81624
  • bakkerman
    kerek 1 napja nem volt reallal kapcsolatos hsz a topikban :DDDD
  • karajjj
    dicsak micsoda témák -.-
  • abletonext
    a mester topikja :D
  • tviktor91
    Én csak két nyuszifül módszerrel tudom bekötni:DDD de nem brutálnagyot csinálok..a másikat meg nem tanították meg:(
    Ja és persze begyűröm én is,de van mikor az egyik előbukkan xD
  • LasDen #68258
    szerintem hülyén áll...:D az enyémen igen...am nekem se szokott leesni...mondjuk most nyáron nem is hordtam cipőt....csak papucsban mászkáltam...:D
  • kazai21
    Jaja:D

De tudod ő ilyen kis fazontalan gyerek:DDDD Ő még 2 "brutálmega" nyuszi fület csinál rá:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem néz az ki hülyén. Én bekötöm és ugyanúgy elrejtem a masnit, mintha nem lenne bekötve. Csak így nem hullik le a lábamról. :DDD

Viszont kikötni csak akkor szoktam, mikor legközelebb veszem fel :D
  • LasDen #68255
    azt sose tudtam, hogy csinálok egy hurkot körbetekerem vagy mi áthúzom és megvan kötve...:DD
    mindig 2 "nyuszi fület" csináltam áthúztam és kséz...::DDD de amiket manapság veszek csak betűröm...gyorsabb meg hülyén is nézne ki ha bekötném....:D
  • tviktor91
    Milyen emberek vannak..xD nem tanultátok meg hogy kell?
  • Casillas
    trehány is vagy, nézz csak körbe a szobádban
    mondjuk én meg kikötni nem szoktam
  • bakkerman
    +1,csak bedugom azt cső
  • LasDen #68251
    kb 8 éve nem szoktam bekötni a cipőfűzőm...
  • tviktor91
    Trehányság jele.
  • kazai21
    És akkor mi van ha nem tudja bekötni kit érdekel?!
  • tviktor91
    Na menjetek innennemvagytok viccesek.
  • Neoncsoves
    ha te lennél az apám inkább elszöknék és csövesekkel élnék :D
  • bakkerman
    te szoktad meglovagolni a humorlamantinokat
  • tviktor91
    Humorbonbonokat zabáltál fiam?xDDD
  • bakkerman
    ALRIGHT!
  • Neoncsoves
    minek kösse be ha te vagy a csicskája és úgyis bekötöd neki :DD
  • bakkerman
    ő olyan magaslatokban van,hogy neki NEM IS KELL tudnia :)
  • tviktor91
    CRhetes nem tudja hogy kell bekötni a cipőjét?
  • Rockynhooo

Portugál különítményünk egy része :)
  • Rockynhooo
    Hát ezt jól beszoptuk majd talán a tavaszi szezonban hasznát vesszük. Csak így az aggaszt hogy Khedira fog középen szerencsétlenkedni bár remélem hogy inkább Fabiot rakja középre.
  • Neoncsoves
    viva sanitas...

amúgy fun fact: Fofana Lyonba ment 2 milláért hozzánk meg minimum 8 milláért engedték volna...
  • LasDen #68237
    Aggasztó hírek jelentek meg Sahinnal kapcsolatban. A játékos bal térdében a belső oldalszalag sérült meg, ezért közel két hónapos kihagyás vár a játékosra. Optimista becslések szerint leghamarabb október 23.án állhat Mourinho rendelkezésére.

• Rockynhooo
    Azért nem örülök hogy megint két csatárral megyünk az évnek és a középpályától kell várni a gólokat. Benzema kb maradni fog a szokásos balfasz és majd anyázunk tavasszal elég szépen. Higany meg nem fogja tudni átlépni saját maga árnyékát... Milyen szép lenne most az élet ha megvettünk volna egy Falcaot vagy Cavanit vagy valakit :) de hát ne legyen igazam. Minimális örömöm annyi lesz ha Morata felkerül mert tőle legalább sejtésem sincs hogy mit várhatok.
  • Casillas
    azért jó érzés, hogy most nem kellett izgulni az átigazolási időszak lezártakor, mert jóelőre megvettük akiket kellett :)
  • pacclacc
    haha
  • LasDen #68233
    én mielőtt jött amúgy is csak 2 szezont jósoltam neki szóval ha elmögy csak bejön a tippem...:DD
  • karajjj
    Rumours on Catalan station TV3 are suggesting that Jose Mourinho will leave Real Madrid next season to join PSG.

síííírok :DDDDD
  • Voyager5
    Gago és Pedro Leon is ment kölcsönbe. Hivatalosan is. (AS Roma, Getafe)
  • karajjj
    vagy csak Lass megnézte az elmúlt 2 Spurs meccset :D
  • Voyager5
    Úgy néz ki, hogy Lass marad, mert nem tudott megegyezni a Tottenhammel a fizujáról.
    Gago jó eséllyel megy az AS Roma-ba kölcsön, Pedro Leon pedig vissza a Getafe-be.

Kaka szerintem marad, és őszintén szólva örülök ennek is meg Lass maradásának is.

Csatárt nem igazoltunk, pedig szerintem kellett volna, habár állítólag Januárban jön Neymar..

Utóbbi City meccseket nézve viszont rohadtul sajnálom, hogy Aguerot nem hoztuk el.
  • kazai21
    "Nem hinném, hogy Mourinho káros lenne a futballra. Azért jött Madridba, hogy címeket nyerjen és ezt teszi, Ő jó a spanyol focinak és a klubjának is. Amikor nyilatkozik akkor showt csinál, amit úgy gondolok, hogy nem rossz." - nyilatkozta a korábbi Barcelona játékos, Anderson.

:DDDDDDD
  • pacclacc
    Ez a csapat a Villareal volt :DDDD
  • kazai21
    Melyik színházba oktatnak?:DD Érdekelne,pontos infót tudsz adni?:)
  • limperatore
    sztem barcának nem sok leckét feladni :D ők a tanárok, nem a diákok :\
  • [HUN]FaTaL
    Lehetett volna több is, ha nem ülnek le a fűbe kb, az utolsó 20 percben. :D
  • tviktor91
    5:0 hátrakötött lábakkal védők nélkül.Problem?xDD