81624
  • karajjj
    pipitát eladni? ééééédes faszom, hová kurvul ez a topik... :D
  • horpeti
    Először azt hittem, hogy ő a csaja, és miatta nem tud koncentrálni, azért kell felhozni a védelmében... Túl élénk a fantáziám. :D
  • horpeti
    Jó lenne újra ilyennek látni! :)
  • LasDen #67978
    elég rossz védelem...:DD
  • neogabe
    hoooopsz..... ez volt a vicc része... DDDDDD

Higuain....
  • neogabe
    Tény hogy Higuain idén még nem lendült formába, de ha belendül igazolhatunk bárkit csatárnak cseréket fogja tudni erősíteni a csapatot, amire szükség is van mert elkel 3 csatár a keretben!
    Higuain védelmében!
  • Taki 122
    +1
  • kazai21
    Szerintem is:DD Majd beszélek Mouinhoval meg Perezzel:DDDDDDDDD
  • limperatore
    tevez sokkal jobb játékos mint higu v benzema.. egyik legjobb csatár
  • horpeti
    Akkor vegyük meg Tevezt, és maradjon Higuaín is. :D
  • DaniX14
    Én azt mondtam jobb lenne Tevez mint Higuain.
  • kazai21
    Te mondtad,hogy adjuk el...
  • DaniX14
    Ezt egy szóval se mondtam, nem tudom miért kell kiforgatni a szavaimat.
  • kazai21
    Ha meg következő meccsen Benzama nem tud lőni gólt bejön Higuaín és lő 3 gólt akkor egyből az lesz adjuk el Benzamat:)))
  • DaniX14
    Benzema jól teljesít akkor miért kezdene helyette Ő ? Volt csere is , de akkor se mutatta meg igazán hogy mit tud, szerintem. Ez csak az én véleményem, én nem mondom azt hogy elzavarom meg a többi, de nem úgy teljesít ahogy azt megszoktuk tőle , hangsúlyozom ez a sérülés óta van !
  • LasDen #67966
    lehetősége is alig volt visszazökkenni de ti már egyből elzavarnátok....grat....
  • DaniX14
    A 09/10 idényben nagyon jól teljesített lett 27 gólja is. De a következő szezonban ugye lett a sérülése és azóta lehet nincs formában még , pedig azért már májusban pályára lépett.Ezért lehet célszerű lett volna Adebayor megtartása is.
  • Neoncsoves
    nincs bajom Higuval, jobban bírom mint Benzema-t, de Benzema egyelőre jobban teljesít, szóval Higunak valamikor mennie kéne. Kéne egy Tevez aki elöl rombol, labdát szerez és nem hagyja nyugodni a védőket
  • Dean Winchester
    Sandro Rosell, a Barcelona elnöke kijelentette, hogy nem tesznek jogi lépéseket José Mourinho ellen a szerdai Szuperkupa-döntőn történtek miatt.

A Real Madrid vezetőedzője a Cam Nouban rendezett visszavágón inzultálta Tito Vilanovát, a Barca szakmai stábjának egyik tagját, a televíziós felvételek alapján szándékosan belenyúlt a szemébe. A kupát a katalánok nyerték, összesítésben 5-4-re.

"Nem jelentjük fel Mourinhót, mert a végén megölnének minket az utcán. A közvélemény már véleményt nyilvánított. Tito Vilanova olt az első, aki kérte, lépjünk túl az eseten, mert nem akar több bajt. A szövetségre tartozik, hogy eljár-e az ügyben. A probléma a Real Madridé, nem a miénk. Csökkenteni kell a feszültségeket a két klub között, mert ez az ellenségeskedés már a társadalomnak sem tesz jót" - mondta Rosell.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a "Special One" szóvivőjén keresztül közölte, hogy nem áll szándékában bocsánatot kérni a történtek miatt.

**************************************************************************************************************

Az ellenkező híresztelésekkel szemben, szóvivője útján közölte José Mourinho, hogy nem kér bocsánatot tettéért a Barcelona elleni Szuperkupa-döntőt követően. Mint ismeretes, a portugál szemen nyomta Tito Vilanovát, a Barcelona másodedzőjét.

José Mourinho szóvivője, Eladio Parames útján cáfolta azokat a spanyol lapértesüléseket, melyek szerint sajnálja nehezen magyarázható tettét, mikor is belenyúlt Tito Vilanova Barcelona-másodedző szemébe. Tegnap ugyanis a Marca hasábjain már megjelent, hogy a portugál kész bocsánatot kérni.

Ma azonban kiderült, hogy éppen az ellenkezője a helyzet. Parames az Ansa.it-nek nyilatkozva a következőket mondta:

"José nem fog bocsánatot kérni és mindent megtesz, hogy megvédje a Real Madridot."

Parames azt is hozzátette, Mourinhót a kispadon a meccs folyamán verbálisan provokálták. A madridi lapok szerint Lionel Messi mutogatott a portugálnak a harmadik Barca-gól után, sőt, állítólag ki is köpött egyszer a Real-kispad felé.

Mourinho akciója kritikák viharát indította el korábbi Real Madrid-legendák részéről éppúgy, mint a Barcelona prominenseitől. A portugál azonban úgy tűnik, nem bánta meg amit tett.
  • kazai21
    Jah:D Xavi nélkül meg vannak halvaaa:D
  • DaniX14
    Szerintem is jobb lenne mint Higuain. Sérülése óta nem alkotott nagyot..
  • Neoncsoves
    Higut el kéne adni és jöhetne helyére Tevez! Igazi "robot" az az ember, sokat fut, ha elveszti a labdát megy utána, és hiába alacsony azért nem gyenge gyerek! és technikailag se lehet rá panasz... tudom tudom ez egy összefoglaló videó, na de akkor is!

• DaniX14
    Silvio Berlusconi Európa legjobb futballcsapatának tartja az FC Barcelonát, ám a Milan tulajdonosa szerint a katalánok 50 százalékban a szerencséjüknek köszönhetik sikereiket.

„A Barcelona? A szememben a legjobb európai csapat – idézi a La Gazzetta dello Sport Berlusconit. – Kiváló képességüknek és taktikájuknak azonban csak ötven százalék szerepe van sikereikben, felerészt a szerencséjüknek köszönhetik remek eredményeiket.”

Van benne igazság , szerintem...

• kazai21
    José Mourinho no tiene intención de abandonar el Real Madrid. El portavoz del técnico portugués, Eladio Paramés, ha negado a MARCA que haya hecho unas declaraciones en las que aseguraba que el portugués quisiera irse del Real Madrid por no tener el respaldo de los dirigentes.

Hát az elejéből azt veszem ki,hogy nem áll szándékába elhagyni a klubot de nem vagyok nagy spanyolos:DDD Végét meg már nem is értem de lehet ugyan az csak ez spanyolul:D
  • Dean Winchester
    ebből mi igaz? :D

A spanyol Canal+ szerint José Mourinho fontolgatja, hogy lemond a Real Madrid vezetőedzői posztjáról. Hamarosan a sajtó elé állhat. A televíziós csatorna 14:30-kor szolgál bővebb információkkal. A Sport szerint elképzelhető, hogy a portugál így szeretné kierőszakolni, hogy teljes mellszélességgel kiálljon mellette a Real vezetősége.
  • Neoncsoves
  • LasDen #67955
    nem fejelt le senkit...bár hasonló megnyilvánulásai már voltak...:D
    viszont nincs real mezem....
  • Neoncsoves
    Zidane? Lefejelt esetleg egy másik macsekot? esetleg téged? :)

amúgy aranyos, legközelebb adj rá Real mezt :D
  • LasDen #67953
    kicsit offolok...:D 1 hete kaptam egy macskát...az apropója hogy ide írok róla, hogy a nevét (a barcas fateromnak köszönhetően :D) egy real közeli személyről kapta, és ennek köszönhetően a Zidane névre hallgat...:DD
    kép1
    kép2

:DD
  • kazai21
    Nuri Sahin és Sami Khedira már a csapattal együtt készül a Santiago Bernabeu kupára. Az első csapatból 19, az utánpótlásból pedig 6 játékos vett részt az edzésen, ahol három csoportban dolgoztak.

:)))
  • Dean Winchester
    ez a legdurvább az egészbe ,hogy ő érte milyen árakat gondolnak és fabregas mennyiért ment el :D ilyenkor sírni tudnék xD
  • kazai21
    Már írni se tudok látod:D
    *két
  • kazai21
    Igen bocsi,tudod annyi hírt írok mindennap,hogy már ezt a kép csapatot keverem..-.-"
  • limperatore
    INTER???? :D sztem milanra gondolsz :D
  • Neoncsoves
    lol, 40milláért Kakát sosem fogjuk eladni :D minden csapat edzője tudja jól hogy mennyire formán kívül van és csak cserének fér be... érte még 30 milla is sok talán, a maximum amit el tudok érte képzelni az 25 milla...
  • kazai21
    Idén nyáron az Inter eddig kétszer próbálkozott leigazolni Kakát, mindkétszer elutasították őket, mivel 40 millió euró alatt nem voltak hajlandóak tárgyalni. A Marca szerint viszont most már egy 30 milliós ajánlatot is elfogadnának a brazil karmester játékjogáért. A hírek szerint a héten újra ajánlatot tesznek.

:/
  • LasDen #67945
    Jól halad Nuri Sahin felépülése, ezt bizonyítja az is, hogy a szerdán megrendezésre kerülő Santiago Bernabeu kupán már pályára is léphet. Ez lesz a török játékos debütálása új csapatában.

jó is lenne...
  • SLICK
    Én Garayban is láttam volna potenciált, csak ugye ő se kapott elég lehetőséget.
    Ahogy emlékszem 1-2 hibától eltekintve nem volt ő rossz.
  • Taki 122
    Kb...
  • ROCKnROLLA
    "Nem azt mondtam, hogy bonyolult, csak nem lesz olyan egyszerű." :D