81624
-
#68502 azért ezt még korai kijelenteni, még nagyon az elején vagyunk és jobb ilyenkor pofára esni, mert ebből még fel lehet állni, Mourinho összekapja a csapatot, abban biztos vagyok -
#68501 -
#68500 Tavaly is a kisebb csapatok ellen vesztettük el ... Úgy látszik a kezdeti lendület elfogyott. (6-0) -
#68499 Hasonlóan vélekedek én is! Ez így van sajnos. Ilyen szinten be kell rúgni! Ennyi a különbség a Barca és köztünk, ők fele annyira hajtottak mint a tudásuk engedte volna és még így is rúgtak 2-őt. (Spanyol Szuperkupa 1. mérkőzés) Mi meg hajthattunk, ha a helyzetek 80%-át kihagytuk! Nagyon bosszantó tud lenni, főleg ha ez a vége! -
Neoncsoves #68498 ja és most mondom hogy a bajnokság elúszott, Mourinho nagyon erős 2. szezonja is úgy tűnik idén nálunk meg fog szakadni :) Barcát szépen "elkaptuk", csak ott is helyzetkihasználással voltak gondok, ezért nyertek ők végül.
khedirát meg adjuk el mondjuk NB1-be vagy valahova jó messzire Spanyolországtól, mert nagyon buta és béna az emberünk. -
Neoncsoves #68497 örömmel látom hogy a csapat még mindig borzalmasan szar helyzetkihasználásban, nos itt a kumma nagy különbség: a Barca gólt szerzett ellenünk (is) az adódott helyzetekben, mi meg marékszámra szórtuk és szúrtuk el a helyzeteket. -
#68496 Jó, jó a spanyol foci, de a játékvezetés igen gyakran
EGY
SZAR.... :S
Igaz a fiúk sem álltak a helyzet magaslatán a kiállítás után. -
#68495 alap h nem alsó sarokba lövöm az üreskapus helyzeteket ,mert oda leérhetnek...Benzema :@
hihetetlen h ilyen szarokon megy el a meccs.. a végén ez megint számítani fog..
pfejj de bosszantó az ilyen.. -
#68494 +1 Szégyen volt ez a mai teljesítményük! Rossz volt nézni... :| -
#68493 tényleg, írd be még 3szor, úgysem off :) -
#68492 ezen ment el a mixem... hát az agyam eldobom komolyan :| -
#68491 Szarok voltunk, de ők meg rohadt taktikusan játszottak, és majd kihajtották a belüket. Volt még 1 nagyobb helyzetük amit simán berúghattak volna.
Nemértem Mou miért hagyta Özilt a padon. Sérült volt vagy mi? Pihentetni akarta?
Lehetett volna Khedira helyett hátul Coentrao, Coentrao helyén pedig Özil.
Mindegy mostmár végülis. -
#68490 Persze a legjobb az egészben, hogy holnap a realmadrid.com -on jön majd a sok nyilatkozat arról, hogy milyen nehéz ellenfél is volt a Levante, meg hogy a fiúk mindent beleadtak, aztán pár óra múlva meg már ismét jönnek az "Imádok Mourinhoval dolgozni" témájú cikkek. Elhiszem, hogy egy csapat honlapján a morált pozitivan kell fenntartani, de be lehetne már látni egy-két dolgot, főként azt, hogy aki balfasz, az balfasz is marad. -
#68489 A verebnek meg arra is volt hogy bal labrol jobbra vegye a labdat es ugy lotte be -
#68488 Levante erőn felül teljesített, Khedira hülye volt, Pepe-től egyre többször elfog a hányinger
európai topcsapat pedig nem állhat ennyit támadásban. a labda nélküli emberek szinte alig mozogtak :( -
#68487 ritkaszarokvoltunk:)
Amúgy bírót is jól kifogtukDD Lett volt egy büntetőnk is,aztán amit mondott a kommentátor,hogy a María kezezett az nem volt szándékos.Végül amikor felrúgták Ronaldot hátulról szvsz.pirosat ért volna:) -
Neoncsoves #68486 inkább mi nyomtuk szarul -
#68485 A Levanténak meg nagy grat. Jól nyomták! -
Neoncsoves #68484 nem értem miért nem kezdhetett a csoki (Lass) khedira helyett.. -
#68483 Az van, hogy egy kalap szart ért ma a csapat. Persze még az elején vagyunk, de ilyen meccseket nem szeretnék többet látni, reménykedem a jövőben. -
#68482 Fújják már le rossz nézni ezt a szenvedést... -
#68481 Jó szarok voltunk ma. -
Neoncsoves #68480 khedira megpróbált focizni (sajnos még mindig nem tud), kolompárt fellökték, színészkedett egy sort (nagyon undorító volt), aztán eljátszotta hogy kiszúrták a szemét, fetrengett, odament valamelyik levantei, khedira odament és fellökte, kapott még egy sárgát khedira aztán mehetett fürgyeni. -
karajjj #68479 gyerekek, most értem haza, röviden-tömören mi a faszvan? -
#68478 Ahogy nézem, Pepe agyilag nem sokat fejlődött. Amúgy annyira nem is álltak be védekezni a Levanteiek, mint vártam volna. -
#68477 ez a meccs viszi el a mixemet, hát a faszo meldobom komolyan
-
#68476 Na most már 11 emberrel fognak védekezni.:( -
#68475 fasza... -
#68474 megérdemeljük -
#68473 A végén nem hogy 1 pontot, még annyit sem szerzünk. A Dinamo elleni játékot látom ismét. -
#68472 Marcelo a pályán van egyáltalán? Mou észrevehetné már, hogy itt nem lehet pihentetni 2-3 alapembert -
#68471 Kolompár egy vicc ma, Khedira-t nem is értem minek kezdette Mou. Benzema szokás szerint lassú, és megint kilométerekkel lövi a kapu mellé, vagy éppen abba az egy emberbe aki előtte áll..
Jöhetne Higany, meg Özil -
#68470 Benzema le Ronaldo fel... -
#68469 ballesteros odament "segíteni" máriának, és ezt látva khedira egy mozdulattal a földre terítette....:D -
#68468 faszkalap módjára ellökte a levantei srácot... -
#68467 Nem Di Maria, azt láttam. Amúgy Di Maria és Ronaldo kapcsán nem hiszem hogy Busquetset fel kéne hozni, mert ennek a 2 játékosnak saját szimulálási technikájuk van.
A "legjobb" az Khedira, ő mit csinált? -
#68466 kicsit meglökték aztán olyan Busquets / Mascheranó style-ban összeesett -
#68465 Pont lemaradtam róla, mit alkotott a "legjobb" játékosotok megint? -
#68464 nagyon harmat a meccs, be kell hozni CR-t és Özilt nincs mese -
#68463 Khedira te gyökér... Megint minek kellett kezdetni? Meg Máriácska is mit színészkedik?
Ha nem nyernek 2 góllal és elviszi a szelvényemet a meccs nagyon mérges leszek...