a Villarrealhoz is

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
szarok vagytok...😄

Rockynhooo
nagyon kevés esélyt látok rá aztán nem is reménykedek. a bajnokságban szerintem még többet fogunk bakizni mint õk. kupa + bl !

LasDen
tudom, de attól még nem veszett ügynek kell elkönyvelni....1 vereség 1 döntetlen és már ott is vagyunk....

mert nem sok esély van arra, hogy beérjük õket. de a remény hal meg utoljára

LasDen
mért ne számítana???

Rockynhooo
nem mintha számítana 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
megint hoztunk 2 pontot...

Nekem nem hiánycik!

Voyager5
Sérült volt, elvileg mostanában térhet vissza, de a kölcsönszerzõdés szerint a Madrid ellen nem is játszhat.
miilann04
tegnapi meccsrõl jut eszembe, drenthével mi van? sérült, vagy ott se játszatja az edzõbá? ha jól láttam keretbe se volt, pedig sztem kezdõbe is beférne, a szezon elején amikor láttam játszani jól tolta.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
há mi, kiszorul a kezdõbõl, és ingyen elviszi a Wéber Gyuri

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

horpeti
"Benzema jobb, mint valaha, olyan dolgokat csinál, amiket elõtte nem tett."

Ja, gólokat lõ! 😄
Viccet félretéve az jó, ha formába lendül. Részemrõl szeretem a 2 csatáros játékot, de kiváncsi vagyok, hogy Cvel mi lesz.

horpeti
A fanok is rápihentek a BLre. 😄

LasDen
nem is tuttam hogy ma van a meccs...meg amúgy is a lakásba jutással törõdtem...😄

miilann04
azért volt amikor önzetlenül adebayort kereste, akinek egyébként ma semmi szerencséje nem volt.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Na Lyon ellen is várok egy Benzema duplát! 😊

Voyager5
Jó aktív volt ma a fórum 😄DD

A vége 2-0 😊
azert neha passzolhatna is ...

REAL MADRID

banok
Benzema nagyon belejött a gólszerzésbe mostanában.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
gyönyörû volt! 😊))

Voyager5
Benzema 2-0
Voyager5
na már vissza játszották 😄
Benõ😊
Mostanában nemtudom mi van vele. 😄
White QVAS
Benzema rúgta. Viszont ez a DiMaria mozdulat tetszett...

Voyager5
sikerult lemaradnom a golrol...
Ki rugta?