Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Minden idõk egyik legizgalmasabb véghajrája.Szerintem mindenki emlékszik a meccsekre de mégis megunhatatlan.Érdemes megnézni mind a 4 videot.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
holnap sztem legalább 2, lehetõleg 3 góllal kéne nyernünk, különben bajban lehetünk a white harton. nálunk ugye cr és marcelo nem 100%-os, higuaín meccshiányos, benõ out, kakával meg csak az isten tudja, hogy mi a helyzet, talán õ lesz a titkos fegyver. 😄
na min1, de ha valamelyik csapatnak hosszú a sérültek listája, akkor az a spurs, fõleg a hátsó szekcióban sok a hiányzó (king, woodgate, kaboul, hutton out) + palacios vkp out. huddlestone most gyógyult fel egy ~5 hónapos sérülésbõl, de hétvégén csereként se állt be, szóval valószínû, hogy formán kívül van. védelemhez visszatérve, gallas ma este már edzett, de még kérdéses a játéka, ugyanez a helyzet a kranjcar+bale kettõssel, bár az utóbbi szerintem biztosan játszani fog, nem kevés kellemetlen percet okozva. pienaar sérülés miatt nem került a keretbe. a hétvégén egyébként a premier liga utolsó wigannel játszottak idegenben egy 0-0-t, tehát õk se melegítettek jobban a holnapi bl meccsre.
vdv azt nyilatkozta, h az õ góljával nyernek 0-1re. 😛
RM TV on Spurs
Five ways Real Madrid can beat Tottenham
másik nézõpontból: Five ways Tottenham can beat Real Madrid
protipp: 3-1.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ezért a kedvenc játékosom! ez a hozzáállás kell 😉
#64821: ez a kép mindent elárul :|
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kurva életbe... engem az sem érdekel ha kinyalunk mindenhol de legalább a legjobb csapatunkkal állhatnánk ki.. kibaszott elszomorító lesz hogy volt egy jó idényünk elmeneteltünk mindenhol sokáig és azért vesztünk mert sérültek a legjobb játékosaink. Marci nagyon kell vissza mert balon nagyon viszi a támadásokat , Cé ugye a legjobbunk még egy ilyen szar meccsen is képes lehet eldönteni egyedül a 3 pont sorsát, Csabi magabiztossága meg kell a védekezésbe.. A Spurs ellen itthon legalább 2 gól elõny kell , de nagyon félek hogy nem lesz meg.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mikor mi csináltunk ilyet, akkor sportbíróság meg óvás meg herpderp, gondolom most remek taktikai húzásnak fogják tartani.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szerintem váltsuk le M-t. De holnap majd úgyis jön a hír, hogy M. nyáron eligazol, mert a statisztikáját is elrontotta a Madrid. 😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyetlen pozitívum számomra, hogy az egyik kedvencem, Gonzalo Higuaín visszatért!
REAL MADRID
REAL MADRID
Valamit jó lenne nyerni idén, de mindenhol végállomás lehet a Barca. Evvan. 😄
ez után a meccs után szerintem fejben már feladták a srácok a bajnokságot (lehet már jóval korábban), ami talán nem is baj: irány a BL elõdöntõje! aztán már bármi lehet. vagy nem 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jellemzõ, hogy akkor szakad ez meg amikor tippmixen fogadok rátok 😄DD