Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
remélem ronaldo özil diarra di maría jól ki fog jönni az újfiúval😊
¡Hala Madrid!
Ezzel a vétellel szerintem egyrészt biztosítva lett Xabi Alonso utánpótlása (Sahin 2017-ig marad elvileg) és egyben pont került a Fàbregas-spekulációk végére. Ráadásul Khedirával és Özillel kiegészülve, ez a nyelvi akadályok nélkül együtt muzsikáló középpálya nagyon sok jót sejtet szvsz.
Tele van álompasszokkal, érdemes végignézni:
¡Hala Madrid!
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem minden álma az volt, hogy egyszer itt játsszon. 😊 Szerintetek?
REAL MADRID
mivel még nem látom a bannerban.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Közben eszembe jutott a Barca-Sevilla 5-0-s meccs, amikor Hegyi úr az orgazmus szélén mesélt arról, hogy mindezt a SEVILLA ellen teszi a kedvenc csapata 😄 (azt elfelejtette mondani, hogy emberelõnyben játszottak akkor is 😄)
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
gago és Ade mehet, sztem León is megy kölcsönbe.
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Valahogy borítékoltam, hogy nem fog maradni 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ha valaki megy a középpályáról, én Gagora tippelnék most.
igen....ez az....csak jöjjön valaki.....Rossit bírnám...😄
Már jövõhéten pont kerülhet a Sahin ügy végére. A játékos már megállapodott a Real Madriddal, így már csak a két klubnak kell megegyezniük. A Borussia Dortmund elnöke elmondta, szeretné ha minél elõbb eldõlne a játékos sorsa.
goalcomon már tényként közlik és szerintem is már az...😄 de akkor valaki(k) távozni fog(nak) a középpályáról...