81624
-
#69065 Wow, itt minden 1080? :D nincs ugyanilyen oldal csak minden sima minőségben, nem hd-ben? :) -
#69064 sporthd.org-on fent van csak azt nem tudom hogy nyílt e a regisztráció... -
#69063 Köszi, bár ez elég lassan jön -
#69062 pl:
http://skpd-hd-football.blogspot.com/2011/11/la-liga-real-madrid-v-osasuna-720p-hd_06.html -
#69061 Nem tudjátok honnan tudnám letölteni a teljes Osasuna elleni meccset? Köszi -
#69060 Óriási a csapat lendülete! :D -
pacclacc #69059 amugy kit érdekel h mit játszik a barca?? Csak A REALMADRID!!!!!! -
#69058 lépéselőnyben vagyunk , én mondom az a Levante elleni bukta nagyon felrázta a csapatot -
#69057 Barca döntetlent játszott szóval 3 pont előny . -
#69056 Di María az Osasuna elleni mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt akár egy hónapot is kihagyhat. A játékos egy rossz mozdulat után érzett erős fájdalmat a bal combjában,ami után már képtelen volt a további játékra. Pontosabb információkat újabb orvosi vizsgálatok után ad a klub.
Remélem annyira azért nem komoly. Mielőbbi gyógyulást neki! -
#69055 Amúgy megtudnék nézni minden vasárnap délben egy ilyen meccset, jobban csúszott tőle az ebéd is...:) -
#69054 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#69053 Ezt csak az tudja aki szokott focizni.Én is nyugodt ember vallom magam de ha befújnak ellenem egy szabadott akkor tudok reklamálni mint a fene főleg ha nem érzem jogosnak.:D
És általában nem szoktam annak érezni...:D -
#69052 7 gólból 3 fejes.. Hát ilyenre sem nagyon emlékszek :D -
#69051 "Az Osasuna játékosai egy hetes kirándulást tettek Madridban" :D -
karajjj #69050 na ez kemény volt -
#69049 7-1 Benő ^^ -
#69048 6 -
#69047 Záporoznak a gólok. Niiiice :D -
#69046 ááá Di Maria meg lesérül egy ilyen baromság miatt.. -
#69045 Amúgy azt sosem fogom felfogni, hogy mi a francért reklamálnak egy megítélt szabad vagy bármi után..
Visszafújni úgysem fogják, maximum + egy sárgát tudnak kierőszakolni maguknak.. -
#69044 az első 20 percet eltekintve nem gondoltam volna, hogy 4 gól lesz a félidőben :D -
#69043 na mindegy, lényeg a 3-1 ^^ -
#69042 jó kérdés mer a tv is tök lemaradt róla..:D -
#69041 Ez m ia tököm volt? :|
De éreztem, hogy az Osasuna ellen vmi cumi úgyis lesz. Mindig van... -
#69040 Farkas Norbi a világóra...:D -
#69039 Aztakurva még jó hogy felnéztem.El is felejtettem hogy délbe lesz a meccs....:D -
#69038 A Real Madrid kezdője: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Higuaín -
#69037 Másfél óra múlva meccs -
#69036 nem tudom észrevettétek-e, de Mourinho a több poszton is bevethető játékosokat preferálja, lásd Ramos, Lass, Arbeola, Coentrao, Pepe esetét, idén már több poszton is játszatta őket, de a középpályán is már eléggé "kötetlenek" a posztok, ennek viszont egy óriási előnye van, egy ellenfél sem tud 100 százalékosan felkészülni ellenük. Manapság a foci a "multifunkciós" játékosokról szól, azaz védekezzen ha kell, viszont támadjon is, ha úgy hozza a szituáció. -
Neoncsoves #69035 na stop... Most jelenleg középre van Pepe, Carvalho, Albiol, Varane... Ebből elmegy Carvalho és Albiol. Ramost betoljuk középre és keményen 3db középső védővel futunk neki a következő szezonnak? Kicsit kamikaze tervnek érzem, mert mivan ha lesérül Pepe vagy Ramos hosszabb időre? Majd a 18 éves Varane fogja őket helyettesíteni minden meccsen? Neadjisten ha lesérül mindkettejük akkor mi a pina lesz? Jön Arbeloa vagy Coentrao középre? -
#69034 De akkor sem értem...
Alig van normális minőségi szélső. Ramos tökéletes arra a posztra, világ legjobbja ez nem is kérdés. Középre is megvannak a minőségi játékosaink, Carvalho valóban idén még jó lesz, de helyette ott lenne Albiol ill. Varane. Nem kell feltétlen igazolni, ideje mostmár a Castillából szemezgetni, vagy azok közzül visszahozni valakit, akik a Castillából kerültek más csapatokhoz és egész megbízható teljesítményt nyújtanak... -
#69033 A hírek szerint Mourinho végleg középen számolna Ramosszal, ez viszont több játékos sorsát is érintené. Carvalhoval nem hosszabbítanának szerződést, Albioltól megválnának és egy jobbhátvéd igazolását is kérte Mourinho, neveket azonban nem hoztak nyílvánosságra.
fogvájót nem sajnálom, albiolt igen....jobb hátvéd jöhet, de szerintem arbeloa nyugodtan maradhatna a kezdő, ha támadásban nem is olyan erős, de hátul mindig odaér... -
#69032 OFF: azért az Audinál értenek a reklámhoz, azt nem is tudtam, hogy a katalánoknak is ők szállítják a verdákat
-
#69031 nagyon jó meccs volt a 60. percig, onnantól kezdve visszavett mindenki és csak tördeltük a játékot, ja és persze a kapufánál óriási mákunk volt, 4 meccs után kapott gól nélkül, 100%-os teljesítmény, le a kalappal! -
#69030 Le a kalappal Lass előtt! Amennyit ma összerobotolt, na meg szépen is játszott! -
Pukkka #69029 Uh basszus, ezt nem tudtam. -
#69028 arccsonttörése volt -
Pukkka #69027 Albiol-al mi van? Nem szóltak neki, hogy Halloween -nek vége? -
Pukkka #69026 Kunszentrau egyre szimpatikusabb, alázatosan játszik, és teszi a dolgát rendesen.