Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
még sárgát sem kapott, legközelebb ne háttal nézd a tvt! 😄
Rockynhooo
Mondjuk azt nem tudom BL-ben milyen védelemmel állunk majd fel!?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

egyébként Pepe simán játszhatna máskor is vkp-t, nagyon jó... fel is ment a támadásokkal és elég szilárd pontja volt a védelemnek. lájk! 😄

horpeti
Ahogy láttam, Daniel Alves tizinél kaphatott volna sárgát, és akkor piros! És õ sem játszana a kupadöntõben. No de az túl szép lett volna. 😊
A kiállítás után jó lett a meccs, rákapcsoltunk. 😊

szabii98
Di Maria is pirosat kapott?

I met God. She's black

Rockynhooo
korrekt az eredmény. azt mondom van keresni valónk a következõ meccseken. jó ez a taktika.. mással nincs esélyünk a barca labdatartós passzolgatós gépezete ellen. azért jó volt látni hogy partyban vagyunk a világ legjobbjának tartott csapat ellen.
Özil jézusom mekkora isten volt mikor szopatta a népet 😄 nekem az egész meccsen az tetszett a legjobban ahogy õ tolta. érdekes meccsek elé nézünk.

na ez egy megnyugtató kép😄

1-1 grat, jogos....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mindkét csapat szerintem inkább a kupára és a BL-re tartalékol. most úgy érzem csak a tapogatózás ment a sötétben, hogy mennyire változott a taktika és milyen modorral fog játszani egyik s másik csapat... amint látjuk Barcáé semmit nem változott

[HUN]FaTaL
Jó ez, igazából 0-0 a reális. Jól játszott/játszik a madrid 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

és az összeadódik? 😄DDDDDDDDD persze Villa se kapott semmit színészkedésért és még sorolhatnám az oscar díjas mozdulatokat...

de 1 a lényeg! mindkettejük biztos örül az 1-1nek úgyhogy tegyünk mi is így! 😄

Kaplan
Pártatlan vagyok, de a nyaknál való lehúzás/rántás tizenhatoson belül szerintem jogos piros. Ettõl függetlenül én az oda-visszavágós BL párharcot érzem most az igazi értékmérõnek. A Real kiejtheti két meccsen a Barcelonát és úgy tûnik Mourinho is kezdi felvenni a helyes játékmodort a Barca ellen. Mindenesetre kemény három meccs van még hátra.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jó az 1-1 sztem...megfelelõ eredmény

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Teljesen jogos pirosat kaptatok, kéz aztán még lerántás is.

így van, a pirosat én sem éreztem jogosnak

hát ezen a meccsen ti sem voltatok képesek máshogy gólt lõni... és ne haragudj de kaptunk egy jogtalan pirosat ami max ugye sárga lehetett volna

Voyager5
Aranylabdát is azért kapta mert uborkaszezon volt akkor.
Manchesterbeli idõszakából azt a 42 gólt is 40%-ban 11-esbõl vagy szabadból szerezte angol kiscsapatok ellen...

Voyager5
Tudtad?
robotnyk
nem csak CR szabadrúgásai szarok, az elõbb szélrõl Özil beívelt egy olyat, amibõl majdnem bedobás lett 😄
Ronaldo 1. gólja a Barca ellen. Tudtam, hogy csak 11-esbõl lesz képes rá

nah akkor eddig szidtátok a birot meg a barcát most szidjátok magatokat XD l2p

robotnyk
na, itt az Oscar szobor párja. ^^
ha nem ez az önzõ barom lõné õket, még lenne is rá esély 😊

robotnyk
azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne, ha egyszer megtanulnánk pontrúgásokat veszélyesen elvégezni, de aztán rájöttem, hogy olyan ez, mint a lottó 5ösre várni <#zavart1>
le a kalappal úgy küzd a Madrid, mint disznó a jégen

robotnyk
én is szeretlek, és komolyan is gondolom. :*
[HUN]FaTaL
Igazi faszparaszt vagy, gratulálok. <#taps>

Rockynhooo
azt kéne 😄DDD bl-re meg jöjjenek a barca b-vel <#idiota>

robotnyk
nekem is mindegy, csak valakinek törjük el a bordáját <#idiota>
Most meg kapnak legalabb 1-et!
Rockynhooo
szerintem csak úgy van esélyünk... jó ez a taktika szerintem. masszív védelem mellett a 2-3 nagyon gyors emberünkre hagyatkozni.

robotnyk
ha kéz volt elõbb az 11-es, és sárga, nem adódnak össze a szabálytalanságok addig amíg nem jön össze az egybõl piros.
DONGUBA
persze persze......a lerantas elott meg kez is volt errol ennyit nezzel tv-t

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
de ne bekkeljünk...

Rockynhooo
Akármi lesz ezen a meccsen az eredménye nem érdekel , csak az hogy kiderüljön hogy a kupa meccseken lesz e esélyünk. amolyan erõ felmérõként tekintek rá. nem lenne ez rossz, jobb azé a barca, de ha kifogunk jobb napot kibírjuk bekkelni , csak gólt is kéne szerezni...

White QVAS
Miért érzem úgy, hogy most jön a lejtõ. :/

szar csicska játékvezetõ szopjon faszt ezért piros?

robotnyk
Oscart érõ.
horpeti
Messi gólnál kell majd a zsepi. 😄

horpeti
Én a kommentárt utálom. 😄

miért real fejestöl nem?... /applaud

kedvenc kommentátorunk majdnem elélvezett messi lövésétõl

abletonext
30 perce nem láttam Benzin kopasz fejét :/

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

be kell hozni 2. félidõre Adebayort és elõreívelgetni a fejére... csak bemegy 1 a fejérõl

[HUN]FaTaL
De igen, szerdán lesz.

hát csak nem 😊

robotnyk
akkor ez egy hosszú este lesz neked.
ezt a játékvezetõt már most utálom

Rockynhooo
hajrá fiúk! eddig nyomunk 😄DDD

robotnyk
fél10kor wiki szerint, lényeg hogy este.