81624
-
#69585 ahhoz nem szerencse kell hogy valaki béna. -
bodajoci #69584 Persze azt Xavi góljánál visszakapta a Barca. Uhogy egál kb -
bodajoci #69583 Főleg Valdes bénázásánál... -
#69582 "Mourinho: A szerencse nagy szerepet játszott a mérkőzésen" -
#69581 Kíváncsi leszek JM nyilatkozatára:) -
IXEMGabeo #69580 nem az első nagy meccs, ahol kudarcot vall... -
#69579 Szinte biztos vagyok benne, hogy a sajtótól és a madridi közönségtől is kapni fogja az ehhez hasonló kritikákat a következő napokban.
Hozzáteszem, hogy részben jogosan! :/ -
#69578 Ronaldo kihagyott ziccere után, néhány szurkoló füttyszóval fejezte ki a nemtetszését irányába. Egy alkalommal lehetett hallani egy "Mindig ugyanaz a Barca ellen" bekiáltást.
:/ -
#69577 Di Maria qrva jól tolta ma -
#69576 még van lehetőség a javításra, féltávnál járunk, ezután jön a java, ha a BL döntőn játszanánk így vagy a tavaszi El Clasicón na akkor én is kurva mérges lennék, de azt kell mondjam ez most még belefér, de mégegyszer nem hibázhat a csapat -
Gauge #69575 :D:D Khedira egy akkora buzi, hogy ő maga jelentkezne be azért a rakétáért... -
#69574 Di Marían látszott amíg a pályán volt,hogy ő igen is felkel és harcol:) -
Gauge #69573 Az a legszomorúbb az egészben - s a legtöbbet mondó tény is-, hogy az egytelen madridi gól is egy elég buta barca hibából alakult ki. Nem sikerült egy épkézláb lehetőséget sem kijátszani!
De az egyszerűen elkeserítő, hogy a Madridnak saját fékje van: támadáskor Xabi Alonso folyamatosan hátraadja a labdát, sosem a szabad terülelet keresi. Egy játékos sincs, aki egy egészségeset lőtt volna... ez milyen csapat már. A FAXOM, DE KURVA MÉRGES VAGYOK! -
#69572 lélektanilag annyira visszaveti a csapatot ha hátrányba kerülünk, hogy köpni nyelni nem tudnak utána -
Gauge #69571 Egyetértek! Ő hajtottak. Csak ennyi kellene. Nem messziről nézni, ahogy az ellenfél átveszi a labdát. -
#69570 ettől függetlenül a bajnokság hozható, a tavaszi klasszikus sorsdöntő lesz, a BL sem írnám le, szóval nincs veszve semmi -
Gauge #69569 Ez a keret egy szar. Rossz a mentalitás és ráádásul nincs csapatjáték. Ezek az urak bizony nem hajtanak a pályán, de még passzolni sem tudnak. Inkább a 'B' csapatot szeretném látni már jártszani, ott töb b a bizonyítási hajlam.
Ronaldo meg egyenesen mehet a picsába. Pont azért kap annyit, hogy az ilyen meccseket eldöntse, illetve erősen közremüködjön a jó eredményben. Egyéb meccsekre ott van Higuaín és a lusta Benzema is...
Nem kell ide sem Khedira, sem Xabi Laonso, sem Kaká, sem Di Maria. sem Özil. Ez a mostani csapat nem fog bajnokságot nyerni, de semmit mást sem. -
#69568 A meccs 2 pozitívuma szerintem Coentrao és Lass játéka. Személy szerint többet játszattnám Coentraot! -
#69567 A nagy szamok torvenye alapjan, elobb utobb megforduhat a trend. Ezt josoltam elozo idenyben is, hogy a Madrid is emiatt nyerni fog valami (Esetunkben a Kiraly kupat) Jelenleg mi vagyunk a jobbak, voltak olyan idoszakok, amikor pedig nem mi voltunk azok.
A rivalizalas mar csak ilyen.
Az ilyen eredmenyekkel egyutt kell elnunk, aztan amikor eljon az ido, akkor majd ti orultok es mi fogunk szomorkodni.
-
#69566 nem tudunk hátrányban focizni és ez tény, ha ez nem változik akkor soha nem lesz bajnoki vagy BL cím -
#69565 Én ezzel nem értek egyet, ez a csapat mentálisan erős. Csak a Barca ellen összezuhannak:)
De kérdem én, ki nem tenné ezt a Madrid helyében? -
#69564 Értem,megnéztem volna,hogy néz ki ha kint van,na mindegy:)
-
#69563 Nem egy meccs alapján ítélkeznek... -
#69562 De én legalább megtudom mondani hogy mióta szeretem a Realt....meg azért tudok a klubbról, a történelemről néhány dolgot... -
#69561 Így van! Ma se kellett volna sok...ha CR berúgja a két cizzert meglett volna a meccs. De ma nem ment neki sajnos! Ez van! :/ -
#69560 kár hogy Ronaldo nélkül játszottunk ma, amúgy pedig megérdemelten nyert a Barca, technikailag teljesen egy szinten van a két csapat, viszont mentálisan nem, abban jobbak a katalánok, amint hátrányba kerülünk, mindenkinél elgurul a gyógyszer, taktika vsizlát, fejetlenség a köbön, és ez nem Mourinho hibája ilyenkor már ő is kevés, ez a keret ezekkel a játékosokkal soha nem fogja megverni a Barcát, ugynis ha 3 év után sem változott a mentalitás, ezután sem fog, ezek a keserű tények -
#69559 [b]14 alatt[/i] -
#69558 lenne, de senki sem lép semmit. Én egy eredményjelzőt már készítettem, de végül leszavazták.
-
#69557 te beszélsz azzal a 14 éveddel?? :DDD -
#69556 annyira bírom ezeket a Barca 'drukkereket' akik még azt sem tudták hogy a focit rúgni kell, mikor Ronaldinho meg az ilyenek játszottak.. -
IXEMGabeo #69555 mi a helyzet a Rooney projekttel? -
#69554 Szokásos jobb helyzetkihasználás döntött. Nem kell túldramatizálni a dolgokat. Barcelona a jobb csapat, de ettől függetlenül bőven van okunk az örömre, hiszen bármely más csapat ellen jó esélyekkel lépünk a pályára. -
#69553 én nem istenítettem egyszer se.....engem az se zavar ha marad.... -
#69552 *jövőbe
:D -
#69551 Remélem a Sevilla elleni meccsre össze szedjük magunkat.
Amúgy valami új dizájn lesz a közel múltba?:D -
#69550 ÁMEN!
Akármennyire is csalódás ez a meccs, megitn csak az marad, hogy majd legközelebb... :( -
#69549 Na mindegy skacok,ez van bele kell törődni tanulni a hibáinkból és tovább folytatni a kemény munkát.
Eljön még a mi napunk!:) -
#69548 A bíróval már nem nagyon foglalkozok, az pedig, hogy tizedjére is visszapattan eléjük már nem zavarna annyira mint a 2-3 kihagyott helyzet. CR az ötösről melléfejelt és kaptunk is belőle egyet (Fabregas gólja). Ha az ilyeket kihasználnák, verhető lenne a Barca is! -
#69547 Máskor meg mindenki őt Isteníti. Nehogy már elküldjétek a világ legjobbját... -
IXEMGabeo #69546 talán vele. De ő már elérte a maga sikereit itt 2002-ben főleg