81624
  • szabii98
    pauló szóza
  • kazai21
    Még jó,hogy csak 500 FT-t raktam fel tippmixre:D
  • SLICK
    De még csak a szerencse sincs velünk, ne mbíro mfelfogni, hogy miért nem bírjuk végre legyőzni őket, legalább hazai pályán. Rohadtul leeresztettünk a 2. félidőre, de nem értem miért.
  • kazai21
    Vicente del Bosque?:D
  • Gaba94
    Gratulálok nektek, jók voltatok!
    Örülök, hogy komolyabb durvaság nélkül zajlott le a meccs. Mourinho is úriemberként viselkedett. Így nem szégyen kikapni :)
  • LasDen #69540
    nem csak mourinho létezik...sok jó edző van a világon....és nem lehet tudni, hogy kivel lenne sikeres a csapat....

lehet hogy vele is....de nem ő az alfaésomega...
  • IXEMGabeo
    Messi és Ronaldo között zongorázni lehetett a különbséget. Én nem is értem CR mit keres ott az aranylabda szavazáson
  • IXEMGabeo
    még ő sem csodatévő
  • cargame
    Hat akkor meg ennyit se varjunk a csapattol...
  • LasDen #69536
    nem a mai meccs miatt.....egy ideje már formálódik ez bennem....

Én nem bánnám ha a szezon végén távozna Mourinho......
  • kazai21
    Na Barca kitudta használni a helyzeteket mi meg nem,ennyi:)
  • IXEMGabeo
    így van csatlakozzatok, térjetek át a világos oldalra
  • IXEMGabeo
    vigyázz ezzel a kijelentéssel:) a különbség zongorázható. Madrid maximum annyival jobb, hogy motiváltabb az összes másik spanyol csapattal szemben, de az, hogy jobbak vagytok ilyet kijelenteni megint egy ilyen 1-3 után?:)
  • kazai21
    Szerintem legyünk Barca fanok és nem kell itt idegeskedni és veszekedni,hogy mit kell változtatni :DDDDDD
  • Takezó
    Pedig szvsz ma jobbak voltunk a Barcánál egészen addig, amíg el nem vesztettük a hitünket a győzelemben. Ronaldo nem volt jó ma se, az tény, de akkor vegyük fel mellé Csernust, vagy valami...
  • Neoncsoves
    Mourinho ezután a meccs után megmutathatja mekkora motivátor...
  • szabii98
    Jobbak vagyunk, csak balfaszok. Magyarul az esély megvan, megvolt és meg is lesz, csak ki kellene használni
  • kazai21
    Én még ebben a szezonban sem remélek semmi,hogy megtörik a jég és legyőzzük a Barcelonát,ez van még nem vagyunk a Barcánál jobbak...
  • LasDen #69527
    akkor mindenki egyetért, hogy ronaldonak mennie kell???

Cé...hagyd el a házat, MOST!
  • Neoncsoves
    miért, jobb lenne ha egy ilyen Real Madrid lenne a világ legjobbja? egy khediraval meg egy ennyire impotens CRrel?

jobban szeretem a Madridot, de mentálisan nem érjük el a Barcat és inkább az a szégyen hogy a legnagyobb profiknak kikiáltott emberek mondanak csődöt (CR, illetve Ramos is hibázott párszor...)
  • Firerock
    Annyira gyűlölöm a Barszelónát az összes szurkolójával együtt. Ilyen a világ legjobb csapata? Nemhiszem...
  • IXEMGabeo
    akkor bocs nem rád vonatkozott;)

Manchester játékosaként is nagyon kevés gólt lőtt a nagy csapatok ellen...ha betalált vagy szabadrúgásból elsült a lába vagy kapott egy 11-est:D
  • kazai21
    Jó én is lehoztam volna már rég,de azért nem küldeném el a gecibe hisz elég sokat mutatott már fel..Rossz napja van ennyi:)

#69518: Jaja,az baro lenne mert gyors:D Halottam,hogy körbefutotta a földet és tarkón vágta magát:D
  • Neoncsoves
    CRért sosem voltam oda... már nem egyszer mondtam hogy más kéne helyette.
  • IXEMGabeo
    milyen kis hálátlan vagy, pedig mindenki odáig van érte amiért a Vallecano típusú csapatoknak 20 gólt lő kb ilyenkor is szeretned kéne, ha nem megy a játék neki a csapatod tagja ember!
  • Neoncsoves
    egy ilyen meccs után CR-t elküldeném a gecibe de nagyon csúnyán... de Mourinho ezt sosem fogja megtenni ugye...
  • SLICK
    _:D?SA_D?_As
  • IXEMGabeo
    Chuck Norris kell ide
  • kazai21
    Kínáljuk fel Neoncsoves-t:D Biztos vagyok benne,hogy vele nyer a Madrid,mit szólsz hozzá?
  • LasDen #69516
    aczél zoli...
  • Neoncsoves
    úgy kell kimenni ellenük mint egy szaros zaragoza ellen... nem teleszarni a gatyót hogy jajj a barszalóna..
  • SLICK
    Egyszerűen nem bírok rájönni, mi kell... mi kell ahhoz hogy végre megfinagssuk ezeket?
    Ekkora szerencsétlenek nem lehetünk. Megint égünk otthon. Sok gyökértől megint lehet hallgatni, hogy szopunk.
  • LasDen #69513
    mint egy igazi cowboy...levadássza az áldozatot majd megköti a lábát.....
  • kazai21
  • IXEMGabeo
    Ramos elkezdte a kötözködést
  • Neoncsoves
    higu könyörgöm 2 gólt
  • SLICK
    sok volt a faszságod mára, tartalékold máshova légyszives
  • G_ArchAngel #69508
    igy egal lenne, de a Madrid egy meccsel kevesebbet jatszott...
  • banok
    Felébredt a Barcelona
  • Neoncsoves
    CR-t eladjuk Citynek 150milliáért, veszünk egy jó VKP-t megvesszük Eden Hazardot azt jók is vagyunk pár évre :D