81624
-
karajjj #67941 ha megyeznek, akkor jövőhéten lesz már forduló, ha nem, akkor nem lesz
mi ebben a bonyolult? -
#67940 A bajnokság kezdetéről tudtok valamit? Mert úgy tudom, hogy a mai kezdés elmarad sztrájk miatt. De se a madridistán, sem pedig a realmadrid.com-on nem találtam más időpontot. :S -
#67939 nagy marhaság lenne elengedni, miután Garay elment... -
karajjj #67938 engem :(
pedig mennék is... -
#67937 Lipcsei Petibácsit. :D -
Dean Winchester #67936 mondjuk a city kit nem akar leigazolni? :DDD -
#67935 Hát ja,nem rossz védő:) -
#67934 Tovább bonyolódhat Albiol helyzete a csapatnál. A Fichajes.net értesülése szerint a Valencia megpróbálja visszacsábítani egykori játékosát, akit a hírek szerint a Machester City is szeretne leigazolni.
Érte kár lenne, sajnálom is hogy nem kap olyan sok lehetőséget :( -
#67933 :DD -
#67932 haha:DDD -
#67931 de nagy :D végén a mou kacagás főleg :D -
Dean Winchester #67930 -
#67929 :DAS_DAS:DSAD_ -
Neoncsoves #67928 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
sry ha vótmá :D -
#67926 A Sky Sport 24 értesülése szerint a Paris Saint-Germain tovább szövögeti nagyra törő terveit és hamarosan ajánlatot fognak tenni a korábbi aranylabdás Kakáért.
mehetne szerintem....amennyit csinált annyit bármelyik canterano megtudja.... -
#67925 Addig én leszek a basszájba.ADS:ADS: -
#67924 Köszi Mindenkinek! :)
pacclacc: Hát a sajátos stílusom megmarad, meg próbálok minél többet itt lenni.
Az a baj hétközben sokáig melózom, meg nem is vagyok net közelben. Bár majd a BL meccsekre mindenképp hazaérek :D
Hétvégén meg nincs meló, úgyhogy akkor meg végképp itt fogok lenni. :) -
pacclacc #67923 Slick Grat a kinevezésednek! Sok sikert kivánok a topic vezetéséhez! Remélem most már látunk eleget! Nem tudom hol voltál eddig! Remélem nem bujsz el megint majd, ha Visszahozzák Madridba Fikabayort ahogy mondanád :DDDDDDDDDDDD -
#67922 Grat Slick! Minden földi jót a topichoz! ;D -
Neoncsoves #67921 én is szoktam, de mivel néha késésben van ezért madridistáról szoktam főként. -
#67920 én is szoktam olvasni a híreket -
Dean Winchester #67919 az még lehetsz , itt a házigazda személye dőlt el :D
a híreket én is szoktam olvasni... -
#67918 én is szoktam olvasni őket :) -
#67917 Én akartam lenni a modi... -
#67916 Akkor én most nem kezdenék el ilyeneket betenni,pedig lenne egy pár..
Amúgy meg vágjanak téged gigán egyszer és nézd meg milyen:D -
#67915 én szoktam -
karajjj #67914 szabad egyébként a pálya :D
nem tudom amúgy, hogy kellenek-e oda a hírek, mert lehet, hogy senki nem is olvassa -
#67913 Grat:) -
#67912 igaz be kell vallanom ps-el is olyan rég dolgoztam, hogy bannert se tudnék összedobni már :D -
#67911 roger...:D
bannert meg csinálnék, de olyan jó mint kareszé nem lenne...:DD -
Neoncsoves #67910 -
#67909 Először is Köszönet Robonak az eddigi munkásságáért, másodszor pedig annyit eszközölnék a topikszabályzatban, hogy bárki bármilyen flémkeltő, topikba nem illő kommentet ír, azt minden szó nélkül törlöm! Nem akaraom hogy a barcások és realosok között az állandó vita menjen, vagy bármely más csapat szurkolói között!
Senki sem szakértő, én sem! Hiszem azt, hogy mindent normális és nyugodt hangnemben meg lehet beszélni... De a szándékos trollkodást nem fogom tolerálni!
Viszont ha valaki úgy érzi jogtalanul lett törölve a hozzászólása, kúltúráltan reklamálhat nálam, érvekkel alátámasztva. Ember vagyok, tévedhetek én is.
Köszönöm a lehetőséget mégegyszer, és ígérem próbálok helytállni!
Más:
Mindenkinek meg van engedve, hogy bannert, vagy bármi más topikdíszítő dolgot kreálljon. Ehhez nekem nincs időm sajnos, viszont amelyik banner vagy bármi más a legjobban bejön mindenkinek azt természetesen kirakom.
Tehát aki belekezd annak jó munkát kívánok!
Ja és Hala Madrid! ^^ -
#67908 bánnááá a faszom :DD -
#67907 Ez a ribanc is kihasznál már minden meccset, hogy kapjon egy kis pénzmagot :D -
#67906 srácok egy kis feszültségoldó
-
#67905 1-2 kommentes fa viccek amit néhányan túlreagálnak..és ennyi. -
#67904 "nem én flémeltem tele a topikot baromsággal"
De. Ha most kivételesen nem is, már épp elégszer. -
#67903 Ja de közel sem csináltam akkora flémet mint itt egyesek.
-
Dean Winchester #67902 bocs a te neved merült fel , te voltál az akinek a posztját törölni kellett (elég sokszor ) , te voltál a flame kukac jópárszor ,így a te neved hoztam fel példának , ezért elnézést kérek :)