81624
-
#69025 Remélem minél előbb felépül Sahin, rossz látni Khedira szenedését :| -
Pukkka #69024 Ha azt eltalálja... -
#69023 _:D?S_A_:D:S_AD:_:DSD:DSDDSA
ez azért oltás volt :D -
Pukkka #69022 Mindenesetre ennyi füttyszót utoljára Hyperspace-en hallottam utoljára 10 évvel ezelőtt -
Pukkka #69021 Végre nem arra lőtte hogy eltaláljon valakit kéz magasságába, hátha megadják =) -
Neoncsoves #69020 kb 30 próbálkozásból végre 1szer bejött :DDDDDDd -
#69019 Llorist csipázom, de szerintem ebben azért rendesen benne volt. -
#69018 mikor lőtte be utóljára CR a szabadot?
Minden esetre ez kurva nagy gól volt :o -
#69017 0-1 -
#69016 igen tavaly... Talán 1-2 alkalommal játszott. Azt hiszem valahogy így szezon elején. De ki ellen, azt már nem tudnám megmondani. -
Pukkka #69015 Már látom, hogy csak digi... -
#69014 az emberi kategórián kivül esik, de Digi+...meg az internet... -
Pukkka #69013 Adja a meccset valami emberi adó? -
#69012 Érdekes.. Lass játszott már jobb bekket? Nekem rémlik valami ilyesmi.
Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy Ramost hagyta középen, mert már milliószor lenyilatkozta, hogy az ő játékát középen kedveli. -
#69011 Ismert az O. Lyon elleni kezdőcsapat: Casillas, Lass, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil, Benzema és Cristiano Ronaldo. Cserék: Adán, Varane, Albiol, Granero, Altintop, Callejón, Higuaín. -
#69010 Bazz, inkább berakja Lasst jobb bekknek, ahelyett hogy Albiolt vagy Varane-t kezdetné középső védőként. Ramos meg kijöhetne jobb szélre... És akkor nem kellene Khedira menyétkedését sem látni.. -
#69009 hát igen...:D
szerk.:
épp azt néztem, hogy nem is értem mire veri magát...néha sikerül 1-1 védő mellett elvinnie de annyi... -
Neoncsoves #69008 argentína meg franciaország ellen nem ért semmit, csak a ratyi brazil csapatok ellen :D kevés ő még madridba... -
#69007 -
#69006 Alonso megmutatta a srácoknak az SG-t
-
#69005 :DD
-
#69004 hát...Fogvájó kiválásával is inkább ramost tolta be mint őt v varanet rakta volna be....de én is remélem... -
#69003 Pedig nagyon ritka volt, mikor gyengén teljesített Albiol. Sajnálom, nem ezt érdemelné. Sztem az egyik legjobb védő.
Bár Mou látja a dolgokat, én csak merem remélni, hogy olyan sorsa lesz mint Lass-nak hogy végül elnyeri a bizalmat. -
#69002 a hír akár kamu is lehet, de egyre jobban látszik, hogy Albiollal egyre kevésbé számol, nincs szüksége rá...Varanet meg lassan építi be, amivel nincs is problem... -
#69001 Angol hírek szerint Mourinho komolyan gondolja azon tervét, hogy egy új igazolással pótolná Carvalhot. Erre a Manchester City játékosát, Vincent Kompany-t szemelte ki és a hírek szerint jövő nyáron egy 20 millió fontos ajánlatot tenne érte.
Albiol? Varane?
Nem bírom elképzelni, hogy Albiol ne férne meg a kezdőben... -
#69000 Így tovább, Pipita!
-
Neoncsoves #68999 :D
-
#68998 Ja értem máár :DD...kicsit későn esett le! -
#68997 Ilyenkor szokták azt mondani, hogy lényeg a 3 pont -
#68996 Többen is gyengék ma szerintem. Lass, Di Maria.. -
#68995 Özil elég gyengusz ma :S -
#68994 ja nagyon félre értetted :D szerény gyerek vagyok alapból és most meg direkt vagiztam hogy jártam már itt ennyi.
HIGANY GÓÓÓL -
#68993 Pipita! -
#68992 csak dicsekedni akart, hogy ő arról a hegyről hugyozott le...:DD -
#68991 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Lass, Özil, Di María, Crisitano Ronaldo és Higuaín.
Cserék: Adán, Varane, Marcelo, Khedira, Callejón, Kaká és Benzema.
#68988: Ha nekem szántad, ha nem, a lényeg, hogy mint az a képek alatt is látható, azokat a Facebookról szedtem és érdekesség képpen raktam ki ide, ha valaki nem követné figyelemmel a csapattagok adatlapját, képeit stb... :) -
#68990 Ki vagánykodik? :D -
#68989 -
#68988 bal oldali hegyen csöveltem 2 napot sátorban meg főztem a smack levest :D
[vagánykodik] -
#68987 Kilátás a szállodából...
Alonso és a mester :DD
(Facebook) -
#68986 1:59 :DDDDDDD