Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére."
😛
1. Nagy valószínûséggel a Barcelona 98.4% fogja birtokolni a labdát így unalom esetére nem árt ha egy jó könyv vagy egy hordozható DVD lejátszó van a kispad közelében.
2. Nem szükséges aggódni Sergio Busquets állapota miatt, ha esetleg az arcával a tenyerében a földre zuhanna. Semmi baja. Tuti.
3. Akármilyen hihetetlen, igenis segít ha 11 játékossal fejezed be a mérkõzést. Tényleg.
<#nyes>#nyes>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Besírtam rajta <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
😄DD
Egyébként Pepe jobb ott, mint Diarra szerintem, de mindkettõjüket szívesen látom. 😄
Mellesleg sokan megmondták a tegnapi meccs után, igaz hogy keményen odaléppett az ellenfélnek, de ez kell és csak olyan szabálytalanságok voltak tõle, ami minden egyes meccsen megesik. Egyértelmû hogy sárgát sem kellett volna kapnia a Mascherano esetnél.
Sokkal hasznosabbnak tartják/tartom Khediránál és remélem újra folyamatos kezdõ lesz!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1 - a bíró benézte és azthitte Pepe valóban elkaszálta Alvest, ekkor egyértelmû, hogy pirosat ad.
2 - a bíró a szándékot büntette, ezesetben szerintem kicsit erõs a piros + Alves kaphatott volna egy sárgát az oscar díjas alakításáért.
De amúgy unalmas már ez a bírós téma, mert tulképp vallásháború semmi más.
Továbbmentek a katalánok. Sok sikert nekik a döntõben.
Jövõre remélhetõleg legyõzzük õket 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
passz....nem sok espanyol meccsett láttam, de nem jósolok sok jót neki.....pedro leónos lesz szerintem....hmm....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Adebayor enyhén unszimpatikusként játszott. 😄
Pedro gól szép volt, meg a mienk is. Jó volt a letámadás, ha ott van Pepe, még durvább lehetett volna, de Lass Diarra is jól tolta.
REAL MADRID
Casillas, Ramos, titokzatos idegen , Carvalho , Marcelo , Pepe , Xabi , Di maria , Özil , CR , Higany. ez így mehetne alap felállásnak. Kakát meg rotálni Özillel.
gyõztem
„Visszaemlékezve az elsõ meccsre, láthatjuk, hogy egyenlõ létszámban egyenlõ ellenfelei vagyunk a Barcelonának, hiszen amikor tizenegyen voltunk, akkor még nulla nullára állt a meccs, most pedig idegenben egy egyet játszottunk – ha csak ezt nézzük, akkor akár döntõt is érhetett volna a teljesítményünk" – idézi Casillast a Marca.
A kapust Higuaín meg nem adott góljáról is megkérdezték. „Csak a szokásos... De most nem szabad panaszkodnunk emiatt, mert késõbb még a szemünkre vetnék" – mondta Casillas.
<#worship>#worship>