81624
-
karajjj #68021 felraktam a csapat iphone appját és a kupák között nincs ott a BL :D ez milyen baki már... -
#68020 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Adán, Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Coentrão, Xabi Alonso, Di María, Kaká, Callejón és Higuaín. -
#68019 Spanyolul a legjobb :D Gooooooooooooooooooaal! :D
#68017: :DD -
#68018 hatalmas -
Neoncsoves #68017 régi, de akkor is mekkora hülyék ezek :DD
-
neogabe #68016 Hááát nem ellenkezem... :-)
amugy tx -
karajjj #68015 a fizetésem ne utaljam át? :D
itt egyébként találsz majd -
#68014 én kérnék 3 sajtburgert 3 nagy krumplival és mcnuggetset....ahogy én ezt nem, úgy te a magyar kommentárt sem kapod meg, mő nincs...:D
stream lesz angoltól a kínain át a gabonig, de magyar nem lesz....:D
-
neogabe #68013 Srácok, szeretnék kérni stream et az esti meccshez, esetleg ha lehetne magyar kommentárral :-))) -
#68012 Hát idén már nagyon remélem, hogy elkerüljük egymást... -
#68011 köszi -
#68010 stream tv igen..... -
#68009 tv közvetíti a mai attrakciónkat? nem tudja valaki? -
#68008 Hát az biztos hogy a miénk.. De első hely meglesz, a csoportban. A döntőig is eljuthatunk , csak addig ne találkozzunk a Barcelonával. -
#68007 De mi megálljuk a helyünket:DDDDDDDD -
#68006 AC Milan, Bayern M, Lyon - egyik szinte tuti :D.
És szokás szerint miénk lesz a halálcsoport. -
#68005 Holnap 17:45 UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás az Eurosport-on élőben !
Szokás szerint megint a csoportban ott lesz a Milan :D De azért remélem valami jó csoportot fogunk ki. -
#68004 A két eset között van különbség. Én a klubtulajdonos helyében ezért Mourinho-t kirúgtam volna. -
Monoton #68003 Calderonnak mar reg bortonben lenne a helye, nem tudom mit kavar megint. -
#68002 opjanak le:DDD -
#68001 Primera División: még mindig nincs egyezség, tovább csúszhat a rajt -
#68000 dec 23 v 28-án pótolják az első fordulót ammá biztos.... -
karajjj #67999 f*szom legyen a fogkeféjük akkor -.-
utána meg majd pótolgatják hétközi fordulókkal? -
#67998 "Jose Mourinho has included every first team player on his squad list for tomorrow's Santiago Bernabeu Trophy match against Galatasaray (22:30 CET). The academy's Tomas Mejiias, Nacho, Alex, Mendes, Mandi and Morata have also made the cut. " -
#67997 Úgy néz ki hogy hétvégén megin nem lesz forduló....fasza.... -
#67996 "Jelenleg a klub elnöke Mourinho, mert az igazi elnök, Perez nem áll ki olyan helyzetben amikor szükséges lenne. Florentinonak ki kellett volna állnia és elmondania, hogy a Real Madrid történelme nem támogatja ezeket a cselekményeket, de nem tette, mert most Ő is Mourinhotól függ."
:DDDDD -
#67995 Pipita lehetőséget kap
Mourinho a ma esti meccsen a kezdőbe szánja Higuaínt, aki az felkészülési mérkőzéseken háttérbe szorult a csapat nyári gólkirálya, Benzema mögött. Az előszezonban mindössze három találkozón és a Szuperkupa meccsein lépett pályára, 198 percben. A Mester most lehetőséget ad neki, hogy önbizalmát erősítse, mivel szereti Pipita erőteljes játékát.
-
#67994 +1 Az egyik kedvencem, jó lenne ha idén visszanyerné a régi formáját. -
#67993 +1:) -
#67992 persze...mert nem ismer....:DD -
#67991 Ő sem téged :D -
#67990 én nem szeretem...:D -
#67989 "Ezúttal szeretnék elnézést kérni az összes madridistától, és csak tőlük, az utolsó mérkőzésen tanúsított viselkedésemért." szeretünk José -
#67988 Arról sincs szó, h a fair play díjas Messi mennyit provokált..
Marca-n ugyan volt egy video de az tuti megvágott/manipulált stb. volt. -
#67987 tökmindegy...a szövetség mindkettőt vizsgálja és ez a lényeg...:D -
#67986 -
#67985 csak nekem fura, hogy a "szemkinyomásról" oldalakat ír minden újság, az utána elcsattant maflásról meg egy büdös szó nincs sehol? -
#67984 Mourinho nyílt levélben reagált a mai napon felröppent fals pletykákra, miszerint azt fontolgatja, hogy távozik a klubtól. Az edző levelében, mely a csapat hivatalos oldalán jelent meg, teszi tisztába a helyzetet.
"Csak azok álmodoznak arról, hisznek abban, hogy ebben a stádiumban elhagyom a Real Madridot, akik végképp nem ismernek engem...
Úgy érzem sok embert meglepett a teljesítményünk, és a bemutatott játékunk az előszezonban. Ezek az emberek meglepődnének, ha most hagynám el a csapatot. Lehetetlen!
Van egy fantasztikus elnököm, aki nem csak rendkívül intelligens, de jó barátságot is ápolok vele. Továbbá van egy általános igazgatóm is, aki napi 24 órát dolgozik a klubért, ezért a motivációm nem ismer határokat, és nagyobb madridista vagyok, mint néhányan, akik csak annak vallják magukat.
Egyszerűen nincs rá mód, hogy itt hagyjam a klubot. Lehetetlen!"
"Ezúttal szeretnék elnézést kérni az összes madridistától, és csak tőlük, az utolsó mérkőzésen tanúsított viselkedésemért. Néhány ember sokkal jobban adaptálta magát a futballban jelenlévő képmutatáshoz, mint én. Ezek az emberek elbújnak a sokaságban, és csak akkor beszélnek, mikor megfelelő védelem áll előttük.
Nem hipokritának tanulok, és soha nem is fogok.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom. Holnap este látjuk egymást a Santiago Bernabeuban."
forrás -
karajjj #67983 szar már nektek :D
az tuti, hogy aki eladná Higuaint, az divat... -
#67982 DivatTevezdrukkerek lettünk. :D