81624
-
#68783 Mar reg kiderult, hogy ez nem igy van. Azert egy kokler kozel 4 ev alatt nem nyer ennyi trofeat, akarmilyen csapatot iranyit. Egy ilyen poszton mar egyszerre kell lenni jo edzonek es tudni kell mentalisan egy csapatot motivalni. Hosszu ido alatt foleg a masodik ami nagyon fontos mert nem egyszer azert pukkadnak ki jo csapatok, mert a motivacio tulontul lecsokken a jatekosk elhiszik, hogy mar mindent megnyertek es elegedette valnak. -
#68782 ez jövőre(???) kiderülhet -
#68781 -
#68780 Na azért nem mintha Guardiolán múlna a Barca sikeressége. -
#68779 Őt is Valdano baszta el, már elnézést a kifejezésért.
Azthitte, hogy aki lehúzott 1 évet SAF mellett azzal majd sikeresebb lesz a csapat, mint azzal aki 3 év alatt nyert x trófeát..
Fú de megutáltam akkor ezt a tagot, ez kb olyan mintha most elzavarnák mondjuk Guardiola-t, és kineveznék Karanka-t a helyére, hogy ő majd sikeresebb lesz.. -
#68778 akkor se kell jáccani a sértődött kisfiút...büszkén kiállhat az emberek elé, erre inkább fityiszt mutat....bullshit -
hugopareiros #68777 csak ő pont nem ez a típusú ember
épp ezért szerették őt a játékosok és a szurkolók is -
#68776 és tegnap volt??? én visszamennék és perez pofájába röhögnék (és van is mire fel neki)...ennyi, nem kell itt durcáskodni... -
hugopareiros #68775 talán mert undorító volt ahogyan menesztették?! -
#68774 most mit kéreti magát... -
#68773 Del Bosque nem fogadta el a meghívást, arra az ünnepségre, amelyen a klubnál végzett szolgálataiért tüntették volna ki elismerésképpen.
Meg tudom érteni ? ! -
paly90 #68772 sztem a Poolos Lucas -
karajjj #68771 megint okosak voltak az újságírók -
#68770 és Lucasnak mióta az a posztja mint xabinak? :D meg h a jól tudom vmi 80milliós kivásárlási ára van nem 30 -
#68769 Sahin... ezzel mindent el is mondtál. Esetleg még Granero ha javulna valamit... -
#68768 Lapértesülések szerint a vezetőség már most gondol a jövőre és keresi Xabi utódját. A jelöltek között van De Rossi és a brazil Lucas is. Előbbit többször is sikertelenül kereste meg az elmúlt években Perez, utóbbi játékos leigazolásának pedig a 30 milliós kivásárlási ára szabhat gátat
Csabi 29, de rossi 28...milyen jövőre gondolnak? 1 szezonra előrébb?? másrészről meg minek...lesz egy jó sahin akkor nem kell... -
#68767 Özil hatalmas gólt vágott a válogatottban. CR is szabadból. Illetve Marci győztes gólt lőtt a braziloknál -
#68766 Özil eddig 1gól/1gólpassz a Német-Belga meccsen -
#68765 A török Milliyet lap spekulációja szerint már a télen eladná Carvalhot a Real, hogy ne ingyen távozzon. A Fenerbahce és az Anzi is szívesen látná soraiban a játékost, akit a klub 7,9 millió euróért el is engedne. Az ügyet bonyolítja, hogy Mourinho egyik legfontosabb játékosáról van szó.
:DDD -
karajjj #68764 a szarfos Higuain hármat vágott Chilének
pföjj -
zsotesz #68763 -
Neoncsoves #68762 nem, de olyan oltári nagy assistokat sem láttam egyiktől se. Talán Canalesnek volt egy nagyon jó passza valamelyik felkészülési meccsen anno, de könyörgöm, a csapatból szinte mindenkinek volt jó és kitűnő mozdulata a felkészülési meccseken. -
#68761 Egyébként Canales és Pedró Leon feladata a pályán a góllövés volt? Madridban -
Neoncsoves #68760 őt is lebaszom, egyikőjüket sem tartom nagy játékosnak igazából... -
#68759 hányszor volt kezdő? vagy hányszor kapott ~20 percnél több játékpercet?
de akkor már baszd le canalest is, ő meg ilyet nem csinált nálunk.
-
Neoncsoves #68758 azért kapott párszor esélyt... -
#68757 mert tönkretettük a karrierjét, játékostemető, herpaderpa -
#68756 mert nem játszott. -
Neoncsoves #68755 ez az ember ilyet miért nem tudott nálunk?
-
#68754 Szerintem jól tolta. Özil talán egy picivel haloványabb volt. Ronaldo 2 gólpassz.. Callejonnak gyönyörűen lerakta, pedig már vártam, hogy onnan rárúgja :D ahogy szokta.
Higuain meg újra a régi Higuaint idézte ezen a meccsen. 2. góljánál fel sem néz, és bevágja a jobb felsőbe.
Ja és a 2. gólnál Arbeloa is gyönyörű assistot osztott ki. -
#68753 C. Roni 2 gólpassz, szép lekészítések. :) A meccset sajnos nem láttam én se. -
#68752 szerintem sincs ezzel baj...tény, hogy pipita nem olyan technikás mint Cé de ha elérakják a labdát, akkor bekell verni, és ő beveri....::DDDD -
Neoncsoves #68751 benzema szélsőnek vagy tkp-nak tökéletes a szaros passzolgatásával, de egy csatár gólt lő, nem passzolgat..... -
karajjj #68750 madridistán általában a Dr. Vér Istvánok értekeznek egymás közt -
#68749 olvasgattam madridistán higany topikot...és érdekes vélemények voltak...hogy pipita kevésbé kombinatív és látványos játékokat nem lehet ráépíteni és csak azt rúgja be, amit odaraknak elég, míg benzema jobban kiveszi a részét a játékból passzol meg minden...:DD és a hszekből úgy éreztem, hogy benzemat preferálnák...:D -
Neoncsoves #68748 -
#68747 kakán
-
#68746 Sajna nem láttam a meccset. Kaká hogy tolta? -
#68745 -
#68744 Benzema, tudod miért vagy te buzi?
Mert 10x annyi helyzetből harmad annyi gólt lősz, mint Higuain.