Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem hiszem, hogy Real Madrid játékosként, mégha csak a B csapat, ez olyan nagy gond lenne nekik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem baj az, ha szokják a nyomást
1-2 meccsüket én is tuti megnézem
kíváncsi vagyok, hogy miként dirigál majd a pálya szélén

LasDen
Szegény Castilla. Több figyelem lesz rajtuk, mint eddig bármikor. És az sem miattuk van, hanem az edző miatt 😄D
Benne van, hogy emiatt a túl nagy várakozás, felhajtás miatt, ami Zizout körbeveszi, befuccsol....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Srácok vettünk ám egy 40 millios Illaramendit!! 😄:😄DD Casemiro meg olcsó pénzvolt.

SLICK
hasonlóan vagyok mint Te, Casemiro a legjobb előszezont produkálta szvsz, ráadásul ha lehetőséget kapott akkor is magabiztosan játszott. Talán egy meccsen volt az mikor csereként beállva nehezen vette fel a ritmust és hibái voltak. Amúgy hosszú idő után végre benne látok egy igazán jó vkp-t. Sajnálnám ha elherdálnánk, márpedig úgy néz ki igen... 😞
Én egyébként nagyon nem akarom, hogy egész szezonban rotálás nélkül állnánk fel folyamatosan ugyanazokkal a játékosokkal, mint tavaly.

LasDen
Az AS beszámolója szerint ahogy tegnap, úgy ma is a csapattól külön vagy a Castilla játékosaival készült Alvaro Morata és Casemiro, ezzel előrevetítve mindkét játékos biztos távozását. Ma dupla edzéssel folytatják tovább a felkészülést Ancelotti “fiai”. Forrás: Madridom.hu

Űristen, há mér. Morata mehet, az nem zavar, de Casemiro. Nagy lehetőségek vannak benne erre ennek a fasznak nem kell. Remélem Varanet is elkótyavetyélik....

Na most már Kroos is elismerte hogy jön 😄

ProGabe
RIP!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

contraste
RIP Di Stefano...

ain't got no history

Nyugodj békében Di Stefano!
(Visca el Barça)

PS3 Slim 250 PC

LasDen
jaah, jólvan. már azt hittem valami más

szomferi
Di Stefano, nemrég meghalt 88 éves korában a kórházban

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
micsoda?

szomferi
hát ennyi volt <#shakehead>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REAL MADRID

LasDen
eddig többnyire Suarezzel boronálták össze klubot, mostantól meg Rodriguezzel. Ennyi, nem posztokra gondoltam...

Casillas
ok hát te írtad, hogy "Suarez kiesésével biztos ráállnak a lapok" <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Én a Falcao, Kroos kettõs megszerzésében bízok. Remélem összejön.

REAL MADRID

Teljesen mindegy, 60 milla alatt úgysem engednék el, annyiért meg nem veszünk mi sem játékost a padra.

REAL MADRID

LasDen
nem mondod?? hogy mik vannak?? O_OOOOO

Casillas
azt ugye vágjátok, hogy õ nem csatár?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
de ahogy vártam beindult a motor. egybõl kiderült, hogy James a Realba jönne. Suarez kiesésével biztos ráállnak a lapok...

limperatore
Mintha szamitana

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
kérdezd meg a Monacot, hogy mennyiért adják. Mert nem két fillér...

SLICK
Ez a James Rodriguez elférne itt is szvsz. Jól tolja a VB-n.

LasDen
ha igazolnak. tavaly se nagyon törték magukat. lehet most Zidane miatt fogják, de nem sok esélyt látok tehetséges kökök érkezésére. A Tajti gyerekrõl is lecsúsztak 😄DD

Nem biztos, hogy be fog egni, a harmadosztaly nem egy eros liga. De sokat szamit majd, hogy milyen jatekosok erkeznek.

REAL MADRID

LasDen
csak annyira érdekes, mint más B csapat. Bár mostanában nem valószínû, de azért néha-néha feltûnik 1-2 ügyes gyerek a csapatban. És hát a fiataloknak csak jót tesz, ha a másodosztályban küzdhetnek, mert jobb játékosok ellen játszhatnak.
Most meg ugye Zidane miatt kiemelt figyelmet fog kapni õ is és a játékosok is, ami nemtudom mennyire lesz jó/rossz hatással.

(De szerintem Zidane be fog égni velük)

shala
Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért érdekes a Castilla

non potest pluere aeternum

LasDen
akkor talán még igazolnak oda is játékosokat...

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

szomferi
legalább lesz pár jó csatárunk... 😄

LasDen
Ez igen. Tegnap megegyeztünk Suarezzel, ma megegyeztünk Falcaoval.
Holnap megegyezünk Mandzukiccsal, utána megegyezünk Müllerrel és így tovább...

horpeti
Még a végén a Barcának is szurkolunk.
Lesznek átalakitások a Barcánál, az biztos. Kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok.

LasDen
Kicsit rosszul esne ha Higuaín a Barcaban kötne ki. Nem szeretnék ellene szurkolni 😞

Szegény Iker, nagyon meglátszott rajta tegnap az egész éves meccshiány. 😞
Remélem Carlo máshogy fogja megoldani a dolgot a következõ szezonban, mert így ez nem volt jó megoldás.

SLICK
mekkora pali 😄

Jim Morrison
Jó ez a mourincho 😄 realban tuti pepetõl tanulta 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Egyetlen ember jár csak Valdebebasba edzeni...

Es ezzel a C csapatot is visszasoroljak a negyedosztalyba.

REAL MADRID

SLICK
Kiesett a Castilla a másodosztályból :|
Jövõre oda is kell erõsítés

contraste
Ja, de azert csak golkiraly volt EB-n😄 Sztem sokkal kevesbe szar ö a valogatottban, mint nalunk, csak hat joval kevesebb ideje van ott beilleszkedni. Igazabol elmult evekben nem volt jobb csatara sztem a spanyoloknak, talan Villa..

ain't got no history

Oziris666
Torres kabalának van!Annyira gyenge,de mindig jönnek vele a kupák😄

REAL MADRID

LasDen
pff, tegnap még nem volt az....

horpeti
Ez a videó privát? Cool.

Jó lett az új mez, bár az idegenbeli fullpinket azért szokni kell 😄

REAL MADRID

LasDen