Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
persze csak ha más is szeretné/senkinek nincs ellenére. 😊
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
¡Hala Madrid!
Ha ezért menesztené Perez akkor bekaphatja...
/madridista/
Valóban érdekes ... <#circling>#circling>
REAL MADRID
REAL MADRID
na brávó. <#mf2>#mf2>
/madridista/
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Régebben talán azért volt picivel békésebb a helyzet, mert nem ezen a 2 meccsen múlott a liga gyõzelem.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
szerintem a látogatók nagyon nagy része jár ide csak a fórum miatt, de persze nagyon egyszerû rá azt mondani, hogy igazából csak egy nagy probléma az egész, ezért le se tojják. 😊 na de ezekrõl nem tudok semmit, úgyhogy mind1.
spéci fejlesztés? regisztráció után eleve tilt pl a gumiból pár hónapra, sztem meg lehetne oldani a tiltást a labdarúgás szekcióból is.
na de ez itt off.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy valaki nem tud olyan oldalt ahol a Galaktikus korszak meccseinek eredményei fent vannak?
Mondjuk én is bíztam abban, hogy nyerünk. De számoltam vele, hogy abszolút 3 esélyes lesz a meccs
sõt megkockáztatom,hogy a góllövés se fog menni :S
ez elképesztõ... hazai pályán kiszopni a zaragozától???
Hajrá Madrid, na peace.