81624
  • SLICK
    Remélem minél előbb felépül Sahin, rossz látni Khedira szenedését :|
  • Pukkka
    Ha azt eltalálja...
  • SLICK
    _:D?S_A_:D:S_AD:_:DSD:DSDDSA
    ez azért oltás volt :D
  • Pukkka
    Mindenesetre ennyi füttyszót utoljára Hyperspace-en hallottam utoljára 10 évvel ezelőtt
  • Pukkka
    Végre nem arra lőtte hogy eltaláljon valakit kéz magasságába, hátha megadják =)
  • Neoncsoves
    kb 30 próbálkozásból végre 1szer bejött :DDDDDDd
  • Voyager5
    Llorist csipázom, de szerintem ebben azért rendesen benne volt.
  • SLICK
    mikor lőtte be utóljára CR a szabadot?
    Minden esetre ez kurva nagy gól volt :o
  • Voyager5
    0-1
  • SLICK
    igen tavaly... Talán 1-2 alkalommal játszott. Azt hiszem valahogy így szezon elején. De ki ellen, azt már nem tudnám megmondani.
  • Pukkka
    Már látom, hogy csak digi...
  • LasDen #69014
    az emberi kategórián kivül esik, de Digi+...meg az internet...
  • Pukkka
    Adja a meccset valami emberi adó?
  • Voyager5
    Érdekes.. Lass játszott már jobb bekket? Nekem rémlik valami ilyesmi.
    Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy Ramost hagyta középen, mert már milliószor lenyilatkozta, hogy az ő játékát középen kedveli.
  • Taki 122
    Ismert az O. Lyon elleni kezdőcsapat: Casillas, Lass, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil, Benzema és Cristiano Ronaldo. Cserék: Adán, Varane, Albiol, Granero, Altintop, Callejón, Higuaín.
  • SLICK
    Bazz, inkább berakja Lasst jobb bekknek, ahelyett hogy Albiolt vagy Varane-t kezdetné középső védőként. Ramos meg kijöhetne jobb szélre... És akkor nem kellene Khedira menyétkedését sem látni..
  • szabii98
    hát igen...:D
    szerk.:
    épp azt néztem, hogy nem is értem mire veri magát...néha sikerül 1-1 védő mellett elvinnie de annyi...
  • Neoncsoves
    argentína meg franciaország ellen nem ért semmit, csak a ratyi brazil csapatok ellen :D kevés ő még madridba...
  • szabii98
  • Taki 122
    Alonso megmutatta a srácoknak az SG-t
  • Taki 122
    :DD
  • LasDen #69004
    hát...Fogvájó kiválásával is inkább ramost tolta be mint őt v varanet rakta volna be....de én is remélem...
  • SLICK
    Pedig nagyon ritka volt, mikor gyengén teljesített Albiol. Sajnálom, nem ezt érdemelné. Sztem az egyik legjobb védő.
    Bár Mou látja a dolgokat, én csak merem remélni, hogy olyan sorsa lesz mint Lass-nak hogy végül elnyeri a bizalmat.
  • LasDen #69002
    a hír akár kamu is lehet, de egyre jobban látszik, hogy Albiollal egyre kevésbé számol, nincs szüksége rá...Varanet meg lassan építi be, amivel nincs is problem...
  • SLICK
    Angol hírek szerint Mourinho komolyan gondolja azon tervét, hogy egy új igazolással pótolná Carvalhot. Erre a Manchester City játékosát, Vincent Kompany-t szemelte ki és a hírek szerint jövő nyáron egy 20 millió fontos ajánlatot tenne érte.

Albiol? Varane?
    Nem bírom elképzelni, hogy Albiol ne férne meg a kezdőben...
  • Taki 122
    Így tovább, Pipita!
  • Neoncsoves
    :D
  • Taki 122
    Ja értem máár :DD...kicsit későn esett le!
  • Voyager5
    Ilyenkor szokták azt mondani, hogy lényeg a 3 pont
  • Voyager5
    Többen is gyengék ma szerintem. Lass, Di Maria..
  • SLICK
    Özil elég gyengusz ma :S
  • Rockynhooo
    ja nagyon félre értetted :D szerény gyerek vagyok alapból és most meg direkt vagiztam hogy jártam már itt ennyi.

HIGANY GÓÓÓL
  • Voyager5
    Pipita!
  • LasDen #68992
    csak dicsekedni akart, hogy ő arról a hegyről hugyozott le...:DD
  • Taki 122
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Lass, Özil, Di María, Crisitano Ronaldo és Higuaín.

Cserék: Adán, Varane, Marcelo, Khedira, Callejón, Kaká és Benzema.

#68988: Ha nekem szántad, ha nem, a lényeg, hogy mint az a képek alatt is látható, azokat a Facebookról szedtem és érdekesség képpen raktam ki ide, ha valaki nem követné figyelemmel a csapattagok adatlapját, képeit stb... :)
  • Taki 122
    Ki vagánykodik? :D
  • LasDen #68989
  • Rockynhooo
    bal oldali hegyen csöveltem 2 napot sátorban meg főztem a smack levest :D

[vagánykodik]
  • Taki 122
    Kilátás a szállodából...

Alonso és a mester :DD

(Facebook)
  • bakkerman
    1:59 :DDDDDDD