Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
_😄A_DS_D?_SAD?_SD?_S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A portugál zseni kisfia a Canillas korosztályos együttesében védett és rengeteg dicséretet kapott, ugyanis a mostani szezonban csak két alkalommal vették be a kapuját. Érdekesség, hogy ebben a csapatban játszott Zinedine Zidane fia Enzo is, akiért a Juventus és a Manchester United is érdeklõdik. A"kicsi" Josét -akinek a nagyapja Felix José is kapus volt- alacsony termete ellenére is tehetségesnek tartják, sõt, ha ilyen ütemben fejlõdik, akkor nagy kapus válhat belõle, állítják a klubnál.
Ki tudja, lehet, hogy Iker Casillas utódja, majd Mourinho fia lesz?
amúgy az ilyen "elkötelezett" barca rajongókat komolyan se kell venni, közük sincs a focihoz ;D
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
#64930: szurkoltam én anno a csapatnak eleget,meg anyáztam is,amikor a 2000-res évek eleje nem úgy indult,ahogy kellett volna a Ronaldo csoda után. 2002-2003-ban például azért kellett rágnom a körmömet,meg faternak is,hogy egyáltalán kijussunk az UEFA kupába...ugye 1 év múlva bajnok lett a Valencia,akkor már elég jó csapatunk volt. Utána meg aztán beindult a henger,és szép hónapokat okozott nekem a Dinho,Deco,Eto'o,Marquez,Gio,Syl,Giuly féle csapat Rijkaardal. Mostanában meg tényleg leülök a tv elé,kényelembe helyezem magam,és élvezem a játékot,amit nyújt a csapatom 😊
Magamban mosolygok rajtuk! Szoktam kérdezgetni tõlük mit játszott a barca? Erre válasz! Fogalmam sincs mert nem néztem! Ha netalántán kikap a csapatuk, olykor a válasz! Kit érdekel! 😄 Na mind1 Facen azért ott a Barca cimer nekik! 😄DDDDDDDD
HA foci, Csak a Realmadrid!!!
😄
régebben, a holland korszakban még szinte kedveltem is õket (shame on me), de ez a mai gárda egyáltalán nem szimpatikus, sõt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Barcát meg mindenki szereti, amolyan jófiúk. 😛 Meg persze szinte tökéletesek, és ezt nem lehet elvitatni.
Csak aztán az összes kedvenc játékosom a Madridban kezdett játszani (>10 éve? ), és nagyon tetszett maga a játék, és játékosok, és azóta megfertõzött a Madrid szellem! 😄
Persze errõl Del Bosque tehet. Azóta esett a szint, de maradtam, a reménnyel, hogy lesz még jó Madrid. És ez a töretlen remény teszi fanatikussá az embert. Bár Capello és a full szopacs idején jóval kevesebbet néztem spanyol bajnokikat, mert egyszerûen nem tetszett, amit látok.
A Barcának már nem tudok tiszta szívbõl drukkolni, tetszik amit játszanak, túl tökéletes. Talán ezért is. Inkább drukkolok az "esélytelenebbnek". 😄
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Nemtom mit várnak....fater a Realnál dolgozik szóval kivancsukva, hogy a gyerek bárhova megy...😄
Nekem az elõbbi jobban tetszett, mert esetlen volt, de veszélyes. 😄
De összességében véve jó meccs volt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Kérdés, a csapatot érdekli-e, sztem nem. Remélem gyakorlásnak, felkészülésnek jó lesz. 😄
most vagy nagyot húz, és a mellõzött játékosok/sérülésbõl visszatérõk jó játékkal behúzzák a meccset, vagy mou eldobta a bajnokságot. mondjuk ha már így, talán kezdhetne adán.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
nem ér 10 millát az a gyerek...Spursben nem tudta megvillantani tudását...oké championshipbe most lövõdözi gólokat, de nem ugyanaz mintha pl-be tenné.....nem bánom ha leigazolják de ne 10-ért....
De sok klub, aki a kergetést feltolt védelemmel csinálja, és lezárja a területet, az nagyon jól meg tudja szorongatni a Barcát (ha a szélsõ védõk adogatnak, ott több a hibalehetõség), csak általában megtörnek. Valami hasonlót várnék úgy, hogy a Madrid nem tör meg. 😄 De majd kiderül... Kellemes meglepetés lenne egy nem egyoldalú meccs. 😊
Bár õszintén a BL oda visszavágóra inkább kiváncsi vagyok, ott többet lehet taktikázni.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Given Adebayor's habit of trying hard for six to nine months before resting lavishly on his laurels, Real's loan from City looks like a masterstroke.
They get half a season of a motivated Adebayor without having to pay a transfer fee - as long as they don't get suckered into buying him, they can then return him to Eastlands and let City worry about him.