81624
  • Jakuza001
    Mar reg kiderult, hogy ez nem igy van. Azert egy kokler kozel 4 ev alatt nem nyer ennyi trofeat, akarmilyen csapatot iranyit. Egy ilyen poszton mar egyszerre kell lenni jo edzonek es tudni kell mentalisan egy csapatot motivalni. Hosszu ido alatt foleg a masodik ami nagyon fontos mert nem egyszer azert pukkadnak ki jo csapatok, mert a motivacio tulontul lecsokken a jatekosk elhiszik, hogy mar mindent megnyertek es elegedette valnak.
  • bakkerman
    ez jövőre(???) kiderülhet
  • Taki 122
  • Casillas
    Na azért nem mintha Guardiolán múlna a Barca sikeressége.
  • Voyager5
    Őt is Valdano baszta el, már elnézést a kifejezésért.
    Azthitte, hogy aki lehúzott 1 évet SAF mellett azzal majd sikeresebb lesz a csapat, mint azzal aki 3 év alatt nyert x trófeát..

Fú de megutáltam akkor ezt a tagot, ez kb olyan mintha most elzavarnák mondjuk Guardiola-t, és kineveznék Karanka-t a helyére, hogy ő majd sikeresebb lesz..
  • LasDen #68778
    akkor se kell jáccani a sértődött kisfiút...büszkén kiállhat az emberek elé, erre inkább fityiszt mutat....bullshit
  • hugopareiros
    csak ő pont nem ez a típusú ember
    épp ezért szerették őt a játékosok és a szurkolók is
  • LasDen #68776
    és tegnap volt??? én visszamennék és perez pofájába röhögnék (és van is mire fel neki)...ennyi, nem kell itt durcáskodni...
  • hugopareiros
    talán mert undorító volt ahogyan menesztették?!
  • LasDen #68774
    most mit kéreti magát...
  • Rockynhooo
    Del Bosque nem fogadta el a meghívást, arra az ünnepségre, amelyen a klubnál végzett szolgálataiért tüntették volna ki elismerésképpen.
    Meg tudom érteni ? !
  • paly90
    sztem a Poolos Lucas
  • karajjj
    megint okosak voltak az újságírók
  • limperatore
    és Lucasnak mióta az a posztja mint xabinak? :D meg h a jól tudom vmi 80milliós kivásárlási ára van nem 30
  • SLICK
    Sahin... ezzel mindent el is mondtál. Esetleg még Granero ha javulna valamit...
  • LasDen #68768
    Lapértesülések szerint a vezetőség már most gondol a jövőre és keresi Xabi utódját. A jelöltek között van De Rossi és a brazil Lucas is. Előbbit többször is sikertelenül kereste meg az elmúlt években Perez, utóbbi játékos leigazolásának pedig a 30 milliós kivásárlási ára szabhat gátat

Csabi 29, de rossi 28...milyen jövőre gondolnak? 1 szezonra előrébb?? másrészről meg minek...lesz egy jó sahin akkor nem kell...
  • Rockynhooo
    Özil hatalmas gólt vágott a válogatottban. CR is szabadból. Illetve Marci győztes gólt lőtt a braziloknál
  • Voyager5
    Özil eddig 1gól/1gólpassz a Német-Belga meccsen
  • kazai21
    A török Milliyet lap spekulációja szerint már a télen eladná Carvalhot a Real, hogy ne ingyen távozzon. A Fenerbahce és az Anzi is szívesen látná soraiban a játékost, akit a klub 7,9 millió euróért el is engedne. Az ügyet bonyolítja, hogy Mourinho egyik legfontosabb játékosáról van szó.

:DDD
  • karajjj
    a szarfos Higuain hármat vágott Chilének
    pföjj
  • zsotesz
  • Neoncsoves
    nem, de olyan oltári nagy assistokat sem láttam egyiktől se. Talán Canalesnek volt egy nagyon jó passza valamelyik felkészülési meccsen anno, de könyörgöm, a csapatból szinte mindenkinek volt jó és kitűnő mozdulata a felkészülési meccseken.
  • Különc
    Egyébként Canales és Pedró Leon feladata a pályán a góllövés volt? Madridban
  • Neoncsoves
    őt is lebaszom, egyikőjüket sem tartom nagy játékosnak igazából...
  • miilann04
    hányszor volt kezdő? vagy hányszor kapott ~20 percnél több játékpercet?

de akkor már baszd le canalest is, ő meg ilyet nem csinált nálunk.

• Neoncsoves
    azért kapott párszor esélyt...
  • Casillas
    mert tönkretettük a karrierjét, játékostemető, herpaderpa
  • miilann04
    mert nem játszott.
  • Neoncsoves
    ez az ember ilyet miért nem tudott nálunk?

• Voyager5
    Szerintem jól tolta. Özil talán egy picivel haloványabb volt. Ronaldo 2 gólpassz.. Callejonnak gyönyörűen lerakta, pedig már vártam, hogy onnan rárúgja :D ahogy szokta.

Higuain meg újra a régi Higuaint idézte ezen a meccsen. 2. góljánál fel sem néz, és bevágja a jobb felsőbe.

Ja és a 2. gólnál Arbeloa is gyönyörű assistot osztott ki.
  • horpeti
    C. Roni 2 gólpassz, szép lekészítések. :) A meccset sajnos nem láttam én se.
  • LasDen #68752
    szerintem sincs ezzel baj...tény, hogy pipita nem olyan technikás mint Cé de ha elérakják a labdát, akkor bekell verni, és ő beveri....::DDDD
  • Neoncsoves
    benzema szélsőnek vagy tkp-nak tökéletes a szaros passzolgatásával, de egy csatár gólt lő, nem passzolgat.....
  • karajjj
    madridistán általában a Dr. Vér Istvánok értekeznek egymás közt
  • LasDen #68749
    olvasgattam madridistán higany topikot...és érdekes vélemények voltak...hogy pipita kevésbé kombinatív és látványos játékokat nem lehet ráépíteni és csak azt rúgja be, amit odaraknak elég, míg benzema jobban kiveszi a részét a játékból passzol meg minden...:DD és a hszekből úgy éreztem, hogy benzemat preferálnák...:D
  • Neoncsoves
  • bakkerman
    kakán

• Rockynhooo
    Sajna nem láttam a meccset. Kaká hogy tolta?
  • Voyager5
  • ROCKnROLLA
    Benzema, tudod miért vagy te buzi?
    Mert 10x annyi helyzetből harmad annyi gólt lősz, mint Higuain.