81624
-
#68743 Higu mesterhármas!
Azért sajnálom az Espanyolt, nem játszottak rosszul. -
#68742 Mr. Zselé 0-3! Ez is szép volt! -
#68741 Callejon
Ronaldo nagyon önzetlen volt.:) -
#68740 Feri mikor volt ilyen heves Real meccsen?:D -
#68739 A 2. Gól mégnagyobb volt! Lass nagyon jó volt ma! Örülök, hogy kezdi megtalálni a jó formáját...
Na közben Özil remélem nem sérül le! -
#68738 épp ideje volt -
#68737 Higu úgy döntött kiszorítja Benzit a kezdőből...:D -
karajjj #68736 Pipita baszki -
#68735 higu gól :D -
#68734 nagy gól volt! Jó a meccs is végre, nem egy lazsálós.. Van pörgés rendesen! -
#68733 Higuuuuuu 1:0 ide:))))))))) -
#68732 Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Lass, Kaká, Özil, C.Ronaldo, Higuaín. Cserék: Adán, Varane, Khedira, Granero, Altintop, Callejón, Joselu. -
#68731 Valahogy én is így vagyok ezzel...ők valóban "galaktikusok" voltak! :) -
#68730 azé tudnék 1-2-t mondani....:D -
Zidane miatt kezdtem el szurkolni a Realnak :) -
#68728 A világ legjobbja! Ez egyértelmű! Soha senki nem elsz ilyen jó mint ő valaha is volt! Egy ISTEN! -
hugopareiros #68727 Az elmúlt 15 percet googlezással töltöttem, de nem jártam sikerrel.
Tudna valaki adni nekem egy torrent/ftp vagy akármilyen linket ahonnét le tudnék tölteni teljes szezonokat?
Konkrétan a 2000/2001es szezon mérkőzései (természetesen amikben a Madrid érdekelt volt) kellene nekem, de bármelyik szezont szívesen megnézném újra :)
Ez a nosztalgia a belinkelt Zizus videónak köszönhető. Nagyon szívesen végignézném a mesteremberek meccseit még párszor :) -
#68726 "GRACIAS ZIZOU"
-
#68725 a kosaras mez nem jelenti, hogy valaki rapper...:DDD
am arbeloan látszott, hogy alig erőltette meg magát...:D -
Neoncsoves #68724 komolyan nekik ilyen edzéseik vannak? :D persze amikor én anno 10 évesen jártam edzésre akkor mindig anyázott minket az edző meg basztatott...
hiába na, Mourinho ért a csapatmorál fenntartásához :P -
#68723 lol :D -
Neoncsoves #68722 lol, Carvalho 0:25nél napszemüvegben mint valami maffiózó:D -
végén Ramos Celtics mezben A_S?DASD?ASDM:ASDM nagy repper geci :D -
#68720 ic fúúd tájm....:D
-
karajjj #68719 márpedig ha ő azt mondja, hogy kell, akkor tessék szépen leigazolni -
Krisztikee18 #68718 HALA MADRID!! -
#68717 nah...:D
Lapértesülések szerint Eden Hazard továbbra is az angol bajnokságba vágyik, ennek ellenére Zidane azt tanácsolta a vezetőségnek, hogy minél előbb készítsenek egy ajánlatot és igazolják le, mert hatalmas tehetségnek tartja és nagy jövő előtt áll. -
#68716 Na grat. a csapatnak jól játszottunk nagyon:)
De majd a hétvégi meccsen bizonyíthatunk,hogy tényleg össze szedtük magunkat mert szvsz.kemény meccs lesz:)) -
#68715 karankat én később szívessen látnám a csapat élén mint vezetőedzőt (nem konkrétan a mai meccs miatt) :D -
#68714 vki feltudná majd tölteni vhova az egész meccset?? :D
ha lehet akkor magyarul :D -
#68713 Jó volt a pro4es stream, csak néha akadt meg. Így mégis olyan volt, mintha TVben nézte volna az ember. :D
Jó volt a csapat, de a meccs is laza volt. Régen volt ennyire rugdosódás és agressziómentes egy madridi meccs. -
#68712 és Özil helyett Altintop :D -
#68711 Benő gól ^^ jóvá tette a hibáját :P -
#68710 Benzema gólt lőtt. Ez valami bug lehet, ilyen opció nincs. Időcsapdába kerültünk. :D De azért rálőtte a védőre a buta pöcs. :D -
#68709 Talán 3 helyzetből legalább 1 bemenne ... :| -
#68708 Én is, pl. Higut. :) -
#68707 több rúgott gól, szeretnék egy másik csatárt, kövezzetek meg, de én már nem bízom ebben a francia srácban. Lehet sokat javult tavalyhoz képest, jól mozog, meg tartja a labdát, de gólt továbbra is ritkán lő. -
#68706 Mondjuk Air sanyi :D -
#68705 fel se fogom mi lenne ha benzema helyén egy isten pléja lenne :( -
#68704 Benzema kihagyott pár nagyobb helyzetet...:DD
De ettől eltekintve jól játszanak és két gyönyörű góllal vezetnek! Az elsőnél tartottak egy rövid rajzórát az Ajaxnak. Szép volt!