Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszólalt a Neymar-saga fõszereplõje: a Santos és a brazil válogatott ifjú csillaga állítása szerint nem tud a Real Madrid ajánlatáról, és bár nagy álma, hogy Európában játsszon, de egyelõre nem tervezi elhagyni klubját.
"Minden brazil játékos álma, az enyém is, hogy külföldön futballozzon. Szeretnék Európában játszani, de a Santoshoz köt a szerzõdésem, és terveim szerint még sokáig maradok itt - nyilatkozta a 19 éves támadó Montevidóban, ahol csapatával a Penarol elleni Libertadores Kupa-döntõre készül. - Semmi közöm a Real Madridhoz, most csak a Santosra és a döntõre gondolok. Nagyon boldog vagyok, erre a pillanatra várt régóta a klub, és én is."
Luis Ribeiro, a Santos elnöke is hasonlóan vélekedik, elmondása szerint bármilyen ajánlat érkezik a játékosért, azonnal visszaküldi azt a feladónak.
Neymar szerzõdése 2015-ig szól, kivásárlási ára 45 millió euró.
Jógyerekez amúgy..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de szerintem ez bõven elfért mert brutális hogy milyen pénzek mozognak az arab világban 😞 de gondolom az utolsó cikkel lezárult ez az egész szarság...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
mennyi a magyar államadósság? pontosan én nem tudom,de sanszos hogy ki tudnák fizetni
Nem fog a Manchester Cityhez igazolni Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdás portugál futballistája.
"Nem megyek sehova, erre a szavamat adom - nyilatkozta a Cadena Cope rádiónak a 26 éves támadó, akiért brit sajtóhírek szerint 170 millió eurót és 24 millió eurós éves fizetést sem sajnált volna a manchesteri klub.
- Nagyon jól érzem magam, és szeretném kitölteni a szerzõdésem."
Az elmúlt idényben 53 gólt jegyzõ Ronaldo beszélt a Real Madrid lehetséges nyári érkezõirõl is, fõként a brazil Neymart várja:
"Mindössze két mérkõzését láttam, de elképesztõ, nagyszerû játékos."
--------------------------------------------------
Angol lapértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata nagy erõket is mozgósítani kész a portugál Cristiano Ronaldo megszerzéséért. A spanyol Real Madrid 170 millió eurót kapna az aranylabdás szélsõért, aki 23.5 millió eurót kereshetne szezononként.
Az angol lap a portugál játékoshoz közelálló forrásokra hivatkozik, amikor megemlíti, hogy Cristiano Ronaldónak kifejezetten szimpatikus az angol klub ragaszkodása, és az, hogy milyen összeghatárig hajlandóak elmenni.
Ugyanakkor emlékeztetnek arra, hogy a City tulajdonosának, Manszúr sejknek a személyes vagyonát 22 600 millió euróra teszik, de ha a szükség úgy hozza, akkor a család is segíthet. Az utóbbi rendelkezésre álló 678 000 millió euróból ugyanis sok mindenre futja. Speciel közel négyezer Cristiano Ronaldóra...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Egy „mellément” email miatt került ki a brazil labdarúgó-válogatottból Marcelo. A Real Madrid hátvédje március végén hátfájdalmaira hivatkozva lemondta a Skócia elleni barátságos mérkõzésen való szereplést, ám nem sokkal késõbb azt írta klubjának, hogy maradéktalanul rendelkezésre áll, és mindent elrendezett a válogatottal. Ezt a levelet viszont véletlenül Mano Menezes szövetségi kapitánynak postázta.
Én 1értelmü Neymar szavazok! Ügyes az a srác!
ez kb. azt szokta jeleteni hogy már megvan a megállapodás, csak még nem beszélhet róla 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ez nem csupán sport, hanem ahogy Hajdú Pista mondta, "szórakoztatóipar"... a javából. Színház az meg van. 😄
Neymart nem ismerem, de biztos nem béna. 😄
Valszeg nem teljesen hülyék Perezék, a pénzt nem szórják feleslegesen (többszörösen megtérül 1-1 játékos szerzõdtetése, ha a gazdasági részét nézzük, a játék része persze kétséges).
Valszeg Aguero igazolása lehetetlen, ezért jött egy másik, akit lehetett... Ami persze még lehet, hogy kacsa. 😄
Az biztos, hogy ha ér, ha nem annyit, a madridi kasszának úgyis megéri... Szóval nekem nem fáj, ha sokat költenek, mivel meg is termeli a klub.
Tehát: Neymar érkezésének örülnék de kb. 30 milláért. többet nem ér szerintem.
Özilnek pl. nemtom mennyi az ára, biztos nem egetverõ (még), de ettõl függetlenül lehetetlen lenne leigazolni bármely sejknek is. 😊
Persze ha egyáltalán igaz a hír 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
Casillas
Ramos - Pepe
CRonaldo - Kaka - Özil - Di Maria
Neymar - Benzema - Higuain - Aguero
Lesz am tamadojatek 😄
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
REAL MADRID
http://www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=10399
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballcsapatának portugál világsztárja átigazolása fejében egy évre 20.8 millió angol fontos fizetést kér a Manchester Citytõl - legalább is a londoni Sunday Mirror szerint.
A vasárnapi lap a mintegy 62 milliárd forintnak megfelelõ summáról a csatár barátjainak közlésére hivatkozva írt.
Állítólag a City tehetõs arab tulajdonosa kész eleget tenni ennek az igénynek, sõt hajlandó Ronaldo elengedése fejében leszurkolni a madridi klubnak is az újság által 155 millió fontban megjelölt összeget is.
😞