Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- moderálva -

Nem véletlenül töröltem, ha még egyszer bemásolod repülsz.
LasDen
Özil, eddigi profi pályafutása legjobb idényét futja. A német játékmester ebben a szezonban már 24 gólpasszt számlál, 10 gólja mellett. Ezek közül 17 a La Ligában, 6 a BL-ban és 1 a Spanyol Kupában született. Özil kedvenc célpontja C. Ronaldo, aki 12x kapott már hajszál pontos utolsó passzt a némettõl.

a szezon igazolása???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Happy birthday to Marcelo who is 23 years old today!!
horpeti
Ja, akkor rosszul érettem, amit a kommentár mondott tegnapelõtt a meccsen. Hogy a lõtt 3mal lett 2 gólos az elõnye. De akkor elõtte már 2vel vezetett, és lõtt 3at. Meg akkor gondolom tegnap Messi nem lõtt. 😄

Akkor azért az már elég tekintélyes. De azért még 2 mesterhármas bennevan.

LasDen
11-12 éves a gyerek...ha jól olvastam...

bakkerman
hány éves és hány centi?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
egyet se, és nem kettõvel, hanem öttel vezet CR.
kettõre van a rekordtól.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Majd tolnak bele egy kis növit, és magasabb lesz. 😄

A Real Madrid vezetõedzõjének, José Mourinhónak a kisfiát nagyon tehetségesnek tartják. José Mário jr. a mostani szezonban csupán két gólt kapott és spanyol bajnoki címet szerzett.
A portugál zseni kisfia a Canillas korosztályos együttesében védett és rengeteg dicséretet kapott, ugyanis a mostani szezonban csak két alkalommal vették be a kapuját. Érdekesség, hogy ebben a csapatban játszott Zinedine Zidane fia Enzo is, akiért a Juventus és a Manchester United is érdeklõdik. A"kicsi" Josét -akinek a nagyapja Felix José is kapus volt- alacsony termete ellenére is tehetségesnek tartják, sõt, ha ilyen ütemben fejlõdik, akkor nagy kapus válhat belõle, állítják a klubnál.
Ki tudja, lehet, hogy Iker Casillas utódja, majd Mourinho fia lesz?

Forrás: foci24net

REAL MADRID

Majd a kis Mourinho 😄

REAL MADRID

LasDen
mivel Casillas 5-10 évig maradhat, így esélyes, hogy Adán idõvel távozni fog....most 23 éves szóval max 2, esetleg 3 évet marad itt mielõtt tovább áll, hogy védjen is valahol.....de biztos vagyok benne, hogy a következõ kapus is saját nevelés lesz...😄

Rockynhooo
Nyáron távozik Dudek így Adán lesz a második számú kapus. Csak nehogy eladjuk 1-2 év múlva. bár az a baj hogy akkora tehetség hogy a padot nem érdemli, Iker elõtt meg még van akár 10 év is ha úgy akarja..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Azért még merész kijelentés azt mondani, hogy Ronaldo a gólkirály, bár nemtom, tegnap Messi hányat lõtt. De 2 gól az láthatóan nem sok, amikor 1 meccsen simán lehet 3-4et lõni. 😄

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
azt mondom vamos :_DDDD ezt kerestem köszönöm szépen.

REAL MADRID

REAL MADRID

Casillas

Casillas
Vivimos por ti, vence por nosotros?
egyébként én is örülnék neki nagyban, csak a "szövegdoboz" méretû volt betéve ide

Rockynhooo
Hatalmas szurkolói kiírás valami Vamos akármi szöveg volt rajta. azt hiszem a kupadöntõ után volt beszúrva csak nem találom , realmadrid.com-on kezdõkép is volt.

horpeti
Vajon milyen mezt adott oda? Özilest? 😊)))

Túl drága lett volna a saját teleizzadt meze? 😄

Mit keresel? Én már nem emlékszem 😊

REAL MADRID

daskalapulos
Pont ezt akartam irni en is.

Rockynhooo
még mindig nem találom azt a képet amit a múltkor kerestem 😄 esetleg ha valaki linkelné...

Különc
Nem láttam a meccset, mi történt? Orron találta az a labda az egyik nézõt?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Utálom CR-t ,de elismerésem ezért a húzásért!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nah C.Ronaldo most azért nagyot nõtt a szemembe😊 <#worship>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Sztem azt mindenki elismeri. Olyat egyébként még nem hallottam senkitõl komolyan, hogy azt mondták volna, hogy béna, meg nem elég jó játékos. Nem komplett aki azt mondaná, hogy nem elég jó akár egy Madridhoz. 😊

Csak a zselégyár, rinyagép jelzõk jöttek, meg hogy mennyire utálják. 😄 Kvázi a focihoz nincs köze.

Rockynhooo
le kell szarni 😄 aki nem ismeri el CR képességeit az nem ért a focihoz.

horpeti
Úgyis jön majd az oltás, hogy a szar Ronaldoval csak rugatják a többiek a gólt. 😄
Ha kicsit jobban passzol Adebayor és Benzema, lehetett volna több is. 😊

Rockynhooo
CR 2 meccs 7 gól 😄

horpeti
Ronalshow! 😄
Akkor legyen meg már a 39 a bajnokságban, és akkor abszolút rekord! 😄

Szerintem a gólkirályi cím is eldõlt.

REAL MADRID

Rockynhooo
Özil hihetetlen mekkora assist man! Blben is õ adta a legtöbbet idén meg ma is 2..

<#eljen>

REAL MADRID

LasDen
érdekes csere....😄

Adebayor az önzetlen 😊

REAL MADRID

SLICK
azon röhögtem, és szépen be is mutatkozott mára Benõ ^^
Remélem marad Diarrával együtt

2-0 -nál jön be 2 csatár 😄

REAL MADRID

De szépen beijesztett a gól elõtt 😊 2-0

REAL MADRID

LasDen

SLICK
a passz is és a gól is gyönyörû volt :o

horpeti
C.Roniból gólkirályt kell csinálniuk, ez legyen a motiváció. 😄

LasDen
ahogy a topikot se úgy a realt se nagyon érdekli már a bajnokság....azé...
😄
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Adán; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Alonso, Lass; Di María, Özil, Cristiano; és Higuaín.

bakkerman
meg ilhan mansiz,meg sehrezat asszony

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
ªükür visszavonult 2 éve nem?

I met God. She's black

LasDen
ma este van a meccs.......O_O jó tudni...😄
am fasza lesz....Adán fog védeni...😄