81624
  • LasDen #80338
    várható van csak. Hivatalos meg fél-1 órával előtte.
    Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Coentrao, Kroos, Modric, Ilarramendi, Bale, Benzema, Ronaldo.
  • Shep
    Van már hivatalosnak mondható kezdő estére?
  • contraste
    ha ez tenyleg elhangzott, legalabb van onkritikaja:D
  • hugopareiros
  • karajjj
    FALCAO: - Az volt az álmom, hogy a Manchester United játékosa legyek.
    RIPORTER: - Nem a Real Madrid volt az álmod?
    FALCAO: - Sok álmom van.
  • LasDen #80333
    Megtaláltuk Pepe utódját. Nem is tudtam, hogy kerestük. Gondoltam Varane-nal meg van oldva a dolog, de tippre ő nem elég nagy marketing érték...
  • LasDen #80332
    a milannak az már versenyképes :D
  • Monoton
    Diego López távozott, mivel versenyképes ajánlatot kaptunk érte. "Perez"
    Most akkor nem ingyen távozott?
  • Monoton
    Na, 19 millióval csökkent az adósság idén
  • LasDen #80329
    de sokan azt mondják, hogy egész szezonban jól védett levantéban. De az egész nyár ilyen volt...
  • Rockynhooo
    Ja, de elég lutri. Jó volt a vb-n , rögtön meg is kellett venni. Szóval van egy lutri kapus, plusz egy elég sokat bakizó koros ikonunk :)
  • karajjj
    Potosan. Ráadásul vagy 5 évvel fiatalabb is mint Lopez.
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.03. 14:41:40
  • LasDen #80326
    Azért lett hozva Navas, hogyha Iker besül, akkor legyen valaki...
  • Rockynhooo
    Azért bölcs dolog lett volna megtartani Lópezt!
  • SLICK
    +1
  • karajjj
    Egyébként anno évekkel ezelőtt Raúlt is minden augusztusban-szeptemberben a többség fikázta itt a topikban, aztán mindig rácáfolt erre szezon közben, remélem idén Iker is így lesz!
  • contraste
    LOÁÁÁÁL :D
  • LasDen #80321
    nagyon kevés lesz ez a 19 ember a mezőnyben. Khedira már sérült, C esélyes, Jesé még mindig...
    Illarrának most kell megmutatnia mit tud, mert nem lesz még egy ilyen lehetősége. Perez nagyon elszarta ezeket az igazolásokat
  • Smithie
    Fernando Alonso... Jóvanakkor
  • karajjj
  • szomferi
    17 ember pontosan...

cím alatt részt figyeljétek nagyon :D
  • Monoton
    1,5 hónap off. Azért kicsit kár érte, mert így is karcsú a keret és ha másért nem is de az ellenfelet zavarni még elnézném a pályán.
  • SLICK
    énvótam
  • karajjj
    Sami Khedira megsérült a válogatott edzésén. Pontosabb fejlemények a tesztek elvégzése után!
    Melyikőtök intézte? :D
  • Pukkka
    Igen, játszott vkp-t. Viszont én bármennyire is csipem Pepszit, agyban kevés lenne arra a posztra szerintem.
  • karajjj
    szerintem hamarabb kiállíttatná magát, de egy próbát tényleg megérne
  • Monoton
    Én még Pepet is kipróbálnám vkp poszton. Ha jól tudom, akkor anno a válogatottban is rendre lehozta azt posztot. Így megkapná az esélyt Varane is, mert neki nem sok jót jósolok. Carlo nem igazán akarja megbontani a Ramos, Pepe párost. :/
  • Pukkka
    Ezt miért nekem írod? =)
  • Rockynhooo
    Iker már top 20-ban sincs kapusok között...
  • Pukkka
    Attól még, hogy Kroos-t hátratoljak, nem fog tudni ott játszani. Közben Illara ott ül a padon....
    James pedig pont azt probálja játszani amit Maris is, csak nem túlzottan megy még neki.
  • karajjj
    De Kroos itt most védekező pozícióban játszik, vagyis legalább valami nagyon hátravont összekötő középpályás, aki védekezik is. James meg irányító lenne eddigi előélete alapján, Madridban viszont szaladgál össze-vissza és leginkább CR posztjára hajaz a szerepe szerinzem.
  • Pukkka
    Kroos nem egyáltalán nem védekező szellemű. A Bayernben sem ment neki, itt sem fog. James teljesen más poston játszik mint Bale, vagy CR. Navas pedig jöhetne, mert Iker már sajnos sehol nincs....
  • karajjj
    Szűk félóra után pont Isco volt az egyik legszürkébb vasárnap este, szerintem ezért nem alap kezdő még...
  • Rockynhooo
    Iscot nagyon erőltetni kéne! Iszonyat jó játékos! nem is értem miért nem alap kezdő, nem egyszer mutatta meg anno, hogy mekkora tehetség. Részemről Isco és Jesé lennének a Real jövője!
  • karajjj
    Szerintem Kroos lesz Xabi helyett, azért van pályán egyszerre Modriccsal, csak még ő se igazán illeszkedett be. CR-Bale helyettesét én Hameszben látom, 3 hasonló kaliberű játékos, szerintem így lesz ez valahogy rotációval megoldva. Navas meg maradjon csak a padon, Iker jó helyen van a kapuban!
  • Pukkka
    Szerintem közel sem akkora a probléma, mint azt néhányan vizionálják.
    Illarat kellene kirángatni a posványból, mert Ő lenne az aki, Xabi-t helyettesíteni tudná.
    Kroos és Modrics pedig fölöslegesek egyszerre a pályára.
    James illetve Isco adottságaikat tekintve ki tudnák válta Marist.
    Borsó imho Moratanal csak jobb lehet, és Ő mondjuk be is tud szállni padról.
    Ha pedig Jese végre felépül, akkor tudja váltani CR-t, Bale-t.
    Kapuba viszont most már szívesen látnám Navas-t.
  • szomferi
    már mindegy, elment a Valenciába :D
    de még lábadozik, igen
  • karajjj
    és akkor abban gondolom még benne sincs a rengeteg mezeladás
  • LasDen #80300
    Kurva jók vagyunk :DD
  • Monoton
    15 millas plusszal zartunk :DDD