Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Egy dologra rájöttem bár ehhez közrejátszott az is, hogy eléggé összesûrûsödtek az El Clasicók

Szóval honnan tudod, ha El Clasicó van/volt/lesz:

Szokásos semmitmondó divatdrukkerek fröcskölõdése, ismertetõjegyei: sok smiley, és az "5-0" számpáros

Neoncsöves neve mellett elakadásjelzõ van, ismét elmagyarázza, hogy õt nagyon mélyen érinti, ha mások hülyék és neki is azt kell csinálnia magából

Felcserélõdik a "Real Madrid Fan Club" és a "Forca Barca" topikok látogatói, de elõször csak FaTaL és Dean Winchester merészkedik az ellenfél táborához, utóbbi biztos megemlíti az Arsenalt, mint jó példát

Random Barcelonás football expert, aki kijelenti, hogy a Madrid játéka elfogadhatatlan, miért védekezõ focit játszik, miért nem tud úgy, mint 2 hete a Valencia vagy az ellen

Megjelenik egy hozzászólás, amiben valamiért Gór Nagy Mária neve is felmerül

Nosztalgia imádók, akik a "Bezzeg mikor Del Bosque" és a hasonló érából származó Madridot sírják vissza és akik megemlítik, hogy majd egyszer a Barcelona is megbotlik

és végül de nem utolsó sorban: a meccs után azt veszed észre, hogy kedvenc topikod neve:

ÁT VAN HÚZVA!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jó hát a Google azért van hogy használjuk<#idiota>

na jó meccsnézést 😊

annyira tudtam kijavitod googlemester 😄 reikardnak véletlenül sem lehet 😄

háát a régi csapatok játékosait még össze lehetne szedni egy ilyen emlékmérkõzésre 😄

[HUN]FaTaL
Azt én is 😊 Kiváncsi lennék egy meccsre a mai Barca és az akkori Real között. Kár, hogy lehetetlen 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Frank Rijkaardnak írják amúgy... de mindegy nem akarok flémelni, csak megállapítottam hogy elszaporodtak köztetek a divatdrukkerek. de mint említettem ez épp a csúcson lévõ csapatoknál mindig jelen van!

visszasírom a 2000-01-02-es Madridot, szép idõk voltak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

még szerencse hogy ilyen jól ismersz ^^ lényeg hogy miota Frank Reikard az edzönk azota jol mennek a dolgok <#idiota>

szerintem te se tudnál élõben felsorolni 3 kezdõjátékosnál többet, neten keresztül könnyû kiguglizni 😉

hát mostanában az ilyenek hál istennek elfogytak... persze ha megint nálunk megy majd a szekér akkor nálunk lesz sok ilyen barom. a népszerûség átka az ilyen 😄

ezt már 4x elsütötted 1 honapon belül ;dd xd

[HUN]FaTaL
Nehogy azt hidd, hogy Madrid szurkolóból nincs ilyen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lehet még most kellene zárni 😄

REAL MADRID

tudod az a vicces hogy rengeteg ilyen divatdrukker van. kiírják hogy Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és 1db kezdõjátékost ha feltudnak sorolni 😄

"barcás" osztálytársaimtól megkérdeztem hogy ki szokott a Barcában a kezdõcsapatban játszani általában. Messin kívül nem tudtak senkit... én világosítottam fel õket a Barca keretébõl Madridistaként 😄 elég vicces...

Különc
Sok Madrid gólt, kevés flamet kívánok az estére

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ja megmondta a frankót <#taps>

REAL MADRID

TV2 BL streamnél barcelona fan fail:

Erzsébet Schubert
Szerintem Ramost biztosan kiállíják, mert mindig durván játszik.

Rockynhooo
tetszetõs.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
ott ácsorog tétlenül...micsinájjon...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja én is azt nézem. elvan 😄D

Ez a riporter 😄DDD

REAL MADRID

<#eljen>

REAL MADRID

LasDen
jó sokan vannak....már senkit nem érdekel a meccs...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
fuck yea...gyõzni fogunk....

gyorsabb voltam <#bee1>

Casillas, Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo, L. Diarra, Alonso, Kaka, Di María, Ronaldo & Higuaín
Barcelona-Real Madrid; Casillas, Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo, L. Diarra, Alonso, Kaka, Di María, Ronaldo & Higuaín.

méretre kell vágni, elhalványítani, aztán valamelyik mod, vagy a hg kicseréli
Rockynhooo
amúgy azt a képet amit linkelt valaki hogy rakjuk be üzenet háttérnek valaki berakná újra plz?!

Csabesz6
PES-ben hatalmas pléja volt<#zavart1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

1x eljátszák azt a barcánál amit murinnyo nem is tudom már hányszor és akkor rögtön ezvan...:/ nevetséges már amugy... :/ nem izlik neki a saját...

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

UNICEF jol fizet xd

miilann04
pénzt kellett számolniuk. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Mindegy én meg azt olvastam, hogy a péntekit hozták elõre a mai napra. Hivatalos forrás azonban nincs, péntekig kiderül.
Bár gondolom rohadt elfoglaltak lehettek ha 1 hét alatt nem tudták kivizsgálni 😊

REAL MADRID

Christian88
Eleve benne volt, hogy vizsgálni fogják, amire jött a feljelentés. Ezért elutasították a feljelentést..

http://www.twitch.tv/hegii

abletonext
legegyszerûbb megoldás 1 közvetítõ 😄 mou mellé beültetik és meg is van oldva

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Voyager5
Az lenne a szokatlan igazándiból, ha ez a nyomorult szervezet ésszerû döntést hozna a közeljövõben.. csapattól, tornától függetlenül.
Elképzelem, ahogy megmotozzák mikor megy a VIP páholyba. Amúgy röhej.

REAL MADRID

Akkor halasztani szoktak, nem elutasítani 😄

REAL MADRID

Christian88
Barca és a Real feljelentését is elutasították, mert eleve dönteni fognak róla pénteken.

http://www.twitch.tv/hegii

fogadni mernék megoldja azért valahogy :d

Jaaa, de azért ... <#bdead>

"Az UEFA Mourinhonak megtiltotta, hogy bármi féle képpen kommunikáljon a mérkõzés során a keretével, sem a meccs alatt, sem a szünetben nem adhat taktikai tanácsokat, még a mobiltelefonját sem viheti a VIP páholyba."
/madridista fórum/

REAL MADRID

Az UEFA elutasította a feljelentést, Pepe lapját sem törölték el. Busquets ellen felhozott vádakat is elutasították. Igazából várható volt, viszont rohadtul érdekelne a hivatalos álláspont.

REAL MADRID

LasDen
a törökök leigázzák spanyolországot....

Rockynhooo
A Marca információi szerint Nuri ªahin lesz a Real Madrid elsõ igazolása idén! A Dortmund középpályása nagy részt vállalt az idei bajnoki cím megnyerésébõl. A fehérek egyértelmûen Xabi Alonso utódját, illetve helyettesét látják benne. A játékos szerzõdése jövõre lejár, így 10 millió alatt igazolható lenne.

áldásom rá. Özillel jó spanok lennének 😄

abletonext
<#zavart2><#conf>

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Talan mert a BL utan ezt a mecset is o cseszte el, ketto egymasutan ez nem gyakori nala
abletonext
+1 😄
rögtön beraktam én is >.<