Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C. Roni gólt is most nézem, tegnap nem láttam a meccset... Youtubeon kommentár: Kaataasztrofa... 😄
Minden esetre az tuti, hogy az elsõ meccs után jó kis "viták" lesznek, hogy na a másik 3 milyen lesz. Ebben biztos vagyok. 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Legrosszabb esetben elbukjuk mind a 4-et, az viszont akkora atyai pofon lenne, hogy ha valamelyik játékost még ez sem gyõzné meg arról hogy többet kell beleadni, az mehet innen nyugodtan. Peace, hajrá Madrid 😊
A maradék 3 közül is minimum az egyik X lesz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
de örülnék egy realnak a döntõbe, egyrészt utálom a barcát, másrészt özil és khedira miatt meg a real-al most épp szimpizek😊
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
2002 jut az eszembe
elõdöntõ real-barca
mu-leverkusen(most ugye schalke😊)
persze hajrá németek!!! de a barcán most szerintem 100 hogy továbbmentek döntõt meg a murinnyó nem nagyon szokott veszteni!!!!de ez csak az én meglátásom
Kedvenc csapatom BL döntõt játszhatott, kedvenc játékosom meg alkotott még valami nagyot visszavonulás elõtt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nagyon jó érzés hogy újra a legjobb 4 között van a csapat ennyi év után.
reál drukkereknek talán ezért jobban is fájna a szíve mint az elvesztett dõntõért.
legalábbis ha én real drukekr lennék egy ilye szituba elég rosszul érezném magam.
REAL MADRID
REAL MADRID
Mondjuk én már most elégedett vagyok az idei szezonnal.
de inter is lõtt 😞
amúgy mennyinél áll õ a bl góllövõlistán?
2 - nemhiszem, hogy elakarják adni
3 - nemhiszem, hogy elakarna menni