Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Védõk: Azpilicueta, Juanfran; Piqué, Sergio Ramos, Javi Martínez, Raúl Albiol, Jordi Alba
Középpályások: Busquets, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alonso, Koke, David Silva, Juan Mata, Santi Cazorla
Támadók: Pedro, Diego Costa, David Villa, Fernando Torres
beszarok. Mit keres ott Piqué, Xavi, Pedro, Villa, Torres? Lófasz teljesítménnyel is be lehet kerülni ebbe a válogatottba úgy néz ki... Még Carvajalt meg tudom érteni, hogy kimaradt, bizonytalan volt olykor, viszont szezon végére összekapta magát. Isco hogy nem került be fogalmam nincs, Callejón is az egyik legjobbja volt a Napolinak sztem õ is bekerülhetett volna Pedro helyett.
Ez a válogatott most nem jut valami sokra az biztos. Fáradtak is meg sok öreg és gyenge szereplésû játékos került be.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REAL MADRID
Ez lesz a köv. szezontól a mezeken a BL-ben:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REAL MADRID
https://www.youtube.com/watch?v=kQNUrDYIHHo
https://www.youtube.com/watch?v=WAlvE-yG5PQ
PMbe is jöhet.
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
😄😄D😄 a különbség kicsit nagy
zizou teljes átéléssel nyomja
ez még Ramos szõkülésénél is rosszabb 😄
Eszméletlen boldog vagyok. 😊 VÉGRE.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
REAL MADRID
Ezt már rohadtul megérdemeltük.
Kicsit tartottam Ancelottitól, (a sikerei ellenére) de jó kis csapatot rakott össze. 😊
Hala Madrid!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Grat, Carlo arca epic volt, még 2-1nél is fapofával sétálgatott 😄😄
"Diego Costa heat map tonight" <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán ha nem akar mindenképp pályára lépni, és nem kell a legelején lecserélni, eggyel több friss játékosa lett volna az atleticonak a hosszabbításban. Bár az is igaz, hogy már mindenki nagyon ki volt a csapatban a legvégén. (Marcelora ugye nem is mentek rá...)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

REAL MADRID
http://www.as.com/video-directo/la-celebracion-de-la-decima-en-cibeles
Hát a 90. percben már én is írtam hogy GZ nekik, erre jött Ramos és tulajdonképpen ott érezni lehetett, hogy meglesz hisz az Atleti kipukkant. Nincs csapat ami ilyen nyomást kibírna. Amúgy RESPECT nekik, mert amit idén CSAPATKÉNT felmutattak az irigylésre méltó és becsülendõ.
Ritka az olyan döntõ mire nyugodt szívvel tudnám azt mondani, hogy tényleg bármelyik csapat megérdemelné a gyõzelmet, itt most ez volt. Mondom ha elbuktuk volna az idegesített volna, hogy amilyen gólt kaptunk, végülis Casillas hibájából.
Viszont RESPECT nekünk is mert az alázat és az akarat megvolt a részünkrõl is. Jövõre lehet triplázni! 😊
90. percben pedig nem voltam kibaszottul ideges
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
REAL MADRID