81624
-
karajjj #68303 ha lesz időm, akkor csinálok újat, de más is hozzányúlhat, a kód ott van a forrásban -
Neoncsoves #68302 ha igaz akkor Mourinho leállhatna. birom mindkettejüket, de Casillas-t jobban és úgy érzem Casillas többet tett Madridért mint Mourinho valaha is fog -
#68301 Casillas vs Mou?? -
#68300 a hírek megmaradnának ugyanúgy, csak a dizájn lenne más, mondjuk ezzel sincs bajom végülis, csak páran jelezték, hogy lehetne új is. -
#68299 Én szeretem a híreket!! :) -
#68298 hát sztem úgy lenne jó, ha a mostani alá vagy fölé menne ez, hozzáillő kinézettel :)
persze ha teljesen új dizájnt akartok, akkor mindegy, de nekem tetszik a mostani, meg azt reméltem, hogy maradnak a hírek, ha már a múltkor többen is írtuk, hogy szoktuk olvasni őket. -
#68297 Jaja legyen új dizájn:) -
#68296 hogy érted, hogy magában kevés? Mi hiányzik róla?
Szvsz lehet új topikdizájn is, ezért is gyártottam ebben a színesebb és modernebb stílusban. Páran úgy is mondták, hogy szeretnének új dizájnt... én így képzeltem el. Persze mindent meg kell vitatni, tárgyalni és egy optimálisat létrehozni, amivel mindenki boldog :) -
#68295 Tehát akkor:
- legyen világosabb (fakóbb) a háttér
- a betűk árnyékolására gondoltál? Mivel más nincs árnyékolva. Ezért is tettem rá ilyen nagyot hogy mégolvashatóbb legyen (számomra az végülis), de ha ennyi a panasz rá akkor visszaveszem az árnyékolást is, meg picit nagyobbraveszem a méretet.
Ami a fekete sávban van 14-es méret jó? Vagy annál is nagyobbra vegyem? A dátum meg a csapatok nevei 12-es csak azért. -
#68294 nyugodtan vedd vissza a háttér opacity-jét, mindenki tudja, hogy az a címer. csökkentsd az árnyék (out. glow?) méretét, kicsit növeld a betűk méretét. magyarul legyen olvashatóbb
aztán menjen bannerba :) -
#68293 pöpec. -
#68292 vééééégre :)
más: az új bannert hogy gondoltad slick? szvsz magában kevés, a mostanihoz meg nem passzol dizájnban, túl színes szerintem. de egyébként valami eredményes/dátumos tényleg jó lenne. -
#68291 PHP-t nyílván nem, mivel szerveroldali. De iframeről volt szó :) -
#68290 PHP-t tuti, hogy nemlehet :), ezért kell egy másik tárhely ahol fut PHP. Azon a tárhelyen legenerálódna a tartalom és azt lehetne itt megjeleníteni a legegyszerűbben iframe-el.
Amúgy ha jól látom, akkor lehet berakni iframe-t.
Ha valaki megdesignolja, és kitaláljuk, hogy mik legyenek a fejlécen, + valahonnan szerzünk tárhelyet, akkor összedobhatok egy hasonló fejlécet mint ebben a topicban. -
Neoncsoves #68289 szerintem weblap nem kell külön hozzá, aki esetleg ért C++hoz az írhat hozzá programot amivel kézileg meg lehet adni ezeket az infokat aztán gombnyomásra elküldené a szervernek az infot az meg lecserélné a következő ciklusban. vagyis valami ilyesmit lehetne, de lehet ehhez is kéne külön weblap :D -
#68288 Úgy tudom, hogy lehet, bármilyen kódot, sajnos js-t is, ezért léptet ki ha változik az ip-d. -
#68286 jótól kérdezed, mondtem ehhez a részéhez hülye vagyok mint a segg :D -
#68285 én webprogramozó vagyok, úgyhogy nekem sima ügy megírni egy ilyen scriptet. Csak egy weblap kell, ahol fent vannak az infok :P, valamint egy tárhely ahol fut php, meg valahogy be kell varázsolni a fejlécbe, az eddigiek alá vagy valahova, ezt talán iframe-el a legegyszerűbb.
Lehet itt a fórumon iframe-t berakni a topic headerbe? -
#68284 fejtsd ki bővebben mire gondolsz :)
ez ugye bővülni fog még, amint elkezdődnek a BL Meccsek is azután a pontok is odakerülnek a csapatok neve mellé.
Igyekeztem nem túlcicomázni és egyszerűen hagyni.
Ötleteket, építő kritikákat várok mindenkitől. Vagy ha valaki jobbat csinál azt is szivesen fogadom :) -
#68283 jogos...:DDD akkor meg viszont kicsi...van még hely egy kis körítés elfér még..:D -
#68282 a teljes nézetet nézed? mert ott nincsenek összemosva a betűk :) -
#68281 hát sajnos mivel az informatikai oktatásom a suliban olyan volt amilyen, így nem nagyon tudok scripteket írni, html kódoláshoz sem nagyon értek. Csak pár apróságot tudok.
Így maradna az hogy mindig szerkesztgetem a gépen és teszek fel egy jpg-t....
Az időt rászánnám hisz max 10 perc lenne az egész.
Amúgy örülök, hogy tetszik :) -
#68280 nem rossz, de frissíteni kell folyton....meg kicsit nehézkesen olvasható....:D -
#68279 Nagyonjó -
#68278 Csak kicsit cseszekedés szerintem frissíteni, habár én tuti írnék rá scriptet :D -
#68277 Fasza -
#68276 Csináltam egy ilyet... Mi a véleményetek?
-
#68275 ez tény,de azért teljesen felesleges összehasonlítani a kettőt,nem egy szint -
#68274 és ezzel le is zárnám ezt a vitát -
#68273 Özil legalább a VÁLOGATOTTBAN is tud valamit alkotni, ellentétben Messivel. -
#68272 Ami igaz az igaz... özil <Messi -
#68271 azokat már kitöröltem! Ez a don't feed the troll kép pedig jó, figyeljen rá más is, nem kell foglalkozni Viktorka szarságaival és kész, majd megunja... -
#68270 azt hittem azért lett új házigazdája a topiknak, hogy megszűrje az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat. -
#68269 -
#68268 nagyobb -
#68267 ..de nem akkora mint Messi -
#68266 Isten -
#68265 Jó ez a Német válogatott. Müller, Özil, Schweinsteiger 3mas eléggé odaverős.
-
#68264 Pont ezt akartam írni hogy hatalmasat játszott ma Mesut :) -
#68263 Özil mesterhármas a Németország-Ausztia meccsen.