81624
-
#69545 pauló szóza -
#69544 Még jó,hogy csak 500 FT-t raktam fel tippmixre:D -
#69543 De még csak a szerencse sincs velünk, ne mbíro mfelfogni, hogy miért nem bírjuk végre legyőzni őket, legalább hazai pályán. Rohadtul leeresztettünk a 2. félidőre, de nem értem miért. -
#69542 Vicente del Bosque?:D -
Gaba94 #69541 Gratulálok nektek, jók voltatok!
Örülök, hogy komolyabb durvaság nélkül zajlott le a meccs. Mourinho is úriemberként viselkedett. Így nem szégyen kikapni :) -
#69540 nem csak mourinho létezik...sok jó edző van a világon....és nem lehet tudni, hogy kivel lenne sikeres a csapat....
lehet hogy vele is....de nem ő az alfaésomega... -
IXEMGabeo #69539 Messi és Ronaldo között zongorázni lehetett a különbséget. Én nem is értem CR mit keres ott az aranylabda szavazáson -
IXEMGabeo #69538 még ő sem csodatévő -
cargame #69537 Hat akkor meg ennyit se varjunk a csapattol... -
#69536 nem a mai meccs miatt.....egy ideje már formálódik ez bennem....
Én nem bánnám ha a szezon végén távozna Mourinho...... -
#69535 Na Barca kitudta használni a helyzeteket mi meg nem,ennyi:) -
IXEMGabeo #69534 így van csatlakozzatok, térjetek át a világos oldalra -
IXEMGabeo #69533 vigyázz ezzel a kijelentéssel:) a különbség zongorázható. Madrid maximum annyival jobb, hogy motiváltabb az összes másik spanyol csapattal szemben, de az, hogy jobbak vagytok ilyet kijelenteni megint egy ilyen 1-3 után?:) -
#69532 Szerintem legyünk Barca fanok és nem kell itt idegeskedni és veszekedni,hogy mit kell változtatni :DDDDDD -
Takezó #69531 Pedig szvsz ma jobbak voltunk a Barcánál egészen addig, amíg el nem vesztettük a hitünket a győzelemben. Ronaldo nem volt jó ma se, az tény, de akkor vegyük fel mellé Csernust, vagy valami... -
Neoncsoves #69530 Mourinho ezután a meccs után megmutathatja mekkora motivátor... -
#69529 Jobbak vagyunk, csak balfaszok. Magyarul az esély megvan, megvolt és meg is lesz, csak ki kellene használni -
#69528 Én még ebben a szezonban sem remélek semmi,hogy megtörik a jég és legyőzzük a Barcelonát,ez van még nem vagyunk a Barcánál jobbak... -
#69527 akkor mindenki egyetért, hogy ronaldonak mennie kell???
Cé...hagyd el a házat, MOST! -
Neoncsoves #69526 miért, jobb lenne ha egy ilyen Real Madrid lenne a világ legjobbja? egy khediraval meg egy ennyire impotens CRrel?
jobban szeretem a Madridot, de mentálisan nem érjük el a Barcat és inkább az a szégyen hogy a legnagyobb profiknak kikiáltott emberek mondanak csődöt (CR, illetve Ramos is hibázott párszor...) -
#69525 Annyira gyűlölöm a Barszelónát az összes szurkolójával együtt. Ilyen a világ legjobb csapata? Nemhiszem... -
IXEMGabeo #69524 akkor bocs nem rád vonatkozott;)
Manchester játékosaként is nagyon kevés gólt lőtt a nagy csapatok ellen...ha betalált vagy szabadrúgásból elsült a lába vagy kapott egy 11-est:D -
#69523 Jó én is lehoztam volna már rég,de azért nem küldeném el a gecibe hisz elég sokat mutatott már fel..Rossz napja van ennyi:)
#69518: Jaja,az baro lenne mert gyors:D Halottam,hogy körbefutotta a földet és tarkón vágta magát:D -
Neoncsoves #69522 CRért sosem voltam oda... már nem egyszer mondtam hogy más kéne helyette. -
IXEMGabeo #69521 milyen kis hálátlan vagy, pedig mindenki odáig van érte amiért a Vallecano típusú csapatoknak 20 gólt lő kb ilyenkor is szeretned kéne, ha nem megy a játék neki a csapatod tagja ember! -
Neoncsoves #69520 egy ilyen meccs után CR-t elküldeném a gecibe de nagyon csúnyán... de Mourinho ezt sosem fogja megtenni ugye... -
#69519 _:D?SA_D?_As -
IXEMGabeo #69518 Chuck Norris kell ide -
#69517 Kínáljuk fel Neoncsoves-t:D Biztos vagyok benne,hogy vele nyer a Madrid,mit szólsz hozzá? -
#69516 aczél zoli... -
Neoncsoves #69515 úgy kell kimenni ellenük mint egy szaros zaragoza ellen... nem teleszarni a gatyót hogy jajj a barszalóna.. -
#69514 Egyszerűen nem bírok rájönni, mi kell... mi kell ahhoz hogy végre megfinagssuk ezeket?
Ekkora szerencsétlenek nem lehetünk. Megint égünk otthon. Sok gyökértől megint lehet hallgatni, hogy szopunk. -
#69513 mint egy igazi cowboy...levadássza az áldozatot majd megköti a lábát..... -
#69512 -
IXEMGabeo #69511 Ramos elkezdte a kötözködést -
Neoncsoves #69510 higu könyörgöm 2 gólt -
#69509 sok volt a faszságod mára, tartalékold máshova légyszives -
G_ArchAngel #69508 igy egal lenne, de a Madrid egy meccsel kevesebbet jatszott... -
#69507 Felébredt a Barcelona -
Neoncsoves #69506 CR-t eladjuk Citynek 150milliáért, veszünk egy jó VKP-t megvesszük Eden Hazardot azt jók is vagyunk pár évre :D