Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egyik csapatot sem szeretem, de undorító, hogy ilyen sunyi módon próbálják manipulálni a játékvezetõt. nagyon jó csapat a barca, de ilyenek miatt rendkívül ellenszenves (na meg a tizenéves divatszurkolók miatt)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

meg Villa is komolyan megsérülhetett, ha 2.7 másodperccel késõbb már keménykedett
amúgy a gond az, hogy a real 1.5 héten belül kapott 3 pirosat, míg a barca színészkedésért 2x ennyit is kaphatott volna... meg elég megnézni pedro belépõjét Alonsoval szemben, sokkal durvább volt, mint Pepe tegnapija...
Amúgy ilyen szinten undorító, meccsnek nevezett dolgot én még nem láttam életemben!! A Real Madrid focizott egy barcelona nevû színészgárdával...unbelievable.
Az ok hogy nálunk is voltak szabálytalanságok, de nem ilyenek.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
mit ér ez a gyõzelem ha a bl-t nem nyeritek meg?
real gyõzelme a barca ellen kupa gyõzelmet hozott...
az a barca ellen aki évek óta összevan szokva , ugyanazt a focit játsza...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Nem ért hozzá. Nyújtott lábbal ment ugyan Alves-re, de nem ért hozzá. Sárgát megért a belépõje, már csak a szándék miatt is, de pirosat semmiképp.
¡Hala Madrid!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
piros..
és ha már így rákérdeztél, nem, adebayor mozdulata nem piros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
szó mi szó, szívesen elnézegetném õket az örkény színházba, rengeteg tehetség van a keretben.
azt gondolom mondanom sem kell, hogy pepe még csak el se érte dani alves lábát. 😊
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
a visszavágóra kíváncsi leszek de félek valami 3-1re nyer a barca...
visznt ha a realnak sikerülne betalálnia és 0-1 lenne félidõben ...
egyébként meg a tegnapi nap durva 😄
messi,hogy szét szopatta a védõket bazz csak lestem 😄 szép gólt lõtt!
#65598: hát igen , örökre eltiltanám ezt a hülyegyereket 😄 mindig színészkedik bazz és nem igaz,hogy így útólag nemtudnak valami büntetést kirónia rá 😞
még csak 1 eset lenne de ez évrõl évre eljátszik egy ilyen látványos jelenetet...
akit érdekel annak íme az összefoglaló
2007-ban kezdte el az edzõsködést ahhoz képest 4 év alatt mindent megnyert
No one can stop Death!