81624
  • Pukkka
    Kell egy igazi befejező csatár, ez nem kérdés. Felőlem lehet ribanc, ha teszi a dolgát.
  • SLICK
    butaságokat ne írjunk már...
  • kazai21
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Voyager5
    Jól van látom azért a szokásos trolljaink résen vannak :D
  • Neoncsoves
    ha te mondod akkor biztos. meg lehet nézni, Neymar ugyanolyan hisztis mint Di Maria és szerintem (SZERINTEM) nem áll tőle se túl messze a színészkedés.
  • pacclacc
    Akkor rád hasonlit!
  • Neoncsoves
    agyilag ugyanolyan zokni mint DiMaria, nem tudom mennyivel lennénk előrébb vele
  • White QVAS
    Én is hasonlókat olvastam, nem 1 helyen, bár a hivatalos honlapon még semmi nincs róla. Úgy tűnik nem kacsa, bár Neymar körüli színház esetében már semmiben nem lehet biztos az ember.
  • pacclacc
    Ki mit hallot Neymar nyári érkezéséről? Álitolag szép kis összeget fizettünk érte ha persze nem megint megszédültek a szerkesztők!

cikk
  • pacclacc
    Nekem tetszett! Nem szidta a bírókat! azt mondta, h a bírói tévedések is az ö hibája meg a játékosaié!! :DD Ha jól emlékszem!
  • NLN
    murinnyo nyilatkozat levantevel kapcsolatban :DSA:DAS blöeeeh :D
  • Taki 122
    Bízom benne, hogy szerdára azért összekapják magukat! És még az is lehet, hogy a Valencia megvicceli a katalánokat ...
  • bakkerman
    3 bajnokit játszott eddig mindkét csapat,még játszik mindkét csapat kétszer is a Valenciaval,az Atleticoval,a Sevillaval,a Malagaval,a Bilbaoval,ahol igencsak sok pontot lehet bukni,és még hátra van 2 clasico is,szóval teljesen nyílt a bajnokság,nem lehet még tudni hogy a Barca vagy a Real lesz a bajnok. szarul jött ki nektek a lépés tegnap,van ilyen,mi meg a Sociedad ellen 2 GÓLOS előnyből basztuk ki az ablakon 2 pontot,borzalmas kezdővel(Cesc csatár poszton,3 védővel stb...),szoros lesz a bajnokság,bár minden meccsen ilyen szarok lennétek,de sajnos nem :DD
  • Neoncsoves
    ja olyanokat hordok össze hogy barca jobb helyzetkihasználásban :D és ez tök mindegy, hogy reálos vagy barcás vagy, tény.
  • pacclacc
    Nem kell ez ide komolyan! Aki látta a mecset az tudja! Ha meg te beszélni akarsz a Barcárol akkor húzz t a másik topicba! Jesszusom miket össze nem hordasz ide!
  • Cabell
    Mourinho: A Real nincs hozzászokva a piszkos futballhoz

AFD_S?SD_SD?:D_DA?S_:f_f,d
  • UUUU
    Meselj mester, te lattal helyzetet ? Mert en nem, mert a les az nem szamit annak.
    Ellenben a Levantenek volt a vegen ket ziccere, amibol az egyik gol lett, a masik csak azert nem, mert a gyerek elonzozte es nem passzolta be kozepre, a ket teljesen uresen allo jatekosnak.
  • Special One
    egy "hozzáértő" vélemény
  • kazai21
    Rossz napunk volt ennyi.Barca is fog botlani ebben biztos vagyok még semmi sem dőlt el,tanulunk a hibáinkból.JM helyre pofozza a csapatot.
  • UUUU
    Most is sok helyzetetek volt. Kb 0 ahogy lattam.
  • Neoncsoves
    na ja csak a helyzetkihasználásuk nekik jobb, legalábbis úgy tűnik. 2 gólt beszórtak nekünk is, azt kábé volt összesen 4 vagy 5 helyzetük. nekünk volt vagy 10 (talán több) és abból 2 ment be...
  • Special One
    a jövőhéten Santander és Rayo Vallecano elleni meccs hozható, a Barca a Valencia, Atletico Madrid duóval játszik, náluk sanszosabb a pontvesztés, szóval no para
  • kazai21
    Nehéz ellenfél ám.
    Jól védekeznek,támadó szelleműek az ilyen meccsek a nehezebbek igazán egy Barcának is:)
  • Neoncsoves
    az ilyen meccsek hatására mindig elkezdek kiábrándulni a csapatból... mert ilyenkor bevillan az agyamba hogy mivan ha mondjuk egy komolyabb csapat ellen fogunk ki ilyen gyenge napot? remélem felszívjuk magunkat, de a bajnokságban minden pont számítani fog és lehet hogy ez az 1 fog a végén dönteni. meg ugye sokszor 1 pont az...
  • LasDen #68518
    KÉT DARAB meccs ment le a szezonból...ne akard úgy beállítani mintha 2 forduló lenne vissza....pesszimizmus in da ház...
  • SLICK
    zaragozában kentünk egy vajas 6-ost... Levante meg nem egyszer megtréfált minket.
    Mindegy kár ezen rágódni, bajnokság eleje van, alakul ez még. Bár az engem is zavar, hogy a játékosok akik lehetőséget kaptak a kezdőben, nem igazán éltek vele...
  • Neoncsoves
    remélem khedira fog kezdeni az El Clasico-n
  • kazai21
    Persze,Barcelonának is lesz 1-2 zakója úgy ahogy nekünk is..De ha meg nem akkor El Clássico eldönt mindent:)
  • Neoncsoves
    ja azt megnézem hogy bajnokok leszünk-e :)

nem tudom fogtátok-e hogy a Barcába ment egy Sanchez és egy Fabregas akik nem olyan rossz játékosok, tehát a rotálással se lesz ott már probléma. amúgy meg , hiába is leszünk jobbak a Barcánál bizonyos esetekben, hogyha közben Zaragoza - Levante duó elleni meccseken szopunk?
  • Special One
    a számból vetted ki a szót
  • Special One
    ez csupán egy csata volt, de nekünk a háborút kell megnyernünk
  • SLICK
    Jézusom :DDDDDD
    1 kikúrt pont, a Barca hegemónia sem tarthat örökké, idén úgyis mi leszünk bajnokok. Akinek nem tetszik tehet egy szivességet
  • Special One
    egy zakó semmit nem jelent, sőt ez a vereség hosszú távon szerintem a javunkra válik majd
  • kazai21
    Jólvan már,ez még a bajnokság eleje.Szerencsére tudjuk,hogy mire képes a Madrid,rossz napunk volt ennyi.
    Hát akkor legyél Barca drukker ennyi az utolsó mondatodhoz a hozzászólásom:)
  • Neoncsoves
    aha csak mi 3 pontot vesztettünk, ők meg csak 2-t. van különbség. és fogadni merek hogy lesz még pár ilyen meccsünk a szezonban és ezen fog elmenni a bajnokság
  • SLICK
    Azért butaságokat ne írjunk már! 3. meccs a bajnokságban, Barca is botlott... Hosszú a szezon, biztos vagyok benne, hogy meg fog ez változni, bár tény nem ezt a meccset kellett volna elbukni, inkáb botoljunk nagyobb csapatok ellen...
    Viszont Khedirát sose értem meg a csapatnál, volt pár jobb meccse de amúgy észrevétlen gyerek javarészt.
  • Neoncsoves
    hát ne haragudj de ha 10. BL trófeát akarunk meg spanyol kupát meg bajnoki címet, akkor az ilyen balfaszkodások nem történhetnek meg. Sociedad talán még jobb csapat is mint a Levante és a Barca azért csak X-elt velük...
  • Special One
    nem Mou-n múlott, ő bízott a játékosaiban, lehetőséget kaptak azok is akik eddig nem igazán, egyébként meg minden meglátszott a hozzáálásukon
  • kazai21
    Mert te abban az álomvilágba élsz,hogy minden meccset nyerni és nyerni és ha hibázik valaki el kell adni:D És ezek nevezik magukat real fanoknak:))
  • Neoncsoves
    nekem meg úgy tűnik hogy Mourinho kezdi elszarni a szezonunkat. a mai is milyen kezdő 11 volt? Kaká, Khedira? Komolyan???