Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Profin tudtok youtube videót linkelni látom 😊

REAL MADRID

WuFraZselic
végülis BL-t nyertünk, de attól még zavarhat, hogy szabálytalanul jutottatok emberelõnybe, majd 80-82 percnyi középre ívelgetés, és ~10 perc foci után még nektek állt feljebb, hogy elvették a 2. gólt, amit mindenki kezezésnek látott Katalónián kívül 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Voyager5
Húha.. sok érdekfeszítõ kommentrõl maradtam le 😄
WuFraZselic
egy kurva szóval nem mondtam, hogy a real játékosok hímestojásként bántak a barca játékosokkal, és nem volt jogos az elmúlt 2 meccsen a kiállítás (a tegnapin nem ért pirosat), de legalább fújja meg a sípot ha busquets a karrierje során 175ezredik alkalommal is eljátssza a nagyhalált a kibaszott semmire

egyik csapatot sem szeretem, de undorító, hogy ilyen sunyi módon próbálják manipulálni a játékvezetõt. nagyon jó csapat a barca, de ilyenek miatt rendkívül ellenszenves (na meg a tizenéves divatszurkolók miatt)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
a Meccsen én is úgy láttam, hogy valami sántít, nem lehetett ekkora rúgás, hisz a labdát találta el (pedig kivetítõn néztem), aztán lám, ezért volt gyanús, mert tényleg nem is találta el. 😊

mi ezekért kapunk is lapot az esetek 90%-ban ti meg megússzátok lap nélkül ugyanúgy mint a színészkedést. ezek csúnya belépõk a mi részünkrõl, de egy idõ után azt mondom hogy megérdemelték a játékosaitok a színészkedésért cserébe.

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
hedonistot hiányolom,ma még nem volt szó Övrebo-ról. Látom itt van az arsenalos kolléga,Dean Winchester is,meg Wufra személyében Interes is. Megjelenhetek,mint vádlott?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
a két láb közép beférne egy harmadik kb

bakkerman
új topik névnek ajánlanám: Real Madrid Fan Club,ÉS Inter/Chelsea/Arsenal szurkolók Barca iránti keserüségei kibeszélése.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
kinek a lábára?!

menthetetlenül idióták vagytok, kurvára elvakultak vagytok. persze van amikor a mi javunkra tévednek de az elég ritka meg kell hagyni...

WuFraZselic
Marcelo a labdát nézte, biztos direkt lépett rá...
meg Villa is komolyan megsérülhetett, ha 2.7 másodperccel késõbb már keménykedett

amúgy a gond az, hogy a real 1.5 héten belül kapott 3 pirosat, míg a barca színészkedésért 2x ennyit is kaphatott volna... meg elég megnézni pedro belépõjét Alonsoval szemben, sokkal durvább volt, mint Pepe tegnapija...

morvaigaben
0:48-nál még egy színészi alakítás...

Amúgy ilyen szinten undorító, meccsnek nevezett dolgot én még nem láttam életemben!! A Real Madrid focizott egy barcelona nevû színészgárdával...unbelievable.
Az ok hogy nálunk is voltak szabálytalanságok, de nem ilyenek.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

az nevet ki a végén nevet 😊
mit ér ez a gyõzelem ha a bl-t nem nyeritek meg?
real gyõzelme a barca ellen kupa gyõzelmet hozott...
az a barca ellen aki évek óta összevan szokva , ugyanazt a focit játsza...
tudod az hogy gyengébben játszunk esetleg mint ti, az egy dolog, de az hogy ti tele vagytok színész tehetségekkel ami egyenesen undorító, az jóval szánalmasabb mint kikapni...

Rockynhooo
szánalom...

szánalmas hogy semmit nem tudtok ellenünk felhozni és ilyeneket linkeltek a barcás haverjaiddal 😄 OLD!!!!!

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Braca játékosnál csak figyelmeztetés jár az ilyenért.Nem olvastad a kisbetûs részeket a szabálykönyvben?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

inter ellen is megvolt a színészkedés .D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Taki 122
hmm...kicsit érdekes amúgy 😊

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

DaniX14
Errõl csak annyit hogy Real - Stark 0-2....

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Rockynhooo
Messi a világ egyik legjobbja. Szeretnék vele egyszer mezt cserélni. Természetesen, erre majd az öltözõben kerülhet csak sor, hiszen ellenkezõ esetben sárga lapot kellene adnom neki" - mondta tréfásan Stark.

robotnyk
<#zavart1>
lee86
Ha a 2-3 évvel ezelõtti C.Ronaldo-ról beszélünk, akkor egyetértek veled. Azóta viszont bõven kinõtte ezt a hozzáállását.

Nem ért hozzá. Nyújtott lábbal ment ugyan Alves-re, de nem ért hozzá. Sárgát megért a belépõje, már csak a szándék miatt is, de pirosat semmiképp.

&#161;Hala Madrid!

miilann04
miért viccelnék ilyen komoly dolgokkal?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
nézzenek oda, nem megszaladt a kezem megint.
egybéként az ilyen színészkedését kéne útólag büntetni a játékosokat mert legközelebb meggondolja hogy ha elesik akkor színészkedjen-e vagy se , esetleg gyorsan felkell és játszik tovább 😊
Casillas
ja és utolsó hsz ezzel kapcsolatban: te három különbözõ embert említettél, nagy dolog lett volna ha kapnak 1-1 sárgát, de ha messi csak kettõt megkapott volna a három jogos közül, egybõl másképp áll a meccs

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ja 😄 de most nekünk kikockázva könyebb mint a bírónak 😄 ha profi színésszel van dolga akkor egyértelmü h azt ltja h megkapta a lábába a belépést sé csõ
piros..
Casillas
lol, ugyanúgy folytathatná bárki a másik oldalról is, bousqets, pedro színjátékával többek közt...
és ha már így rákérdeztél, nem, adebayor mozdulata nem piros.

gabi89
Szándék az meg volt azt el kell ismerni ami miatt sárga mindenképpen kijár ...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Biztos én vagyok a vak (+ elfogult a Real felé) DE 0:21 -tõl elég jól látszik, hogy nem ér hozzá...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sippie
ezt komolyan is gondolod?
miilann04
az egész barcelona se focipályára való.
szó mi szó, szívesen elnézegetném õket az örkény színházba, rengeteg tehetség van a keretben.

azt gondolom mondanom sem kell, hogy pepe még csak el se érte dani alves lábát. 😊

miilann04
szerintem ne menjünk bele abba, hogy kinek milyen lapot kellett volna kapnia, mert a barca jönne ki belõle rosszabbul 😉

Sippie
bár pirosat kellett volna 😉
Casillas
meg is kapta érte a sárgáját <#wow3>

Sippie
azt is légyszi amikor Adebayor úgy fellökte Busquetset mintha Judo versenyen lett volna
mostanában amikor eljátssza a nagyhalált akkor okkal teszi azt.

tviktor91
Ja mert amikor cr7-töl elveszik a labdat biciklizes közben ö meg eljatsza a nagy halalt azzal semmi problema.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Rockynhooo
az már egy gála meccs lesz a barcanak így.

JM is pirosat kapot ,ergo a kispadon nem lehet ott 😄 akkor megint majd nyomja az sms-t vagy papírfecnit a segédjének? XDDD
a visszavágóra kíváncsi leszek de félek valami 3-1re nyer a barca...
visznt ha a realnak sikerülne betalálnia és 0-1 lenne félidõben ...
Rockynhooo
Pepe mellett nem nagyon tudott villogni a 3 meccsen Messi 😄 aztán leküldették és tádám 😄

mondhatni egy barcának tökmind1 most ki az edzõje bárki nyerne velük címet 😄

egyébként meg a tegnapi nap durva 😄
messi,hogy szét szopatta a védõket bazz csak lestem 😄 szép gólt lõtt!
#65598: hát igen , örökre eltiltanám ezt a hülyegyereket 😄 mindig színészkedik bazz és nem igaz,hogy így útólag nemtudnak valami büntetést kirónia rá 😞
még csak 1 eset lenne de ez évrõl évre eljátszik egy ilyen látványos jelenetet...
akit érdekel annak íme az összefoglaló
Effe88
mit kéne szerencsétlen Guardiólának felmutatni mond már meg nekem????
2007-ban kezdte el az edzõsködést ahhoz képest 4 év alatt mindent megnyert

robotnyk
ezt most komolyan kérdezed? mert ez egy rangadó, nem 20-30 ponttal lemaradott csapatok ellen a bajnokságban, hanem bl meccsen.
egy El Clasico-nak teljesen más a fílingje már csak a játékosoknak is mint egy Valencia - Barcanak vagy egy Barca- Betisnek... de ha már más meccsekkel jövünk akkor ti miért nem tudtatok 6ot rúgni idegenben a valensziának? errõl ennyit... a játékosok is teljesen máshogy állnak a Clasicókhoz... ezek az El Clasicok fejben dõlnek el többnyire

minimize