Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
az én apukám erõsebb.

<#wilting>

Lol !

WuFraZselic
hát ha Ferguson 0, akkor Guardiola mellé valami negatív számot kéne párosítani, nem említhetõ egy lapon a két edzõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nah az ilyenek minek élnek? :o

Csabesz6
persze, az egész szezon, nem?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ferguson=0 ? <#bdead>

REAL MADRID

bakkerman
grat a tegnapi meccshez,ez már hasonlított egy igazi El Clasicohoz,méltó ellenfél volt a Real,szoros meccs volt!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szerintem, mondjon ki mit akar, de Guardiola=Ferguson=0.....es miert?
Guardi- a vilag legjobb csapata elere alt, ezt barki megcsinalta volna!!!
Fergi- CSAK!, a vilag leggazdagabb klub edzoje volt! Akkor mirol beszelunk?
tviktor91
Hát gondolom arra gondoltál hogy hajdú b többször is kimondta -burkoltan ugyan- hogy már rég ki kellett volna állítani xy-t..meg egy-egy keményebb becsúszásnál keményebben fogalmazott- amiben ugyancsak igaza volt mert nem focipályára való.Ráadásul mind a 4 meccs így telt el.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

LasDen
tudom hogy normális de ma nem ezt éreztem...a 2. részét nem egészen értem, hogy jön hajdú b-hez...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tviktor91
Hajdú mindig normálisan kezeli a dolgokat,mint ahogy most is..ugyanis kb a 60. perctõl kezdve kb 3 pirosat kaphattatok volna ,de a bíró már nem akart címlapra kerülni ezért lehozta piros nélkül a meccset...

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

LasDen
azé érdekes, hogy ma Hajdú mennyire nyalta a barca picsáját....eléggé sarkosította a dolgokat és úgy állította be hogy a madrid a gonosz mindentekintetben.....néha próbálta ellensúlyozni, de ez nagyon kevés volt....kicsit csalódtam benne....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
inkább nem venném el tõled 😉

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
boldog vagyok, és büszke, mivel téves bírói döntéseknek köszönhetõ, hogy nem mi mentünk tovább. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

szabii98
de mert összesítettben 3-2 lett volna nem?

I met God. She's black

tobias88
Hajdu B már poénból megcserélte a 2 edzõt... <#idiota>
Rockynhooo
NA ha az elsõt nem csalták volna el akkor nem ez a csapat jutott volna a döntõbe... de büszke lehet magára minden játékos.. szépen haltunk meg. szép volt fiúk!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
Jó meccs volt. 😊

De látom 1-2 embernél a színvonal most is megvan...

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Ügyi vagy <#pardon1>

Valahogy a Madridnak ma nagyon nem ment, senki sem nyújtott maradandót. Casillas volt a legjobb ember meg talán Albiol. Adebayor meg elintézte magának a nyári váltást! <#wave>
Jaj, te meg húzzál vissza a VV- meg Alkeszosz-topikba a proli barátaidhoz.
minimize
kb. annyira korrigálhatta, mint Ronaldo a szabályos gól elõtt

No one can stop Death!

ohh yeah, jobb volt a Barca! Mourinho kénytelen megelédni a kupával

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pedro gyomrát meg kiásnám egy gyalogsági ásóval, és beletömném a szájába...
szóval itt is pofázol? még nem tiltottak téged ki?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Marcelo se ugrott most rá pedrora

<#hehe>

te jo ég :d nah mindegy ennyi elég is volt...

SLICK
és akkor kiállítják, mi van akkor? Jogos. Ne nyálazzál már.
Aki érdemben nem bír hozzászólni az húzzon el.

REAL MADRID

Rövidítés, angol.

Takezó: Igen 😊

hagyd már magad ezzel az adebayor demonizálással... az agyonhájpolt barsza megkapott minden segítséget a két meccs alatt, ami kellett a döntõbejutáshoz, ennyi
minimize
maszkeránó mást sem csinált ma Ronaldo-val-semmit nem fújt be jóformán. elgondolkodtató.
Pedro ha eltalálta volna, kb. 2hónap kihagyás. felesleges ezen vitázni, úgy nézem, két színészekbõl összerakott csapat játssza a BL-döntõt, izgalmas lesz...

No one can stop Death!

neki is nehezére esik értelmesen fogalmazni mint sok más barca drukkernek. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!! (Fatal és többiek)

nem anyanyelvi beszélõ vagy?
igaz ezt nem vitatom

minimize
"omg"-ez milyen nyelven van??!

No one can stop Death!

nem mondom, hogy nem jobb csapat a Barca, de nem értem, miért kellett a bírónak megint belenyúlnia azzal a nem megadott góllal...
tobias88
Adebayor ma több lapos megmozdulást csinált, mint Pepe az eddigi 3 meccsen.
lol, de az már megint más hogy nem találta el, reál meg SZÉTRÚGJA a barcát nem az hogy most utána ugrik, mert szándékosan ellökik mármint carvalho

SLICK
Adebayor helyett sokkal jobb lett volna Benzema. Most sem értem miért nem õ ment fel az elõzõ meccsen is.

minimize
mert Pedro szebb volt gondolom...

No one can stop Death!

SLICK
Mascheranó istenem.. látszott h kicsit sem játszik túlságosan rá. Fájhatott ez tény, de felágaskodik, semmi reakció az arcán, majd aztán üvölt... -.-

mert amikor CR-t meg Arbeloat felrugták akkor Mascherano nem tartott rá ugye? ...

csak kölcsönbe jött mert muszáj volt valakinek jönnie ..

Kicsit se tartott rá ugye?

minek kellett leigazolni?😮<#ijedt> Arsenalban se volt nagy szám

ez is labda volt mit fetreng az a majom? 😄D

tobias88
Nah azt ne mondja senki, hogy Adebayornak van bármiféle agya. Azzal a céllal ment fel, hogy mindenkit szétrugdosson. Már vagy 3-4 olyan piroslapos belépõje lehetett volna (mert szándékosan le akarta rúgni az ellenfeleit nagyon durván), csak ahhoz is lassú és pontatlan, hogy azokat kivitelezze.
elrúgja aztán rálépnek a bokájára. mint a drága kis lessi kutyádnak valamelyik el clasicon <#nezze>

Mit vársz arra, hogy elrúgja és elugrik direkt ? 😄
Na jólvan