81624
-
#80378 -
hugopareiros #80377 "A harmadik vonalban szereplő Castilla első bajnokiján, az Atlético Madrid B elleni összecsapáson Zidane másodedzőként volt feltüntetve a jegyzőkönyvben, ám Galán szerint az egész világ tudja, hogy Sánchez csak báb és valójában a francia irányít."
Ha papíron Sánchez az edző, akkor le van tudva a dolog és nincs miért izgulnia zizunak. -
Monoton #80376 Allitolag papiron csak masodedzo. Azzal magyaraztak, hogy sokan igy csinaljak a ligaban es eddig senkit sem buntettek meg. No comment egyebkent :/ -
Monoton #80375 Holnap elvileg kezdeni fog, mivel Pepe serulessel bajlodik. -
#80374 Zinedine Zidane akár hat hónapra szóló eltiltást is kaphat, amiért a megfelelő papírok nélkül ül a Castilla kispadján. Legenyhébb esetben 4 mérkőzésről, tehát nagyjából 1 hónapra tiltanák el, a legrosszabb esetben pedig 20 mérkőzést lenne kénytelen kihagyni. Forrás: Madridom.hu
Ehhez csak gratulálni tudok a csapatnak. Idióták ezek??? -
#80373 kicsit megnyugtató azért, hogy Varane-nal hosszabbítottak 2020-ig -
karajjj #80372 ideje volt már -
#80371 -
#80370 ennyit erről... -
#80369 Nem hiszem, hogy vereség lesz a vége. Ezt hozni fogják... -
Monoton #80368 Ancelotti elmehet a picsaba, hogy nem jatszat masokat. Ev elejen meg azt nyilatkozta, hogy rendesen fogja rotalni a csapatot, meg, hogy senki nem fog egyhuzamban 2-3 meccset jatszani. Egy Basel ellen miert nem jatszhat Varane, Illarra vagy Isco? Még el sem kezdődött a meccs már felbasztam magam és még ki is kaphatunk. -
#80367 Casillas - Nacho, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, James, Modric, Bale, C, Benz
-
#80366 előttük és utánuk is lesz Real. Elsőre furcsa lehet, de nem tűnnek el nyom nélkül. Casillas hiányához meg úgyahogy hozzá lehetett szokni tavaly... -
#80365 Fura belegondolni egy Real Madridot esetlegesen Casillas és C. Ronaldo nélkül, bár ugyanezt éreztem Zidane után is -
#80364 Nem fos edzo, csak valszeg nyomasra "kellett" szetvasarolnia magat felelseges sztarokkal, vagy sztarjeloltekkel. Madridban nincs nyar sztar nelkul - (uj slagerem cime lesz..) Ennek itta meg a levet a mult ideny egyik legjobbja Maria a szurkolok, na meg Ancelotti, aki nagyon is jo edzo, nalunk elso evben PL-t nyert, es ott egy "romokban" (kis tulzassal) levo csapatot kellett osszekapnia Scolariek utan, igaz Hiddink mar elkezdte neki. -
Gauge #80363 Mert egy fos edző. Nem ide kellett volna jönnie... Guardiolára vágyom vazze. -
#80362 Biztos összekeverte a lapjával, amit a győzelem esetére kapott. :D -
karajjj #80361 Szerintem meccs előtt megkapják A4-es papíron, hogy mit kell mondani, ha kikapnak. -
#80360 Ezeket a mondatokat ilyenkor egy kis cetlin adjál nekik minden meccs után, ha nyertek ha nem, vagy saját kútfőből jön a hülyeség? -
Monoton #80359
Kroos: "Ha mindig úgy játszunk ahogyan ma este, akkor sok mérkőzést fogunk nyerni a szezon hátralevő részében." -
#80358 Ja, így már értem :D -
#80357 "Probléma a szisztémával: “Nincs gond a szisztémával, néhány játékosnak még szoknia kell a rendszert, de ismerjük. A gond a második félidei intenzitással és a hozzáállással volt, mint az Anoetában. Nincs probléma a rendszerrel.”
Ez egy nyomorék. Én mindig is mondtam, egy játékost nem lehet csak úgy ráerőltetni másik posztra, csak gondolom a játékosok is úgy vannak vele, inkább játszanak ott, csak ne padozzanak. Perez meg megint bebizonyította, hogy a 10. teljesen elvette az eszét és hazavág egy csapatot, és pont azokat az embereket tartja meg akikre egyáltalán nincs szükség. Kibasszuk a sok pénzt és csak rosszabb lett minden. -
Monoton #80356 Ancelotti is ragaszkodik a 433-hoz, mikor van két olyan játékosunk (Isco, James) akiknek egyáltalán nem fekszik az a környezet. Nem is értem, hogy miért nem képes más taktikát is kiprobálni, miért nem tud akalmazkodni a kerethez? -
#80355 Am Illarrat sajnálom kicsit. Ő az egyetlen igazán védekezni képes kp a csapatban perpill, de mivel itt van James és/vagy Ancelotti nem tartja jónak még így sem tud bekerülni a csapatba...... -
#80354 de rajta is múlik -
#80353 nem Ancelottin múlik.... -
#80352 most értem haza melóból. Jól látom, hogy 21 kapuralövésből csak 4 azaz négy találta el a kaput? Hát idén durván rátoltak minket a nyeles cicire. Fos a keret, fos az edző is... Fos lesz a szezon is -
#80351 Ancelotti belé van habarodva...
Mert hát lehet, hogy nem rúg annyi gólt, de a csapatjátékban olyan fantasztikusan veszi ki a részét, hogy azt csak csodálni lehet. Olyan fantasztikus passzai vannak, hogy egyszerűen nem lehet kihagyni a csapatból. Ő a BBC lelke, nélkül C és Bale nem működnének, mert ő a fogaskerék, ami mozgásban tartja őket és még lehetne sorolni napestig miér olyan király Karim... -
#80350 Első félidőben rúghattak volna vagy 3-at, ha Benzema nem baltázik el mindent. Nem is értem mit keres még a csapatban. Előbb találja meg magát újra, aztán lehet beszélgetni arról ,hogy csereként beálljon, de nem kezdőként. -
#80349 annyit kijelenthetünk, hogy hosszú évnek nézünk elébe... -
Monoton #80348 Rendesen el van szarva a csapat, a kedvem is elment ettől a balfaszkodástól. -
Ferrari23 #80347 Igazi balfax volt ma is a csapat, egy nagy NULLA! -
#80346 De szép gól.kár hogy nem mi lőttük... -
#80345 Na lássuk mit tud Chicarito -
#80344 Benzema te jó ég... -
#80343 Hihetetlen ,hogy nem bírják begyakorolni a szögletek védelmét. -
#80342 az lenne a legjobb, ha soha többé nem ítélnének ellenünk szögletet. Mert úgy látszik soha nem tanulunk meg ellene védekezni... -
karajjj #80341 sajnos gól... -
#80340 Ez mi volt?:D -
#80339 Köszi. Ez így korrektnek tűnik.