Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Én pont hogy fordítva látom. Rengeteg olyan szituáció ugrik be most nekem, amikor a vak is látta hogy nem úgy van, és mégis ellenünk fújtak.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de érdekes, te meg arra nem emlékszel hogy guardiola teljesen ugyanezt csinálta valdes-zel meg talán iniestával pár héttel ezelõtt, hogy az el clasico elõtti meccsen töltsék le az eltiltásukat 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Persze egyéni szoc. problémám. 😄 De tényleg undorító ez a fröcsögés.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ez tényleg elfogadhatatlan, még szerencse, hogy JM nem ilyen.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Azért "nemjött be", mert a bíró lezavart egy játékost (aki elõtte 2 meccsen úgy fogta Messi istenséget, hogy tulképp momentuma nem volt.)
0-0-val viszonylag kedvezõ pozícióból várhattuk volna a visszavágót.
Különben Fergie is szeret magyarázni a meccsek után a bíróról, de a fajta, végletekbe menõ, az ellenfelet minden alkalommal lekicsínylõ, lekezelõ, fölényeskedõ hangnem szerintem elfogadhatatlan.
Ha a Barca ellen esetleg így kapna ki a MU a döntõben (márha egyáltalán õk lesznek ott...) és mondjuk Vidicet kiállítják hasonló módon, és Ferguson szintén hasonló szöveggel állna elõ, akkor arról meglenne a nem túl pozitív véleményem-
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Arra leszek kíváncsi, hogy a másik edzõ istenség, Sir Alex Ferguson, mit fog kitalálni a döntõben a Barcelona ellen. Egy biztos: ha ész nélkül támadni fog, akkor már most lemondhatsz szeretett csapatod idei BL gyõzelmérõl 😊
nincs kérdésem
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Rohadt féreg UEFA! Elmehetnek a jó büdös francba.

ez kb. mehetne a bannerba 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Camp Nou-ban nem rúgunk 2 gólt. Ez a párharc már eldõlt a Barcelona javára.
Én ettõl függetlenül nem vagyok elégedetlen a szezonnal. Végre megnyertünk spanyol kupát, a BL-ben a döntõbejutásért játszottunk. Mindezt egy tulajdonképpen új (fiatal/rutintalan) csapattal. Nyári igazolásaink jók voltak, ha marad José, akkor jövõre sokkal erõsebbek leszünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ha tényleg elszakadt neki egy izom, akkor nem csak ezt a 2 mérkõzést hagyja ki biztosan
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Hoppá, fordulhat a kocka..
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Szánalmas volt a Barca... Överbõt, Dougalt és Starkot lehetne egy sírba temetni...