81624
  • karajjj
    felraktam a csapat iphone appját és a kupák között nincs ott a BL :D ez milyen baki már...
  • LasDen #68020
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Adán, Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Coentrão, Xabi Alonso, Di María, Kaká, Callejón és Higuaín.
  • Taki 122
    Spanyolul a legjobb :D Gooooooooooooooooooaal! :D

#68017: :DD
  • DONGUBA
    hatalmas
  • Neoncsoves
    régi, de akkor is mekkora hülyék ezek :DD

• neogabe
    Hááát nem ellenkezem... :-)

amugy tx
  • karajjj
    a fizetésem ne utaljam át? :D

itt egyébként találsz majd
  • LasDen #68014
    én kérnék 3 sajtburgert 3 nagy krumplival és mcnuggetset....ahogy én ezt nem, úgy te a magyar kommentárt sem kapod meg, mő nincs...:D
    stream lesz angoltól a kínain át a gabonig, de magyar nem lesz....:D

• neogabe
    Srácok, szeretnék kérni stream et az esti meccshez, esetleg ha lehetne magyar kommentárral :-)))
  • szucsy89
    Hát idén már nagyon remélem, hogy elkerüljük egymást...
  • shala
    köszi
  • LasDen #68010
    stream tv igen.....
  • shala
    tv közvetíti a mai attrakciónkat? nem tudja valaki?
  • DaniX14
    Hát az biztos hogy a miénk.. De első hely meglesz, a csoportban. A döntőig is eljuthatunk , csak addig ne találkozzunk a Barcelonával.
  • kazai21
    De mi megálljuk a helyünket:DDDDDDDD
  • Voyager5
    AC Milan, Bayern M, Lyon - egyik szinte tuti :D.

És szokás szerint miénk lesz a halálcsoport.
  • DaniX14
    Holnap 17:45 UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás az Eurosport-on élőben !
    Szokás szerint megint a csoportban ott lesz a Milan :D De azért remélem valami jó csoportot fogunk ki.
  • banok
    A két eset között van különbség. Én a klubtulajdonos helyében ezért Mourinho-t kirúgtam volna.
  • Monoton
    Calderonnak mar reg bortonben lenne a helye, nem tudom mit kavar megint.
  • kazai21
    opjanak le:DDD
  • Taki 122
    Primera División: még mindig nincs egyezség, tovább csúszhat a rajt
  • LasDen #68000
    dec 23 v 28-án pótolják az első fordulót ammá biztos....
  • karajjj
    f*szom legyen a fogkeféjük akkor -.-
    utána meg majd pótolgatják hétközi fordulókkal?
  • Attila8805
    "Jose Mourinho has included every first team player on his squad list for tomorrow's Santiago Bernabeu Trophy match against Galatasaray (22:30 CET). The academy's Tomas Mejiias, Nacho, Alex, Mendes, Mandi and Morata have also made the cut. "
  • LasDen #67997
    Úgy néz ki hogy hétvégén megin nem lesz forduló....fasza....
  • kazai21
    "Jelenleg a klub elnöke Mourinho, mert az igazi elnök, Perez nem áll ki olyan helyzetben amikor szükséges lenne. Florentinonak ki kellett volna állnia és elmondania, hogy a Real Madrid történelme nem támogatja ezeket a cselekményeket, de nem tette, mert most Ő is Mourinhotól függ."

:DDDDD
  • Taki 122
    Pipita lehetőséget kap

Mourinho a ma esti meccsen a kezdőbe szánja Higuaínt, aki az felkészülési mérkőzéseken háttérbe szorult a csapat nyári gólkirálya, Benzema mögött. Az előszezonban mindössze három találkozón és a Szuperkupa meccsein lépett pályára, 198 percben. A Mester most lehetőséget ad neki, hogy önbizalmát erősítse, mivel szereti Pipita erőteljes játékát.
  • Taki 122
    +1 Az egyik kedvencem, jó lenne ha idén visszanyerné a régi formáját.
  • kazai21
    +1:)
  • LasDen #67992
    persze...mert nem ismer....:DD
  • Rockynhooo
    Ő sem téged :D
  • LasDen #67990
    én nem szeretem...:D
  • Rockynhooo
    "Ezúttal szeretnék elnézést kérni az összes madridistától, és csak tőlük, az utolsó mérkőzésen tanúsított viselkedésemért." szeretünk José
  • Voyager5
    Arról sincs szó, h a fair play díjas Messi mennyit provokált..
    Marca-n ugyan volt egy video de az tuti megvágott/manipulált stb. volt.
  • LasDen #67987
    tökmindegy...a szövetség mindkettőt vizsgálja és ez a lényeg...:D
  • Voyager5
  • Casillas
    csak nekem fura, hogy a "szemkinyomásról" oldalakat ír minden újság, az utána elcsattant maflásról meg egy büdös szó nincs sehol?
  • Voyager5
    Mourinho nyílt levélben reagált a mai napon felröppent fals pletykákra, miszerint azt fontolgatja, hogy távozik a klubtól. Az edző levelében, mely a csapat hivatalos oldalán jelent meg, teszi tisztába a helyzetet.

"Csak azok álmodoznak arról, hisznek abban, hogy ebben a stádiumban elhagyom a Real Madridot, akik végképp nem ismernek engem...

Úgy érzem sok embert meglepett a teljesítményünk, és a bemutatott játékunk az előszezonban. Ezek az emberek meglepődnének, ha most hagynám el a csapatot. Lehetetlen!

Van egy fantasztikus elnököm, aki nem csak rendkívül intelligens, de jó barátságot is ápolok vele. Továbbá van egy általános igazgatóm is, aki napi 24 órát dolgozik a klubért, ezért a motivációm nem ismer határokat, és nagyobb madridista vagyok, mint néhányan, akik csak annak vallják magukat.

Egyszerűen nincs rá mód, hogy itt hagyjam a klubot. Lehetetlen!"

"Ezúttal szeretnék elnézést kérni az összes madridistától, és csak tőlük, az utolsó mérkőzésen tanúsított viselkedésemért. Néhány ember sokkal jobban adaptálta magát a futballban jelenlévő képmutatáshoz, mint én. Ezek az emberek elbújnak a sokaságban, és csak akkor beszélnek, mikor megfelelő védelem áll előttük.

Nem hipokritának tanulok, és soha nem is fogok.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom. Holnap este látjuk egymást a Santiago Bernabeuban."

forrás
  • karajjj
    szar már nektek :D
    az tuti, hogy aki eladná Higuaint, az divat...
  • horpeti
    DivatTevezdrukkerek lettünk. :D