Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Di Maria, vagy C. Roni a 8.? 😄

miilann04
4 (négy) darab védõvel álltunk fel.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
horpeti célzott erre az idézetre. ne legyetek már ennyire fogalmatlanok.
Vagy, arra hogy nem 8 védõvel kéne felállni még középpályára is belsõ és szélsõ védõket berakni ... <#fejvakaras>

robotnyk
erre célzott, be lehet fejezni az észosztást.
szerintem megkattant az öreg

[HUN]FaTaL
Aztán Di Stefano ezt is mondta:

Di Stefano(a RM tiszteletbeli elnöke):

"Egyszerûen zseniális volt az a futball, amit a Barcelona kidolgozott a Bernabéura" mondta Alfredo Di Stéfano, s hozzátette: amíg a katalánok "fociztak és táncoltak", addig Mourinho játékosainak produkciója csak arra koncentrálódott, hogy jöttek-mentek a labdával. "A Real egy olyan csapat ellen játszott akik végig az egész mérkõzésen uralták a középpályát"

A volt klasszis továbbra sincs kibékülve Mourinho taktikájával. "Ez a deffenzív játékstílus a Madrid számára olyan volt, mint amikor az egér játszik az oroszlánnal; hiszen ott nem tudták tartani az ellenfelet - a középpályán -, ahol kellett volna. A Barcelona egyértelmûen felülmúlja a Real Madridot, és a védekezésen alapuló kontratámadások nem a legjobb módjai annak, hogy meglepjük õket. A Real Madrid egy személyiség nélküli csapat"

http://goo.gl/gd6Zi5

horpeti
di Stefano is megmondta.. na majd kiderül, mi lesz szerdán. 😊

horpeti
Paraszt volt Messi, nincs mit szépíteni rajta.
Inkább 3 hisztis C. Roni. 😄

Casillas
lol
egyrészt a játékosainkat is rúgta, másrészt legalább negyvenszer nagyobb patkányság a közönségbe rugdosni, mint a játékosokat.... tudod a játékosokat ezért fizetik, a szurkolók pedig fizetnek, hogy csak az egyik oldalát említsem.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
"játékosaitokat" "mint ti"
Ennek a gyereknek semmi köze a Madridhoz úgy hogy ilyeneket ne plz .D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
Legalább nem a játékosaitokat rúgdalta, mint ti az õsszel...

Voyager5

0:27-nél...
Ajánlom inkább a tippmix rovatot neked 😄
miilann04
miért jössz ide hazudni?

lol, nem rúgta nézõtérre csak a hírdetõ falra.

REALista
Hehe rohadt jó!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miilann04
😊

bakkerman
Otthon tuti nyerni fogunk

de ahhoz muszáj feladni a szombaton látott taktikát,meg a 30-70-es labdabirtokláson is egy picit csiszolni kell Mourinhonak,akinél nincs labda,az hendikeppel indul. Labda nélkül nehéz helyzeteket kialakítani.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Eddig semmi bajom nem volt Messivel, de azért ez csúnya volt... egy bocsánatkérés azért elvárható lenne.
tviktor91
Kis hobbit hogy elrugta izombol a labdat a nezöterre😮O biztos fajt valakinek...meg is dobaltak utana😄D

@ Rosszul erzed,barca szamara ez volt a legkevesbe fontos merközes,lehetett is latni hogy nem eröltettek meg magukat.
Kupa döntö egyertelmü h kie,BL otthon egyertelmü.Idegenben el tudok kepzelni egy X-et netan vereseget.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

SLICK
kár hogy nem láttam normálisan a meccset, mert kibaszottul szaggatott a stream, de majd megnézem az ismétlést.
Én úgy érzem, hogy ezzel az 1-1-el elkezdõdött vmi új, azért itt a videóban látványosan jól játszottunk. Én biztosnak érzem a kupát és azt is hogy az elõdöntõn is továbbjutunk a barcán a BL-ben. Otthon tuti nyerni fogunk, idegenben meg elég az x is.

horpeti
Cool volt, zene is. 😄

miilann04

horpeti
Én írtam. 😄

Rockynhooo
Elsõ Classicon Özilnek mennyire még momentuma sem volt , ha jól emlékszem le is cserélték. Most meg ugráltam örömömben mikor láttam hogy belemegy a cselekbe meg képes is beszopatni embereket. remélem elhiszik a fiúk hogy van keresni valónk 😊

[HUN]FaTaL
Ha Villa nem bénázik ennyit, akkor mi is lõttünk volna vagy hármat. 😄

Rockynhooo
utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. tesztelésnek jó volt ez mind2 félnek. meg kipróbálhattuk a megálmodott taktikát. remélem lejött Josénak min kell változtatni meg mik azok amíg nagyon bejövõs dolgok voltak.

na igen... de ha ilyen hibákat nem vétenénk akkor simán nyerhettük volna a meccset. persze Barcelona oldalon is voltak hibák bõven.

ProGabe
vagy Di Maria nem önzõzi el és legurítja Benzemának, vagy ha Adebayor agilisebb és meg tudja szelídíteni/ellõni dropból CR ívelését, vagy ha Özil vissza tudja passzolni a legvégén, vagy....

jó ez az 1-1, nem ezt a meccset szerette volna JM sem megnyerni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Pepe jól tolta tegnap vkp-ben, kicsit Helguera-ra emlékeztetett.
Rockynhooo
tegnapiról ha lesz ilyen pepe-s légyszi majd linket. köszi

miilann04
persze, mert az teljesen alapvetõ.
viszont az pozitív, hogy õ tudta kiidegelni messit, mintsem fordítva.

Rockynhooo
Meglep hogy eddig senki sem írta hogy Pepe mekkora isten volt.

ha CR jól veszi át a labdát, akkor lehet lõttünk volna 1et. ezt csak így zárójelben megjegyzem 😄

horpeti
De szerintem ha pl. elméletben 2 Barca játszana egymás ellen, akkor sem lenne sokkal jobb.
Ugye a Barca letámad mindig már rögtön, és tartja a ladbát.. Na most ha Barcával találja szemben magát, akkor eleve a labdatartós barca is elveszti a labdát, mert hátul annyira nem jók, vagy ha mégis, akkor kergeti a labdát a védekezõ barca, akkor meg jobban elfáradnak, stb. Most megszokták, hogy viszonylag hamar megvan a labda, meg építkezhetnek.

Ilyet sose látunk. 😄

Bár a meccs legelején letámadott a Madrid és sokkal jobb is volt, azt hittem azt fogják nyomni, de csak pár percig tartott. Lehet csak bepróbálta Mourinho, látta, hogy jól megy, és inkább nem erõltette, majd BLben. 😄DD

horpeti
Sajna annyira nem tetszett a meccs attól eltekintve, hogy láttam, hogy meg van ölve a foci (mást nem lehet), mert ugye nem látványos, stb. De mikor néha szétesett a középpálya, akkor mindkét csapat mint az állat vitte elõre, tényleg csak a sztartpisztolyra várt a Madrid és a Barca is. 😄

bakkerman
gratulálok,jól védekeztetek,megöltétek a focinkat,grat! Szerdán jön a part II,remélem ott is igazságos eredmény születik,a fair play jegyében!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Am jah 😄 a sok bagó kis korukban 😄
*úgy írja hogy magasabb Messinél*

I met God. She's black

hedonist
hát nem sokon múlt,h másik 2-3 at szerezzen azon kívûl okostónikám...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Pepe remélem marad vkp-ba.

Voyager5

[HUN]FaTaL
Õ az egyetlen, a világ legalacsonyabb csapata a Barcelona.

[HUN]FaTaL
Dehogy, lecserélte Mourinho.

ja hát pont õ nem az. 😊) de õt valahogy biztos lehetne semlegesíteni, illetve tuti lenne olyan hogy lemarad vagy hibázik egyet... egyszer nekünk is lehetne már szerencsénk!

Voyager5
Pique is az a hobbit méret 😄
Mou rájöhetne már hogy Ade-t kell elöl játszatni és adogatni a pici bucijára a labdákat. a hobbit méretû Barca játékosok mellett lazán esélyes lenne 1-2 fejes gól.

Grat, igazságos döntetlen! Nem adtunk ki mindent magunkból, az elkövetkezendõ 3 klasszikus teljesen más lesz.
A meccs legviccesebb jelenete pedig az volt, amikor PEPE ráförmedt Messire, hogy normális-e😄 jót mosolyogtam, hogy pont õ mondja.
nah jóéjt!😊

cesc fábregas

robotnyk
szerdán kéne nyerni, az nagyon jó lenne. egy meccs, és megoldható a dolog, reálisabbnak tûnik mint a BL.
Jó szar elsõ félidõ után 10 emberrel jobban játszottunk, mint a kiállítás elõtt. Arra jó volt ez a meccs, hogy taktikázzon Mourinho. Következõ meccseken Adebayor és Özil is kezdeni fog szerintem.

REAL MADRID

horpeti
Di Maria volt nagyon gyenge sajna. Legalább támadójátékban. Csomó kontra ment el rajta, nem sikerül vele gyorsan megoldani. Viszont sokat fut, biztos azért hasznosabb volt az elején, mint Özil, de aztán Özil játéka nagyon látszott.