Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jajj nekem hegyi iván...2 perc sem kellett neki, hogy a barcáról beszéljen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
hogy baxa meg.. Láttam, hogy nem élõ, de hogy ennyivel csúsztatva... ááá, pedig direkt mostanra idõzítettem a dolgokat.. na de látom, nem sok jóról maradtam le.. Na még 10 perc fordítani., 😄 Most már én is drukkolok

REALista
csodás...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Na itt ma nem nyerünk :|
SLICK
na ja mert egy semmire érdemes magyar bajnoki sokkal fontosabb... -.-

Veetle tele van streamekkel.

REAL MADRID

REALista
fasza...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
óóó faszom most látom, hogy csúsztatva adják a meccset....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Tavaly ilyenkor azzal viccelõdött a goal.com, hogy Mourinho ideigazol 😊
Taki 122
ez egy jó kis áprilisi tréfa volt valaki részérõl 😉

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rockynhooo
+ Xabi Alonso

Casillas - Ramos - Pepe - Karvaj - Arbeloa - LAss , Xabi - Di Mari , Özil, Granero , Adebayor

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két liter bor, öt pálinka, nálunk ez a hétpróba
A sógorom jókedvében beleszart a hordóba
Ejnye, sógor, tudod, hogy ez csúnya dolog volt, bizony
De a bort én úgy szeretem, hogy még így is megiszom
Szom-szom-szom!
Így is megiszom!

#64775: remélem Higu tényleg kap pár percet, jó lenne már viszont látni! 😉

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Del Bosque
😄

Viva España!

LasDen
BajorÁdi kezd és kap pár percet hig

lee86
Gijón elleni keret:

K: Casillas, Adan, Dudek.
V: Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe, Arbeloa.
KP: Lass, Khedira, Granero, Alex, Juanfran, Canales, Ozil, Di Maria, Juan Carlos.
CS: Adebayor, Higuain!!!

¡Hala Madrid!

Rockynhooo
Állítólag se Cé se Benzema se Marci nem lesz kedden... csodálatos... nagyon remélem hogy Lennon és Bale nem épülnek fel a másik oldalon..

Rockynhooo
annyira bírom hogy ennyi év után is vannak olyanok akik benyalják ezeket a híreket 😄 Spanom is írogat hogy Sándor a Wolfsburgban mondom hagyjá már bazdmeg 😄

bakkerman
gratulálok neked 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tviktor91
Ilyen ez a kabitoszer..😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

robotnyk
/facepalm
nézd má meg a dátumot 😄

Rossz hír a Real Madrid számára, hogy a játékosok tegnap ünnepelték Sergio Ramos 25. születésnapját és Xabi Alonso nem tudta hol a határ, így a spanyol középpályást a mentõ vitte el a helyszínrõl alkoholmérgezéssel. A játékos "felépülése" 5-10 napot vesz majd igénybe, így játéka kérdéses a Tottenham ellen is.

Baszki elkpesztõ! Pont Xabi Alonso? Azt hittem inteligensebb ember...

LasDen
"The AS-com reported that the spanish team Real Madrid has reached an agreement with the Athletic Bilbao's Fernando Llorente. They said the Real Madrid will pay 37.000.000 € for the player. José Mourinho welcomed the deal."

lee86

¡Hala Madrid!

horpeti
Kösz 😊

miilann04
Benzema a hétközi válogatott meccsen szenvedett izomhúzódást, ami elõször mintegy tíz nap pihenõt valószínûsített számára, a részletes orvosi vizsgálatok azonban megállapították: a támadó sérülése nem annyira komoly, mint ahogy elõzetesen diagnosztizálták, így a Tottenham elleni madridi meccsen talán már pályára léphet, noha a Sporting Gijón ellen teljesen kizárt a szereplése.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
"A francia támadó jó formában futballozott mostanság, emiatt José Mourinho számára különösen kellemetlen lehet, hogy épp a Tottenham elleni BL-meccs elõtt bizonytalan a szereplése."

Miért is? Megsérült?

miilann04
akkor még nem láttad dawsont elégszer játszani.

hedonist
Sztem Dawson-Gallas sokkal jobb, mint a Woodgate-King páros.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
nem kell félni...ahogy woodgate úgy õ is sérült....7 meccset játszott csak idén...így Dawson/Bassong/Kaboul-Gallas kettõsre lehet számítani....

Különc
2 meccs erejéig ne legyen annyira betonbiztos (ebben az évben)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
a spursbe még King ilyen....egyszerûen a térde nem bírja a terhelést....pedig a King-Woodgate védõpáros egy betonbiztos védelem lenne....

Voyager5
Mikor idekerült akkor én is örültem, hogy végre erõsödik a védelem.. aztán ez lett belõle.
Mondjuk Hargreaveshez hasonlítani tényleg kicsit erõs 😄
Jó múltkor pont elkaptam azt a United meccset ahol visszatért, hozzá se értek, de 2-3 perc után már cserélték le..

Rohadtul sajnálom amúgy az ilyen playereket.. Deisler volt hasonló még, bár ott azthiszem már valami pszichés gondok is voltak..
LasDen
azért nem egészen....mikor elment kölcsönbe a borohoz, akkor szinte mindig játszott....a következõ évben is voltak meccsei bár kevesebb....utána a Spurshöz került és elõször ott is kevesebb meccse volt, de a 2. évében ott is alapember volt és sokat játszott...aztán tavaly lesérült 1 évre és most épült volna fel...sajnálom mert én nagyon kedvelem....ha nem lenne ilyen sérülékeny, akkor itt a madridban is évekig meghatározó játékos lehetett volna a védelemben....sajnálom....:'=(

Voyager5
😄DDDDDDDDDDDDD

Nemigazán követtem a pályafutását mióta eligazolt innen, de gondolom õ is ilyen Hargreaves szintû player: 5percet játszik aztán 5 hónapra lesérül.
robotnyk
"Jonathan Woodgate térdsérülés miatt biztosan nem játszhat majd"

😮
Sokkoló.
Jaj Ramos akármennyire is utállak: Boldog Születésnapot 😄

miilann04
Jó hír, hogy Higuaín sérülése szinte teljesen rendbe jött, így ha megrendezésre kerül a Sporting Gijón elleni mérkõzés, könnyen lehet, hogy az argentin csatár az utazó keretben találhatja magát.

<#eljen>

remélem jó formába tér vissza.

na-na 😄
edzõbá egy tapsot akkor megérdemel 😛
LasDen
12 meccse veretlenek....és most játszottak a leganesszel, akik az 5. helyen vannak...de megverték a 3.-at a 6.-at...szóval nem csak a gyengéket....

Rockynhooo
a tényekre melyekrõl fogalmad sincs 😊

akkor legyen 7 de az is lópikula ha gyengébb ellenfeleket kapott a csapat
de mondom én nem követem a castilla sorsát szóval nemtudom mivan, csupán a tényekre tudok támaszkodni 😄
LasDen
január elején vette át a csapatot...szóval nem 2 meccse....

"tori irányítása alatt ..."
kérdés h ez hány meccset is takar :S mert most nagy mák az ha kifognak pont 5 gyengébb ellent és nem kapnak ki...
LasDen
Segunda B:
RM Castilla - Leganes 2-1 (0-1)
Gól: Juanfran 61. és Joselu 91.
A Real Madrid Castilla hátrányból nyert a közvetlen rivális Leganes ellen. Alberto Toril irányítása alatt a csapat továbbra is veretlen. Tabella: 1. Lugo (64), 2. Castilla (58), 3. Universidad (56), 4. Guadalajara (54), 5. Leganes (53)

összekapta a castillat rendesen.....derék munka vót e....😄

örülök,hogy egy kis mosolyt csaltam az arcodra 😄
Lcapitant
sztem nem komoly 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

de ha a Madrid orvosai ránéznek, szerintem minimum darabokra törnek a bordái<#idiota>

Lcapitant
Marcelo bordája nem tört el...jobbik eset

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!