Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Casillas - Ramos - Pepe - Karvaj - Arbeloa - LAss , Xabi - Di Mari , Özil, Granero , Adebayor
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sógorom jókedvében beleszart a hordóba
Ejnye, sógor, tudod, hogy ez csúnya dolog volt, bizony
De a bort én úgy szeretem, hogy még így is megiszom
Szom-szom-szom!
Így is megiszom!
#64775: remélem Higu tényleg kap pár percet, jó lenne már viszont látni! 😉
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
K: Casillas, Adan, Dudek.
V: Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe, Arbeloa.
KP: Lass, Khedira, Granero, Alex, Juanfran, Canales, Ozil, Di Maria, Juan Carlos.
CS: Adebayor, Higuain!!!
¡Hala Madrid!
Baszki elkpesztõ! Pont Xabi Alonso? Azt hittem inteligensebb ember...
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Miért is? Megsérült?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondjuk Hargreaveshez hasonlítani tényleg kicsit erõs 😄
Jó múltkor pont elkaptam azt a United meccset ahol visszatért, hozzá se értek, de 2-3 perc után már cserélték le..
Rohadtul sajnálom amúgy az ilyen playereket.. Deisler volt hasonló még, bár ott azthiszem már valami pszichés gondok is voltak..
Nemigazán követtem a pályafutását mióta eligazolt innen, de gondolom õ is ilyen Hargreaves szintû player: 5percet játszik aztán 5 hónapra lesérül.
<#eljen>#eljen>
remélem jó formába tér vissza.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
edzõbá egy tapsot akkor megérdemel 😛
de mondom én nem követem a castilla sorsát szóval nemtudom mivan, csupán a tényekre tudok támaszkodni 😄
kérdés h ez hány meccset is takar :S mert most nagy mák az ha kifognak pont 5 gyengébb ellent és nem kapnak ki...
RM Castilla - Leganes 2-1 (0-1)
Gól: Juanfran 61. és Joselu 91.
A Real Madrid Castilla hátrányból nyert a közvetlen rivális Leganes ellen. Alberto Toril irányítása alatt a csapat továbbra is veretlen. Tabella: 1. Lugo (64), 2. Castilla (58), 3. Universidad (56), 4. Guadalajara (54), 5. Leganes (53)
összekapta a castillat rendesen.....derék munka vót e....😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!