Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
vagy õ oszama bin laden!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
ez így van,az eredmények jönnek maguktól. lehet ott sincs az edzéseken? ki tudja,lehet van egy alteregója

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
Akkor lentrõl ezt csak ki kéne szedni, mert így fals.

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére."

😛

gabi89
MU-Barca Bl-döntõ
1. Nagy valószínûséggel a Barcelona 98.4% fogja birtokolni a labdát így unalom esetére nem árt ha egy jó könyv vagy egy hordozható DVD lejátszó van a kispad közelében.
2. Nem szükséges aggódni Sergio Busquets állapota miatt, ha esetleg az arcával a tenyerében a földre zuhanna. Semmi baja. Tuti.
3. Akármilyen hihetetlen, igenis segít ha 11 játékossal fejezed be a mérkõzést. Tényleg.

<#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

nah te se néztél sok barca meccset 😄DD

miilann04
barcasoknak hiába mondod, az õ edzõjük tényleg csak ülni van ott. 😊

horpeti
Gondoltam, hogy törlésre kerül az alábbi okokból kifolyólag (nem tudtam volna jobban megfogalmazni), ezért nem is reagáltam rá túlságosan. 😄

robotnyk
a fórumon nem demokrácia van, itt a házigazda és a moderátorok tartatják be a szabályokat meglátásuk szerint. ha valaki alpári, flamekeltõ, vagy egyszerûen csak irritáló majom, akkor kitörlöm a véresbe.
Voyager5
demokrácia != káosz
bakkerman
látom eltûnt a 93.-as HSZ 😄 a demokrácia xd

horpeti
<#worship>

White QVAS
Azért amiért bármelyik másik edzõ.

tviktor91
Oszt minek üljön ott a csoportmérkõzéseken?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

White QVAS
Ha ezt az edzõi eltiltásos dolgot komolyan gondolják, akkor bizony kap*ák be a balacskóm. Egy vicc amit az UEFA csinál.

horpeti
Lehetne már szeptember, várom az új szezont. 😄

Bár addig is lehet sok kacsát úsztatni.

bakkerman
<#hehe>

gabi89
Most akartam bepostolni 😄DD

Besírtam rajta <#idiota><#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

robotnyk
apa kezdõdik -.-
Real Madrid will meet £35M Arsenal price for Cesc
robotnyk
<#hehe>
tviktor91
😄DDDDDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Smithie
És Pepére fogták az egészet?Vagy azt nem lehet tudni?<#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ROCKnROLLA
Bin Ladent Barcelona mezben lõtték le, és nem tudni, hogy tényleg meghalt-e, vagy csak színészkedik.

😄DD

horpeti
Nekem csak az nem tetszik, hogy elõrejön, és mikor kapja a labdát, akkor nem elég jól játssza meg (rátekeredik, oké, de pl. lehetne jót passzolni, de azt nem vállalja, persze, nem Xabi Alonso). Szóval csak a támadásépítésben látom gyengéjét, ami nem baj, mert nem az a feladata, csak sokat van ott irányító poszton a labda... 😊

Egyébként Pepe jobb ott, mint Diarra szerintem, de mindkettõjüket szívesen látom. 😄

SLICK
Diarra tökéletes VKP-nak kemény is biztos pléja, csak játszatni kéne eleget.
Mellesleg sokan megmondták a tegnapi meccs után, igaz hogy keményen odaléppett az ellenfélnek, de ez kell és csak olyan szabálytalanságok voltak tõle, ami minden egyes meccsen megesik. Egyértelmû hogy sárgát sem kellett volna kapnia a Mascherano esetnél.
Sokkal hasznosabbnak tartják/tartom Khediránál és remélem újra folyamatos kezdõ lesz!

Rockynhooo
semmi. csak szívesen elnéznék vkp poszton egy olyan hajtós meg masszív embert mint pepe. meg hátra is jó lenne még egy izomállat 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
volt a mai meccsen egy hasonló eset, azért csak sárga járt, de valóban unalmas. viszont én a barcelonának egy csepp sikert sem kívánok.
Cabell
(Y)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

miilann04
mi a baj a pepe-carvalho belsõ védõ párossal?

Voyager5
2 dolog lehetséges sztem:
1 - a bíró benézte és azthitte Pepe valóban elkaszálta Alvest, ekkor egyértelmû, hogy pirosat ad.
2 - a bíró a szándékot büntette, ezesetben szerintem kicsit erõs a piros + Alves kaphatott volna egy sárgát az oscar díjas alakításáért.

De amúgy unalmas már ez a bírós téma, mert tulképp vallásháború semmi más.
Továbbmentek a katalánok. Sok sikert nekik a döntõben.
Jövõre remélhetõleg legyõzzük õket 😊
[HUN]FaTaL
Azért amiért Marcelo hátulról belerobogott Messibe elõtte és az is csak sárga volt. A barcelonai meccsen a bíró elhatározta nem ad pirosat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Azért kérdem mert 1ik mûsorba 1 magyar játékvezetõ elemezte, a dolgokat! Azt mondta teljesen jogos! Szándékot büntette! Kérdezek valamit! A Barcelonai meccsen is volt 1 nagyon durva megmozdulást! Azt hiszem Pedro csúszott oda Marcelonak, úgy h nem ért hozzá! Tehát ott is szándékot büntettek, de ott miért csak sárga lappal? Nagyon sajnálom a színészi teljesítményeket! Alaves volt a 2 meccs hõse a keljfeljancsi produkciójával!! Nagyon sokat köszönhet neki a csapata! Hihetetlenül jó srác! Akadna meg valami a torkán! 😄

LasDen
egybû pios vút....és nem vút nekije sárga lapja e....háát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Egybõl piros.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kérdésem lenne! Madridi meccsen Pepének volt sárgája akkor mikor megkapta a kiállitást? Vagy 1 bõl pirosat kapott?

Rockynhooo
Én 2t láttam azokon jól nyomta 😄

LasDen
Bár a szezon végéig nem jelentik be hivatalosan, a Real Madrid élt az opciós jogával, és visszavásárolta José Callejónt az Espanyol Barcelona csapatától. A Királyi Gárda 5 millió eurót fizetett a katalán csapatnak, ami három millióval kevesebb, mint a játékos kivásárlási ára.

passz....nem sok espanyol meccsett láttam, de nem jósolok sok jót neki.....pedro leónos lesz szerintem....hmm....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Tegnapi meccs jó volt. Nem volt annyira masszív és kiélezett a védelem, mint múltkor, de annyira a Barca fölény sem volt nyomasztó. Nyilván mert volt 2 gólos különbség.
Adebayor enyhén unszimpatikusként játszott. 😄
Pedro gól szép volt, meg a mienk is. Jó volt a letámadás, ha ott van Pepe, még durvább lehetett volna, de Lass Diarra is jól tolta.

Rockynhooo
A legjobb a klasszikus 4-4-2 😛 Raúl - Morientessel elõl..

Nekem ez a 4-2-3-1 nem az igazi 😞

REAL MADRID

LasDen
Albiol...cöh....egyértelmû....

Rockynhooo
Jövõre remélem igazolunk még egy beton belsõ védõt:
Casillas, Ramos, titokzatos idegen , Carvalho , Marcelo , Pepe , Xabi , Di maria , Özil , CR , Higany. ez így mehetne alap felállásnak. Kakát meg rotálni Özillel.

bakkerman
vincze ottót ne szivasd,õt még lerántani se lehet

bakkerman
már alapból ott indul,hogy egyik most lesz 3. éve edzõ nagy csapatnál,a másik meg már akkor edzõ volt,amikor guardiola még csak pelenkában rohangált.

vincze ottó megrontotta
robotnyk
csak lassan átveszi a tv2 szintjét.
zorrobomber
Nagyon szar volt HajduB és nem csak azért mert a Barca seggét nyalta. Mekegett makogott végig.

az enyém meg nigger <#szomoru2>
gyõztem
Rockynhooo
„Megõriztük a tartásunkat, emelt fõvel, a Real Madridhoz méltó teljesítménnyel búcsúztunk" – nyilatkozta spanyol újságíróknak a barcelonai 1–1-es döntetlen után a vendégek kapusa, Iker Casillas.
„Visszaemlékezve az elsõ meccsre, láthatjuk, hogy egyenlõ létszámban egyenlõ ellenfelei vagyunk a Barcelonának, hiszen amikor tizenegyen voltunk, akkor még nulla nullára állt a meccs, most pedig idegenben egy egyet játszottunk – ha csak ezt nézzük, akkor akár döntõt is érhetett volna a teljesítményünk" – idézi Casillast a Marca.
A kapust Higuaín meg nem adott góljáról is megkérdezték. „Csak a szokásos... De most nem szabad panaszkodnunk emiatt, mert késõbb még a szemünkre vetnék" – mondta Casillas.
<#worship>