Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
az isteni Zsozé eredményei önmagukért beszélnek, bármekkora összeget feltennék, hogy pl Guardiolának (és a top-edzõk 90%ának) nem sikerülne olasz/angol bajnokságban ilyen eredményeket elérnie

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Érdekes, hogy pl a Valencia is 80-85 percig partyban volt velünk, bunkerfoci nélkül. Ha egy Valencia képes erre, akkor egy tõlük jóval erõsebb kerettel rendelkezõ Real Madrid miért nem? Vagy ott van a Betis. Támadó játékkal 3-1-re vertek minket hazai pályán. Az más kérdés, hogy már lefutott volt a párharc, de õk is képesek voltak megfogni minket. Akkor ti miért nem?

cesc fábregas

minimize
a "senki" Poróval anno BL-t nyert, tavaly meg(rossz bíró volt biztos) az Interrel is.
asszem már tett le(ha csak ezt a 2csapatot vesszük)az asztalra eleget ahhoz, hogy elismert legyen. Gárdióla mit tud felmutatni a Barca-sikereken kívül??!

No one can stop Death!

robotnyk
te magad bevallod, hogy csak így lehet megfogni a csapatodat, de mégis elvárod hogy kimenjünk úgy, mint õsszel. te mennyire nézed hülyének a többi csapatot?
védekezésnek hívjuk a 10 ember beáll a kapu elé-t. baszod mit vársz, hogy 3 vagy 4db védõ álljon ott 8 barcás ellen a többiek meg elöl vakargassák a töküket?

robotnyk
azt is plz, mikor Messi Ramos sárgája után megpróbált a földön fekve szándékosan visszaütni, csak nem talált.
mert aztán Jo5é zseniálisat húzott... 10 ember beáll a kapu elé, aztán rugdossák elõre a labdát, hagy fusson Di María meg CR, aztán egy gólt hátha találnak.
azt meg egy kicsit szánalmasnak érzem, hogy a REAL MADRID HAZAI PÁLYÁN 7(!) védekezõ játékossal, és klasszikus csatár nélkül álljon fel! Megértem, hogy csak így van esély megfogni a Barcát, de akkor is rossz nézni, ahogy egy ilyen múltú Real Madrid a saját közönsége elõtt így játszik. Ha odamész egy emberhez és mondod neki, hogy "Real Madrid", akkor a szép, közönségszórakoztató játék ugrik be neki. Ahogy Cruyff is mondta: "Mourinho a címek edzõje, nem a futballé" És sajnos emiatt a játék miatt sokan istenként tekintenek Mourinhora és tapsolnak neki. Hát a visszavágón kiderül mekkora zseni az isten Zsozé.

cesc fábregas

Azt nem linkeled be plz, amikor marcelo megtapossa pedrot?

WuFraZselic
hiányoltam már ezt a gifet, buszkecc szerintem csak ezért van a pályán, tavaly is bejött neki

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

minimize
ez megszokott tõlük, ha valaki elesik(ami gyakran elõfordul náluk...), egybõl 2-3játékos felteszi a kezét, hogy jól látható legyen, bántották a földre kerülõ emberkét.
ellenünk is alkalmazták mind Londonban, mind otthon(ott fõleg). plusz egy kiállítás(vPersie vicces pirosa),onnan meg sinen voltak megint.

No one can stop Death!

Shep
Hát én sem gondolom ,hogy lenne okunk az optimizmusra de hát ugye a fociban bármi megeshet, hátha majd az is egy olyan meccs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

miilann04
egy arbeloa vs. pedro gifet és örömmel vennék a tegnapi meccsrõl 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
Pepe kiállításánál a komplett csapat körbekergette Starkot a pályán a pirosért.
lee86

Ez az ember valami fantasztikus. Tisztán látni a gondolatmenetét: "ajjaj, ez a köcsög megszerezte tõlem a labdát, mi több, ugrásra késztetett, hmmm ezen bõven van mit kiaknázni, lássuk csak... talán már azt is megeszi a spori, ha elõre esve földhöz vágom magam és hempergek egy sort... hopp, várjunkcsak!! Épp megérintette a mellkasomat, mi lenne, ha odakapnék és ordítanék egyet? Illetve nem is!! Ha már itt tartok, inkább az arcomba temetem a tenyeremet! Ezazzz, ezt fogom csinálni és a tervezettel ellentétben nem elõre, hanem inkább hátrafele dõlök ki. Ez lesz a terv, tavaly is bevált!!"

Komolyan basszus, komédia három felvonásban amit ez az ember csinál.

De ez még talán bele is fér. Amit viszont nem tudok elfogadni a Barca játékában az a bíró folyamatos molesztálása. Nem csoda, hogy Valdes ~3800 métert tett meg; kb már a legapróbb szabálytalanságnál ott termett Starknál. És akkor ezek után még õk mondják, hogy Mourinho nem hagyja békén a játékvezetõket...

¡Hala Madrid!

minimize
ott a pont.

No one can stop Death!

minimize
Adebayort kezdettem volna, néhányszor zavart okozott nekik hátul.
kiváncsi leszek, a döntõben(?) kiállítanak-e valakit a MU-ból, mert lassan szokássá válik ezeknél ennyi segítség...

No one can stop Death!

Rockynhooo
0,1-1% közé rakom az esélyeinket. 0:0ról sõt még 0:1rõl is egészen más lenne.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
3 éve ez megy tehát nem lep meg.

Shep
Utolsó 15 akart lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én tegnap csak az elsõ félidõt láttam, meg az utolsó 25 percet és most tudtam megtekinteni azt a kiállítást, hát erre nem lehet mit mondani. Tudnék röhögni, ha a visszavágón mégis sikerülne kiharcolni a továbbjutást, hogy a sok önelégült Barcas arcáról lefagyjon a vigyor.

privátban azért most az ügyeletes hülyegyerek innen a topikból bezaklatott, hogy már pedig nézzem meg jobban
WuFraZselic
szerintem mindenki látta, aki nem 15-17 éves és legalább 3 éve néz focit

én voltam az egyedüli a kocsmában, aki látta, hogy nem ért hozzá és mindenki lehülyézett 😄
horpeti
"Nem szó szerint kell érteni amit mondott"
Persze, nem mondta, hogy mikor kvalifikálta magát a Barca a döntõbe, szerintem a tavalyira gondolt. 😛
Meg attól, hogy impossible, az nem azt jelenti, hogy feladta, csak 2xes erõbedobásra készteti õket. 😛

Na jó, nem osztom az "észt". 😄D Azért megnézem a visszavágót is, és kívánok egy tisztes helytállást. Persze lehet késbeszaladós lesz, majd kiderül.

horpeti
És ezt a részt jól csinálta a barca, mert bár õk is alig támadtak 3-4 emberrel a madrid térfelén, de mikor elvesztették a labdát, 5-6 védõ volt a kontrázókra, így esély nem volt. Ha nincs a kiállítás, nagyon 0-0 szagú volt, és majd a Nou Campban kinyíltak volna úgyis. De hát nem ez lett. 😊

horpeti
De, változtatott Guardiola. Egészen a kiállításig egyáltalán nem jött elõre a Barca, hátul passzoltak a védõk, még talán többet volt a Barca térfelén a labda, mint a Madridén. Ez volt egy nagy változás az elõzõ meccsekhez képest, egyszerûen hátul maradt mindig 5 ember a Barcánál, nem úgy, mint szokott, hogy mindenki elõre megy. Nagyon féltek a kontrától.
És voltak is veszélyes helyzeteink.

Aztán persze, amikor 10 emberre fogyatkoztunk, már mehettek elõre. Ezért volt nagyon döntõ a kiállítás.

horpeti
Nyugi. 😄
Majd figyeld meg, hintünk egy 5öst az elkényelmesedett, fiesztára számító barcának. 😛

miilann04
nem.

Csabesz6
Kérdés: Pepének a piros elõtt volt már sárgája?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

miilann04
amugy itt jön ki leginkább, h guardiola mennyire egy semmi kis fing edzõ, josé 3szor is meghúzta ellene ugyanazt zsinórban, és egyszer se tudott mit lépni ellene.
vagy ha igaz a következõ, akkor még szánalmasabb. tudta, hogy 11 ember ellen nem képesek gólt szerezni, kiküldte a fiúkat, hogy pontozzanak ki valakit, ment is a színészkedés rendesen, a piros lapra várva, és hát ha már a bíró veletek van, általában nem kell sokáig várni..

Casillas
amíg ilyen játékvezetés van a meccseiken, teljesen mindegy.
ha elsõ félidõben lövünk ötöt, akkor a másodikban kapunk három pirosat, õk meg 4 tizit.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nem szó szerint kell érteni amit mondott. Vedd hozzá az elõzõ nyilatkozatot és megérted. Remélem 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
Az oké. De akkor sem kellene ilyet kijelentenie annak az embernek akire felnéznek a játékosai. Semmi teher nincs innen kezdve akár belefuthatunk egy 5ösbe is tõlem de akkor már bízza rá Karankara a csapatot , Kakát , Cé-t , Özilt , Marit a pályára aztán lesz ami lesz... persze 1% esély de akkor is... Annál nincs rosszabb ha valamit eleve felad az ember. Fel lehet majd adni azután is ha bekaptunk idegenben 2 gólt.

robotnyk
reálisan nézve igaza van, nem ülhet ott a kispadon, és a védelem fele eltiltott lesz. emellett ennek lehet egy olyan elõnye is, hogy leveszi a felesleges terhet, nem kell görcsölniük.
Burdi
Mourinho: "Már kiestünk a BL-bõl, ennek ellenére büszkén fogunk kiállni Barcelonában: Pepe nélkül, aki nem csinált semmit, Ramos nélkül, aki szintén nem csinált semmit, és az edzõ nélkül, aki nem hagyta mindezt szó nélkül."

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Rockynhooo
inkább ne mondott volna semmit...

lee86
Mourinho: "The return game is mission impossible. Barcelona has qualified for the final." 😞

¡Hala Madrid!

Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."

REAL MADRID

SLICK
Mindegy, a lényeg az, hogy akármilyen "jó" is a Barca, ezt soha nem érik el 😄DDD

REAL MADRID

Burdi
szval akkor jövõre mindent nyernünk kéne, ebbõl kiindulva😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

horpeti
Tavaly rosszabb szájízzel lehetett ezt mondani. 😊

Burdi
de ez megy már évek óta :/

miilann04
sokan félreértik a dolgot, ez nem a real madrid topikja, ez a real szurkolók topikja, ha barca drukker vagy, menj át a barc topikba, ilyen egyszerû.

horpeti
Bízom benne, hogy marad!! 😊

Rockynhooo
Egyik fõ tennivaló a jövõre nézve Kaká beépítése. Jól jönne még egy belsõ védõ is.

horpeti
Alapjában véve nem volt baj a taktikával, a piros lap megpecsételte a továbbjutás sorsát.

Ebbõl látszik, hogy elolvasás nélkül törlölted a hozzászólásomat. Egyáltalán nem fényeztem a barcát, sõt a hozzászólásom 99%-a a realról, sõt a régi realról szólt. És egyébként a #65525-ös cseppet sem flamebait hozzászólásra reagáltam.

horpeti
Azt sajnálom, hogy Kaka nem játszott. Szerintem az õ kreativitása és irányítása sokat számítana a Barca ellen. Õ képes kontrából jó labdákat adni, meg ilyenek... De aztán lehet felõrlõdött volna, mint Özil.

Nembaj srácok, majd jövõre 😄