Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval ne élljétek bele magatokat Neymarba 😊

Megszólalt a Neymar-saga fõszereplõje: a Santos és a brazil válogatott ifjú csillaga állítása szerint nem tud a Real Madrid ajánlatáról, és bár nagy álma, hogy Európában játsszon, de egyelõre nem tervezi elhagyni klubját.

"Minden brazil játékos álma, az enyém is, hogy külföldön futballozzon. Szeretnék Európában játszani, de a Santoshoz köt a szerzõdésem, és terveim szerint még sokáig maradok itt - nyilatkozta a 19 éves támadó Montevidóban, ahol csapatával a Penarol elleni Libertadores Kupa-döntõre készül. - Semmi közöm a Real Madridhoz, most csak a Santosra és a döntõre gondolok. Nagyon boldog vagyok, erre a pillanatra várt régóta a klub, és én is."

Luis Ribeiro, a Santos elnöke is hasonlóan vélekedik, elmondása szerint bármilyen ajánlat érkezik a játékosért, azonnal visszaküldi azt a feladónak.

Neymar szerzõdése 2015-ig szól, kivásárlási ára 45 millió euró.
Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Vagy csak nem lõtte be! mármint a rõzsét!😊

Jógyerekez amúgy..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nem tetszik nem olvasod 😊
de szerintem ez bõven elfért mert brutális hogy milyen pénzek mozognak az arab világban 😞 de gondolom az utolsó cikkel lezárult ez az egész szarság...
bakkerman
alsó képen kajak mintha kejszuki hondá lenne 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
Neymar fodrásznál volt.

LasDen
ez ki???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo

<#banplz>

hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
szerintem meg nekünk, hogy nem tudtunk jó helyre születni 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04
idézet, tõled: "utolsó de ez mégjobb xD"

mikor hagyod ezt a témát?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
megtaláltam,20 396 milliárd forint...azért a kurva anyjukat az araboknak

bakkerman
de ha a szükség úgy hozza, akkor a család is segíthet. Az utóbbi rendelkezésre álló 678 000 millió euróból ugyanis sok mindenre futja

mennyi a magyar államadósság? pontosan én nem tudom,de sanszos hogy ki tudnák fizetni

No ez a lényeg xD de durva ,hogy a city mire nem képes illetve a "család is besegíthet 😄DD LOL

Nem fog a Manchester Cityhez igazolni Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdás portugál futballistája.
"Nem megyek sehova, erre a szavamat adom - nyilatkozta a Cadena Cope rádiónak a 26 éves támadó, akiért brit sajtóhírek szerint 170 millió eurót és 24 millió eurós éves fizetést sem sajnált volna a manchesteri klub.
- Nagyon jól érzem magam, és szeretném kitölteni a szerzõdésem."

Az elmúlt idényben 53 gólt jegyzõ Ronaldo beszélt a Real Madrid lehetséges nyári érkezõirõl is, fõként a brazil Neymart várja:
"Mindössze két mérkõzését láttam, de elképesztõ, nagyszerû játékos."

--------------------------------------------------
Angol lapértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata nagy erõket is mozgósítani kész a portugál Cristiano Ronaldo megszerzéséért. A spanyol Real Madrid 170 millió eurót kapna az aranylabdás szélsõért, aki 23.5 millió eurót kereshetne szezononként.

Az angol lap a portugál játékoshoz közelálló forrásokra hivatkozik, amikor megemlíti, hogy Cristiano Ronaldónak kifejezetten szimpatikus az angol klub ragaszkodása, és az, hogy milyen összeghatárig hajlandóak elmenni.

Ugyanakkor emlékeztetnek arra, hogy a City tulajdonosának, Manszúr sejknek a személyes vagyonát 22 600 millió euróra teszik, de ha a szükség úgy hozza, akkor a család is segíthet. Az utóbbi rendelkezésre álló 678 000 millió euróból ugyanis sok mindenre futja. Speciel közel négyezer Cristiano Ronaldóra...

WuFraZselic
elképzelem ahogy beírta a címzetthez az 'm' betût, és a [email protected] helyett a [email protected] küldte el véletlen 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szabii98
hoppá 😄

I met God. She's black

Brazília: Marcelo rossz helyre küldött emailt, kikerült a válogatottból

Egy „mellément” email miatt került ki a brazil labdarúgó-válogatottból Marcelo. A Real Madrid hátvédje március végén hátfájdalmaira hivatkozva lemondta a Skócia elleni barátságos mérkõzésen való szereplést, ám nem sokkal késõbb azt írta klubjának, hogy maradéktalanul rendelkezésre áll, és mindent elrendezett a válogatottal. Ezt a levelet viszont véletlenül Mano Menezes szövetségi kapitánynak postázta.
Aguero 50 milla + 7 millat keres az Atleticoban!

Én 1értelmü Neymar szavazok! Ügyes az a srác!

szucsy89
"Jelenleg csak a Santosra koncentrálok..."

ez kb. azt szokta jeleteni hogy már megvan a megállapodás, csak még nem beszélhet róla 😄
Rockynhooo
Már cáfolta is a híreket. Amúgy szerintem is nyugalomban le akarja még tudni a copat majd utána lesz valami ha lesz...

Voyager5
Kíváncsi vagyok erre a Neymar gyerekre. Remélem a nyáron Európába igazol. (az se baj ha ide <#zavart1>)
bakkerman
az él,top futball csapatok inkább hasonlítanak egy megszervezett vállalathoz mint egy sport egyesülethez

horpeti
Ha eladnánk a fél csapatot, és szétosztanánk a szegények között, akkor is ezt mondanák. Ez a tuti alap szöveg, ha már nincs más. 😄 Szánalmas... Egyébként tényleg az, mert látszik, mekkora pénz van ebben az iparban európa szerte, amikor mi magyarok meg csupa ráfizetéssel üzemeltetjük...
Ez nem csupán sport, hanem ahogy Hajdú Pista mondta, "szórakoztatóipar"... a javából. Színház az meg van. 😄

na igen. csak nehogy az legyen hogy jön mind2 és akkor mi leszünk ismét a világ gonosztevõi mert sokat költöttünk <#idiota>

horpeti
Amúgy meg nem azt mondtátok, hogy Aguero már szomszéd a fél Madriddal, és tuti idejön? 😄DD

horpeti
Amúgy a fenti hírben 32 milla van. 😊

horpeti
Értem, mi a gond, én is Aguerót látnám szívesen, mert õróla tudom, hogy egy állat. 😄
Neymart nem ismerem, de biztos nem béna. 😄

Valszeg nem teljesen hülyék Perezék, a pénzt nem szórják feleslegesen (többszörösen megtérül 1-1 játékos szerzõdtetése, ha a gazdasági részét nézzük, a játék része persze kétséges).
Valszeg Aguero igazolása lehetetlen, ezért jött egy másik, akit lehetett... Ami persze még lehet, hogy kacsa. 😄

Az biztos, hogy ha ér, ha nem annyit, a madridi kasszának úgyis megéri... Szóval nekem nem fáj, ha sokat költenek, mivel meg is termeli a klub.

na jó, de érted mi itt a gond. Neymar aki semmit nem bizonyított Európában... szemben egy olyan emberrel aki már egy ideje a spanyol bajnokságban bizonyít. és Agüero sem egy vén róka, szóval szerintem jobban megérné. Persze az más dolog hogy sajnos elérhetetlen :\ .

Tehát: Neymar érkezésének örülnék de kb. 30 milláért. többet nem ér szerintem.

horpeti
Ja csak Agüero hiába ennyibe kerül, mégse adják el.
Özilnek pl. nemtom mennyi az ára, biztos nem egetverõ (még), de ettõl függetlenül lehetetlen lenne leigazolni bármely sejknek is. 😊

40-50 milkó sok Neymarért, ennyiért inkább Agüero :\

Rockynhooo
Inkább ezeket az embereket akik még nem kiforrott sztárok lásd Özil , Di maria, Sahin , Neymar (még ha még nem is bizonyított európában) mint más csapatok nagy sztárjait. Bár szerintem is elég húzós ez az összeg érte, még jó hogy nem izgat mert nem az én zsebembõl megy ki 😄

szucsy89
40 millió körül jobb lett volna ha igazoltok egy Aguerot vagy egy Llorentét (bár még õk is érkezhetnek😄), de ha 50et kicsengettetek volna a Milannak szerintem Ibra is a tiétek 😄 A Realra amúgy sem volt jellemzõ, hogy kiforratlan játékosokat vesz, ráadásul már egyszer megégtetek egy ilyennel, Robinho nem nagyon vált be. Mindenesetre én szurkolok neki hogy jó legyen, mert van a gyerekben valami... aranylabdát is nyerhet simán.

Persze ha egyáltalán igaz a hír 😊
bakkerman
minden bajnokin 8-4-es eredmény...😄

Lehet annyi sem kell, mert most esett le, hogy igazoltunk mi egy Sahin-t is 😄

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Persze és 2 védõvel álltok fel 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Sajnos Xabi kiszorult.

REAL MADRID

bakkerman
anyu borogass 😄

Mar latom a szemeim elott az uj csapatot:

Casillas
Ramos - Pepe
CRonaldo - Kaka - Özil - Di Maria
Neymar - Benzema - Higuain - Aguero

Lesz am tamadojatek 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
hát ez nagyon sok érte, hiába jó, ha még nem bizonyított európában...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Egyébként ha igaz is a hír, szerintem csak a Libertadores kupa döntõ után lesz bejelentve, vagy nem.

REAL MADRID

Aha most olvasom, hogy 35 - 40 millió körüli összegért érkezhet ha igazak a hírek. :S Azért ez sokallom.

REAL MADRID

WuFraZselic
Bronzetti szerint Neymar a tiétek

Taki 122
ennyit a cityrõl és a nevetséges angol lapokról...

http://www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=10399

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo

Casillas
hagyjuk már ezeket a "Ronaldo kizsbarátja a Sunday Mirrornál" faszságokat plz...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
sõt írják rá a city 20%-át is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

utolsó de ez mégjobb xD - szintén CR és a City
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballcsapatának portugál világsztárja átigazolása fejében egy évre 20.8 millió angol fontos fizetést kér a Manchester Citytõl - legalább is a londoni Sunday Mirror szerint.
A vasárnapi lap a mintegy 62 milliárd forintnak megfelelõ summáról a csatár barátjainak közlésére hivatkozva írt.
Állítólag a City tehetõs arab tulajdonosa kész eleget tenni ennek az igénynek, sõt hajlandó Ronaldo elengedése fejében leszurkolni a madridi klubnak is az újság által 155 millió fontban megjelölt összeget is.
SLICK
"Mivel Lass szinte biztosan távozik, Mourinhó szeretné tovább erõsíteni a középpályát, és keresi a francia megfelelõ utódját. A jelöltek közt Essien, M'Villa és Momo Sissoko neve szerepel."

😞

miilann04
inkább ne rakj be ide ilyeneket.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5