Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a meccs jó nagy részét emberhátrányban küldte a tottenham,az elsõ félidõben jól tömörültek,kontráik is voltak,de a 2. félidõben mentálisan összeroppantak,és jöttek a góljaitok. egy Real-Tottenham meccset nem lehet összehasonlítani egy Real-Barcaval,a tottenham tömörült védekezésnél,míg a clasico-n egyik csapat se fog tömörülni a 16osnál,életveszélyes taktika a Real ellen is,meg a Barca ellen is. nagy meccsek lesznek az biztos
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hihetetlen ez a Mourinho 😄
“We have to wait one more week, we have to think about ourselves and if we have to play against Barcelona, what we have to do is to train well and train how to play with 10 men because in the Champions League every time I go there it’s always the same story.”
“We have to wait one more week, we have to think about ourselves and if we have to play against Barcelona, what we have to do is to train well and train how to play with 10 men because in the Champions League every time I go there it’s always the same story.”
¡Hala Madrid!
btw, benéztem az Inter topicba, és nagyon szarul jön le, hogy te ott osztod az észt, de ha idejön valami papucsállatka provokálni, akkor az elsõk között küldöd el a francba. nem te vagy az egyetlen, mindenki aki csinálja, vegye magára.

hát 4-0ra nem sokkal fogadtam volna. úgy tûnik a túloldalon jobban "fájtak" a sérülések, Crouch meg elintézte a gyõzelmet, utánna a fiúk a továbbjutást, azt hiszem. Di Maria még nem "érett meg" teljesen, de amilyen bal lába van... Raul fénykorát idézõ. Adebayor ha tudná ezt többször hozni, maradhatna, kellene egy ilyen csatár.
Remélem egyik játékosnak sem száll a fejébe ez a gyõzelem! Ilyen téren is számítok Mourinhora...
Ja amúgy: FUCK YEA!!!!!4
Ja amúgy: FUCK YEA!!!!!4
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát sima remélhetõleg nem lesz. Bár a bajnoki nem érdekel. Legyen meg a kupa és a BL ellenük. Inkább legyen a bajnoki El Classico egy felkészítõ meccs. 😄 Bár valszeg nem lesz, már csak a presztizs miatt sem. Majd kiderül.
sok barcás ismerõsöm nyomatja hogy áá 5-0... ha látták ezt a meccset remélem ezekután elgondolkodnak hogy nem lesz az áprilisi meccs olyan sima...
Amúgy Mourinho helyében sárgákat gyûjtettem volna a védelemmel, hogy a Barca ellen lap nélkül menjenek neki, gondolom nem törlik minden forduló után a lapokat, vagy igen?
Na végre egy óriási meccs!! Már a 80. percben szomorú voltam, hogy már csak 10 perc, elnéztem volna még 2 órát! 😄
Na fasza: 4-0, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk, de azért megköszönhetjük Crouchnak, hogy kiállítatta magát.
Jó eséllyel elõdöntõsök vagyunk, és ha idén csak ennyit érünk el, akkor én már elégedett leszek.
Jó eséllyel elõdöntõsök vagyunk, és ha idén csak ennyit érünk el, akkor én már elégedett leszek.
na akkor Shaktar - Real elõdöntõ 😄
khm...
Ramos lövése is majdnem beakadt 😄
hát ne kiabáljuk el, de legalább 1 gól kell még és akkor már én is biztosnak látnám az elõdöntõt 😊
na még vagy kettõt
na, a lapos középrelövései után ez most már érett 😄 elõdöntõ, jej.
FUCKYEAH
... egy törpebarca ellen azért csak jó lenne az õ fejét használni... tudom ott van Piqué is de ha õ lemarad vagy más embert fog akkor Ade fejelhet 1-2 gólt mivel Valdes nem Barca szintû kapus... na mindegy
ez nem kézi hogy akkor majd beáll a szögleteknél fejleni.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én örülnék ha maradna, és nem azért mert ma fejelt 2-t, hanem azért mert alapvetõen k.. jó csatárnak tartom, és picit több (nemzetközi) tapasztalata van mint pl Llorentének
Benzema vagy Higu mikor fejelt ilyet? Adeval legalább hasznosak ezek a céltalan beívelések is...
azé me fejelt 2 gólt...haggyad má.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Llorente annyira utálja a Realt, hogy tökéletes lenne a Barcába
Llorente helyett akkor inkább Adebayor... Rossi viszont jöhetne. de nem is ugyanúgy játszik Ade meg Rossi szóval mindegy... Ade fejjel úgy tûnik elég erõs 😊
csapatból egyedül Adebayor tud jól fejelni úgy tûnik... legalábbis eddig 2/3
menjen inkább haza és jöjjön Rossi, Llorrente vagy valaki....
jaj, emlékszek még, hogy januárban hogy nyavalyogtak itt páron, hogy minek ide Adebayor, meg hogy csak õt ne...
KAPITÁNY!!!! ^^
Na közben akármennyire nem szeretem Adebayort, annyira örülök, hogy a Tottenham ellen jól megy neki! 😄
Na közben akármennyire nem szeretem Adebayort, annyira örülök, hogy a Tottenham ellen jól megy neki! 😄
Ade maradjon!!!
Hajdú jó. 😄
"Adebayor góljával vezet az Arsenal"
"És megfogja Cudicini"
😄
Remélhetõleg ha fárad az ellen, akkor majd lesz több lehetõség. 😊 Teljes tömörült védelem ellen nehéz, de legalább biztos vezetés.
"Adebayor góljával vezet az Arsenal"
"És megfogja Cudicini"
😄
Remélhetõleg ha fárad az ellen, akkor majd lesz több lehetõség. 😊 Teljes tömörült védelem ellen nehéz, de legalább biztos vezetés.
Végh Bale igen veszélyes
Higanyt a pályára!