Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
állítólag hakan sükür és hasan sas is madrid felé kacsingat....de Sulaymān al-Kanunit is susmogják, aki ezzel az új tervével akar betörni európába...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
a török elnök nyomást gyakorol perezre 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sok lesz a török középpályás 😄

REAL MADRID

horpeti
Állítólag én örülnék neki, mert intelligens és jó focistának tartom, jókat passzol. 😊

Rockynhooo
Állítólag Altintop érkezhet ingyé.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mélységi passzai és ivelgetései nem gyengék 😄

dragon11
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem ronaldo özil diarra di maría jól ki fog jönni az újfiúval😊

REALista
<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Hogy "bemutatott" Podolskinak 😄

horpeti
Nem rossz, de azért van mit fejlõdnie. A potenciál megvan benne, hogy nagy játékos legyen, remélhetõleg itt érik be, és nem rögtön megy el. 😄

lee86
És nem is egy tutyimutyi spíler. Egy héttel a Németország-Törökország (3:0) után:

&#161;Hala Madrid!

lee86
Elvileg amolyan Xabi Alonso / Cesc Fabregas / Xavi szerepkörû irányító középpályás, legalábbis minden jel erre a mutat a Dortmund idei menetelésébõl ítélve (amely nélküle közel sem lett volna ilyen magabiztos).

Ezzel a vétellel szerintem egyrészt biztosítva lett Xabi Alonso utánpótlása (Sahin 2017-ig marad elvileg) és egyben pont került a Fàbregas-spekulációk végére. Ráadásul Khedirával és Özillel kiegészülve, ez a nyelvi akadályok nélkül együtt muzsikáló középpálya nagyon sok jót sejtet szvsz.

Tele van álompasszokkal, érdemes végignézni:

&#161;Hala Madrid!

Voyager5
Ez a "minden álmom az volt, hogy egyszer a Real Madridban játsszak" címû többfelvonásos, Fabregas esetében lenne igazán vicces 😄DDDDD
Azért még a címerpuszi hátravan 😄

REAL MADRID

Voyager5
Szégyellem magam, de semmit nemtudok errõl a csávóról. Azt se tudom milyen poszton játszik...
LasDen
egyértelmû....hisz még mikor a faterban volt, akkor is már fehérben játszott....ki volt kövezve az útja...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sahin: "Azért választottam a Real Madridot, mert ez a legnagyobb klub a világon"

Szerintem minden álma az volt, hogy egyszer itt játsszon. 😊 Szerintetek?

REAL MADRID

szabii98
törökök jöhetnek 😄

I met God. She's black

Rockynhooo
WELCOME!!!

horpeti
6 éves szerzõdés komoly. Remélem jó. 😊

White QVAS
Sajnos nem követem a német focit, beleértve a német bajnokságot sem, valaki írhatna egy pár szót róla, egyáltalán hogy megérte-e szerzõdtetni. Bár annyira rossz nem lehet.

robotnyk
HIVATALOS: NURI SAHIN A REAL MADRID JÁTÉKOSA! - A török származású középpályás 2017-ig ír alá a királyiakhoz. A transzfer összegét egyelõre nem hozták nyilvánosságra, de nagy valószínûséggel 10 millió euró lehetett a végösszeg a német sajtó állítása szerint.

mivel még nem látom a bannerban.
Marceloooooo 😄ADS

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Taki 122
nagyot alkottak a fiúk, jó meccs volt 😉 hala madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Fiesta. 😊

Voyager5
1-6
Közben eszembe jutott a Barca-Sevilla 5-0-s meccs, amikor Hegyi úr az orgazmus szélén mesélt arról, hogy mindezt a SEVILLA ellen teszi a kedvenc csapata 😄 (azt elfelejtette mondani, hogy emberelõnyben játszottak akkor is 😄)
SLICK
Benzema szép passzt adott 😊

miilann04
kellett az az 1 bekapott gól, hogy felbõszítsék ronaldot <#beka2>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
azé kaka néha megvillantja, hogy mire volt az az aranylabda.....

Voyager5
Kaka 0-3
SLICK
szépen játszunk, pont annyit adunk ki amennyit kel ez ellen a Sevilla ellen. 😊

WuFraZselic
megy a gálázás, keményen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
ronaldo😄

Voyager5
Ronaldo 0-2
Voyager5
Kéne egy statisztika, hogy Ramos a góljai hány százalékát szerzi fejjel 😛
Erõs kezdõ, remélem nyerünk.

REAL MADRID

LasDen
- A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Lass, Xabi; Özil, Kaká, Cristiano; és Benzema.

horpeti
😄D Take it easy. 😄

SLICK
Lass maradjon, ha igazán jó formában van akkor nincs az az isten aki átmegy rajta 😊

gago és Ade mehet, sztem León is megy kölcsönbe.

robotnyk
ebben a szezonban Real meccsre én már nem fogadnék ha erre gondolsz.
G man
Ma mennyire gondoljátok komolyan a sevilla elleni dolgot?

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

robotnyk
Khedira jó, és sokat is játszott, kell szerintem.
Voyager5
min. 16M-ért lehetett volna kivásárolni, és évi 6M-os fizetése van.

Valahogy borítékoltam, hogy nem fog maradni 😄
Rockynhooo
Adebayor , Gago , Khedira ... részemrõl ezek mehetnének. Egy fiatal csatár , egy jó vkp meg egy jó védõ jöhetne helyettük.

WuFraZselic
és/vagy Lass

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

robotnyk
helyes, nem bizonyított semmit, csak azért meg ne maradjon mert olcsó.

ha valaki megy a középpályáról, én Gagora tippelnék most.
már most ne haragudj meg, de segédedzõk dolgoznak helyettük
LasDen
A Real Madrid nem fog élni az opciós jogával, ami Adebayort illeti. A játékos júniusban visszatér a Manchester City csapatához.

igen....ez az....csak jöjjön valaki.....Rossit bírnám...😄

Már jövõhéten pont kerülhet a Sahin ügy végére. A játékos már megállapodott a Real Madriddal, így már csak a két klubnak kell megegyezniük. A Borussia Dortmund elnöke elmondta, szeretné ha minél elõbb eldõlne a játékos sorsa.

goalcomon már tényként közlik és szerintem is már az...😄 de akkor valaki(k) távozni fog(nak) a középpályáról...