81624
-
#68262 kerek 1 napja nem volt reallal kapcsolatos hsz a topikban :DDDD -
karajjj #68261 dicsak micsoda témák -.- -
#68260 a mester topikja :D -
#68259 Én csak két nyuszifül módszerrel tudom bekötni:DDD de nem brutálnagyot csinálok..a másikat meg nem tanították meg:(
Ja és persze begyűröm én is,de van mikor az egyik előbukkan xD -
#68258 szerintem hülyén áll...:D az enyémen igen...am nekem se szokott leesni...mondjuk most nyáron nem is hordtam cipőt....csak papucsban mászkáltam...:D -
#68257 Jaja:D
De tudod ő ilyen kis fazontalan gyerek:DDDD Ő még 2 "brutálmega" nyuszi fület csinál rá:D -
#68256 Nem néz az ki hülyén. Én bekötöm és ugyanúgy elrejtem a masnit, mintha nem lenne bekötve. Csak így nem hullik le a lábamról. :DDD
Viszont kikötni csak akkor szoktam, mikor legközelebb veszem fel :D -
#68255 azt sose tudtam, hogy csinálok egy hurkot körbetekerem vagy mi áthúzom és megvan kötve...:DD
mindig 2 "nyuszi fület" csináltam áthúztam és kséz...::DDD de amiket manapság veszek csak betűröm...gyorsabb meg hülyén is nézne ki ha bekötném....:D -
#68254 Milyen emberek vannak..xD nem tanultátok meg hogy kell? -
#68253 trehány is vagy, nézz csak körbe a szobádban
mondjuk én meg kikötni nem szoktam -
#68252 +1,csak bedugom azt cső -
#68251 kb 8 éve nem szoktam bekötni a cipőfűzőm... -
#68250 Trehányság jele. -
#68249 És akkor mi van ha nem tudja bekötni kit érdekel?! -
#68248 Na menjetek innennemvagytok viccesek.
-
Neoncsoves #68247 ha te lennél az apám inkább elszöknék és csövesekkel élnék :D -
#68246 te szoktad meglovagolni a humorlamantinokat -
#68245 Humorbonbonokat zabáltál fiam?xDDD -
#68244 ALRIGHT! -
Neoncsoves #68243 minek kösse be ha te vagy a csicskája és úgyis bekötöd neki :DD -
#68242 ő olyan magaslatokban van,hogy neki NEM IS KELL tudnia :) -
#68241 CRhetes nem tudja hogy kell bekötni a cipőjét? -
Portugál különítményünk egy része :) -
#68239 Hát ezt jól beszoptuk majd talán a tavaszi szezonban hasznát vesszük. Csak így az aggaszt hogy Khedira fog középen szerencsétlenkedni bár remélem hogy inkább Fabiot rakja középre. -
Neoncsoves #68238 viva sanitas...
amúgy fun fact: Fofana Lyonba ment 2 milláért hozzánk meg minimum 8 milláért engedték volna... -
#68237 Aggasztó hírek jelentek meg Sahinnal kapcsolatban. A játékos bal térdében a belső oldalszalag sérült meg, ezért közel két hónapos kihagyás vár a játékosra. Optimista becslések szerint leghamarabb október 23.án állhat Mourinho rendelkezésére.
-
#68236 Azért nem örülök hogy megint két csatárral megyünk az évnek és a középpályától kell várni a gólokat. Benzema kb maradni fog a szokásos balfasz és majd anyázunk tavasszal elég szépen. Higany meg nem fogja tudni átlépni saját maga árnyékát... Milyen szép lenne most az élet ha megvettünk volna egy Falcaot vagy Cavanit vagy valakit :) de hát ne legyen igazam. Minimális örömöm annyi lesz ha Morata felkerül mert tőle legalább sejtésem sincs hogy mit várhatok. -
#68235 azért jó érzés, hogy most nem kellett izgulni az átigazolási időszak lezártakor, mert jóelőre megvettük akiket kellett :) -
pacclacc #68234 haha -
#68233 én mielőtt jött amúgy is csak 2 szezont jósoltam neki szóval ha elmögy csak bejön a tippem...:DD -
karajjj #68232 Rumours on Catalan station TV3 are suggesting that Jose Mourinho will leave Real Madrid next season to join PSG.
síííírok :DDDDD -
#68231 Gago és Pedro Leon is ment kölcsönbe. Hivatalosan is. (AS Roma, Getafe) -
karajjj #68230 vagy csak Lass megnézte az elmúlt 2 Spurs meccset :D -
#68229 Úgy néz ki, hogy Lass marad, mert nem tudott megegyezni a Tottenhammel a fizujáról.
Gago jó eséllyel megy az AS Roma-ba kölcsön, Pedro Leon pedig vissza a Getafe-be.
Kaka szerintem marad, és őszintén szólva örülök ennek is meg Lass maradásának is.
Csatárt nem igazoltunk, pedig szerintem kellett volna, habár állítólag Januárban jön Neymar..
Utóbbi City meccseket nézve viszont rohadtul sajnálom, hogy Aguerot nem hoztuk el. -
#68228 "Nem hinném, hogy Mourinho káros lenne a futballra. Azért jött Madridba, hogy címeket nyerjen és ezt teszi, Ő jó a spanyol focinak és a klubjának is. Amikor nyilatkozik akkor showt csinál, amit úgy gondolok, hogy nem rossz." - nyilatkozta a korábbi Barcelona játékos, Anderson.
:DDDDDDD -
pacclacc #68227 Ez a csapat a Villareal volt :DDDD -
#68226 Melyik színházba oktatnak?:DD Érdekelne,pontos infót tudsz adni?:) -
#68225 sztem barcának nem sok leckét feladni :D ők a tanárok, nem a diákok :\ -
#68224 Lehetett volna több is, ha nem ülnek le a fűbe kb, az utolsó 20 percben. :D -
#68223 5:0 hátrakötött lábakkal védők nélkül.Problem?xDD