Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
most

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hánykor kezdõdik?

nem tudom, azt írtam hogy csak szerintem lesz szombaton (jobban megérné nekik, hisz hétvégén lesz=több jegybevétel, mivel nem mindenki teheti meg hogy szerdán éjfélig kint legyen a meccsen vagy nem tudom mikor kezdõdik...)

robotnyk
20dikán lesz, szerdán.
szabii98
Nem Szerdán?

I met God. She's black

SLICK
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem van egy sanda gyanúm hogy szombaton lesz (több ember ki tudjon rá menni)

horpeti
A kupadöntõ ugye nem jövõ hét közepén lesz? Vagy van bármilyen indok arra, hogy most ne a maxot hozzák ki magukból a csapatok?

horpeti
Jah. Mindenképpen a Madridot nézem. 😄 Bár tétje nincs amúgy se... De parázs lesz. Remélhetõleg.

spanyol bajnokság 😊 mindegy mi lesz, izgalmas lesz a meccs

milan pfujj xd

horpeti
Csak kár, hogy most megy a Milán meccs is, az is nagyon jó kis 1. félidõn van túl. Nemtom, hogy a spanyol bajnokságra fektessem e a hangsúlyt, vagy a Scudettora. 😛

ja én is megyek minnyá 😊 csipõs paprikás ilyet még nem ettem 😄 még van pár sör, még a végén bebaszok meccs végére xD

horpeti
😄 Popcorn remek ötlet!! Készítsem is a mikróba.. 😄

a mai meccs arra jó hogy elfogyjon a narancsos soproni itthonról meg egy pár Chio Crasher meg popcorn 😄

horpeti
Valaki meg fog halni ott a középpályán. 😄

nem biztos az

Voyager5
Amúgy ez a kezdõ.... középpályánk eleve halálra van ítélve 😄
[HUN]FaTaL
Köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Voyager5
Csatlakozok Gaba-hoz, annyi különbséggel, hogy Madrid gyõzelmet 😄

#65023:
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Pepe, Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Di María és Benzema.
robotnyk
"Gusztustalan, alattomos és sérülésmentes"

ez így kicsit félreérthetõ <#zavart1>
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo, Pepe, Xabi Alonso, Khedira, Cristiano Ronaldo, Di Maria és Benzema.

cesc fábregas

[HUN]FaTaL
Szintén. 😊

[HUN]FaTaL
Lehet már tudni mi lesz a kezdõtök?😊

<#szeret>
Jó szurkolást nektek is! Gusztustalan, alattomos és sérülésmentes meccset kívánok! És persze Barça gyõzelmet 😛

cesc fábregas

szívesen szurkolnék velük

szabii98
elképzeltem és....nevettem 😄

I met God. She's black

hedonist
Azért az nemmindegy,h ezen egyáltalán elgondolkozol, h igaz lehet😄D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
thx

banok
22.00 Real Madrid CF - FC Barcelona
tv: Sport2
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=255&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

robotnyk
SLICK
kamu

szabii98

haverom rámír MSNen hogy Messi megy a Realba....
igaz ez vagy csak valami tréfa?😄

I met God. She's black

hedonist
Na ma hajráf!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szerintem estére be kell majd zárni a topikot

horpeti
Én meg igazán nem akarok taktikailag elõre gondolkodni. Ma egy jó meccset akarok látni. De bármi is lesz a vége, tudom, hogy a kupadöntõ és a BL totál más lesz, és semmi esetre sem tudok levonni semmilyen következtetést a jövõre vonatkozóan.
Pl. ha ma kikapunk, akkor lehet azt mondani, hogy fú, tartalékoltunk a többire, vagy tényleg ennyit tudunk.
Ha meg nyerünk, akkor lehet azt mondani, hogy még 3x simán verjük õket, de azt is, hogy a Barca tartalékolt a BL, kupára hiszen édesmindegy neki ez a bajnoki.

Szal... Várom már a BL meccseket és a kupát, a mait meg élvezni akarom. Ha nyerünk tök jó. 😊

SLICK
sztem nem lesz sok gól ma

abletonext
fogadásom az esti meccsre:
Haverom (nem barca drukker) folyamatosan baszogat a Madriddal. Most is elõvette az 5-0át.
Mondta, hogy megteszi tippmixen a Madrid 0-5 Barcelona meccset.
tudja hogy ezzel kikapcsolja az agyamat, így felhúztam magam és:
"baszod, ha nyer a barca 5-0ra meztelenül végigfutok a fõutcán"
rögtön nyújtotta a kezét... 😄

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

SLICK
Majd valami jó streamet elfogadnék a meccshez. Elõre is THX!
Remélem nyerünk még ha csak 1 góllal is

abletonext
Én ma el tudnék fogadni egy taktikai okokból kifolyó vereséget (rákészülõs a másik 3 meccsre).
Szerdán kupadöntõ, amelyik csapat jobb napot fog ki, az nyer (remélem mi).
A BL-ben viszont a maximumot kell nyújtani.

az álmom:
2 gyõzelem (kupa, bl)
1 döntetlen (bl)
1 vereség (bajnoki)

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

horpeti
Egye fene, a BL hazai meccsen 1-1, idegenben 2-2... 😄DD

Del Bosque
Eljött az elsõ nagy nap 😊

Viva Espa&#241;a!

Én ugy gondolom, h a 4 meccsbõl talán 1 meccset meg tudunk nyerni a Barca ellen! Már ez is boldoggá tenne! Nem vagyok elvakult drukoló! Szerintem ez lenne a reális! Ha több nyert meccs lenne, akkor az már hihetetlen érzés lenne!!

horpeti
Lehet ha rányom még 1x a Generatera, akkor Rooney átigazolás Madridba lett volna (a kulcsszavak : Reál Madrid, Manchester United). 😄

horpeti
Szerintem fine tunningra szorul a randomgenerátora a szerkesztõnek.

LasDen
Fergusson meghalt vagy most ez mé került elõ????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
LOL.
Nem az a hírérték, hogy Mourinho a MUba megy ( az alap), hanem hogy versenyeztetve van, de õ a kiválasztott. 😄D

"Mourinho amúgy is kifejtette, a Király Kupa számára még értékesebb, mint a bajnokság, a madridi szurkolók ugyanis szép lassan azt is elfelejtik, kedvenceik mikor emelhették magasba a trófeát. Segítünk nekik: 1993-ban. Nem tegnap volt."
teljes cikk (sporthíradó)
LOL

Néhány – elsõsorban angol – klub még kétségbeesett erõfeszítéseket tehet a portugál sztáredzõ megszerzésére, de egyre inkább úgy tûnik, hogy csak és kizárólag Jose Mourinho lehet a Manchester United következõ menedzsere. Friss szigetországi hírek szerint az Evertont dirigáló David Moyes is a jelöltek között van, de nehezen hisszük, hogy megelõzhetné ebben a különleges versengésben a Real Madrid irányítóját.
Rockynhooo
liga meccsen ha kudarc lesz remélem nem törnek majd meg a srácok a köv. 3 meccsre...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"