81624
-
#68423 úgy tünik a vörös-kékek mélyrepülésbe kezdtek -
#68422 Inkább olyan mint egy vak koldus...:D -
#68421 higuain meg amugyis azt nézi, hogy hová tűntek a lábai. -
karajjj #68420 a szemüvege többet ér :D -
#68419 Lass sem telózik....:D de olyanok mintha valami bkv buszon utaznának...:D -
#68418 mer neki nem telik wifis telóra -
karajjj #68417 egyedül Granero élvezi a szánsájnt :D -
#68416 Hát ez jó, talán Perez bácsi is a mobilját kuksolja? :D -
#68415 Megérkeztek a srácok Zágrábba. Majd rögtön posztolták állapotnak fészbukra
-
#68414 hendivel lazán mehet -
hugopareiros #68413 úgy ám -
#68412 Köszöntem =) -
pacclacc #68411 Jaja hisz minden barcelonas barátom ezzel jött h (b) csapat játszott! Mondtam neki hisz ez a (b) csapat vezetett 2-0ára! Mikor bejött Villa az (a) csapat tagja az meg golpaszt adott az elenfélnk! Messi meg mikor bejöt müugró vbre készült 16 belül! Hát sok mindenre lehet fogni ezt a boltlást!
A cikken meg nem unatkozik senki néhány smilet kihagytak belöle -
#68410 igen!
Szerda (Szeptember 14.)
20:00
Labdarúgás (élő)
Bajnokok Ligája, Dinamo Zagreb-Real Madrid -
#68409 amúgy így végigolvasva ez egy full irőnikus cikk lett,nem gondolta komolyan srác -
#68408 Csak valahogy rábukkantam :D
Amúgy a BL-ben szerdán játszik a csapat ugye? :) -
karajjj #68407 minek olvasol ilyen szart? :D -
#68406 José Mourinho az idei Bajnokok Ligája kiírásába nevezte a Castilla új igazolását, Pedro Mendest is. A 20 éves védő a Sporting csapatától érkezett.
nem úgy van, hogy 21 év alattit nem kell nevezni??? vagy keverem valamivel?? :DDD -
#68405 Guardiola a kispadra ültette a nagyokat, Puyol, Villa, Messi és Iniesta is csak a kispadról nézhette végig, ahogyan a csapata vereséget szenved a Real Sociedad ellen. Először nem tűnt úgy, hogy ez gondot okoz a nagy csapatnak, a meccs 12. percében a Barcelona vezetett is kettővel, azonban a második félidőben az ellenfél rögtön lőtt két gólt, majd egy figyelmetlenség miatt a harmadik is a kapuba talált. Így Spanyolország egyik büszkesége vereséget szenvedett, amire senki sem számított.
muhahahha szép álom :) -
#68404 látjátok, ennyit számít hogy a marca szorgosan fotosoppolja a meccsek képeit. -
#68403 Sziasztok!
Elég érdekes dolgot találtam :D
"Először nem tűnt úgy, hogy ez gondot okoz a nagy csapatnak, a meccs 12. percében a Barcelona vezetett is kettővel, azonban a második félidőben az ellenfél rögtön lőtt két gólt, majd egy figyelmetlenség miatt a harmadik is a kapuba talált. Így Spanyolország egyik büszkesége vereséget szenvedett, amire senki sem számított."
"Szombaton játszott a Villareal és a Valencia is, akik szintén hozták a formájukat. A Villarreal 2-2-re kivégezte a Sevillát , a Valencia pedig 1-0-ra legyőzte az Atlético Madridot."
Ez kész... xD -
#68402 Madridistánál új hírszerkesztő van vagy mi?:D Kivan írva a hírekhez,hogy Mérkőzés utáni nyilatkozatok rámegyek erre az össze foglalást adja ki. -
pacclacc #68401 Szerintem ez rossz helyre jött! Nem kell nekünk ilyeneket nézni h tudjuk, mire képesek ennek a csapatnak a játékosai! -
#68400 #68396-ra ment :S Sry!
#68397: Szánalmas! :DDD Érezte a vesztüket... xD -
#68399 Remélem! Nagyon jó lenne... :) -
#68398 Szerintem erre mindenki tudja a választ:DDDD -
Balázs 17 #68397 Epic -
#68396 végre...még pár gól és újra a régi lesz....jajj de jó lenne.... -
#68395 Higany gól!szép volt! -
#68394 Pipita gól :) -
#68393 Higuaaaaaaaaaaaaaaaín 4:2:PPPPPPPPPPP -
#68392 Na majd Kaká megmutatja. :) Viccet félretéve, jó lenne minél kevesebb gólt kapni, arány szempontjából. De lényeg a 3 pont :) -
#68391 ejjj, nem szabadna botlani. -
#68390 Na erre nem tudok mit mondani rossz nézni a védelmet:SS -
#68389 BENZEMAAAA!!!!!!!!! És nem a kapusba! ^^
Na csak magáratalál :) -
#68388 ááááááj de szééééép kontra volt és a végén Benzama remekül helyezte a kapuba labdát:)))))) -
#68387 Azt benézte a bíró de nembaaaj:DDD
2:1 Ronaldoooo!!!!!:) -
#68386 Látszik nem a rendes helyén játszik Coentrao :|
Közben egy 11-es ami szabadrúgás lett volna -
Neoncsoves #68385 Carvalho fele annyit dolgozik ebben a szezonban, mint tavaly. legalábbis Pepe többet mozog középen, legtöbbször ő állítja meg a támadásokat -
#68384 Remélem a védelmet sikerül minél hamarabb összerázni, eddig nem olyan stabilak mint tavaly