Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
nem rossz ötlet <#eljen> ..nekem ez a hátterem ;D

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

miilann04
méret meg egyéb módosítás után nem lehetne ez a szövegdoboz háttere? 😊
persze csak ha más is szeretné/senkinek nincs ellenére. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

lee86
igen, de azon túl vajon honnan? 😊

&#161;Hala Madrid!

horpeti
ja, nemsokára jönnek a "hírek", hogy "Mourinho biztosan távozik a Madridtól, ha menesztik õt." 😄

Biztos azert mondta hogy azzal foglalkozzon a media, es ne a csapat veret szivja. 😊

REAL MADRID

SLICK
Madridistáról van, innen a bannerbõl másoltam ki

bakkerman
há mer a kopasz norvég volt,és se a chelsea,se a mi edzõnk nem volt norvég 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
övrebövel bezzeg nemvolt bajuk😄DDDDDDD

lee86
eredeti forrás van erre az utolsó mondatra? az egy dolog, hogy oda a 150 meccses hazai veretlenség, meg gondolom most a Valdano-félék most elkezdtek bezzeg-ezni Pereznél, de nem hiszem, hogy ilyet bárhova is lenyilatkozott volna.

&#161;Hala Madrid!

kizárt dolog hogy "meneszti" lol miért is mondta fogalmam sincs..

bakkerman
hát ha Perez lesz olyan hülye,hogy meneszti Mourinhot,akkor nem tudom kivel lesz még esélye a bajnoki címre...ha Mourinhoval nincs,akkor nem tom ki jöhet szóba...Ferguson....de õ meg lassan a 100-at töli

SLICK
"Mourinho: "Néhány csapat számára úgy tûnhet, hogy elajándékoztuk ezt a meccset, de én nem érzem ezt. Ma nagyon jól küzdött az ellenfél, gratulálok nekik. A mai nap az edzõ nem volt képes motiválni a játékosait az elsõ félidõben, a felelõsség az enyém. Ha menesztenek, elfogadom."

Ha ezért menesztené Perez akkor bekaphatja...

Érdekesség, hogy Proença, a portugál bíró nem vezethette egyik El Casicó elõdöntõt sem a Barcelona nyomása miatt, ugyanis a katalánok féltek a portugál kötõdés miatt. Ennek ellenére a játékvezetõ kinevezése nem okozott gondot az UEFÁ-nak az idei Real Madrid - AC Milan (2-0) meccsre...
/madridista/

Valóban érdekes ... <#circling>

REAL MADRID

<#eljen><#vigyor1>

REAL MADRID

bakkerman
csúnya unicef,és villar

miilann04
jól látod a helyzetet. 😊

Effe88
gonosz uefa és unicef biztos õk küldték

miilann04
BL: a Mourinho játékosát tavaly a Camp Nouban kiállító bíró vezeti a Barca-Realt

na brávó. <#mf2>

A belga De Bleeckere fogja vezetni a Barcelona - Real Madrid visszavágóját. Õ volt az a bíró, aki tavalyi Barcelona - Inter Milan elõdöntõ visszavágóján a 27. percben jogtalanul kiállította Mottát. A Real Madridnak eddig 5 mérkõzést vezetett. Mérlege: 1 gyõzelem, 2 döntetlen, 2 vereség.
/madridista/

<#taps><#taps><#taps>

REAL MADRID

REAL MADRID

ezt sose felejtem el 😄
miilann04

Voyager5
Általában balhésak voltak a classicok, csak régebben a szurkolók tették balhéssá, most meg a klubok 😄

Régebben talán azért volt picivel békésebb a helyzet, mert nem ezen a 2 meccsen múlott a liga gyõzelem.
mindkét csapat beszopódott, a BL tényleg túl sokat kivett mindenkibõl
😄

fotográfik kolomp edisön :D

miilann04
ha csak viszi a pénzt, akkor ki kell dobni, ez az egyetlen logikus lépés. 😊
szerintem a látogatók nagyon nagy része jár ide csak a fórum miatt, de persze nagyon egyszerû rá azt mondani, hogy igazából csak egy nagy probléma az egész, ezért le se tojják. 😊 na de ezekrõl nem tudok semmit, úgyhogy mind1.
spéci fejlesztés? regisztráció után eleve tilt pl a gumiból pár hónapra, sztem meg lehetne oldani a tiltást a labdarúgás szekcióból is.
na de ez itt off.

szabii98
adja isten h ittis mûködjön 😊

I met God. She's black

LasDen
a magyar foci topikban jól mûködik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
jódeazt...le lehet állítani.

I met God. She's black

LasDen
viszont van script rá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
sok mindent meg kéne, de pár éve már megmondták, hogy egy fórum a legtöbb oldalon, az SGn is inkább viszi csak a pénzt és nem sok elõny származik belõle, inkább probléma (thepartyface-féle érettségi tétel balhé, pl) van csak vele (karbantartás, forgalom). pl én általában akkor látom az SGn a fõoldalt ha véletlenül rossz helyre kattintok, szal ilyen spéci fejlesztések nem hiszem hogy lesznek 😊
miilann04
meg kéne oldani az egyes topikokra szóló bant.

azért a Mourinho-éra elõtt ennyire balhés Clasicokról nem tudok. egyébként sajnálom hogy Mou ennyire felfújja ezeket a Clasicokat... mármint az jó dolog hogy felfújja, inkább az a baj hogy a játékosoknak az egész máshogy jön le néha az amit Mourinho elmond...

robotnyk
mikor nem? <#idiota>
egyébként mikor voltak legutoljára ilyen balhés Clasico-k? meg volt-e egyáltalán

tudod én múltkor pont az ilyen barcames félék miatt mentem át trollkodni a Barca topikba. és lám most meg tök értelmesen elbeszélgetek a topiklakókkal ott is. én a szemet-szemért elvet vallom 😊

robotnyk
mert egy retardált óvodás, valószínûleg azért, és néhány kollégájával együtt még nem esett le neki, hogy úgy is kitörlöm a picsába.
SLICK
most nagy a szád, kupánál meg lapultál mint szar a fûbe 😄

jó értem én...

amúgy valaki nem tud olyan oldalt ahol a Galaktikus korszak meccseinek eredményei fent vannak?

[HUN]FaTaL
Ezt képtelen vagyok megérteni, hogy miért kell trollkodni?

http://goo.gl/gd6Zi5

SLICK
teljesen igazad van
Mondjuk én is bíztam abban, hogy nyerünk. De számoltam vele, hogy abszolút 3 esélyes lesz a meccs

LasDen
tudom sokminden változott azóta, de régen lehetett úgyis bajnokságot nyerni, hogy 5-6-8-10x kikaptál....

na barca ellen a visszavágón mostmár nem 3-1et hanem kb 4-1es vereséget várok...
sõt megkockáztatom,hogy a góllövés se fog menni :S
ez elképesztõ... hazai pályán kiszopni a zaragozától???
robotnyk
egy már lefutott bajnokságban egy olyan hétközi meccs után ami nekünk volt, ugyan már.
de nekünk azért illene.

LasDen
bullshit....nem lehet mindig gyõzni.....

White QVAS
A meccs végeredményérõl nem nyilatkozom, nem akarok semmilyen feszültséget kelteni, viszont az elsõ félidõ egy kalap sz*r volt a részünkrõl.

Hajrá Madrid, na peace.

SLICK
fejezd már be a faszságaidat

benzema ott miért feküdte le?
troll some more