Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Raúl gólja nagyon nagy volt! Mondjuk védelem sehol nem volt, mintha direkt elszaladtak volna elõle, de Cesar mellett klasszis a mozdulat.

C. Roni gólt is most nézem, tegnap nem láttam a meccset... Youtubeon kommentár: Kaataasztrofa... 😄

horpeti
De fel lehet úgy is fogni a 4 meccset, hogy addig próbálkozunk, amíg nem nyerünk. 😛PPP

horpeti
Szerintem egyértelmû, hogy a BL a cél, hisz a bajnokság már elúszott. Csak presztizsbõl nem helyezné elõnyben a másikat. Legalábbis gondolom. Meg szerintem a kupa gyõzelemre is hajtani fog, mert ott is van esély nyerni. Csak a bajnokságban nincs. Persze ott meg ciki még nagyobb hátrányba kerülni, szal nehéz.

Minden esetre az tuti, hogy az elsõ meccs után jó kis "viták" lesznek, hogy na a másik 3 milyen lesz. Ebben biztos vagyok. 😊

Casillas
a BL-visszavágót leadjuk, mert behozhatatlan elõnyünk lesz, többit nyerjük <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
a kupa meccs lesz a legnagyobb kérdõjel,ott már benne lesz mindkét csapatban a BL meccsek elõtti elõkészületek is,pihentetések stb...az nagyon nyílt meccs lesz,a bajnokin pedig tényleg akármi lehet,na meg a BL-ben is,más hangulat,más tétért,nagy meccsek lesznek az biztos,be lesz készítve pár doboz nyugtató 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
hát én pont miatta nem vagyok ebben biztos....lényegtelen miket mond a sajtótájékoztatókon....nagyon agyafúrt embör...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Mou = full power összes
mi gyõzünk a legvégén

LasDen
kezdõdhet a taktikázás....a bajnokit és/vagy kupa döntõt beáldozza-e a bl-ért Mou vagy full powerrel az összes behúzására utazik-e....😄D kíváncsi leszek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

White QVAS
Az elkövetkezendõ Barca elleni meccsek miatt mindennél jobban szurkolok a csapatnak, még a vérbeli ManU drukker haveromat is sikerült rávenni, hogy szurkoljon legalább erre a pár meccsre a Real-nak. Remélem nyerünk legalább 2-3-at.
Legrosszabb esetben elbukjuk mind a 4-et, az viszont akkora atyai pofon lenne, hogy ha valamelyik játékost még ez sem gyõzné meg arról hogy többet kell beleadni, az mehet innen nyugodtan. Peace, hajrá Madrid 😊

tviktor91
😄 Mindenesetre elég vicces volt...de nyilván a 4 el classicoból valamelyiket a real fogja megnyerni,szvsz a hétvégi bajnokit.
A maradék 3 közül is minimum az egyik X lesz.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Rockynhooo
addig jó amíg lebecsülnek. meg addig amíg neked ez a legnagyobb örömöd hogy az sg-re írkálsz 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tviktor91
Figyelembe se vesznek.. xDD ,,Há má döntõsök vagyunk nem? -tágra nyílt szemek,kezek... jaaaa real? az mi az?- 😄D"

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Rockynhooo
ááá Raúl istenem... annyira szeretem hogy nem igaz. remélem összejön nekik. remember the name

lee86
Remélem sikerrel járnak a United-del szemben.

&#161;Hala Madrid!

horpeti
Hát kiváncsi leszek, mekkora taktikai csata fog zajlani. Mourinho specialitása a knock out... 😄

Murder3
aztán jövõre a leverkusen is a bl-be lesz😄

de örülnék egy realnak a döntõbe, egyrészt utálom a barcát, másrészt özil és khedira miatt meg a real-al most épp szimpizek😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

miilann04
egyszer legalább verjük el a barcát és deal.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Effe88
szerintem ott lesztek a döntõbe
2002 jut az eszembe
elõdöntõ real-barca
mu-leverkusen(most ugye schalke😊)

persze hajrá németek!!! de a barcán most szerintem 100 hogy továbbmentek döntõt meg a murinnyó nem nagyon szokott veszteni!!!!de ez csak az én meglátásom

Voyager5
Ha ez a verzió összejönne akkor nemtudnék szomorkodni.
Kedvenc csapatom BL döntõt játszhatott, kedvenc játékosom meg alkotott még valami nagyot visszavonulás elõtt.
Rockynhooo
jajaja. én is ezen gondolkoztam hogy ha mi lenne ha ez történne... igazából még azt sem tudtam megbocsájtani a klubnak hogy elengedték a Mórt és õ szopatott ki minket 2004ben. ha ez megtörténne újra én felrobbannék. annyi vigasztalna hogy legalább Raúl boldog.

REALista
Valakit kilöktem.:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Hát nem tudom rám inkább épp hogy vigasztalóan hatna...

Rockynhooo
teljesen egyetértek. nekem a kupadöntõ és bl 8 volt. innen meg tényleg minden ajándék. ha innen bukunk mindent akkor is itt valami elkezdõdött végre hosszú évek után.

REALista
Egyetértek!<#eljen>
Nagyon jó érzés hogy újra a legjobb 4 között van a csapat ennyi év után.

Murder3
abba gondoljatok bele ha összejön egy real-schalke(adja az isten😊 döntõ és mondjuk raúl eggyetlen góljával megnyerné a schalke hogy raul sok év után pont a schalkéval nyerne😄

reál drukkereknek talán ezért jobban is fájna a szíve mint az elvesztett dõntõért.

legalábbis ha én real drukekr lennék egy ilye szituba elég rosszul érezném magam.

Schalke meccsen pedig Raúl 1 gól, 1 gólpassz 😊

REAL MADRID

Like

REAL MADRID

Voyager5
Jó lenne elkapni a Barcat, de nemlesz Ramos meg Carvalho..

Mondjuk én már most elégedett vagyok az idei szezonnal.
robotnyk
idei minimum elvárásom már megvan, innentõl minden ajándék.
SLICK
és kettõs gyõzelemmel 😊
Ezek után nincs megállás remélem és kellõen visszavágunk a Barcának!

Rockynhooo
jeszjeszjesz! Elõdöntõ basszameg! ennyi év szopás után.

SLICK
én csak Capitano miatt szorítok a Schalkéért, amúgy nem tudnám soha megszeretni mint csapatot.

jó de nem szeretem õket :| Schalke viszont 2. kedvenc csapat 😄

SLICK
internek már mindegy úgy is 😄

SLICK
Gomes nem kapus 😄 Ezt benyalta 😄

Voyager5
lolgol
GÓL!

de inter is lõtt 😞

Murder3
hát hogy nem fejelt gól vagy nem bemellelzettt hanem be lõtt gól😄

Voyager5
70 körül rémlik
LasDen
lõtt gólt szerzett??? az milyen??? és kitõl szerezte??? 😄

Murder3
Raul ismételten lõtt gólt szerzett.

amúgy mennyinél áll õ a bl góllövõlistán?

LasDen
ott van Albiol...

REALista
Fasza...Carvalho már biztosan kihagyja a következõ meccset...

SLICK
hát erõsebben belelõhetett volna abba a labdába fõleg ballal.

Voyager5
Özil csóri... Jó spíler, de a kapu elõtt bizonytalan 😞
Voyager5
Nem nézném én le azt a Milant...
meg pont egy milanba mi ?😄DD
Voyager5
1 - nemhiszem, hogy kitudják fizetni
2 - nemhiszem, hogy elakarják adni
3 - nemhiszem, hogy elakarna menni
LasDen
a madridista nem hulladék...és nem õk írták hanem a corriere...😄