Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Persze. Inkább örüljünk hogy újra ér valamit a nevünk és jövõre senki sem kíván minket majd maguknak 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
sajnálom, ha nem tetszik, de nem érdekel. nem az a feladatom hogy a szólásszabadságot fenntartsam számodra, hanem az, hogy próbáljak rendet tartani. szerinted nem vagyok pártatlan? valóban nem vagyok az, de nem is akarok az lenni. ez nem ömlesztett focifórum, hanem a Real Madrid szurkolók topicja. ha szeretnéd fényezni a Barcelonát, arra is meg van a megfelelõ fórum.
horpeti
Jah, így is szép teljesítmény a csapattól, amit elért idén, nem szólhatunk semmit. 😊

Különc
Neoncsövest csitítgattam, még csak szakmailag se szóltam hozzá mert tudom hogy nem érek fel hozzátok se, nem értem melyik rész illik rám ebbõl, de elhiszem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Rockynhooo
Szép kis szezon volt ez, bajnokságban nem volt esélyünk mert pár hónapja volt a csapatnak összeállni a barca sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes. Ahhoz képest ahogy mondták a barcások hogy 4 meccsbõl négyet hoznak már ez is valami hogy egy meccsen sikerült és nem azon a jelentéktelen bajnokin hanem egy kupa ide került. Jövõre remélem marad minden úgy mint idén illetve egy két játékos érkezhet de remélem nagy változás nem fog történni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
mert unalmas, hogy ilyenkor mindenki kényszert érez arra, hogy bejöjjön ide, és csillogtassa, hogy milyen piszkosul ért a focihoz,
aztán ha az ilyen szakmai zsenik postjait benthagyom, fix hogy jön valaki aki ráharap, és 5 perc múlva fél oldalnyi flamet szültök meg.
azért hogy a késõbbiekben arra utaló flémkeltõ hsz ne érkezhessen

Már bocsánat, de te nem csak a hülyegyerekek után takarítasz, hanem mindenki után, aki nem a te véleményeden van. Az én hozzászólásomat pl miért kellett kitörölni?

ezért nem járok kocsmás meccsnézésre mert a nagy magyarázást nem tudnám tûrni túl sokáig, pláne ha lenne bennem alkohol is 😊 nem nekem való ez a sportág úgy érzem😄

én szerintem a köv meccsre megváltoztatom a jelszavam vagy valami hogy ne tudjak bejelentkezni 😊

minden összejön nekem mostanában, amúgy is pattanásig feszült vagyok, egy ilyen meccs meg még jobban felidegesít :\

ja és elnézést kérek így utólag... mostmár kezdek nyugizni

horpeti
Voltam Bowling Pubban. Mögöttünk ült egy Barcás fószer, nyomta végig a hülyeségét. Atyaég... 😄 Nagyon idegesítõ volt 😛

Különc
Látom sikerült pont engem törölni

robotnyk
bla bla bla, megmondom õszintén, a faszom tele van már hogy hülyegyerekek után kell takarítanom állandó jelleggel. már rohadtul jól jön, hogy vége lesz ennek a 4 meccses sorozatnak.
azért a Barcát sem kell félteni... odateszik magukat színészkedés terén rendesen

én élek halok a kedvenc csapataimért. hamar eldurran az agyam, fõleg amikor nem tudnak normálisan véleményt nyilvánítani az emberek és ilyenkor általában felveszem azt a stílust... persze arra 1 válasz sem érkezett, hogy amikor mienk lett a kupa egyikõnk se arcozott úgy mint most õk

DaniX14
Most Barca a menõ ,de el fog jönni a mi idõnk újra 😊 VAMOS MADRID

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

facebook <#hehe><#eljen>

robotnyk
te sem vagy az a kenyérre kenhetõ madridista 😄
szar látni hogy facebookon is meg mindenhol retardált barca drukkereket találni csak... 1 vagy 2 értelmeset lehet találni, a többi elvakult idióta barom

Különc
Majd kinövöd

de olyan jó érzés

robotnyk
nyugi.
szokjatok már le arról, hogy a barca topikos állatkertben parádéztok, örüljenek csak a maguk intelligens módján

Pinto amúgy jobb kapus sztem mint Valdes.

robotnyk
félidei bunyó, amit írtál
Pinto mire kapott pirosat?

REAL MADRID

Különc
Ne szítsd már a Barcásokat, nem véletlen kaptál múlt héten is, legyen már annyi eszed hogy nem csak magad, hanem a többi (csendes) drukkert is lejáratod, hagyd rájuk

DONGUBA
Igen de nem a Barca ellen

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DaniX14
Messinek meg már rég az öltözõben lett volna helye 😄

REALista
Grat a barcanak magasan õk a legjobbak a 11 a 10 elleni játékban.Két hét múlva lehet reménykedni a csodában nyert már a Real nehezebb helyzetben is 2 góllal.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jól van még Xabi megfenyegette a bírót a lefújás után 😊

REAL MADRID

mit ittál? 😄DDDDD

White QVAS
Tavaly ennek a felét sem értük el, nem panaszkodom, kupa a miénk, jövõre lesz ez jobb is. Hajrá Madrid 😊

kazai21
már csak abban reménykedhetünk,hogy a Barca kifog egy rossz napot majd és akkor talán tudunk szórni legalább 2 gólt,de úgy érzem álom marad:S😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
na vége, de azért idáig eljutottunk

pepe kamukiállitására pedig senki nem fog emlékezni már két nap múlva se...

mostmár hesegessük el az álmokat 😄 vége van...

DaniX14
Alves egy tenyérbemászó alak ezt ma is bizonyítja..

REALista
Egyetértek de ha így marad akkor ez még nem lefutott meccs...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
én is, és természetesen addig nincs vége, amíg jövõ héten le nem fújják a meccset.
mindegy én megelégedem azzal is hogy eddig eljutottunk

SLICK
Kaká és Benzema jöjjön be, kockáztatni kell, idegenben ezt megfordítani sztem lehetetlen :S

Narxis
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

viszlát

szabii98
na pff...

I met God. She's black

SLICK
most van baj

SLICK
kell egy gólt lõni mindenképp, és ki kéne húzni kapott gól nélkül. Azért meg lehet zavarni a barcásokat, nem kicsit.

Narxis
fekszenek, sírnak, hemperegnek a barcások, szokás szerint

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kazai21
3 ember közt elviszi,pfffff.............

Mi equipo favorito: Real Madrid

DaniX14
Barca ellen csak 10 emberrel jó játszani már megszokjuk ...