81624
-
#80338 várható van csak. Hivatalos meg fél-1 órával előtte.
Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Coentrao, Kroos, Modric, Ilarramendi, Bale, Benzema, Ronaldo. -
#80337 Van már hivatalosnak mondható kezdő estére? -
#80336 ha ez tenyleg elhangzott, legalabb van onkritikaja:D -
hugopareiros #80335 -
karajjj #80334 FALCAO: - Az volt az álmom, hogy a Manchester United játékosa legyek.
RIPORTER: - Nem a Real Madrid volt az álmod?
FALCAO: - Sok álmom van. -
#80333 Megtaláltuk Pepe utódját. Nem is tudtam, hogy kerestük. Gondoltam Varane-nal meg van oldva a dolog, de tippre ő nem elég nagy marketing érték... -
#80332 a milannak az már versenyképes :D -
Monoton #80331 Diego López távozott, mivel versenyképes ajánlatot kaptunk érte. "Perez"
Most akkor nem ingyen távozott? -
Monoton #80330 Na, 19 millióval csökkent az adósság idén -
#80329 de sokan azt mondják, hogy egész szezonban jól védett levantéban. De az egész nyár ilyen volt... -
#80328 Ja, de elég lutri. Jó volt a vb-n , rögtön meg is kellett venni. Szóval van egy lutri kapus, plusz egy elég sokat bakizó koros ikonunk :) -
karajjj #80327 Potosan. Ráadásul vagy 5 évvel fiatalabb is mint Lopez.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.03. 14:41:40 -
#80326 Azért lett hozva Navas, hogyha Iker besül, akkor legyen valaki... -
#80325 Azért bölcs dolog lett volna megtartani Lópezt! -
#80324 +1 -
karajjj #80323 Egyébként anno évekkel ezelőtt Raúlt is minden augusztusban-szeptemberben a többség fikázta itt a topikban, aztán mindig rácáfolt erre szezon közben, remélem idén Iker is így lesz! -
#80322 LOÁÁÁÁL :D -
#80321 nagyon kevés lesz ez a 19 ember a mezőnyben. Khedira már sérült, C esélyes, Jesé még mindig...
Illarrának most kell megmutatnia mit tud, mert nem lesz még egy ilyen lehetősége. Perez nagyon elszarta ezeket az igazolásokat -
#80320 Fernando Alonso... Jóvanakkor -
karajjj #80319 -
#80318 17 ember pontosan...
cím alatt részt figyeljétek nagyon :D -
Monoton #80317 1,5 hónap off. Azért kicsit kár érte, mert így is karcsú a keret és ha másért nem is de az ellenfelet zavarni még elnézném a pályán. -
#80316 énvótam -
karajjj #80315 Sami Khedira megsérült a válogatott edzésén. Pontosabb fejlemények a tesztek elvégzése után!
Melyikőtök intézte? :D -
Pukkka #80314 Igen, játszott vkp-t. Viszont én bármennyire is csipem Pepszit, agyban kevés lenne arra a posztra szerintem. -
karajjj #80313 szerintem hamarabb kiállíttatná magát, de egy próbát tényleg megérne -
Monoton #80312 Én még Pepet is kipróbálnám vkp poszton. Ha jól tudom, akkor anno a válogatottban is rendre lehozta azt posztot. Így megkapná az esélyt Varane is, mert neki nem sok jót jósolok. Carlo nem igazán akarja megbontani a Ramos, Pepe párost. :/ -
Pukkka #80311 Ezt miért nekem írod? =) -
#80310 Iker már top 20-ban sincs kapusok között... -
Pukkka #80309 Attól még, hogy Kroos-t hátratoljak, nem fog tudni ott játszani. Közben Illara ott ül a padon....
James pedig pont azt probálja játszani amit Maris is, csak nem túlzottan megy még neki. -
karajjj #80308 De Kroos itt most védekező pozícióban játszik, vagyis legalább valami nagyon hátravont összekötő középpályás, aki védekezik is. James meg irányító lenne eddigi előélete alapján, Madridban viszont szaladgál össze-vissza és leginkább CR posztjára hajaz a szerepe szerinzem. -
Pukkka #80307 Kroos nem egyáltalán nem védekező szellemű. A Bayernben sem ment neki, itt sem fog. James teljesen más poston játszik mint Bale, vagy CR. Navas pedig jöhetne, mert Iker már sajnos sehol nincs.... -
karajjj #80306 Szűk félóra után pont Isco volt az egyik legszürkébb vasárnap este, szerintem ezért nem alap kezdő még... -
#80305 Iscot nagyon erőltetni kéne! Iszonyat jó játékos! nem is értem miért nem alap kezdő, nem egyszer mutatta meg anno, hogy mekkora tehetség. Részemről Isco és Jesé lennének a Real jövője! -
karajjj #80304 Szerintem Kroos lesz Xabi helyett, azért van pályán egyszerre Modriccsal, csak még ő se igazán illeszkedett be. CR-Bale helyettesét én Hameszben látom, 3 hasonló kaliberű játékos, szerintem így lesz ez valahogy rotációval megoldva. Navas meg maradjon csak a padon, Iker jó helyen van a kapuban! -
Pukkka #80303 Szerintem közel sem akkora a probléma, mint azt néhányan vizionálják.
Illarat kellene kirángatni a posványból, mert Ő lenne az aki, Xabi-t helyettesíteni tudná.
Kroos és Modrics pedig fölöslegesek egyszerre a pályára.
James illetve Isco adottságaikat tekintve ki tudnák válta Marist.
Borsó imho Moratanal csak jobb lehet, és Ő mondjuk be is tud szállni padról.
Ha pedig Jese végre felépül, akkor tudja váltani CR-t, Bale-t.
Kapuba viszont most már szívesen látnám Navas-t. -
#80302 már mindegy, elment a Valenciába :D
de még lábadozik, igen -
karajjj #80301 és akkor abban gondolom még benne sincs a rengeteg mezeladás -
#80300 Kurva jók vagyunk :DD -
Monoton #80299 15 millas plusszal zartunk :DDD