81624
  • LasDen #80378
  • hugopareiros
    "A harmadik vonalban szereplő Castilla első bajnokiján, az Atlético Madrid B elleni összecsapáson Zidane másodedzőként volt feltüntetve a jegyzőkönyvben, ám Galán szerint az egész világ tudja, hogy Sánchez csak báb és valójában a francia irányít."

Ha papíron Sánchez az edző, akkor le van tudva a dolog és nincs miért izgulnia zizunak.
  • Monoton
    Allitolag papiron csak masodedzo. Azzal magyaraztak, hogy sokan igy csinaljak a ligaban es eddig senkit sem buntettek meg. No comment egyebkent :/
  • Monoton
    Holnap elvileg kezdeni fog, mivel Pepe serulessel bajlodik.
  • LasDen #80374
    Zinedine Zidane akár hat hónapra szóló eltiltást is kaphat, amiért a megfelelő papírok nélkül ül a Castilla kispadján. Legenyhébb esetben 4 mérkőzésről, tehát nagyjából 1 hónapra tiltanák el, a legrosszabb esetben pedig 20 mérkőzést lenne kénytelen kihagyni. Forrás: Madridom.hu

Ehhez csak gratulálni tudok a csapatnak. Idióták ezek???
  • SLICK
    kicsit megnyugtató azért, hogy Varane-nal hosszabbítottak 2020-ig
  • karajjj
    ideje volt már
  • szomferi
  • LasDen #80370
    ennyit erről...
  • LasDen #80369
    Nem hiszem, hogy vereség lesz a vége. Ezt hozni fogják...
  • Monoton
    Ancelotti elmehet a picsaba, hogy nem jatszat masokat. Ev elejen meg azt nyilatkozta, hogy rendesen fogja rotalni a csapatot, meg, hogy senki nem fog egyhuzamban 2-3 meccset jatszani. Egy Basel ellen miert nem jatszhat Varane, Illarra vagy Isco? Még el sem kezdődött a meccs már felbasztam magam és még ki is kaphatunk.
  • LasDen #80367
    Casillas - Nacho, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, James, Modric, Bale, C, Benz
  • LasDen #80366
    előttük és utánuk is lesz Real. Elsőre furcsa lehet, de nem tűnnek el nyom nélkül. Casillas hiányához meg úgyahogy hozzá lehetett szokni tavaly...
  • Különc
    Fura belegondolni egy Real Madridot esetlegesen Casillas és C. Ronaldo nélkül, bár ugyanezt éreztem Zidane után is
  • contraste
    Nem fos edzo, csak valszeg nyomasra "kellett" szetvasarolnia magat felelseges sztarokkal, vagy sztarjeloltekkel. Madridban nincs nyar sztar nelkul - (uj slagerem cime lesz..) Ennek itta meg a levet a mult ideny egyik legjobbja Maria a szurkolok, na meg Ancelotti, aki nagyon is jo edzo, nalunk elso evben PL-t nyert, es ott egy "romokban" (kis tulzassal) levo csapatot kellett osszekapnia Scolariek utan, igaz Hiddink mar elkezdte neki.
  • Gauge
    Mert egy fos edző. Nem ide kellett volna jönnie... Guardiolára vágyom vazze.
  • horpeti
    Biztos összekeverte a lapjával, amit a győzelem esetére kapott. :D
  • karajjj
    Szerintem meccs előtt megkapják A4-es papíron, hogy mit kell mondani, ha kikapnak.
  • Különc
    Ezeket a mondatokat ilyenkor egy kis cetlin adjál nekik minden meccs után, ha nyertek ha nem, vagy saját kútfőből jön a hülyeség?
  • Monoton

Kroos: "Ha mindig úgy játszunk ahogyan ma este, akkor sok mérkőzést fogunk nyerni a szezon hátralevő részében."
  • Shep
    Ja, így már értem :D
  • SLICK
    "Probléma a szisztémával: “Nincs gond a szisztémával, néhány játékosnak még szoknia kell a rendszert, de ismerjük. A gond a második félidei intenzitással és a hozzáállással volt, mint az Anoetában. Nincs probléma a rendszerrel.”

Ez egy nyomorék. Én mindig is mondtam, egy játékost nem lehet csak úgy ráerőltetni másik posztra, csak gondolom a játékosok is úgy vannak vele, inkább játszanak ott, csak ne padozzanak. Perez meg megint bebizonyította, hogy a 10. teljesen elvette az eszét és hazavág egy csapatot, és pont azokat az embereket tartja meg akikre egyáltalán nincs szükség. Kibasszuk a sok pénzt és csak rosszabb lett minden.
  • Monoton
    Ancelotti is ragaszkodik a 433-hoz, mikor van két olyan játékosunk (Isco, James) akiknek egyáltalán nem fekszik az a környezet. Nem is értem, hogy miért nem képes más taktikát is kiprobálni, miért nem tud akalmazkodni a kerethez?
  • LasDen #80355
    Am Illarrat sajnálom kicsit. Ő az egyetlen igazán védekezni képes kp a csapatban perpill, de mivel itt van James és/vagy Ancelotti nem tartja jónak még így sem tud bekerülni a csapatba......
  • SLICK
    de rajta is múlik
  • LasDen #80353
    nem Ancelottin múlik....
  • SLICK
    most értem haza melóból. Jól látom, hogy 21 kapuralövésből csak 4 azaz négy találta el a kaput? Hát idén durván rátoltak minket a nyeles cicire. Fos a keret, fos az edző is... Fos lesz a szezon is
  • LasDen #80351
    Ancelotti belé van habarodva...
    Mert hát lehet, hogy nem rúg annyi gólt, de a csapatjátékban olyan fantasztikusan veszi ki a részét, hogy azt csak csodálni lehet. Olyan fantasztikus passzai vannak, hogy egyszerűen nem lehet kihagyni a csapatból. Ő a BBC lelke, nélkül C és Bale nem működnének, mert ő a fogaskerék, ami mozgásban tartja őket és még lehetne sorolni napestig miér olyan király Karim...
  • Shep
    Első félidőben rúghattak volna vagy 3-at, ha Benzema nem baltázik el mindent. Nem is értem mit keres még a csapatban. Előbb találja meg magát újra, aztán lehet beszélgetni arról ,hogy csereként beálljon, de nem kezdőként.
  • LasDen #80349
    annyit kijelenthetünk, hogy hosszú évnek nézünk elébe...
  • Monoton
    Rendesen el van szarva a csapat, a kedvem is elment ettől a balfaszkodástól.
  • Ferrari23
    Igazi balfax volt ma is a csapat, egy nagy NULLA!
  • REALista
    De szép gól.kár hogy nem mi lőttük...
  • LasDen #80345
    Na lássuk mit tud Chicarito
  • REALista
    Benzema te jó ég...
  • Shep
    Hihetetlen ,hogy nem bírják begyakorolni a szögletek védelmét.
  • LasDen #80342
    az lenne a legjobb, ha soha többé nem ítélnének ellenünk szögletet. Mert úgy látszik soha nem tanulunk meg ellene védekezni...
  • karajjj
    sajnos gól...
  • REALista
    Ez mi volt?:D
  • Shep
    Köszi. Ez így korrektnek tűnik.