Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok szia

SLICK
BENZEMAAAAA!!!!!!!!

szerintem amíg így teljesítünk egy ilyen kiscsapat ellen, tök mindegy milyen helyzeteben is vagyunk, semmi keresnivalónk nincs a Barcelona ellen

SLICK
na oké, gyújtom
faszomba már

SLICK
na ja 😄

robotnyk
akkor ott a szelvény, ha annyira tüzelni akarsz <#zavart1>
SLICK
és még 9 meccs ezen kívül egy szelvényen 😄

SLICK
tippmixem van rajta :c

LasDen
most mit kell egy vereségen ennyire felizgulni...??? nem a világ dõlt össze....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
ez valami vicc?

Mi equipo favorito: Real Madrid

készülhetsz... Valencianak csak azért vertünk 6ot mert elég szarul ment nekik és rengeteget hibázott a védelmük...

SLICK
lol, hát ha kiszopunk én valamit felgyújtok

abletonext
Casillas basszus 😮😮 úristen 😮

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Casillas
ja hát ha ilyen butaságokról akarsz gyõzködni bárkit is, akkor tényleg nincs értelme írnod.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

abletonext
Hát apám, nyitott vagyok mindenre és nem vagyok elvakult, de errõl az életbe nem gyõznél meg. Egyáltalán nem fújnak a Madridnak. Van hogy kapunk 1-2 tizit ami nem jogos, de ezt minden csapat megkapja.
Én pont hogy fordítva látom. Rengeteg olyan szituáció ugrik be most nekem, amikor a vak is látta hogy nem úgy van, és mégis ellenünk fújtak.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Cabell
mind1, többek között azt SEM próbáltam itt kifejteni, hogy a Madridnak mindig fújnak, de nyilván nincs értelme egyszerre 40 Real fanatikust meggyõznöm errõl, ha valakivel innen kettesben leülnék beszélgetni errõl, akkor biztos egy jót dumálnánk, és sokmindenrõl meggyõzném, de ez így valóban értelmetlen, belátom.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
az érem két oldala....

korrekten le van írva minden mindkét oldalról.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
Persze ilyenkor arra senki nem emlékszik, (...) mikor szándékosan állíttatta ki a játékosait.

de érdekes, te meg arra nem emlékszel hogy guardiola teljesen ugyanezt csinálta valdes-zel meg talán iniestával pár héttel ezelõtt, hogy az el clasico elõtti meccsen töltsék le az eltiltásukat 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Nincs ezzel a topikkal semmi gond, csak néha betalálják a megmondó emberek 😄
horpeti
Na lassan sikerül elérni, hogy ezt a topikot sem olvasom, a Barcát már rég kivettem a kedvencekbõl. Szánalom ami itt megy. 😞
Persze egyéni szoc. problémám. 😄 De tényleg undorító ez a fröcsögés.

Smithie
Áhh,nem vagyok képben,amúgy lényegtelen,MU-Barca döntõ lesz,és ez így van rendjén.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Voyager5
Aha jólvan, te meg képben vagy 😄
Voyager5
"de a fajta, végletekbe menõ, az ellenfelet minden alkalommal lekicsínylõ, lekezelõ, fölényeskedõ hangnem szerintem elfogadhatatlan"

Ez tényleg elfogadhatatlan, még szerencse, hogy JM nem ilyen.
Smithie
Ezt te se gondolod komolyan?!Ferguson már mindent elért a MU-el,amit el lehet érni,ráadásul hányszor?Nem járatná le magát hasonló módon mint a portugál kollégája...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

szabii98
ezért volt zárva a topic. miattatok.

I met God. She's black

Voyager5
Amúgy annyit még hozzátennék a "mikor nem jön be" részhez, hogy ugyan szarul játszott a Madrid, de nem volt veszve a meccs, egészen a kiállításig.
Azért "nemjött be", mert a bíró lezavart egy játékost (aki elõtte 2 meccsen úgy fogta Messi istenséget, hogy tulképp momentuma nem volt.)
0-0-val viszonylag kedvezõ pozícióból várhattuk volna a visszavágót.
Cabell
Én nem a védekezõ taktikát kritizáltam, hanem Mourinho viselkedését, és a hozzáállását.
Különben Fergie is szeret magyarázni a meccsek után a bíróról, de a fajta, végletekbe menõ, az ellenfelet minden alkalommal lekicsínylõ, lekezelõ, fölényeskedõ hangnem szerintem elfogadhatatlan.

Ha a Barca ellen esetleg így kapna ki a MU a döntõben (márha egyáltalán õk lesznek ott...) és mondjuk Vidicet kiállítják hasonló módon, és Ferguson szintén hasonló szöveggel állna elõ, akkor arról meglenne a nem túl pozitív véleményem-

Csabesz6
Bocs hogy nem tudom betéve az sg.hu felhasználók hagyományait. Ha tévedtem, sry.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Voyager5
Az a botrány, hogy nem tud mást kitalálni azon kívül, hogy beállítja hátra a világklasszis játékosait, aztán be van rágva, mikor nem jön be.

Arra leszek kíváncsi, hogy a másik edzõ istenség, Sir Alex Ferguson, mit fog kitalálni a döntõben a Barcelona ellen. Egy biztos: ha ész nélkül támadni fog, akkor már most lemondhatsz szeretett csapatod idei BL gyõzelmérõl 😊
Cabell
neked ehhez semmi közöd

Csabesz6
"Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló '

nincs kérdésem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Taki 122
Amirõl eddig azt hittem, hogy az európai-nemzetközi labdarúgás csúcsa, azt most átkozom, hogy miért nem lépnek valamit és szabnak büntetést a gerinctelen bíróra és a gyerek módjára focizó szánalmas barcelona csapatára. <#levele> Az én szememben innentõl semmit nem ér az UEFA! Az európai-nemzetközi labdarúgás szégyenévé tették a Bajnokok Ligáját! A német bajnokság legrosszabb bírójára bízni egy ilyen elõdöntõt! Gratulálok!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
"Az AS szerint négy mérkõzésre tilthatja el Mourinhót az UEFA. Ez azt jelenti, hogy kedden nem lehet a pályán a Barcelóna ellen, illetve ha a csapat továbbjut, akkor a döntõben sem. A büntetés többi részét a Bajnokok Ligája következõ kiírásában fogja letölteni."

Rohadt féreg UEFA! Elmehetnek a jó büdös francba.

lol

REALista
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen

LasDen
MJ-JM maradni fog...99,98%...😄

ProGabe
"Én ettõl függetlenül nem vagyok elégedetlen a szezonnal. Végre megnyertünk spanyol kupát, a BL-ben a döntõbejutásért játszottunk. Mindezt egy tulajdonképpen új (fiatal/rutintalan) csapattal. Nyári igazolásaink jók voltak, ha marad José, akkor jövõre sokkal erõsebbek leszünk."

ez kb. mehetne a bannerba 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Tökmindegy, hogy ott lesz-e Messi vagy nem.
A Camp Nou-ban nem rúgunk 2 gólt. Ez a párharc már eldõlt a Barcelona javára.

Én ettõl függetlenül nem vagyok elégedetlen a szezonnal. Végre megnyertünk spanyol kupát, a BL-ben a döntõbejutásért játszottunk. Mindezt egy tulajdonképpen új (fiatal/rutintalan) csapattal. Nyári igazolásaink jók voltak, ha marad José, akkor jövõre sokkal erõsebbek leszünk.
bakkerman
cellux,sebtapasz,irány a pálya 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
ahogy ronaldot összefoltozták a spurs meccsre úgy messzi is meglesz csinálva.....😄

horpeti
Van valami lomtár, ahol meg lehet nézni a törölt üziket? Kiváncsi lennék. 😛

bakkerman
ott van a sociedad elleni keretben,ugyan nem hiszem hogy pályára lép,de nyugi,a BL-ben ott lesz.

abletonext
izomszakadás és kihagyHATJA? 😮
ha tényleg elszakadt neki egy izom, akkor nem csak ezt a 2 mérkõzést hagyja ki biztosan

robotnyk
nem.
morvaigaben
Kezdõdik megint? <#wow3>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

DaniX14
péntek, 12:02 - Izomszakadást szenvedett Messi. Az argentin játékos a szerdai Bajnokok Ligája elõdöntõn sérült meg. A játékos kihagyhatja a hétvégi, Real Sociedad elleni mérkõzést és a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóját a Real Madrid ellen.

Hoppá, fordulhat a kocka..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

bakkerman
bírói tévedésért nem a Barcat kellene le "szánalmasozni". persze most erre jöhet a válasz,hogy le lett fizetve a bíróküldés. nekem édesmind1,0-2 lett a meccs,a nou campban muszáj feladni az antifocit mourinhonak,abból meg bármi kisülhet. egy gólgazdag Barca gyõzelem is,de egy gólgazdag Real siker is. Most a kezében a döntés lehetõsége,ha végre rájön,hogy 28-72-es labdabirtoklással nem lehet nyerni 3 góllal a Barca ellen,akkor lesz egy jó visszavágó.

egyszerre szánalmas és szomorú

Egyébként az megvan, hogy Messit 5 percen belül lazán ki lehetett volna állítani két sárgával? A közvetítõ által is megjegyezett csúnya, szándékos szabálytalanságáért, és aztán a szándékos kezezéséért...
Szánalmas volt a Barca... Överbõt, Dougalt és Starkot lehetne egy sírba temetni...