Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy érdekes lesz, szeretem az ilyen különleges mezeket, bár a vörösréz nem a legszebb szín😄
vörösréz???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
áldásom rá
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
hóesést vegyétek ki pls! inkább szép tavaszi virágok hulljanak! természetesen rózsaszínû legyen mind! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
A csoportkörök után meg a csoportelsõk a csoportmásodikokkal sorsolódnak ugye (hogy meglegyen az elõnye az 1.nek, de utána meg random)?
Mert akkor értem a logikát. 😄
BL-ben várok továbbjutást, aztán majd kiderül. Megvan már, hogy kivel játszunk, ha továbbjutunk (melyik 2bõl)?
De még akkor is 2õt kell bukniuk (vereség elég esélytelen max 2 döntetlen), hát nem sok esély van rá. De pontegyenlõségnek is örülnék, az megint poén lenne, ha azzal nyerne a Barca.
De hát nem lehet tudni. Bajnokik jók lesznek edzõmeccsnek a BLre. 😄 meg jövõre..
Persze örülni lehet ! A rozsaszin ködön probáljatok meg átlátni! Igen a Remény hal meg utoljára!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ja, gólokat lõ! 😄
Viccet félretéve az jó, ha formába lendül. Részemrõl szeretem a 2 csatáros játékot, de kiváncsi vagyok, hogy Cvel mi lesz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID