Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaniX14
Elég szép volt 😊

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

SLICK
Uhh Ramos milyen labdát adott!

DaniX14
Alonso meg Ramos 😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Voyager5
Bazz most akartam beírni... uramatyám..
Most meg Ikert lecudicinizte 😄

SLICK
na Crauch lehet elintézte nekünk.

Ja azon én is röhögtem😄

★ 汤姆 李

Voyager5
Adebayor góljával vezet az Arsenal <#idiota>
LasDen
örülni sem volt idõm...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Ott a gól bááázzzkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adeee

Voyager5
Fú de iszonyat unalmas már ez a Puskás hype komolyan mondom..
hivatalos: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, C. Ronaldo & Adebayor.
Voyager5
Elég rossz elõérzeteim vannak a mai meccsel kapcsolatosan :S
LasDen
A Real Madrid félhivatalos kezdõcsapata: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi, Khedira, Özil, Di María, Cristiano és Adebayor.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Egy kis nosztalgia.
Minden idõk egyik legizgalmasabb véghajrája.Szerintem mindenki emlékszik a meccsekre de mégis megunhatatlan.Érdemes megnézni mind a 4 videot.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Én bármilyen gyõzelemnek örülnék! De természetesen 2nél több különbség isteni lenne!

miilann04
A Tottenham elleni keret: Casillas, Dudek, Adán; Ramos, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Garay, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Khedira, Granero, Kaká, Özil, Di María; Ronaldo, Higuaín, Adebayor. Kimaradt: Gago, Benzema, Pedro León sérülés, Canales és Raúl Albiol technikai döntés okán.

holnap sztem legalább 2, lehetõleg 3 góllal kéne nyernünk, különben bajban lehetünk a white harton. nálunk ugye cr és marcelo nem 100%-os, higuaín meccshiányos, benõ out, kakával meg csak az isten tudja, hogy mi a helyzet, talán õ lesz a titkos fegyver. 😄
na min1, de ha valamelyik csapatnak hosszú a sérültek listája, akkor az a spurs, fõleg a hátsó szekcióban sok a hiányzó (king, woodgate, kaboul, hutton out) + palacios vkp out. huddlestone most gyógyult fel egy ~5 hónapos sérülésbõl, de hétvégén csereként se állt be, szóval valószínû, hogy formán kívül van. védelemhez visszatérve, gallas ma este már edzett, de még kérdéses a játéka, ugyanez a helyzet a kranjcar+bale kettõssel, bár az utóbbi szerintem biztosan játszani fog, nem kevés kellemetlen percet okozva. pienaar sérülés miatt nem került a keretbe. a hétvégén egyébként a premier liga utolsó wigannel játszottak idegenben egy 0-0-t, tehát õk se melegítettek jobban a holnapi bl meccsre.
vdv azt nyilatkozta, h az õ góljával nyernek 0-1re. 😛

RM TV on Spurs

Five ways Real Madrid can beat Tottenham
másik nézõpontból: Five ways Tottenham can beat Real Madrid

protipp: 3-1.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Taki 122
nézõpont kérdése ... én hiszek abban, hogy õ, és még jópáran így gondolják, bár az igaz, hogy az idei liga már elszállt de a kupát még elhalászhatjuk a barca elõl 😉 de azért tenni is kell!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

tviktor91
Vagy inkább.: ezt kell mondania mint mindenkinek ..de õk is tudják h ennek már gyakorlatilag kampec..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Taki 122
Higuaín: „Szégyen, hogy vesztettünk ma, hiszen meg volt az esélyünk arra, hogy keményebbé tegyük a harcot a bajnokságért, de én abban hiszek, hogy amíg élünk, remélünk. Ez a csapat már sok nagy feltámadást mutatott be korábban. Nehéz, de továbbra is gyõznünk kell. Még mindig életben vagyunk, sosem hagyhatjuk el holtan a Real Madridot."

ezért a kedvenc játékosom! ez a hozzáállás kell 😉

#64821: ez a kép mindent elárul :|

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
97 kb....az nem túl nagy....

bakkerman
nagy kép

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tviktor91
<#rinya>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

miilann04

<#sir>

miilann04
de mi kaptunk eltiltást, mindenféle bizonyíték nélkül. ez az, ami elég gáz.

Cabell
elég gáz mindkettõ, az is, hogy ezek az érintett játékosok játszhattak a nyolcaddöntõben, és az is, ha most a barcások játszhatnak

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
Na elméletileg Marci meg CR még félholtan is vállalják...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Azért nem kell kétségbeesni. Ilyen a foci. Meg a sérülések.

Rockynhooo
„Tisztában voltunk a korlátainkkal. Elveszítettük a legkreatívabb futballistáinkat, csak Özil állt a rendelkezésemre. Cristiano, Benzema, Xabi Alonso és Marcelo is hiányzott"
Kurva életbe... engem az sem érdekel ha kinyalunk mindenhol de legalább a legjobb csapatunkkal állhatnánk ki.. kibaszott elszomorító lesz hogy volt egy jó idényünk elmeneteltünk mindenhol sokáig és azért vesztünk mert sérültek a legjobb játékosaink. Marci nagyon kell vissza mert balon nagyon viszi a támadásokat , Cé ugye a legjobbunk még egy ilyen szar meccsen is képes lehet eldönteni egyedül a 3 pont sorsát, Csabi magabiztossága meg kell a védekezésbe.. A Spurs ellen itthon legalább 2 gól elõny kell , de nagyon félek hogy nem lesz meg.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Casillas
te még mindig nem vagy bannolva? <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Persze, mert ez nem BL meccs volt! 😄

Casillas
hosszabbításban kirúgásnál se valdes se bousquets nem akarta kirúgni a labdát, mindketten sárgát kaptak, bizonyára teljesen véletlenül mindkettejüknek épp az ötödik sárgája volt, így az almería ellen nem játszhatnak, az el clasicon meg igen.
mikor mi csináltunk ilyet, akkor sportbíróság meg óvás meg herpderp, gondolom most remek taktikai húzásnak fogják tartani.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Taki 122
Az tény, hogy nem volt szerencsénk, de egy bajnoki címért harcoló csapatnak, a 2-3 kulcsfigurája nélkül is illett volna azt a 4-5 helyzetet értékesíteni. Én Adebayort már most zavarnám el a p*csába. Aki meccsek óta 5-6 helyzetbõl egyet sem rúg be az nem a Realba való. Kupadöntõ: A remény hal meg utoljára, ki tudja lehet, hogy a szerencse mellénk áll, de mellette nem ártana lelkesebben játszani.

horpeti
Ja. Hát engem teljesen hidegen hagy ez a statisztika. 😄
Szerintem váltsuk le M-t. De holnap majd úgyis jön a hír, hogy M. nyáron eligazol, mert a statisztikáját is elrontotta a Madrid. 😄

SLICK
ez várható volt, hogy mi fogjuk elbaszni ezt a szériát is...

kazai21
Gondolom Mourinhónak...Már 8-9 éve nem kapott ki egyik csapatával sem hazai pályán...

Mi equipo favorito: Real Madrid

horpeti
Milyen 9 év munkáját tették tönkre? Kik? Ezt most nem vágom...

Rudee
Azért megnézném az általad klasszisokkal jobbnak nevezett csapatot többek közt a két legeredményesebb játékosuk nélkül. Szerintem nekik se menne annyira, sõt. Még az utolsó percekben is nyerhettünk volna egy kis szerencsével (gólvonalról kivágott labda, vitatható kezezés), de minden nem jöhet össze. És azt mondom inkább most, mint a Tottenham ellen, azt jóval fontosabbnak érzem. A kupadöntõ meg egy másik meccs, ahol csakis az dönt, hogy ki fog ki jobb napot.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Taki 122
Gratulálok nekik! Kicsúfolták a Real Madrid nevet, a játékot és önmagukat. Elõre félek a kupa-döntõtõl. Kell nekik egy alapos fejmosás, a mellényt pedig le kellene venniük, mert sajnos ki kell mondani, hogy a Barcelona klasszisokkal jobban futballozik. És aki bajnok szeretne lenni annak ilyen meccseken tilos hibázniuk. 9 év munkáját tették tönkre!

Egyetlen pozitívum számomra, hogy az egyik kedvencem, Gonzalo Higuaín visszatért!

<#eljen>

REAL MADRID

tehibád <#bohoc>

REAL MADRID

SLICK
kikaptunk?
Hát az agyam eldobom

robotnyk
az ilyen két bites retardáltak provokációjára nem kell reagálni, majd Monoval takarítunk, ha visszaírjak a baromságaikat, akkor meg mehetnek pár hétre pihenni.
horpeti
Hát majd kiderül. Ha eljutunk a BLben a Barcáig, akkor az iszonyat nagy megmérettetés lesz. Ha ott nem égünk, netán nyerünk, az már keményebb tény, mint a bajnokság. De addig még hosszú az út. 😄

Valamit jó lenne nyerni idén, de mindenhol végállomás lehet a Barca. Evvan. 😄

Voyager5
Pont ez a szar szemét Gijon..
Idegenben is mit szívtunk velük...
ProGabe
idióta elmélkedés következik:

ez után a meccs után szerintem fejben már feladták a srácok a bajnokságot (lehet már jóval korábban), ami talán nem is baj: irány a BL elõdöntõje! aztán már bármi lehet. vagy nem 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Na, amennyit láttam a meccsbõl, 3mal nyerhettük volna, utsó 10 perc. A többit nemtom mi volt, nyilván nem volt jó, mert akkor nyertünk volna...

szucsy89
Mourinho hány évig nem kapott ki hazai pályán otthon?

Jellemzõ, hogy akkor szakad ez meg amikor tippmixen fogadok rátok 😄DD
Voyager5
😄

Na holnap az összes sajtó-vérpistikének attól fog habzani a szája, hogy JM kikapott otthon 😊