Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Nem tudom, melyik hulladék oldalról másoltad, de legalább a csapat nevét jól írták volna...
LasDen
ilyenkor énekli BErlusconi: "Álmodtam egy világot magamnak..."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
"A Corriere dello Sport információja szerint az AC Milán szeretné szerzõdtetni Cristiano Ronaldot és Zlatan Ibrahimovic-ot. Silvio Berlusconi eltökélt szándéka, hogy megszerezze a portugál középpályást, így 15 millió eurós fizetést kínálna Ronaldonak."

_😄A_DS_D?_SAD?_SD?_S

bakkerman
amire Casillas kiöregszik,addigra Mourinho már nem hogy a Realt elhagyja,hanem még kb 2 csapatban is fog dolgozni annyi idõ alatt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
- A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Khedira, Xabi Alonso, Marcelo, Özil, CR7 és Adebayor.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
20.45 Tottenham-Real Madrid tv: Digisport Plus hu, ITV1, RTS1, TVR1

streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
nem hinném...gondolom mikor tovább áll viszi a gyereket is....szóval majd a fradiban fog bemutatkozni...😄

A Real Madrid vezetõedzõjének, José Mourinhónak a kisfiát nagyon tehetségesnek tartják. José Mário jr. a mostani szezonban csupán két gólt kapott és spanyol bajnoki címet szerzett.
A portugál zseni kisfia a Canillas korosztályos együttesében védett és rengeteg dicséretet kapott, ugyanis a mostani szezonban csak két alkalommal vették be a kapuját. Érdekesség, hogy ebben a csapatban játszott Zinedine Zidane fia Enzo is, akiért a Juventus és a Manchester United is érdeklõdik. A"kicsi" Josét -akinek a nagyapja Felix José is kapus volt- alacsony termete ellenére is tehetségesnek tartják, sõt, ha ilyen ütemben fejlõdik, akkor nagy kapus válhat belõle, állítják a klubnál.
Ki tudja, lehet, hogy Iker Casillas utódja, majd Mourinho fia lesz?
Taki 122
hasonló helyzetben vagyok én is 😊 respect!

amúgy az ilyen "elkötelezett" barca rajongókat komolyan se kell venni, közük sincs a focihoz ;D

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

bakkerman
nem kell sokat várnod a Del Bosque féle Real-ra,szerintem ez az idei Madrid a 21. században a legjobb,bár ugye ott a Zidane féle BL gyõztes csapat,meg a Ronaldo,Raul,Beckham,Zidane féle galacticos is,de ez a csapat idén nagyon jó. És hiába unják sokan(nagyon sokan) a futball világában azt,hogy a Barca ennyire hengerel otthon,bele kéne gondolniuk,hogy abszolút nem olyan könnyû bajnokságot nyerni egy ilyen csapat elõtt/ellen.
#64930: szurkoltam én anno a csapatnak eleget,meg anyáztam is,amikor a 2000-res évek eleje nem úgy indult,ahogy kellett volna a Ronaldo csoda után. 2002-2003-ban például azért kellett rágnom a körmömet,meg faternak is,hogy egyáltalán kijussunk az UEFA kupába...ugye 1 év múlva bajnok lett a Valencia,akkor már elég jó csapatunk volt. Utána meg aztán beindult a henger,és szép hónapokat okozott nekem a Dinho,Deco,Eto'o,Marquez,Gio,Syl,Giuly féle csapat Rijkaardal. Mostanában meg tényleg leülök a tv elé,kényelembe helyezem magam,és élvezem a játékot,amit nyújt a csapatom 😊

tviktor91
HALA Barca! xDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Realnak szurkolok jó ideje! Ha jók voltunk akkor azért, most h mélyvizben vagyunk és nem ér le a lábunk most meg azért! Van jelenleg izgalom! Imádok ezzel a csapattal foglalkozni! Olvasgatok, Minden meccset tv elõtt élõben megnézem! 4 éve ha 3 mecset kihagytam akkor lehet h sokat mondok! Kapok hideget meleget 3 ugymond barca drukkertõl mikor kikap a Marid 😞

Magamban mosolygok rajtuk! Szoktam kérdezgetni tõlük mit játszott a barca? Erre válasz! Fogalmam sincs mert nem néztem! Ha netalántán kikap a csapatuk, olykor a válasz! Kit érdekel! 😄 Na mind1 Facen azért ott a Barca cimer nekik! 😄DDDDDDDD

HA foci, Csak a Realmadrid!!!

abletonext
+1

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

horpeti
Hát nemtom. Én amerre járok, Messi az isten, Barca a király, nyálRonaldo meg a pénzköltõs csíra Madrid megint leégett...
😄

én Piquét, Iniestat és Xavit bírom onnan. a többi mehet a levesbe... legjobban valdést utálom meg puyolt

Casillas
nem, nem szereti mindenki, és még csak nem is jófiúk.
régebben, a holland korszakban még szinte kedveltem is õket (shame on me), de ez a mai gárda egyáltalán nem szimpatikus, sõt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Meg a Barcának nem is nagyon kell drukkolni. Csak leülni és megnézni az elõadást. 😄 Madridnak hál istennek mostanában mindig nagy hangulatú meccsei vannak, mindenki meg akarja verni, anyázzák Ronaldot, stb... 😄
Barcát meg mindenki szereti, amolyan jófiúk. 😛 Meg persze szinte tökéletesek, és ezt nem lehet elvitatni.

horpeti
Régen én is Barca drukker (is) voltam, Rivaldo, Kluivert, Figo, Ronaldinho.
Csak aztán az összes kedvenc játékosom a Madridban kezdett játszani (>10 éve? ), és nagyon tetszett maga a játék, és játékosok, és azóta megfertõzött a Madrid szellem! 😄
Persze errõl Del Bosque tehet. Azóta esett a szint, de maradtam, a reménnyel, hogy lesz még jó Madrid. És ez a töretlen remény teszi fanatikussá az embert. Bár Capello és a full szopacs idején jóval kevesebbet néztem spanyol bajnokikat, mert egyszerûen nem tetszett, amit látok.
A Barcának már nem tudok tiszta szívbõl drukkolni, tetszik amit játszanak, túl tökéletes. Talán ezért is. Inkább drukkolok az "esélytelenebbnek". 😄

DaniX14
Hát akkor elnézést, de ezt én nem tudhattam , meg nem szoktam MU topikba járni.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

bakkerman
nézz be a mu topikba,leírta az okát az aláírásának. elõször én is furcsán néztem,és beszóltam,de nyugi,nem divat.

DaniX14
Inkább téged kéne eltiltani a focitól aki Real meg Barca szurkoló egyszerre..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Cabell
most mutatták az 5-0 összefoglalóját, a végén ramos...komolyan el kéne tiltani a focitól azt az elmebajost

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
Enzo Zidane-nak újabb kérõje akadt. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Juventus élénken érdeklõdik iránta, most pedig csatlakozott a kérõk sorába a Manchester United is.

Nemtom mit várnak....fater a Realnál dolgozik szóval kivancsukva, hogy a gyerek bárhova megy...😄

horpeti
Jó meccs volt. Így, hogy nem a szokásos csapat volt fent, teljesen más volt a játék, teljesen új. Aztán mikor bejött Cé és Xabi, akkor már a szokott labdajáratás ment.
Nekem az elõbbi jobban tetszett, mert esetlen volt, de veszélyes. 😄
De összességében véve jó meccs volt.

ProGabe
igen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
a másodikat láttam, az teljesen jogos volt, mert Marcsa megcsinálta a cselt, a védõ pedig feltartotta.

Voyager5
Végre rúgtunk normális gólt is 😄
abletonext
jogos volt a két büntetõ? most jutottam csak tv elé

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

SLICK
na az elsõ félidõrõl lemaradtam :|
közben 0-2 Kaká 11-bõl megint

horpeti
Tök jókat lehetne indítani, de Di Maria és Lassana Diarra se képes rá. Rengeteg a terület. Cé elélvezne. 😄

horpeti
Kakának örülök! Jó lenne, ha egy rejtett bombatartalék lenne a végjátékra, én számítok rá!

horpeti
Valahogy most annyira nem érdekel a bajnoki.. Már a Barca elleni BL elõdöntõt várom...
Kérdés, a csapatot érdekli-e, sztem nem. Remélem gyakorlásnak, felkészülésnek jó lesz. 😄

miilann04
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Garay, Albiol, Pepe, Arbeloa; Lass, Granero; Kaka, Di María, Higuaín.

most vagy nagyot húz, és a mellõzött játékosok/sérülésbõl visszatérõk jó játékkal behúzzák a meccset, vagy mou eldobta a bajnokságot. mondjuk ha már így, talán kezdhetne adán.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Ha Madrid veszi meg tuti! 😄 Ha pedig nem igazoljuk le, majd 2 év múlva 30at fog érni, és majd akkor... Murphy 😄

LasDen
igen ez is benne van, ahogy az is, hogy 2-t fog érni....😄

bakkerman
lehet hogy most sok érte a 10 misi(szerintem meg nem),de a QPR nagy valószinûség szerint feljut,és akár ott,akár másik PL csapatban ha jól fogja tolni,akkor 2 év múlva lehet nem 10-et fog érni hanem 25-öt...

LasDen
- A Marca információja szerint a Real Madrid elsõ igazolása lehet a nyáron Adel Taarabt, a Queens Park Rangers középpályása. A Real Madrid felgyorsította a tárgyalásokat a játékos ügyében. A 21 éves játékos ára 10 millió euró körül mozog.

nem ér 10 millát az a gyerek...Spursben nem tudta megvillantani tudását...oké championshipbe most lövõdözi gólokat, de nem ugyanaz mintha pl-be tenné.....nem bánom ha leigazolják de ne 10-ért....

horpeti
Meg számomra a BL most a legfontosabb. 😊

horpeti
Hát, az õszi meccsen Mourinho valami hasonlót próbált csinálni, ha jól láttam (visszahúzódós védekezés, és abból kontra), és nagyon rá is faragott. Remélem nem követi el ugyanazt a hibát. Bár lehetséges, hogy nem az volt a taktika, csak ugye a Barca olyan jól járatja a labdát, hogy csak kergetni lehet.

De sok klub, aki a kergetést feltolt védelemmel csinálja, és lezárja a területet, az nagyon jól meg tudja szorongatni a Barcát (ha a szélsõ védõk adogatnak, ott több a hibalehetõség), csak általában megtörnek. Valami hasonlót várnék úgy, hogy a Madrid nem tör meg. 😄 De majd kiderül... Kellemes meglepetés lenne egy nem egyoldalú meccs. 😊
Bár õszintén a BL oda visszavágóra inkább kiváncsi vagyok, ott többet lehet taktikázni.

Casillas
ki tudja, a sahtar otthon bajnokságban 11-0-0-ra áll 27-2-es gólaránnyal <#gonosz1><#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Ha jól látom, a Barcával elõdöntõzünk. 😄

hedonist
😄 tény, mondjuk Sneijder tényleg raj!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
hát,igen limperatore úr kitesz magáért,akár nyer a csapatuk,akár kikap,,,de legalább pörög a topikuk a sok álhírrel,a sok álmourinhos hírekkel,meg a sneijder istenítéssel 😊 jah,meg buzibenítez kommentekkel

SLICK
inter topikba meg pláne felesleges beírogatni, az a butaságok színhelye, minden nap visítok a buta beírásokon és híreken 😄

Ne állj le hülyékkel veszekedni mert még véretlenül téged néznek annak! szvsz

Rockynhooo
szép volt fiúk. nem hinném hogy idegenben nyalunk egy 5öst vagy ha még igen is akkor is csak lövünk mi is gólt. bilbao ellen remélem castillat küldi fel josé , kulcsjátékosoknak most kijárna egy kis pihenõ.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

azzal hogy tényeket írok le? elkezd papolni a gyerek hogy Mou eljön most nyáron madridtól meg ilyenek... aztán ír egy lenézõ kommentet szintén, ezek után kezdtem el provokálni... ha valaki ekkora barom mint az az idióta, szerintem megérdemli.

tviktor91
Bocs,de azért az elsõ 14-15percben amikor még nem voltak emberhátrányban akkor se sok közük volt a meccshez...

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

hedonist
hát igen.. én sem csípem, de talán JM az aki meg tudja nevelni, vagy legalábbis addig viselkedik, amíg Mou keze alatt van.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

robotnyk
eurosportról:

Given Adebayor's habit of trying hard for six to nine months before resting lavishly on his laurels, Real's loan from City looks like a masterstroke.

They get half a season of a motivated Adebayor without having to pay a transfer fee - as long as they don't get suckered into buying him, they can then return him to Eastlands and let City worry about him.