Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20.45 Real Madrid-Barcelona tv: Digisport hu, ORF1, STV2
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Remélem Mourinho a tavalyi Inter-Barca elõdöntõ mintájára támadó szellemben állítja össze a csapatot, így egy gyõzelem esetén újból beparkolhatja a buszt a Nou Camp-ban, hogy aztán Barcelonában idõ elõtti gyepöntözéssel záródjon a párharc. <#idiota>#idiota>
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Milyen progit érdemes letölteni???
tx
Én innen szoktam keresgélni 800kbps körül, sopcast illetve veetle közül. Nagyon sok jó stream szokott lenni, 2mbit-es net nekem nagyon jól bírja. Le kell tölteni hozzájuk egy kisebb programot, ne riasszon el a minõség kárpótolni fog. Persze itt is akad egy két rosszabb, de nem ez a jellemzõ. Próbálgasd õket akár most. Üdv.
meg érdemes p2p progival streamelni, sokkal biztosabbak, és jobb is a minõségük(sopcast, veetle, tvants)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kedves Madridisták!
Segítségeteket szeretném kérni az esti stream -mel kapcsolatban! Egyelõre barátkozok a stream- mekkel, és az a baj,h. mindig akad, így élvezhetetlen a meccs! Tudtok Nekem segíteni, mi lehet a gond,ill. mire érdemes figyelni?
Elõre is köszönöm!
Mourinho Madrid vs Barcelona: 2:0
Kár lenne lemaradni róla :-))
Hala Madrid
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
01:38-nál még kajak rájuk ordibált Mourinho 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
I met God. She's black
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
grat <#eljen>#eljen>
"Másodszor is apa lett Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója, akinek felesége szombaton késõ este adott életet a kis Isabellának.
Az újszülött 3,2 kilóval és 48 centiméterrel jött a világra.
A házaspárnak már egy van egy három éves kisfia, akit Lucának hívnak.
Kaká nem tudott Sao Paulóba utazni a szülésre, mert éppen bajnoki meccset játszott csapatával Valenciában.
A 6-3-as madridi sikerrel végzõdött összecsapáson két gólt is szerzett, amelyeket úgy ünnepelt, hogy a labdát a meze alá dugta, s így üzent - akkor még várandós - feleségének."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Egyébként egész más a játék a szokásos A csapattal, és akkor, ha pl. egy Kaka és egy Higu a pályán van pl. C roni és Ade helyett.
Egy formában levõ Kaka csapatjátéka nem pótolható 2 Di Mariaval sem. 😊
szép eredmény ez------