Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem meg idõ hiányában 😄
igen én is gondolkodtam már rajta, csak programozási tudás hiányában esélytelen volt minden hasonló ötletem 😄

bakkerman
én meg már 15 perce a neten böngészem hogy honnan lehetne lekapni 😄 nincs 10 ojróm most ilyenekre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mióta gondolkozok már egy hasonló programon 😄
bakkerman
Változnak az idõk, korábban a notesz és a toll szolgált a taktikai információk tárolására, egy portugál fejlesztésnek köszönhetõen azonban itt a legújabb találmány: néhány hónappal ezelõtt jelent meg a Mourinho-féle taktikai tábla, amit a világ bármely pontján beszerezhetnek az edzõk és az érdeklõdõk.

A szoftvert eredetileg direkt a Real Madrid vezetõedzõjének fejlesztette a Foward Green nevû portugál vállalat, amelynek szóvivõje azt is elmondta, már a világ minden pontjáról kapnak megrendeléseket. „Spanyolországban fõleg a Real Madrid és a Barcelona környékérõl adunk el sokat" - mondta a vállalat képviseletében Pedro Araújo.

Mourinho elõször áprilisban használta a csúcstechnikával ellátott elektronikus noteszt, majd a késõbbiekben egyre több klub jelezte, hogy igényt tartana a szerkezetre. A terméket már közel 180 országban értékesítették, Spanyolországon kívül Oroszországból, Kínából, Japánból, Kanadából, Malajziából és Líbiából is érkezett megrendelés. A készülék ára sem megfizethetetlen, 9.95 és 39.95 euró között bárki beszerezheti magának a taktikai adathordozót.

A szerkezet képes mindenféle elektronikus információ tárolására, ráadásul nagy elõnye, hogy segítségével az internetet is böngészheti a felhasználó. Ezen kívül speciális tréningszervezõ, pontrúgás-és meccselemzõ, valamint még számos hasznos alkalmazás található a szoftveren, amit a vállalat szóvivõje szerint eleve Mourinho szakmai stábjának a közremûködésével alakítottak ki. Az adathordozó négy különbözõ operációs rendszer (Windows PC, Mac OSx, Linux, Android) alatt fut tökéletesen, és a menüben öt nyelv (angol, spanyol, portugál, francia, német) közül lehet választani.

A Mourinho-féle taktikai tábla amúgy nem csak a szakmabeliek helyzetén könnyíthet, de a Foward Green számára is meghozhatja az áttörést: az eddig csupán mintegy tíz embert foglalkoztató vállalat a jövõben újabb ötletekkel kíván elõállni, és néhány új funkcióval tovább fejlesztené már most népszerû programját.

Mourinho Tactical Board

De még semmi nem hivatalos, nem tudom mi ez a lelkesedés.

REAL MADRID

horpeti
Balotellit is megnevelte... Gyakorlatilag nem játszatta... Remélhetõleg ugyanaz nem következik be. 😊

tviktor91
Majd összefut egy Gattusoval 'oszt leshet😄D

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

White QVAS
Majd Mourinho megneveli, plusz ha nem viselkedik kap 1-2 kokit a többiektõl.

Az AS információi szerint, jövõ héten kés alá fekszik Hamit Altintop, a Real Madrid friss török igazolása. A játékos már az utolsó müncheni éve alatt is krónikus hátproblémákkal küszködött, ezért is jutott kevesebb játéklehetõséghez. Az operációt Madridban fogják végezni.

Legalább ingyen volt <#wilting>

REAL MADRID

bakkerman
szörnyen éretlen még,testileg,és agyilag is,lehet hogy egy zseni(lesz,vagy most is az,majd kiderül melyik igaz),de ha nem tud viselkedni profi módon,úgy végzi mint Balotelli,akin a youtubon százezrek kacagtak

szucsy89
Agyban azért még van hová fejlõdnie...

jó de azért ennek a focinak a színvonala szvsz távol van az európaiétól. Támadófoci lehet tökéletes, de a védelem és a kapusok, nos, közel nem olyan jók mint Európában... ettõl függetlenül nagyon szép gól volt

bakkerman
gyönyörû gólt ráadásul,fifikásan visszahúzta rövidre,védhetetlen

Elsõ gólt õ szerezte.

REAL MADRID

bakkerman
sir mohawk megnyerte a santossal a libertadorest,2-1-es összesítéssel a penarol ellen,akkor elvileg a héten hivatalos lehet a transfer

Casillas
nem <#nemtudom>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
nem mindenki vagy én már itt se számítok....??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
De elõtte mindenki imádta 12-13 évig az nem számít ... 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

én kurvára nem örültem, dehát egyéni szoc problem
ja az utolsó évérõl beszélek 😄 úgy emlékszem mintha mindenki örült volna a távozásának meg volt vmi balhé is körülötte... de lehet keverem valakivel
LasDen
én utálom mint a szart...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Mikor? az utolsó évében talán... és mindenki imádta is éveken át.

gutit ugytudom mindenki szidta...
LasDen
láthattátok már eleget...😄

*látni játszani...

sorry csak fáradt vagyok

bazzeg nem igaz!! olyan jó lett volna Raúl-t vagy Guti-t játszani a Bernabéuban

Rockynhooo
Miután sem a Schalke04, sem a Besiktas csapata nem tudta elfogadni a Real Madrid meghívását a Santiago Bernabéu-kupára, így a Galatasaray lesz a Real Madrid ellenfele az évente megrendezésre kerülõ felkészülési labdarúgótornán.

😞 jó lett volna újra otthon látni valamelyik old school madridistát.

kazai21
A Marca szerint a Real Madrid megállapodott Neymarral. A brazil csatár hat évre évi 5 millió eurós fizetésért ír alá (Özil és Benzema kategóriája). Perez hajlandó kifizetni a 45 millió eurós kivásárlási árat, de igyekszik csökkenteni azt. Agüero csak Benzema vagy Higuaín eladása esetén érkezhet.

Hogyne..Higuaint eladni??? Benzama mehet😉

Mi equipo favorito: Real Madrid

bakkerman
a szmájli lemaradt én kérek elnézést 😄

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

csak azt ne
hedonist
kikérem magamnak én real drukker is vagyok😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Neki kivan élesítve 😄
horpeti
Perez is FMezik, csak más szoftvert használ. 😄

Casillas
nem is állítottam hogy szar, de ne az legyen már a mérvadó....

miilann04
miért lepte el a topikot egy csomó buta ember, akik még csak nem is real drukkerek? 😞

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
jóazazefem😊

horpeti
Aki az FMes statját készítette, az biztos többet tud róla, mint mi. 😄
Hacsak nem randomgenerátorral készült.

Casillas
ha csak FM alapján akarsz írni a valós tudásáról, szerintem inkább ne

bakkerman
nagy tehetségnek tartják frencsben,a MU is leigazolta volna. Mindjárt ránézek az FM-ben,és írok róla bõvebben

bakkerman

LasDen
Az AS értesüléseit a L Equipe megerõsítette: Raphael Varane még ma bejelenti, hogy a következõ szezontól a Real Madrid játékosa lesz. A játékos ára 8-10 millió euró. Jövõre (1) visszakerül a Lans-hoz kölcsönjátékra, (2) a Castilla tagjaként illeszkedik be, (3) Garay távozása esetén a nagy csapat tagja lesz.

öhmm....te, ki vagy....?

Cpt.Obvious XD

robotnyk
asszem ideje túllépnetek a témán. most.
tviktor91
Igy kezdödik egy török gang bang..fogadni mernek h akit hattal latunk khedira😄DD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Effe88
na így teljes az összhang😄😄😄
thx<#worship>

Különc
Nem tudom mi ez, de tyûûû <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

horpeti
Ez biztos, hogy NÕ? 😄D

hedonist
Háttal az Khedira?😄