81624
  • madridboy
    Nem tetszik? :)
  • Voyager5
    Ja már látom, dec. 3
  • Voyager5
    Ez a site mikor indult?
  • madridboy
    Florentino Pérez: "Elnökségem egyik legjobb döntése volt Mourinho leigazolása"

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=79
  • Voyager5
    Ilyen csodálatos a magyar média.
  • kazai21
    Remélem Jesé kap még lehetőséget jövőhéten,egész tehetséges srácnak ígérkezik :D
  • pzoli00
    OMG

A Blikk miatt hazugozza a Real Madrid kapusát a Tv2
  • hugopareiros
    főleg hogy ez nem is ez a meccs :)
    a képen az 50. percben már 1-2, közben az 53. percben rúgta a barca a 2. gólt
  • Casillas
    Ha valakinek esetleg le van töltve a meccs, odatekerhetne 49:40-hez, hogy miféle helyzetből alakult ki ez a kupac játékos, mert én a valóságtartalmában is kételkedem egy csöppet.
  • ROCKnROLLA
    ez a kep egy igazi szar, gondolom jo barcas ember csinalta. nem 40, hanem 45 %, es azokat a madridiakat Messire vonalazgatta, akik epp futnak a tobbi barcas fele, meg azt is aki thiagohoz a legkozelebb van raadasul meg fele is nez...
  • LasDen #69615
    Az edző kitért a Callejón teljesítményére is: „Minden percet, amit kap, extramotiváltan tölti a pályán, és nekem nagyon tetszik ez a hozzáállás.”

akkor talán több lehetőséget kéne kapnia nem e???
  • karajjj
  • Rockynhooo
    Albiol off, CR gól.
  • SLICK
    kaptunk ám pirosat is -.- Albiol csinált vmit, de nem látom, köcsög digi kivette a Sport Klubot
  • Voyager5
    Pont jókor :d 0-2
  • Voyager5
    Köszi!
  • shala
    http://www.realtvsport.com/channel.php
  • Voyager5
    eredmenyek.com-on :/

Melo van, de ha valaki dob normalis streamet akkor beizzitom a lapost
  • pacclacc
    STREAM?
  • kazai21
    Nézem:DD
    Altintop lassúbb,mint Khedira:D
  • LasDen #69605
    amúgy nézi valaki a meccset?? vagy mindenki szarik rá...?? :D nincs SK úgyhogy ez most kimarad....
  • kazai21
    Ismert a ma esti hivatalos kezdőcsapat: Adán, Altintop, Albiol, Varane, Marcelo, Khedira, Sahin, Kaká, Callejón, Cristiano Ronaldo, Higuaín. A kispadon: Jesús, Ramos, Granero, Özil, Jesé.
  • madridboy
    Büszkeség és harag - Magába zuhant Cristiano Ronaldo

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=75
  • szucsy89
    hehe
  • Taki 122
    Ismert a Ponferradina elleni keret.
    Kapusok: Adán, Jesús, Pacheco.
    Védők: Varane, Marcelo, Albiol, Sergio Ramos.
    Középpályások: Altintop, Khedira, Granero, Sahin, Özil, Callejón, Kaká.
    Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Jesé.
  • madridboy
    Mourinho üzenete: "Mi vezetünk"

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=73
  • LasDen #69599
  • bakkerman
    azért azzal tisztában kell lenni,hogy mi 1 meccsel többet játszottunk,és így van egál a két csapat közt,ha hozzátok az elmaradt bajnokit,az 3 pont előny a Realnak,ami vagy egy clasicon hozható be,vagy egy Real vereséggel idény közben,amire nem szabad alapozni. mindkét csapat fog még hibázni,azért lesznek még komoly meccsek a bajnokságban,na meg eddig a BL mindkét csapatnak humbuk volt,tavasszal az is beindul,a hosszú pad,a kevés sérült,és jó egyéni teljesítmények,ezek lesznek a kulcs dolgok
  • szabii98
    De a Barcának hibáznia kell ha így játszunk a kövi Classicon. Oké, hogy verjük a mezőnyt kivéve őket, de szerintem ők sem húznak be vereséget, max döntetlent..az talán belefér, és még így is elcsíphetik a Madridot.
  • Oncsi
    Most gondolom CR annyi negatív kritikát kapott, hogy a következő 3 meccsen 10 gólt fog rúgni dühből... Aki meg Xabi Alonsot féknek nevezni, az gondolkozzon el a labdarúgásról kicsit. Madrid egyik ha nem a legfontosabb láncszeme,nem látványos de nagyon hasznos.
    Barcán kivül szerintem bárkit megverünk,Sevilla is meglesz!
  • kazai21
    Szerintetek Sevilla meccset hozzuk?:D
  • hugopareiros
    Majdnem minden héten vonattal utazok 500 km-t. Eddig néha néha láttam csak barcelona sálas emberkéket, most is leutaztam a kis 260 km-emet vasárnap és 7 emberke is jött velem szemben.

Természetesen én is kihúztam magam (Madridos táska + sál). Szerencsére a kulturáltabb mezőnybe tartoztak így nem szólogattak be.
  • kazai21
  • ProGabe #69592
  • pzoli00
    "ezek a meccsek fejben dőlnek el, abban pedig még mindig jobbak a katalánok" - ez így van, ha vesztésre állnak nem vesztik el a fejüket, viszont a mieink olyanok lesznek mint a kisgyerek akinek elvették a játékát
  • ProGabe #69590
    az első félidőben tulajdonképpen 3-at is lőhetett volna, ha megkapja a labdát. folyamatosan szabadon volt, de CR persze megint nem vette be a viagráját, azt sem tudta, hogy meccsen van, ill. lement megint az 5 éves óvodás szintre és nem passzolt

ezek a meccsek fejben dőlnek el, abban pedig még mindig jobbak a katalánok
  • szabii98
    Ennek az alkoholistának sztem hiába dumálsz
  • tobias88
    Bár az utolsó mondat elmondható Messiről és Ronaldo-ról is, az ilyen meccseken 1 játékos van aki mindig hozza a Világklasszis szintet, ő Iniesta, akia legjobb 3ba se került be idén érthetetlen módon a szabazáson... Amúgy Khedira helyett vehetne a Madrid egy normális csere védekező középpályást, mert ő gyalázat, Pl Yaya Toure-t (bár disznófejet nem kívánok neki)
  • tobias88
    Hosszú évek óta a legkiegyensúlyozottabb Clasicót lehetett most látni. Lehet hogy nem volt annyira élvezetes meccs, de hogy feszült hangulatú volt és bármelyik csapat nyerhette volna, az biztos. Ez a Ha-k meccse volt és hál istennek a 15 éve kedvenc csapatom jött ki belőle jobban, de ettől függetlenül a Madrid továbbra is 3 pontal előbbre áll és idegenben sokkal jobban szerepel mint a Barca, szóval a bajnokság esélyesei továbbra is ők. Amúgy meg ez a Benzema gyereket az első gólja után e lehett volna hozni, mert az ég világon nem csinált semmit
  • Zsolek123
    kikaptatok