81624
-
#68343 ha visszautasította, akkor nem visszautasíthatatlan...:DD -
Dean Winchester #68342 Nem csak Samuel Eto'ónak, hanem a Real Madrid vezetőedzőjének, José Mourinhónak is visszautasíthatatlan ajánlatot tett a nyáron az Anzsi Mahacskala tulajdonosa, az orosz milliárdos Szulejman Kerimov - értesült a Marca. A portugál mégis kikosarazta.
Kerimov a hírek szerint évi 25 millió eurós fizetéssel csábította a kétszeres BL-győztes trénert, aki ezzel nem csak minden idők legjobban fizetett edzője lett volna, hanem a földkerekség összes futballistája is rosszabbul keresett volna nála.
A híresen Mourinho-párti Marca szerint az edző tudja, hogy történelmi időket él át a Real Madridnál, s nem adná fel ezt a kihívást csak azért, hogy Guinness Rekordok Könyvébe könybébe illő járandósága lehessen.
Pedig válogathatna az ajánlatok közül a portugál, a Manchester City tavasszal kereste meg, évi 20 millió eurót garantált volna neki, a Besiktas mindeható elnöke, Yildirim Demirören pedig egy biankó csekkel lepte volna meg, ha Isztambulba költözik. -
Dean Winchester #68341 picit megkésve de fogadd minden jókívánságomat ! -
#68340 Voyager5 és LasDen, köszi nektek! :) -
pacclacc #68339 mostantol te is divatdrukker leszel, és Barca mezet vásárolsz majd? :D -
#68338 csatlakozom...én is most vettem észre..HBD... -
#68337 Heppi börzdéj Slick. -
kottbullar #68336 Hy!
Megválnék az eredeti kelme márkájú Real mezemtől nadrággal együtt, kabalameztől, csapatzászlótól..
Link: http://indafoto.hu/kottbullar/kulhoni_foci_ajandektargyak
Infó: [email protected] -
#68335 bármi lehet....mindkét végletre voltak már példák... -
#68334 Milyen király lenne már, ha a kis Enzoból is olyan jó futballista lenne mint az apja volt :D -
#68333 nagyon jó játékos,3-4 meccset lefog nyomni,és utána bomba lesz -
#68332 -
#68331 ugye idén már nem fog játszani a sérülése miatt, jövőre ha felépül esetleg párszor becseréli Mourinho, szerintem, de majd meglátjuk -
#68330 mire alapozod???? -
#68329 sok vizet nem fog zavarni -
#68328 nem hinném.....de előbb várjuk meg hogy felépül... -
#68327 ez a Sahin gyerek arra a sorsra fog jutni, mint tavaly Canales, nem sokat rúg majd labdába a szezon során, persze ha felépül egyáltalán, jövő nyáron meg visszamegy németbe -
#68326 Lapértesülések szerint Agüero Madridba szerződése még nem lezárt téma. A Real figyelemmel kíséri a támadó sorsát és jövő nyáron Perez fő célpontja lehet. Ezt egy hallgatólagos megállapodásra alapozzák, ami azért kötettet, mert nem akartak feszültséget a két madridi klub között. -
#68325 Közvetítené a Barca Milant, de a TV2 választ előbb és gondolom ők adják a PRO4en. -
Szecsan #68324 Jaj de jó a Digi Sport közvetíti a Dinamo-Real-t :) Végre egyszer nem a barcát,meg milant. Hala MAdrid! -
#68323 akkor nem Messi érdeme. ha lepasszolta volna, akkor igen. -
#68322 A Real Madrid csapata készül a Getafe elleni hazai bajnoki fordulóra. Méghozzá meglepetéssel: Enzo Zidane, Zinadine fia együtt edzett a nagycsapattal.
Jujj...gondolom szoktatják a nagycsapathoz...:D
-
Dean Winchester #68321 2.gól messi érdeme...
átment 6 nigéirain , rálőtte majd kapusról maria elé pattant ő meg beverte az üres kapuba 3 méterről :D -
#68320 Argentína - Nigéria 3-1 G: Higuaín, Di María, Elderson (öngól) ill. Obasi -
karajjj #68319 fejezzétek már be -.- -
Dean Winchester #68318 alig bírja levakarni :( :DD -
#68317 uristen dean barátunk mekkora fikát kapott :/ :DDDD -
#68316 miután fél nyáron át kopiztad a kamuhíreket hogy a city 380 millióért megveszi cr-t, már senki se vesz komolyan.
> -
Dean Winchester #68315 yah xD -
pacclacc #68314 szerintem ne menj bele ugyse értenéd meg :D -
#68313 mi az a nyasges? -
Dean Winchester #68312 bóhoc a tudod te kicsodád...
mint írtam a végére kapcsoltam oda , ezek utan nyasges, sicc... -
#68311 Mondjuk ezektől függetlenül számomra még mindig gagyi műsor :D -
#68310 ráadásul úgy kérdezték, hogy a második aranycipőt hány gólért kapta, szóval ebbe se lehet belekötni. -
#68309 ne higgy már ennek a bohócnak, lehetett választani, hogy a 40 a jó, de nem tudták, ennyi. -
Dean Winchester #68308 akkor aranycipő :D
mondom a végére estem be , szóval lehet én tévedek , sőt... ők tuti nem :D
-
#68307 Aranylabdát?
Aranycipőt esetleg. Azt meg 2x kapott
Bár a 29 mindkét esetben rossz :D
De meg se lepődök rajta, hogy ilyen gagyi műsorban eleve rossz választ állítanak be helyesnek.
-
karajjj #68306 40 gólért kapta az aranycipőt -.- -
Dean Winchester #68305 vááá cr nem köti be fűzőjét és ebből micsoda beszélgetés tud kialakulni :D
bele se merek gondolni mi történhet ha kiderül valami fürdési szokása xDDD
egyébként én is beszoktam kötni masnira és ugy dugom be oldalra (rejtem el)...
egyébként ma a széfben is CR volt a téma4
Kérdés valami olyasmi volt ,hogy hány bajnoki gólért kapta az Aranylabdát :D
lehet tippelni ,vagy ha valaki tudja pontosan akkor javítson ki, mivel csak a végére kapcsoltam oda.. :D
a 30 az rossz válasz volt
a lehetséges jó válasz spoilerben ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!29 a jó válasz elvileg) -
pacclacc #68304 Ennél már csak az lett volna jobb, ha nem irsz semmit! Nem kell ide hoznod a benned rejlő feszültséget! Hagyd az eszetlen baromságot az ujságirokra! Majd 2 megoldják ha gondjuk van! Az meg h ki tett többet a Madridért szerintem senkit nem érdekel! A Multról ne beszéljünk, minket a jelen érdekel!A multból nem lehet itt megélni! Még egyszer mondom megoldják ha gondjuk van! Egyeseknél eindul a Random f.szgenerátor :DDDD